Windows Live Messenger
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
: Every man lives, not every man truly dies.: Razor,Lightning Revenant
Nincs se program, se WEBlap, se script arra hogy megnézd, hogy ki van fent rejtve, vagy ki tiltott le
elfelejtel gondolkodni?...
kitalálták a rejtve lehetõséget hogy más NE lássa, hogy fent vagyok.
ha valaki letiltott annak biztos oka van...
Mikor változtatni akarom a színt, csak az alap 8-10 szín közül lehet változtatni... :S
A régi címemen még tudom állítani, bejelentkezek az újjal ugyanarra az MSN-re, ezen meg nem tudom... ha visszajelentkezek amazzal megint tudom.
Köszi elõre is.
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Én azt a feliratot kiraknám a két sor közé is, pirossal, én is mire észrevettem...
nincs olyan program vagy valami amivel láthatom hogy kivan rejtve?
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
mennyi ismerõsöd van?
nekem kb 550 és még nem volt ilyen problémám.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Azt hagy kérdezzem már meg, hogy a partnerek neveit hogy lehet átállítani, hogy az e-mail címet mutassa amikor nézem a listát? Köszi elõre is
Notebook: Lenovo ideapad Y580 Gamer
http://goo.gl/gd6Zi5
érdekes, eddig is ebben a módban volt amúgy, nemtom miért van most baja az URLekkel
Lenne egy kis problémám.
Win7-em van és a legujabb win Live Mess. Plus-al együtt.
Mostanában Nem irja ki jobblent kis felugró ablakban hogy valaki bejelentkezett,rámírt,e-mailom jött stb. pedig be van kapcsolva a funkció.
Ami még nagyobb probléma hogy van hogy egy partnerem nem kap meg bizonyos üzeneteket,és én sem tõle, d eezt az msn nem jelzi vissza hogy nem lett kézbesítve.
Lehet valamilyen megoldás?
C:\Documents and Settings\UserName\Local Settings\Application Data\Microsoft\Windows Live Contacts mappában található mappák pontosan mik ?
8 mappa található, 2 az én msn felhasználó nevemmel, a másik 6 mappa, {z8eb6bgg-71f5-34k2-9c39-770d73b179d0} -hez hasonló nevük van...az mi lehet ?
az össz méretük 219Mb , ez az utóbbi 6 mappa nem törölhetõ? / volt ahol azt írták h a partnerek adatai.../
megnéztem a másik gépemen, ahol ua a partnerek vannak és ott csak 2 ilyen mappa található...
A tudással nő a kételkedés is...
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
http://goo.gl/gd6Zi5
egyik gyerek baja...ez az én bajom is, csak idéztem...talán ha itt valaki tud rá valami megoldást?
(googlet megnéztem...egyik gyerek írja hogy tud rá megoldást csak vegyem fel msn-re, hát tudod mikor, csak hogy +1 partnere legyen...másik gyerek meg ezt irta:
"mikor feltelepítetted a webcamodat akkor még nem a 9.0 volt fent és nem ahhoz formálta,töröld le minden összetevõjét és tedd fel újra,nekem ez segített!"
sajna nálam ilyen gond nincs, mivel a legfrissebb wlm után lett meg a webcamom, és friss win7 van...szóval ezeket kizárva, by msnfanclub...)
szóval esetleg valami megoldás? nem reménykedem már semmiben.
Hello.
Most ez lehet hülye kérés/kérdés lesz, de nincs vkinek olyan smiley-ja msn-hez, amit pl akkor szoktak használni, ha valaki "vetít"?
Nem tudom jól elmagyarázni, a nagyujját mozgatja fel-le a tenyerével szemben (mintha azt mutatná, hogy csak hápog, feleslegesen jártatja a száját, nem hisz neki senki...).
Bocsi, egy haveromnak kellene, de én nem találom... megpróbálom itt is, remélem nem gond.
Köszi és bocs. 😄
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Mar reggel óta keresem a megoldást de semmi.
Valaki help?
Tegnap kb. 10 percig kutakodtam ott, de állítom egész évbe nem jöttem volna rá.😄😄
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
msiexec /x {0AAA9C97-74D4-47CE-B089-0B147EF3553C}
ha nem lenne jó, akkor ZapMessenger, az letörli.
( Már egyszer valahogy másik gépen sikerült, de msot az istenért se találom sehol )
Köszi.
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."