Windows Live Messenger

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Doomista
te vagy a kiválasztott 😊

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

na ezt most már ki kell próbálnom
SimaSuna
akkor én az az 1% vagyok 😊
Doomista
A mirandások 99%-a csak azért használja azt a programot, ezt nem árt tudnod 😊

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

SimaSuna
nem kell azt mindenkinek tudni 😊
qetuol
mirandával látható, nem?

: Every man lives, not every man truly dies.: Razor,Lightning Revenant

Doomista
Ez már direktbe megy szerintem 😄

SimaSuna
link

Nincs se program, se WEBlap, se script arra hogy megnézd, hogy ki van fent rejtve, vagy ki tiltott le

elfelejtel gondolkodni?...
kitalálták a rejtve lehetõséget hogy más NE lássa, hogy fent vagyok.
ha valaki letiltott annak biztos oka van...

nem tudtok olyan honlapot vagy programot amivel meg lehet nézni az msn partnereket hogy elérhetõek vagy nem elérhetõek-e?
Japep
Miért van az, hogy nem tudok betûszínt állítani?
Mikor változtatni akarom a színt, csak az alap 8-10 szín közül lehet változtatni... :S
A régi címemen még tudom állítani, bejelentkezek az újjal ugyanarra az MSN-re, ezen meg nem tudom... ha visszajelentkezek amazzal megint tudom.

Köszi elõre is.

CHELSEA FOOTBALL CLUB

bardocz
Ott csak a letiltottakról van szó<#idiota>

Én azt a feliratot kiraknám a két sor közé is, pirossal, én is mire észrevettem...
SimaSuna
basszus...olvasd már el mi van abba a kibeba bannerben....
Sziasztok!!
nincs olyan program vagy valami amivel láthatom hogy kivan rejtve?
Hello, pár napja akad a webcam kép amit küldök. Nem vészes, csak picit kockázódik. Nem igazán változtattam semmit a gépen, amire emlékszem, torrent nem megy, töltés nem megy.... mi lehet a gond?

azmiaz?
Elõre is bocsi, de nem hiba... a probléma az h nem találok normális OSD plugint wlm-hez. Esetleg ebben vaki tud segíteni? thx elõre is
Törölt felhasználó
Olyan problémával találkozott már valaki, hogy ha linket kap az illetõ valakitõl, akkor ráklikkel hogy behozza a böngészõje és egybõl levágja msn-rõl, de úgy hogy még az ablakokat is bezárja, hogy véletlenül se maradjon meg a link meg semmi. Nem nekem van ilyen bajom, nem tudom mióta csinálja, csak a friss rendszernek nem voltak még ilyen bajai az elején. Most meg minden linknél ezt csinálja. Valakinek ötlet?
Sziasztok!Nekem is hasonló problémám lenne hogy akárkit próbálok felvenni azt írja ki hogy xy felvétel sikertelen mert az ismerõsök listája megtelt és töröljek valakit.törlök erre ugyan azt írja ki.Sok ismerõsöm nincs is pedig mindössze 152 van.Ha meg más vesz fel akkor meg nem látom elérhetõbe és az üzenetem se megy át.Remélem tudtok segíteni mert nem tudok rájönni mi lehet a baj.Ugyan ezen a gépen öcsém fiókjában meg minden tökéletes.
akyyy
vagy 300

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

és akinél van annál mennyi van?
akyyy
nekem? vagy 30-40. de nem nálam van ez a "peobléma"

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

loOÓóol. nem.
mennyi ismerõsöd van?
nekem kb 550 és még nem volt ilyen problémám.
akyyy
votl mrá valakinek olyan hogy fel akart venni valakit, vagy valaki felvette és kiirta, hogy megtelt az ismerõsinek listája?

Jim Morrison
😄

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Viktor9202
Helló.

Azt hagy kérdezzem már meg, hogy a partnerek neveit hogy lehet átállítani, hogy az e-mail címet mutassa amikor nézem a listát? Köszi elõre is

Notebook: Lenovo ideapad Y580 Gamer

[HUN]FaTaL
Néha megy néha nem, nem javasolt a kompatibilis mód használata windows 7en. Inkább szokd meg az újat, én is ezt tettem. Most már idegesít, hogy a Skype az óra mellett van. 😊))

http://goo.gl/gd6Zi5

Rage47
áh lehetséges, meglesem, köszi
érdekes, eddig is ebben a módban volt amúgy, nemtom miért van most baja az URLekkel
[HUN]FaTaL
Gondolom win7ed van és az XP/Vista kompatibilis mód miatt.

Rage47
Az msn-em pár napja nem alakítja át az URL-eket linkké. Miért?
Benny04
ha küldenek egy képet fényképmegosztásban, egybõl lefagy az msn :S

PLackó
Jó nagy hülye vagyok,igazad van 😊)))

nem vagy elfoglalt állapotban? mert akkor nem jelez semmit.
PLackó
Üdv.
Lenne egy kis problémám.
Win7-em van és a legujabb win Live Mess. Plus-al együtt.
Mostanában Nem irja ki jobblent kis felugró ablakban hogy valaki bejelentkezett,rámírt,e-mailom jött stb. pedig be van kapcsolva a funkció.
Ami még nagyobb probléma hogy van hogy egy partnerem nem kap meg bizonyos üzeneteket,és én sem tõle, d eezt az msn nem jelzi vissza hogy nem lett kézbesítve.
Lehet valamilyen megoldás?

Krystalx
olvasgattam itt ott ,de nem sikerült pontos választ kapnom, hogy a :
C:\Documents and Settings\UserName\Local Settings\Application Data\Microsoft\Windows Live Contacts mappában található mappák pontosan mik ?
8 mappa található, 2 az én msn felhasználó nevemmel, a másik 6 mappa, {z8eb6bgg-71f5-34k2-9c39-770d73b179d0} -hez hasonló nevük van...az mi lehet ?
az össz méretük 219Mb , ez az utóbbi 6 mappa nem törölhetõ? / volt ahol azt írták h a partnerek adatai.../
megnéztem a másik gépemen, ahol ua a partnerek vannak és ott csak 2 ilyen mappa található...

A tudással nő a kételkedés is...

Sephi
Igen. En igy nevezem azt, amikor mar a regisztrit kell buzeralni 😄

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Atom hack?
Sephi
Nem az volt a baj. De mar megoldottam. Atom hack volt.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

[HUN]FaTaL
Rakd fel manuálisan az összeset az MS oldaláról. Mármint az összes VS Redistet.

Doomista
"nem tudok kamerázni senkivel. Mért lehet ez? Tölt, tölt, tölt és mikor éppen h beugrana a kép akkor kiírja ezt :'A webkamerás munkamenet befejezõdött' és leáll. "

egyik gyerek baja...ez az én bajom is, csak idéztem...talán ha itt valaki tud rá valami megoldást?
(googlet megnéztem...egyik gyerek írja hogy tud rá megoldást csak vegyem fel msn-re, hát tudod mikor, csak hogy +1 partnere legyen...másik gyerek meg ezt irta:
"mikor feltelepítetted a webcamodat akkor még nem a 9.0 volt fent és nem ahhoz formálta,töröld le minden összetevõjét és tedd fel újra,nekem ez segített!"
sajna nálam ilyen gond nincs, mivel a legfrissebb wlm után lett meg a webcamom, és friss win7 van...szóval ezeket kizárva, by msnfanclub...)

szóval esetleg valami megoldás? nem reménykedem már semmiben.

Sephi
Sikerult megoldanom a problemat.

Sephi
Erre senki? Csak nekem van ez a hibam? Google-ban kerestem megoldasokat de egyik sem mukodott.

köszi, pont erre gondoltam
Japep

Hello.
Most ez lehet hülye kérés/kérdés lesz, de nincs vkinek olyan smiley-ja msn-hez, amit pl akkor szoktak használni, ha valaki "vetít"?
Nem tudom jól elmagyarázni, a nagyujját mozgatja fel-le a tenyerével szemben (mintha azt mutatná, hogy csak hápog, feleslegesen jártatja a száját, nem hisz neki senki...).

Bocsi, egy haveromnak kellene, de én nem találom... megpróbálom itt is, remélem nem gond.

Köszi és bocs. 😄

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Sephi
Ja es megneztem a hiba blogot de az ott leirt megoldas sem mukodott.

Sephi
Sziasztok. A következõ a problémám. Ma reggel új Win7 -re akartam Windows Live -al feltelepíteni a MSN-t. A probléma az, hogy amikor fel akarja telepíteni, akkor hibaüzenetet add, hogy nem tudja felrakni mert állítása szerint a Microsoft Visual Studio Runtime -ot nem tudja feltelepíteni.

Mar reggel óta keresem a megoldást de semmi.

Valaki help?

matyi0323
Kössz.😄😄
Tegnap kb. 10 percig kutakodtam ott, de állítom egész évbe nem jöttem volna rá.😄😄

"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."

hajosbogi
Matyi0323-nak : Eszközök-Beállítások-Elrendezés-Újdonságok listájának megjelenítése ! vedd ki a pipát a kockából és OK. Remélem menni fog <#crazya>

Lyukasbogrács
startmenü, futtatásba:
msiexec /x {0AAA9C97-74D4-47CE-B089-0B147EF3553C}

ha nem lenne jó, akkor ZapMessenger, az letörli.

matyi0323
Hali. Tudom elég láma kérdés és bocs érte, de hol tudom az újdonságokat kikapcsolni? Ami alul folyton fut és közli, hogy ki milyen képet változtatott, szemüzit mit írt át, stb adatok.

( Már egyszer valahogy másik gépen sikerült, de msot az istenért se találom sehol )
Köszi.

"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."

kamionoskiki
Sziasztok!!
nem tudjátok hogy lehet
letörölni a 2009-es msn-t??
mert a programok törlése és zelepítésbe nem jelenik be
Elõre is köszi

Daf Xf105 SSC FC BARCELONA