13295

Mielőtt BÁRMIT kérdeznél, előtte látogass el a WLM FAQ-ra

-

WLM 9.0
-=-

Mess MSN Honlap -=-

WLM Scriptek

-=-

MSN Hiba Blog
-=-
WLM Plus 9.0hoz (Work)

• gordon 24
    Hát jahh:D Nem zárolom a gépet. Az a baj, hogy itthon nem gáz. Csak szerintem, véletlenül egy másik gépen is benyomtam.. És megjegyezte. Így fingom nincs ki, de be tud lépni:D
  • andersh
    mivan?
    ezt nem értem

minek jegyezteted meg a jelszót... így bárki be tud lépni ha odaül a géphez míg kimész retyóra, vagy mindig zárolod olyankor a gépet?
  • gordon 24
    Ott megváltoztattam, de csak az oldalra való bejelentkezés más. Magába az msnbe ugyan az a jelszó..

Vagy nem? Csak annyi karakternek látszik? Lehet hogy a megjegyzésnél már az van benne?
  • andersh
    akárhogy is próbálja a süllyesztőbe küldeni, az 5 éves gépemre úgyse fogok xp-n kívül mást rakni.
  • andersh
    login.live.com -on lehet megváltoztatni a pass-t
  • Wiikho
    Egy kis segítséget szeretnék kérni.
    Megváltoztattam a bejelentkezési azonosítómat a 3 éve inaktív email címemről egy jelenlegire, még tegnap. Viszont amikor belépek msn-re mindenki offline állapotban van, még a facebook-os ismerősök is, bármilyen verzióval nyitom meg az msn-t. Mi lehet a probléma? Türelem - tornaterem, vagy valami bibi van?
  • JoeFromHun
    ResHack 4 EVER!
    Pár kötelező frissítést már megoldottam vele! :)
  • gordon 24
    Hali!

Szeretném megkérdezni, hogy a progiban hogy tudom megváltoztatni a jelszavam.

Ugyanis több mint valószínű, hogy egy idegen gépen való bejelentkezéskor megjegyezte az a gép az adatokat, így néha ledob olyan üzenettel, hogy kijelentkezett, mert máshol bejelentkezett:D

Tehát valószínüleg az a valaki, akinek a gépe megjegyezte néha felmegy az én fiókomra.

Az oldal belépési jelszavát meg tudtam változtatni, de magának az msn-en nek a belépési jelszavát nem.

Hol tudom ezt megtenni?
  • [HUN]FaTaL
    Jah akkor nem szóltam :)
  • Doomista
    Csak annyit tudok mondani, hogy Win7HP64b powaaaaa.
  • Stefling
    Pedig egyszer sajnos rá leszel kényszerítve... :S A MS nagyon beelhúzott, hogy az xp-t süllyesztőbe küldje.
  • akyyy
    ezzel ugyanezt teszi fel ami fent volt (2009-es)
  • akyyy
    jah, csak ahhoz, hogy vistám legyen vagy win7-em, vagy vga driver nélkül használom a win-t, vagy ha teszek fel drivert, egyből lefagy a gép kék halállal. mert a vga kártya szét van menve.
    xp alatt mgé fel lehet tenni néhányat, amivel müködik, és egy két dolgot tudok használni. megcsináltatni meg 70ezer. hát kapja be az ms meg az nvidia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Stefling
    Az egyetlen rossz hír a felhasználók tömegének, hogy mindenképp Windows 7 vagy Vista szükséges a telepítéshez, de talán az XP felhasználóknak itt az ideje áttérni Windows 7-re, hiszen már az új Internet Explorer 9 béta is csak a két új operációs rendszer valamelyikén hajlandó futni.

Forrás: HWSW. :) Innen! ;)
  • [HUN]FaTaL
  • [HUN]FaTaL
    "Akyyy: XP nem támogatott, csak a Vista és win 7!"

Honnan szülitek ezeket a hülyeségeket?
  • Jim Morrison
    ez az uj msn nekem nagyon nem jon be >.<
  • andersh
    én 8.1-et használok még mindig :D
  • Stefling
    Akyyy: XP nem támogatott, csak a Vista és win 7!

Egyébként, hiába teszitek vissza r égit, hónapokon belül, mindenkire rá lesz erőltetve az új és frissíteni akarja magát majd midnenáron! :)
  • Stefling
    Ezen már nem lesz javítva semmi, ilyen marad, szóval sajnos hiába vársz rá.
  • davidka003
    link

Egyelőre még nem sikerült felraknom, mert jelenleg beszélgetek MSN-en de este megnézem. Remélem menni fog.
  • akyyy
    én meg tenném fel de xp-re nem lehet. nincs valami trükk??? másik gépre fetettem, ott fasza:D
  • Beast Machine
    Én is tenném vissza, de az installer hiábt ír ki.

Honnan s mit telepítesz?
  • janihunk
    Lehet a profilban átírod és kész, de csak az keresztnevet írja ki a vezetéknevet nem.
  • [HUN]FaTaL
    Sehogy, a live profilodban lévő nevet használja.
  • davidka003
    Nálam megy vissza a régi.
    Majd az újra visszatérek fél év múlva, addig hátha javítják.
  • Beast Machine
    Srácok, 11-es Messengerben hogyan tudom változtatni a kiírt nevemet? Mert rákattintok a Név változtatása menüpontra, és semmi. Beállítások menüben is szürke (nyomhatatlan) a gomb.
  • janihunk
    2011-es MSN hez témák mikorra várhatók? Esetleg Plusz ról valami infó?
  • akyyy
    háhá nem jó a plus hülye hházigazda
  • JoeFromHun
    Asszem megvan :

Windows Live Essentials 2011 – Hungarian (full) (Offline)(156Mb)
  • JoeFromHun
    Az Offline installert az honnan lehet letölteni?
  • krisz073
    Win7 32b.
  • akyyy
    akkor jelentkezz ki meg be a felhasználó fiókba. milyen oprendszer?
  • krisz073
    Szóltam magamnak, de így se megy.
    Egyébként azt mondja, hogy csatlakozzak az internethez.
  • akyyy
    Mit ír ki? Hogy nem vagy jogosult telepíteni? Hát akkor apucinak kell szólni :S
  • krisz073
    Nem lehet valahonnan full telepítőt leszedni ?
    Leszedem ezt a webes szart, de elindulás után hibát ír.
  • Doomista
    Úgy látom hogy a teljes nevén írja ki az embert, ez miért nem változtatták meg, sokan sírtak miatta, hogy lehessen becenevet is berakni...
  • Stefling
    Nagyon zsír, nekem tetszik. :)
  • davidka003
    Érdekes az új MSN.
    Még szerencse, hogy van benne kompakt nézet. :)
  • Stefling
    Oké megvan, telepítem én is! :)

http://explore.live.com/worldwide-downloads