13295
WLM 9.0
-=-
Mess MSN Honlap -=-
WLM Scriptek
-=-
MSN Hiba Blog
-=-
WLM Plus 9.0hoz (Work)
-
#11797 ott a hiba mert megirták hogy a messenger nem elérhetö éppen. -
012345678901234 #11796 ... -
012345678901234 #11795 Prólj innen felmenni: Meebo Messenger
Vagy lépj be az MSN címeddel, a www.hotmail.com-ra ahol van az MSN-es adatlapod, és felül van olyan hogy "Messenger". Egeret húzd rá, és legfelső opció a "sign in Messenger"-re katt, és felléptet, és ott is tudsz beszélgetni (ha felenged. Ha ott sem, akkor majd később biztos jó lesz az accountod). -
#11793 nálam az a vicc hogy sem az msnről sem az ebuddyról nemtudok belépni[hotmailes a cimem] de a hotmailes fiokom[e-mail]tudom használni... -
012345678901234 #11792 Nahát. Lefagyott az MSN. Én meg csodálkoztam hogy senkise ment le, meg jött föl egy idelye. Kijelentkezni nem tudtam, a program nem válaszol, így kényszerítve lett bezárva. Bezártam teljesen, majd újra felmentem, és teljesen mások voltak fent mint mikor levolt fagyva. Eddig jó az MSN, és még megbízható is... -
#11791 Nálam is van olyan ember, hogy otthon az új neve látszik, munkahelyen meg még a régi, és ez verziótól függetlenül. Szerintem csak nem frissíti a program a helyileg tárolt adatokat. -
012345678901234 #11790 Egyébként visszatérve az új MSN "nem tudok nick nevet megadni" dologhoz, Nekem is a teljes nevem van kiirva az MSN szerint, de a partnereim jelezték, hogy a régi nick nevem látható náluk. Namos akkor ez hogyvan?! -
#11789 - Be
- Nem, mivel a régi címeddel már regisztrálva vagy. -
#11788 Én már a 2011-es bétát is használtam, és azidő alatt senki sem panaszkodott nekem ilyenre. Szóval talán az egyik gépen lehet a gond.
012345678901234
Amikor nekem ilyen volt, újraindítottam az MSN-t és megjavult. Vagy a másik fél tette ugyanezt. -
simonl #11787 Sziasztok,
Most, hogy eltelt a "teszthétvége" valaki írhatna egy összefoglalót az új Live Messenger -ről.
Kérdéseim:
Be lehet e jelentkezni a régi jelszavammal, felhasználónevemmel?
Kell-e regisztrálni Windows Live -on vagy Hotmail -en???
Köszönöm a válaszokat
-
012345678901234 #11786 Egyébként lenne egy olyan problémám, hogy bejelentkezek, és a partnereim ezt nem látják, szóval offline vagyok nekik, pedig nekem azt mutatja az MSN, hogy "Szabad"! Akármit csinálok, nem vagyok elérhető nekik... -
012345678901234 #11785 Isten ments. Akkor már ezis káromkodásnak számít?! :) -
012345678901234 #11784 "de mi ez a b*zi név??"
Hát a saját neved! :D -
#11783 újreg álreg nem káromkodik mert bant kap -
012345678901234 #11782 Fostömlő Windows Live Essentials 2011 -
andersh #11781 régebbi? -
#11780 Nálam most fent van a legújabb MSN.
Viszont, ha bárki próbál nekem filet küldeni, akinél ez nincs fent, az illető a következő hibaüzenetet kapja:
"File küldés nem lehetséges, mert Rage a Windows Live Messenger régebbi verzióját használja."
Érdekes... -
#11779 ennyi
hosszú hónapok munkájával lett fejlesztve xD -
#11778 Jó ötlet, el is loptam :D -
andersh #11777 mér ne idézzek előttem szólót? -
#11776 csak az úgy elég bénán néz ki,hogy 2x van
most így van:
vezeték: desigo . kereszt: .
és így néz ki:
. desigo . -
#11775 Ne idézz előtted szólót! :)
... és nem, nem arra való, aki ezt hiszi, az menjen chat.hu-ra, akkor már ennyi erővel a skype is legyen ilyen... :S -
#11774 -
#11773 Hát írd be a vezeték helyébe hogy desigo, a kereszt helyébe meg desigo.
-
#11772 nem is azzal van bajom hanem azzal,hogy vezeték és keresztnevet kellene beírni
de én csak egy nicket szeretnék... -
ml85ml #11771 egy publikus forumra nem akartam a privát profilomat feltenni.-- X karakterek a változók... -
andersh #11770 de igen -
#11769 Az msn amúgysem arra szolgál, hogy most csili-vili neved legyen, 2000milió körérakott jelekkel. :) -
#11768 Még nem, majd a következő verzió. -
#11767 msn plus müködik az újjal? -
#11766 Mert ez az új irány, live profil nevet ír. -
#11765 Srácok!
Felraktam az új 2011-es hivatalos végleges MSN-t minden frankó, jó ez a Facebook kapcsolás stb. , de mi ez a b*zi név?? Miért nem lehet nick nevet beírni miért a teljes nevemet írja ki? -
#11764 akkor meg a sajátom jön be -
andersh #11763 cid-c8XXXXX.
ezt nem kell beírni -
#11762 amit linkelzs, az az oldal nem található! mi a probléma? -
ml85ml #11761 eszem megáll!
van egy @citromail.hu-s msn címem szeretném megszüntetni. beléptem az account.live.com oldalra.
ráklikkeltem h close account kiirta h close/törölte. mondom ok.
ERre a partnerem mondják h nincs pirossal áthuzva a nevem tehát még aktív vhogy. tudnak is írni nekem de én nem tudok belépni mert már close-oltam az acc-ot....
. ma délelőtt ujra készítettem passport fiokot vagymi és beléptem msn-re mintha tök uj lenne a citromailes címem? erre mit látok a képem nem változott semmit( pedig a fotó még a laptopon sincs rajta) és a parnter listám se ures... ujra close oltam mindent de semmi változás. a koddel belépni nemtudok és ismerőseim is ugy veszik észre mintha nem elérhető partner lennék. hiába zártam be a címem http://cid-c8XXXXX.profile.live.com/-on mutatja mintha aktív lenne a profilom holott már rég nem az..
természetesen megcsináltam ezt a folyamatot egy szuz citromos emailcímmel ott flottul ment minden.. mi lehet a probléma?
írtam már a emailt a microsoft-nak live-nak akiket találtam de már lassan 1 hete válasz se jött..
segítséget kérek -
#11760 Lehet, azért van ez, mert a Live oldalon is el kell fogadni. Nekem is 2 emberrel volt ez, és ugye felül mindig írta az msn, hogy 2-3 felkérése van. Amikor beléptem az oldalra ugy elfogadtam őket, mint Facebook-on az embereket pl és egyből nem voltak tíltva msn-en sem.
Egyébként valóban úgy van andersh leírta. Ha a jelszót megváltoztatod az oldalon onnantól megváltozik az msn-en is.
Csak resizni kell a gépet:D Ma már nem tudtam belépni a régi jelszavammal csak az újjal, amit tegnap adtam meg neki. -
#11759 mostaniban nekem is olyan, ha vkit felveszek, letiltódik O.O -
F1re #11758 Srácok ez valami virus v mi a tököm ? több ismerösömnek is randomra letiltódnak személyek ill ha felvesznek v felveszek vkit kapásból le van tiltva?! +teljesen meg van baxva az msnem :D most pl felvettem vkit aztán úgy jelzi h nincs fent de még is beszélhetünk meg minden jah és van virusirtom is szal ez vmi új dolog v mi a ge.im ez ? előre is kösz a segítséget -
#11757 Én megértem, de majd ha nem lesz támogatottsága sem már, akkor a biztonság kockázata is nő, ezt kihasználva sok hekker... egyszer minden jónak véget ér...