Windows Live Messenger
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
"Kedves Windows Live-ügyfél!
Köszönjük, hogy közösségi hálózatait és egyéb szolgáltatásait összekapcsolja a Windows Live rendszerrel! Azért lépünk kapcsolatba Önnel, mert felvette a Twitter-hírcsatornát a Windows Live rendszerbe, és értesíteni szeretnénk egy hamarosan bekövetkezõ változásról. Nemrégiben számos változás történt a Twitter és partnerei között a használati feltételekkel kapcsolatban megkötött szerzõdésben, ezért jelenleg nem áll módunkban biztosítani a hírcsatornák integrációját a Twitter és a Windows Live között.
2010. június 30-tól rendszerünk nem importálja automatikusan a tweeteket a Twitter szolgáltatásból, és nem osztja meg azokat az Ön Windows Live Messenger szolgáltatásbeli barátaival. Elnézést kérünk az esetleges kellemetlenségért, és a Twitter szolgáltatással együtt továbbra is dolgozunk azon, hogy a jövõben integrált felhasználói élményt nyújthassunk.
Folyamatosan arra törekszünk, hogy a Hotmail és a Messenger szolgáltatás, valamint az Ön Windows rendszert használó számítógépe kiválóan együttmûködjön a közösségi hálózatokkal és egyéb szolgáltatásokkal. Ez a változás semmilyen módon nem befolyásolja az Ön lehetõségét arra, hogy a Windows Live rendszert csatlakoztassa a több mint 75 egyéb közösségi hálózathoz és más szolgáltatópartnerhez, melyek közé tartozik a Facebook, a LinkedIn, a MySpace, a Flickr és egyéb szolgáltatások. Ráadásul, ha azt szeretné, hogy Messenger-barátai továbbra is láthassák az Ön tweetjeit, a Twitter webhelyet a Facebook, a LinkedIn vagy a MySpace szolgáltatáshoz csatlakoztathatja, és ezek közül bármelyik szolgáltatást összekapcsolhatja a Windows Live rendszerrel.
Üdvözlettel,
a Windows Live csapata "
Visszafele mennek az idõben? <#zavart1>#zavart1>
listában ha a néven jobb klikk és nekem ott van az "add a nickname"
viszont ha offline vagyok akkor nem tudok senkinek sem írni
pedig pár napja még sikerült :/
http://goo.gl/gd6Zi5
.: mobilize.hu :.
Ami tetszik:
- Végre sokkal gyorsabb lett a bejelentkezés is meg a program mûködése is
- A Mail kurvajó a ribonnal
- Végre egy ablakot mutat a tálcán win7 alatt, és nem kell jobb gomb az állapotváltáshoz
Ami nem tetszik:
- Nincs plus (gondolom ez változik)
- Nem lehet nicknevet beállítani (ez óriási baromság)
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Ami kicsit fura hogy hol a vezeték hol a keresztnevem van elöl
Más hibát eddig nem találtam
Sztem jó lesz ez
Egy olyan gondom lenne, hogy egy másik géprõl msneztem, aminek a mentett xml fájlját el is küldtem magamnak, itthon viszont nem hajlandó megnyitni. Azt írja, hogy: "Nem jeleníthetõ meg az XML-lap.
A bemenõ XML-adatok nem tekinthetõk meg a(z) XSL stíluslap használatával. Javítsa a hibát, majd kattintson a Frissítés gombra, vagy próbálkozzon késõbb.
A hozzáférés megtagadva."
Ezzel lehet valamit csinálni?
Elõre is köszi!
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Armin & Ayu fan
Bár hogy minden animált, az már tetszik... azt hiszem Silverlight dübörög már alatta. Aminek örülök, mert a Silverlight plugin-ban még nem csalódtam, jobb mint a flash. Új, és újratervezett smiley ikonok vannak végre, viszont a régi WLM-el rendelkezõknek nem jelennek meg az újak sajnos.
Én vagyok vak, de mi értelme hogy a facebook-os ismerõseid állapotát is kijelzi?(Minek a facebooknak külön csoport ha úgyis ugyanazokat mutatja akik MSN-en is fent vannak? - lehetne mondjuk egy kis jel a jelenlegi csoportomban minden partner mellett.) Mármint akinek MSN-je is van persze, a többit nem is mutatja akik a facebook chatben vannak. :S Pedig azt hittem megcsinálták azt hogy a Facebook chat beleintegrálódott a WLM környezetébe. Túl sokat vártam. 😊
Sok bug van még benne, kilépéskor mindig crashel... bejelentkezéskor az állapotomat mindig elérhetõre teszi, mármint a bejelentkezõ ablakban, nem a bejelentkezés után.
Na és volt amikor elszállt az egész. A highlights, recent, stb. kategóriák vannak hogy ugyanazt mutatják...
Az õ betû helyett négyzetet mutat a chat ablakban...
Majd a végleges jobb lesz, meg lehet lesznek kisebb újítások is benne ezeken kívül.
Armin & Ayu fan
szerk: ja és a másik hogy az msn partnereim nem látnak engem msn en... bár szerintem ez azért van mert azt állítottam be hogy csak barátok lássanak .. kiderült hogy kb az msn partnerek közül 2 "barátom" többi csak msn partner.. mi ez a hülye rendszer?
Armin & Ayu fan
Nothing is True, Everything is Permitted
Arab money
Armin & Ayu fan
A Windows live csak nekem nem jön be?
A WLM Essentialt se tom leszedni
Másnál is van ilyen gond?
erre nemis gondoltam lol
You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.
You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.
és így nem enged bejelentkezni....bemásoltam a jelszót, úgy is szar.
(ubuntu alól simán bejelentkezik)
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.