Windows Live Messenger

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

rooney8
beállításokba van h kijön elõle a pipa, pipáld vissza 😄

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Benny04
bakker, eltánt a rezgetõ gomb, és nem tudok rezgetni :SS

az miért va h írok szmájlot és nem mutatja csak a kódját és ha küldenek nekem akkor is😞

ha valaki letilt engem, akkor alulról az újdonságok közül eltûnik nálam?

Nahát mik vannak:

"Kedves Windows Live-ügyfél!

Köszönjük, hogy közösségi hálózatait és egyéb szolgáltatásait összekapcsolja a Windows Live rendszerrel! Azért lépünk kapcsolatba Önnel, mert felvette a Twitter-hírcsatornát a Windows Live rendszerbe, és értesíteni szeretnénk egy hamarosan bekövetkezõ változásról. Nemrégiben számos változás történt a Twitter és partnerei között a használati feltételekkel kapcsolatban megkötött szerzõdésben, ezért jelenleg nem áll módunkban biztosítani a hírcsatornák integrációját a Twitter és a Windows Live között.

2010. június 30-tól rendszerünk nem importálja automatikusan a tweeteket a Twitter szolgáltatásból, és nem osztja meg azokat az Ön Windows Live Messenger szolgáltatásbeli barátaival. Elnézést kérünk az esetleges kellemetlenségért, és a Twitter szolgáltatással együtt továbbra is dolgozunk azon, hogy a jövõben integrált felhasználói élményt nyújthassunk.

Folyamatosan arra törekszünk, hogy a Hotmail és a Messenger szolgáltatás, valamint az Ön Windows rendszert használó számítógépe kiválóan együttmûködjön a közösségi hálózatokkal és egyéb szolgáltatásokkal. Ez a változás semmilyen módon nem befolyásolja az Ön lehetõségét arra, hogy a Windows Live rendszert csatlakoztassa a több mint 75 egyéb közösségi hálózathoz és más szolgáltatópartnerhez, melyek közé tartozik a Facebook, a LinkedIn, a MySpace, a Flickr és egyéb szolgáltatások. Ráadásul, ha azt szeretné, hogy Messenger-barátai továbbra is láthassák az Ön tweetjeit, a Twitter webhelyet a Facebook, a LinkedIn vagy a MySpace szolgáltatáshoz csatlakoztathatja, és ezek közül bármelyik szolgáltatást összekapcsolhatja a Windows Live rendszerrel.

Üdvözlettel,
a Windows Live csapata "

Visszafele mennek az idõben? <#zavart1>
[HUN]FaTaL
Én a saját nicknevemre gondoltam.

http://goo.gl/gd6Zi5

Myrddraal
Ha offline-ba vagy, akkor akivel akarsz beszélni jobb klikk rá és beállítod, hogy számára online legyél. Legalábbis nekem csak így sikerült.

desigo
nem vették ki
listában ha a néven jobb klikk és nekem ott van az "add a nickname"

viszont ha offline vagyok akkor nem tudok senkinek sem írni
pedig pár napja még sikerült :/
[HUN]FaTaL
Nem próbáltam még, a régi szmájlik vannak bent, azok gond nélkül mûködnek. Viszont hiányzik a normális text loggolás, jöhetne rá a plusz. Meg a nevek is furcsák, nem értem miért kellett kivenni a nicknevet.

autoszimulator
ráadásul nekem minden custom smiley beszúrásánál (akár enyém, akár partneré), kifagy az egész. emiatt töröltem is.

.: mobilize.hu :.

[HUN]FaTaL
Az új szmájlik sem tetszenek, a régiek sokkal aranyosabbak voltak 😄

[HUN]FaTaL
Felraktam.

Ami tetszik:

- Végre sokkal gyorsabb lett a bejelentkezés is meg a program mûködése is
- A Mail kurvajó a ribonnal
- Végre egy ablakot mutat a tálcán win7 alatt, és nem kell jobb gomb az állapotváltáshoz

Ami nem tetszik:
- Nincs plus (gondolom ez változik)
- Nem lehet nicknevet beállítani (ez óriási baromság)

bertino
hogy lehet beszelgetesekhez hatteret beloni ? nem talalom sehol, lehet elhagytam a szemem valamikor.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Aquir
és ha nem állítom át a live' oldalon az új nevet ahogy akarja?

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

[HUN]FaTaL
A live mióta közösségi oldal?😄 Nem használom semmire, facebook integrációra gondoltam.

akyyy
már az, hogy van msn cimed, tagja vagy egy ilyne közösségi oldalnak, melynek neve live.com

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

[HUN]FaTaL
Ezt a faszságot le lehet tiltani? Ez az egész közösségi baromság nem érdekel. Ha nem lehet letiltani akkor szarok az ismerõsökre én bizony átállok végleg skypera.

Doomista
vagy iwiwes

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

akyyy
az myvipes

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Aquir
és aki nem facebookos?

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

RETROB0Y
Sztem jó ez az uj MSN eddig nm nagyon volt nálam hiba

Ami kicsit fura hogy hol a vezeték hol a keresztnevem van elöl

Más hibát eddig nem találtam

Sztem jó lesz ez

[HUN]FaTaL
Hozd el a hozzátartozó fájlt is 😊

cselt
Sziasztok!
Egy olyan gondom lenne, hogy egy másik géprõl msneztem, aminek a mentett xml fájlját el is küldtem magamnak, itthon viszont nem hajlandó megnyitni. Azt írja, hogy: "Nem jeleníthetõ meg az XML-lap.
A bemenõ XML-adatok nem tekinthetõk meg a(z) XSL stíluslap használatával. Javítsa a hibát, majd kattintson a Frissítés gombra, vagy próbálkozzon késõbb.
A hozzáférés megtagadva."

Ezzel lehet valamit csinálni?
Elõre is köszi!

Doomista
Hát ez nem a megszokott :-o

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Én is letöröltem, mert szerintem tönkre vágta a G4WL accountom és nem tudok belépni vele a játékban.... lol. Sajnos nagyon durva bugok vannak benne, talán nem is kellett volna kiadni így publikusan.
Andr0
minek után senki nem lát engem elérhetõnek ezért megválok a programtól.. amugy is szar mármint az én ízlésemnek. De ha tudsz vmi megoldást a problémámra akkor még talán megmaradhat😄

Armin & Ayu fan

Nekem bejön az új WLM. Ha akarod akkor nem használod ezt a nagy ablakos rendszert, a régi kinézetre vissza lehet állítani. Mondjuk amúgy nem sok újdonság van, ha a közösségi oldalakat nem nézzük az új WLM-ben.
Bár hogy minden animált, az már tetszik... azt hiszem Silverlight dübörög már alatta. Aminek örülök, mert a Silverlight plugin-ban még nem csalódtam, jobb mint a flash. Új, és újratervezett smiley ikonok vannak végre, viszont a régi WLM-el rendelkezõknek nem jelennek meg az újak sajnos.

Én vagyok vak, de mi értelme hogy a facebook-os ismerõseid állapotát is kijelzi?(Minek a facebooknak külön csoport ha úgyis ugyanazokat mutatja akik MSN-en is fent vannak? - lehetne mondjuk egy kis jel a jelenlegi csoportomban minden partner mellett.) Mármint akinek MSN-je is van persze, a többit nem is mutatja akik a facebook chatben vannak. :S Pedig azt hittem megcsinálták azt hogy a Facebook chat beleintegrálódott a WLM környezetébe. Túl sokat vártam. 😊

Sok bug van még benne, kilépéskor mindig crashel... bejelentkezéskor az állapotomat mindig elérhetõre teszi, mármint a bejelentkezõ ablakban, nem a bejelentkezés után.
Na és volt amikor elszállt az egész. A highlights, recent, stb. kategóriák vannak hogy ugyanazt mutatják...
Az õ betû helyett négyzetet mutat a chat ablakban...
Majd a végleges jobb lesz, meg lehet lesznek kisebb újítások is benne ezeken kívül.
Andr0
na már nem tudtam szerkesztetni so: a másik meg hogy nevemet össze vissza mutatja valamikor az elsõ tag van elöl valamikor a másik.. döntse el hogy most magyar vagy angol rendszer szerint mutatja ki.. mert eddig nem sikerült neki😄

Armin & Ayu fan

Andr0
Hát én leszarom hogy õk mit akarnak és szerintem kb az emberek 99% is. én beállítottam az msn nevemet nem szórakoznak velem😄

szerk: ja és a másik hogy az msn partnereim nem látnak engem msn en... bár szerintem ez azért van mert azt állítottam be hogy csak barátok lássanak .. kiderült hogy kb az msn partnerek közül 2 "barátom" többi csak msn partner.. mi ez a hülye rendszer?

Armin & Ayu fan

CroftManor
Hali! tegnap este volt egy kék halál a gépemen és azóta nem tudok belépni az msn-be! Mindig vmilyen 800706be hibakódot ír de utána néztem, már mindent megnéztem nincs letiltva a tûzfalban se és érdekes módon más msn címmel meg be tudok jelentkezni.

Nothing is True, Everything is Permitted

bertino

bertino

bertino
az kiraly, mert nekem ott se az igazi 😄

Doomista
Képeket az új bétáról!

FSpofon
megszûnnek a nick nevek, facebook integrációval mindenki az eredeti nevén fog szereplni, ahogy ott is.

Arab money

Andr0
Hát gyerekek ez elég tré.. nevemet csak kínszenvedés árán tudom megváltoztatni és akkor is csak az igazi nevemet tudom megjeleníteni? hová lett az msn név? lol úgyhogy konkrétan microsoft elmehetsz any*dba

Armin & Ayu fan

RETROB0Y
Hali

A Windows live csak nekem nem jön be?

A WLM Essentialt se tom leszedni

Másnál is van ilyen gond?

Andr0
Plus mikor lesz hozzá, nem tudod?

Armin & Ayu fan

Norbi1990
Köszi!
FSpofon
account.live.com oldalon.

Arab money

Norbi1990
Hali!
Meglehet valahogy változtatni a fiókom jelszavát?
Lyukasbogrács
hát ha nekem 3 év alatt eddig csak úgy ment el... nem is értem olyankor mi (más) lehet a probléma 😄

Carloska
Windows Live Meesenger 2011 Public Beta Kintvan!

windows-live-essentials-beta

kakaoskalacs
akkor lehet vmi kihuztam a labammal azstal alatt modem router kabel : D
erre nemis gondoltam lol

You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.

Lyukasbogrács
az ilyen "levág az msn x idõnként" problémának az oka inkább az, hogy megszakad az internet kapcsolat. nálam legalábbis eddig csak úgy "vágott le".

nekem is ugyanez a problémám csak engem 5-6 másodpercenként...
kakaoskalacs
Mostanaban 5-6 percenkent levág msn-rol valaki tapasztalt mar ilyet? Üdv

You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.

Nem tudjátok miért van az, hogy ha fellépek msn-re egy kis idõ múlva ledob? Már megcsináltam azt amit az MSN Hiba Blog-on olvastam, de nem használt.
zeli
Olyan bug nektek volt már, hogy egy bizonyos karaktert (különleges karaktert) nem engedett beírni bejelentkezéskor? (se a user, se a passwordmezõbe)
és így nem enged bejelentkezni....bemásoltam a jelszót, úgy is szar.
(ubuntu alól simán bejelentkezik)

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

Lyukasbogrács
talán ez jó 9-hez is, de már nem emlékszem.