13295
WLM 9.0
-=-
Mess MSN Honlap -=-
WLM Scriptek
-=-
MSN Hiba Blog
-=-
WLM Plus 9.0hoz (Work)
-
#11844 engem az idegesit benne, hogy nem latom a szemelyes uzeneteket :D szethuzom mint regen, hogy kiferjenek, erre meg csinal egy masik oszlopot :D -
#11843 Szerintem az a gyerekes, ahogy te gondolkozol. Az, hogy neked csak a legjobb barátaid vannak felvéve MSN-re és velük beszélsz, az egy dolog, de ők gondolom ismernek személyesen, tudják a rendes neved ...stb. Mellékesen jegyzem meg, hogy eddig is megadhattad a valós nevedet, ha akartad.
Én viszont több MSN címmel rendelkezem, több internetes játékban vagyok Admin ahol a játékban használt Nick nevemen ismer mindenki. Így értelemszerű, hogy azt használom az MSN nevemnek is.
Szerintem is egyből be kellene mindenhol tiltani az internetes neveket, sőt létre kellene hozni egy rendszert ami központilag úgy enged fel az Internetre, hogy csak a saját valós nevedet tudod mindenhol használni... amolyan okmányirodás dolog lenne, mint az e-magyarországos cucc is. -
#11842 yá. -
#11841 jáááá, szal nem is lehet ?
zsír. -
#11840 ebbe az uj msnbe beszélgetőablakba hol lehet bepakolni hátteret ? -
#11839 ezt még úgy lehetne finomítani mint a facebook esetében is
csak egyszer lehet nevet megadni aztán egy e-mailre kell küldeni névváltoztatási kérelmet amit ők felülbírálnak
mert most az lesz az hogy a sok kis gyerek így is átírja "nevét" -
#11838 :)
elég gyerekes szerintem hogy nem merjük felvállalni az igazi neveket hanem becenevek mögé bújunk olyan emberekkel szemben is akivel gyakrabban beszélünk... -
#11837 épp azért irtam, mert nekem is hasonlo merült fel egyből a fejemben, csak rossz postra ment a válasz. -
#11836 ? -
#11835 son. i am disappoint lol. -
#11834 fail. -
#11833 AppDataból kimásolod :D -
andersh #11832 lehet vannak neki csak nincsenek fenn msn-en vagy másik címen vette fel őket
és ha nincsenek neki akkor mivan? a problémája attól még fennáll -
#11831 Talán próbáld meg ezt én már használtam. Annyi, hogy mikor vissza rakod a smiley-kat, akkor megint meg kell adni a karaktereket amivel előhívod. Nálam vírusmentes. -
#11830 neked nincsnek valódi barátaid? -
#11829 Nekem ez pont nem tetszik benne, hiszen minden partnerem internetről ismer az internetes "nick nevem" alapján. Azzal, hogy most a rendes nevem jelent meg kb senki se tudott beazonosítani, mert nem tudták a valós nevemet, amit őszintén nem is szívesen adtam volna meg mindenkinek. Mivel már 2 részben kell írni a nevet, így kénytelen voltam rondább megoldással első mezőbe a nicket írni másodikba meg az utána szereplő szöveget....
-
#11828 Faq-t ki lehetne venni a fejlécből, mert nem él már a link.
Szóval emiatt a kérdésem: szeretném kimenteni a smiley-kat, valami normális programot tudok rá mondani? MSNbackup nem 100%os, ConCon-t ismerem és jó is volt, de most valamiért exehibás és nem képes elindulni... ötlet? -
#11827 2011-es msn-ben miért nem tudok senkit sem felvenni az istennek sem sehogy partnernek? És ők se engem! -
#11826 sziasztok
az miért van hogy amikor valaki úgy ír és csak később nézem meg,akkor fehér az ablak és nem csinál semmit!? -
#11825 Letiltáshoz: jobb click ->appear offline to this person
Utóbbihoz pedig plus kell, de az még nincs. -
#11824 Az új 2011-es Messengerben hogy látom, hogy kik vettek fel a listájukra, hogy tudok valakit letiltani vagy csak törölni, illetve hogyan látható, hogy adott partner mikor volt utoljára bejelentkezve, vagy mikor beszéltünk utoljára ? -
#11823 A frissen újratelepített Windowsra már automatikusan a 2011-et teszi fel.
Mivel most találkoztam vele először, mondom benézek ide, hátha már mindenki azt használja de úgy látom még nem. :D
Szerintem (legalábbis nekem tetszik) nagyon jó ötlet az hogy a kereszt és vezetéknév jelenik meg, a sokszor olvashatatlan színátmenetes fos helyett. Tetszik az, hogyha több partnerrel beszélek akkor lapfülekre teszi őket (plusban volt ilyen lehetőség).
Pár ismerősömet azonban nem látom és volt pár ismerősöm aki le volt tiltva valami miatt (gondolom kompatibilitási gondok) de mindent összevetve üdvözlöm a fejlesztéseket, és remélem kötelezővé teszik majd ezt a klienst, mert egyenlőre szar hogy nem látom másnak a nevét (ami ugye régi msnen megadható volt).
-
spy803 #11822 Ha valaki letilt akkor létezik az, hogy lássam alul, hogy új képet vett fel, megváltoztatta személyes üzenetét ilyesmi? Mert akkor történtek ezek a változások, mikor én is elérhető voltam, nálam mégsem volt fent az illető, vagy csak rejtőzködött?
Net framework nem kell neki? Lehet az a gondja, bár nem biztos. -
#11821 szűz xp-re valahogy nem akar feltelepülni a live :S win installer hibát írt 1x, azóta meg simán nem indul el a telepítő :(
melyik verziót próbáljam, vagy mi lehet a gondja? -
Master Rick #11820 Hálásan köszi srácok:) -
#11819 Szia !
Amelyik legjobban hasonlít rá és talán a legjobb is az a Trillian ! -
andersh #11817 emesene
pidgin
aMSN
miranda
Mercury
és még biztos van jópár -
Master Rick #11816 Sziasztok!
Tudtok ajánlani programot WLM helyett... Mármint úgy értem, amivel WLMre is fel lehet menni, de mégsem WLM... Nem tudom, hogy értitek-e... Pl. akinek Mac-je van, az is fel tud menni WLMre, csak nem WLM-el... Hanem egy másik programmal... Csak nem vágom h melyik ez a program... Tud vki segíteni? -
#11814 szerintem csak csendesen mert a modik kivágnak... -
#11812 nah jah. emiatt késett a vonatom és odalett igy 520 ft-om. remélem majd valamelyik alapitvány útján megkapom -
#11811 Mondjuk ebből rohadtul nem kellene poént csinálni...
Azért kíváncsi lennék, hogy éreznéd magad, ha megtörténne veled.
Azért mindennek van határa! Inkább segíts, mint poénkodsz ezen.. -
#11808 Msn vírus vagy msn hiba.
-
#11807 hi miért van az hogy minden msn partnerem le van tiltva? -
Savmacska #11805 kíváncsiság képpen felmentem e-buddy-ra oda beirom a keresőbe a tag cimét mert megjegyezem ott kihozza, ha msn-be irom be ki irja h nincs a keresésnek megfelelő találat vagy mi... tehát nem értem.... -
Savmacska #11804 Azóta sem sikerült kijavitani/deríteni mi lehet a baj h felvesznek emberek beteszem őket a mappába, és nem látom őket mert a mappa tartalma üres....... valaki segitsek plz mert nagyon ideges vagyok... A FAQ-ban nem segit a futtatásos dolog. -
Man19 #11803 Üdv!
Ha ismeri valaki az MSNFAN.HU nevű oldalt kérem jelezzen és árulja már el nekem hogy mi az elérhetősége az oldal üzemeltetőinek, mert nem tudok jelszót és felhasználónevet se újrakérni, mert valami hiba van a PHP kódba... -
#11802 -
#11801 -
#11800 ték -
#11798 Kár, hogy nálam minden tökéletesen megy.