13295

Mielőtt BÁRMIT kérdeznél, előtte látogass el a WLM FAQ-ra

-

WLM 9.0
-=-

Mess MSN Honlap -=-

WLM Scriptek

-=-

MSN Hiba Blog
-=-
WLM Plus 9.0hoz (Work)

• precision
    dobok 1-2 hivatalos screent, azokon több minden látszik

ez három "chatablak" skin, de van ezen kívül még legalább 4-5 asszem (én a középsőt használom)

Főablak skinek: LiNK
    ezekből is van még azt hiszem több, lehet választani

de a legegyszerűbb ha felrakod és megnézed magad :) ha meg nem tetszik akkor uninstall :)
  • [HUN]FaTaL
    Főablakról meg az üzenet ablakról tudsz dobni egy képet?:) Lehet hogy kipróbálom.
  • precision
    látszik, hogy a settingsbe be sem léptél, és már fikázod :D

Ha én ennyire lennék figyelmes mint te, tuti egyest kapnék mindenre a suliban! :P
  • akyyy
    jah de ha elfoglalatba teszed magad, akkor is megjelenik minden bejelentkezés, kiirás, stb. ha én ilyen alja munkát csinálnék suliba hatalmas eggyes lenne. és még támogatást kérnek a programra!!!!
  • Evin
    Ahogy hallottam, az új MSN már WPF-re épül (lényegében xml alapú vektorgrafikus megjelenítés) az eddigi WinForm helyett, és valószínűleg ez tesz be a Plus fejlesztőinek.
  • donhellner #11883
    Természetesen az messengerrel értem a kérdésem :)
  • donhellner #11882
    Valakinek működik az új msn plus??? Visszaraktam a régi msnt (8.5), szerencsére sikerült a régi telepítővel.
  • [HUN]FaTaL
    Én linuxon amsn-t használok mert az jött be a legjobban. Színes nevek (részemről hálistennek) nincsenek, viszont van szkript hozzá ami kiszűri őket. Igaz kamerát meg mikrofont nem használok így nem tudom az mennyire működik vele, de a többi funkciója rendben volt.
  • Rotcsa
    Köszi!

Igazából a haver szened ezzel a vírusal :D Már vagy 2x formázták a gépet, de sehol semmi, mindig jött a vírus. aztán ajánlottam neki az avast-ot, meg a ccleanert(itt a hiba blogban is ezt mondták), az avast rengeteg vírust megfogott, és a cleaner is segíthetett valamit.
    Igazából az eredeti gond az impfix nevű progi telepítése volt, nem tudom mi lehet a kaínja:D

Köszi, megint h válaszoltál, ezek nekem is hasznos infók! :)
  • precision
    én ma raktam fel Digsby -t
    the best! pár óra használat és olyan mint a McDonald's... :) I'm lovin' it! :)

egyszerű, gyors, szép
  • tommygear
    mondj pár nevet megnézem őket
  • andersh
    "De nevet hálistennek nem lehet már szinezni mivel ugye a live név van csak."

pfff
    na ezt nagyon elkúrta a microfos
    eddig csak a névszínezés miatt használták ezt a trágyát az emberek
  • [HUN]FaTaL
    Miért nem használsz akkor egy letisztult alternatív klienst?
  • tommygear
    de minek kellett most belekeverni a facebookot nem értem...
    miért nem lehet egy egyszerű telepítős letisztult msn-t készíteni?
  • Laky
    Csak most nézem milyen undorítóak lettek a szmájlik, pfhejjj.

Hogy tudnám visszarakni a régi MSN-t Essentials nélkül?
  • Doomista
    Ez az msnplus egy nagy failra sikerült...
  • Laky
    Mellesleg az új MsgPlus se működik rajta.
  • donhellner #11871
    Felraktam az előbb az új msn plus érkeztélvel az új msn-t.Szerintem is nagyon undorító lett.Arról nem is beszélve, hogy az új plus-t csak vmi messenger csökkentett módban engedte elindítani, bár így úgy tűnik azért, hogy működik.De ez szerintem nagyon gáz lett...
  • Laky
    Mi ez a szar Essentials, amit reggel feltelepített velem a frissítő? A hányinger kerülget ettől a trágyától, de a legjobban az bosszant, hogyha letörölöm teljesen, hogy még nyoma se maradjon a gépen, és leszedem get.live.com-ról a Messenger online telepítőjét, akkor a k*rva Essentials nélkül fel sem tudom pakolni. Nem lehet valahogy visszaállítani az előző Messengert? Idegőrlő ez a szar komolyan.
  • [HUN]FaTaL
    "Szerintem eddig se lehetett színezni, azt a Plus! csinálta, ami még nincs a legújabbhoz."

Tudtommal ami ma jött ki az már megy az újjal is. De nevet hálistennek nem lehet már szinezni mivel ugye a live név van csak.
  • Evin
    Szerintem eddig se lehetett színezni, azt a Plus! csinálta, ami még nincs a legújabbhoz.
    De ha nem tetszik, nem kötelező használni.
  • tommygear
    már megint mi ez a hányinger amit kiadtak?
    undorító lett az új msn, nem lehet nevet szinezni meg semmi? de még letörölni se tudom hogy visszategyem a régit valaki help
  • precision
    nem elég formázni a gépet, pláne ha esetleg egy másik partíción van maga a vírus
    a legújabb msnes vírusok "tudják" a jelszavad és mindegy hányszor telepíted újra a gépet, mindig működni fognak
    változtasd meg a jelszavad, és ha van több vinyo/partíció a gépedben akkor futtass le rajtuk egy teljes víruskeresést, akkor is ha órákba telik :)
    ha nincs vírusírtód akkor ajánlom az ingyenes comodo antivirus -t, google -el megtalálod
  • Rotcsa
    A 7 üzivel alábbi problémára(#11857) senki nem tudja a választ?
  • Lyukasbogrács
    a szerveren keresztül akkor megy a fájlátvitel, ha nem sikerül p2p kapcsolatot létrehozni, meg kisebb fájloknál (lehet régi, de olyan nagy változás biztos nincs)
  • precision
    au pont a legrondább... :)
    thx, azért megnézem :)

Digsby is külső szerveren keresztül tolja a fájlátvitelt?
  • [HUN]FaTaL
    amsn
  • donhellner #11861
    Kijött az új MSN Plus!Próbálta már valaki, hogy hogyan működik az új Messengerrel?
  • precision
    az égő :)

esetleg van e olyan msn kliens, amiben közvetlenül megy a fájlátvitel? van egy csomó jó msn kliens de mindegyikben amit eddig próbáltam külső serveren át ment a fájltranszfer és emiatt nem igazán ment 3k felé :D mondhatni elég vicces

azóta van már ilyen kliens? (wlm -en kívül ofkorsz)
  • andersh
    te mostmár örökre egy duplapontosságú (valós szám) vagy
  • precision
    wlm 2011 -ben nevet nem lehet átírni csak a windows live profilon? mert ott kötelező vezeték+keresztneved írni, és anno regnél mindkét helyre a nickemet írtam, és most mindenki úgy lát hogy "precision precision" :D

nem lehet ezzel valamit kezdeni? annyit szeretnék csak hogy precision, nem kétszer, hanem egyszer és nem, nem szeretném beírni a teljes nevem :)
  • Rotcsa
    Igazából haveromnak van vírusa,(ez a " :D nézd meg a képeket! (facebooke-os link"), de gondoltam leszedem, ki tudja nekem mikor lesz rá szükségem, de az alábbi okok miatt nem tudom föltenni...
    Valakinek valami ötlete? Nem csak erre, hanem az msn vírusok ellen úgy általában..? Már formázta a gépet, de a vírus megmaradt... na, ezt nem értettem,hogy lehet mindegy....
  • Rotcsa
    Az Impfix nevű progi telepítésekor ezt írja ki:

Pedig itt néztem a hiba blog vírus rovatában.

Ötlet, mi lehet a baj?
  • TheGrinder
    Most látom hogy kiírja ezt a hibát is, de régebben nem írta ki: http://www.kephost.com/view3.php?filename=ucxtwez7fn0dh9mz7mvd.jpg
  • TheGrinder
    Sziasztok! Windows live messengerem van és már több mint egy éve nem tudok vele bejelentkezni a gépemen. XP-t használok. Volt már Windows is cserélve azóta, sőt új winchester is. Haverom gépéről meg a suligépről betudok jelentkezni. Beírom felhasználónevem + jelszavam utánna rákattintok a bejelentkezésre tölt 2-5mp et utánna mintha semmit nem csinált volna visszaugrik az alap állapotba. PLS Help!!!
  • Doomista
    szerintem a nevet se lehet majd színezni, ha esetleg kijön hozzá valami msn plus...lesz még itt szégyen :D metálosan szégyen.
  • bertino
    tiszta szégyen
  • ChaosTeam
    Ha nem csak azt olvasod el, amit írtam, hanem azt is, amire... akkor talán érzed majd benne az íróniát és azt, hogy mennyire gondolhattam azt komolyan....
  • Firerock
    lehet nem hülyeség...
    normálisabb helyeken kezd átalakulni a rendszer és mindenkik csak saját nevével nevezhet
    lásd pl internetes szimulátorok,stb...
  • Lyukasbogrács
    ha nem lenne anonimitás az interneten, nem lennének titkai senkinek. az internet épp ezért működik, hogy "névtelenek" maradhatunk, és mi dönthetjük el, hogy mit osztunk meg a nagyvilággal. szerintem ezt te se akarnád, hogy mindenki bármit megtudhasson rólad.

/OFF