Windows Live Messenger
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
elõre is thx
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
1. Olvass vissza kicsit: #11558
2. pl tweaknow powerpack-al vagy handyuninstallerrel megnézed a telepített programokat, utána egy registry takarítás is beleférhet
3. A windows live alkotóelemeinek eltávolítása
GA EP35-DS3, C2D E6400@3,2, Geil Ultra 2x1 CL4, GTX 280 1024MB, 250GB WD RE, TT Armor Jr., Logitech X-230...Win 7
GA EP35-DS3, C2D E6400@3,2, Geil Ultra 2x1 CL4, GTX 280 1024MB, 250GB WD RE, TT Armor Jr., Logitech X-230...Win 7
7.5-ben az az érdekes, hogy eredetileg már nem támogatott, de elõjött az elsõ probléma, lassú a fájlátvitel... múltkor még tök jól ment.
Használtam jó sokáig a 14-es wlm-t, sokkal jobban zabált...
7.5-is már több mint 4 éves
azóta fejlesztettek nem keveset
Köszi a segítséget!
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
c:\Program Files\Windows Live\msnmsgr.exe
Itt sincs?
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
Az appdata rejtett könyvtár, ha van total commandered a beállítások/képernyõn belül be tudod kapcsolni, hogy lásd. Xp-n minta máshol lenne a felhasználó mappája, sose gondoltam volna, hogy elfelejtem az xp-t 😞
(XP-m van, így nem találom amit írtál a #11558-ben!)
C:\Users\Balucsek\AppData\Roaming\Microsoft
Kitöröltem itt a messengerhez köthetõ mappákat meg a temp mappát és utána unisntall még egyszer, majd voalá már az Afterfix-es telepítõvel is felment és jó lett 😄
Köszi kipróbálom.
Ment gond nélkül az msn, majd egyszer csak a beszélgetõablakban nem értelmezte már a színkódokat, eltûnt a menübõl a plus! és új témát se alkalmaz, csak telepít. Mondom mit csináltam. A Threatfire programot tettem fel tegnap, de azzal nem kellene bajban lennie. Aztán ma fullra letöröltem az msn-t és a plust. Elõször vezérlõpultból, aztán jv16powertools-al program törlés menüben, ue Tweaknow-al is megnézve. Registry takarítás. Aztán jött ez: link de mivel már letöröltem nem volt mit.
Az Afterfix.net-es offline telepítõ végig azt nyögte, hogy jaj újabb verzió van telepítve töröljem a vezérlõpultból. Hát anyád, már a program files-ból is kitöröltem kínomban. Tehát most álltam msn nélkül és nem tudtam telepíteni. Leszedtem az 1 megás webes telepítõt csak msn-t fel plust fel. Ugyanaz :@@@@@ Há mi a ** van??
Win7-en használok 2009-es build 14-es verziót.
Beállítom a hangjelzést új üzenet érkezésére, de ha teljes képernyõs alkalmazást futtatok (vagy full-screenben nézek mondjuk YT videót), nem szólal meg a hang. Van valakinek valamilyen javaslata?
Volt az a hibám, hogy állandóan kijelentkezett! Írtátok rakjam újra a winfos-t. Tegnapelõtt megtörtént, XP került vissza. De most megint csinálja a kijelentkezéseit. Van valami megoldás?
link
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Kb 2 hete frissítette magát az MSNem, s utána olyan lett h ha nem az volt az aktív ablak, akkor a képernyõ jobb szélén eltünt, s ha oda huztam az egeret elõjött. De ez sajnos csak az elsõ ujraindításig mûködött, azóta rossz, s el sem tünik az MSN a háttérbe ha egy másik ablakra kattintok. Ott marad legfelül. Nem tudjátok mi lehet a hiba, s hogyan lehetne megcsinálni h ujra eltünjön ott a jobb oldalon? 😊
Persze, hogy tudtam! Csak nem sejtettem...
http://goo.gl/gd6Zi5
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
Mindörökké kedvenc: Chelsea FC Spanyol favorit: FC Barcelona Na és hajrá Magyar csapatok és Magyar válogatott!
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
Mindörökké kedvenc: Chelsea FC Spanyol favorit: FC Barcelona Na és hajrá Magyar csapatok és Magyar válogatott!
... Alea iacta est - Veni, vidi, vici ...
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
faq <#banplz>#banplz><#banplz>#banplz><#banplz>#banplz>
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Van valami progi ami megmutatja nekem hogy ki tiltott le?????????
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
az a lényege a rejtettnek, hogy ne lásd azt hogy õ fent volt.
ennyire hülye kérdést feltenni..
van-e olyan progam amivel meg lehet nézni h a partnereid közül kivan vagy volt fent rejtve msn-en?
Remélem tudjátok mirõl beszélek (abban a sávban van a nevünk, kiírásunk, képünk).
... Alea iacta est - Veni, vidi, vici ...
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Nekem olyan problámám lenne, hogy fel van rakva az msn, de amikor meg akarom nyitni, akkor azt írja ki, hogy windows live msn has encountered a problem and needs to close. We are sorry for the inconvenience.
Gondoltam rá, hogy letörlöm és újra rakom, de egyelõre az uninstallt sem találom, de ez valszeg úgy se oldaná meg.
Elõre is köszönöm szépen a segítséget!
Nemtom tapasztalta már vki, hogy kéretlen alkalmazásnak jelzi a 4.85.0.386-os msn plus!-t a NOD32 ESS???