13295
WLM 9.0
-=-
Mess MSN Honlap -=-
WLM Scriptek
-=-
MSN Hiba Blog
-=-
WLM Plus 9.0hoz (Work)
-
#11928 %HOMEDRIVE%%HOMEPATH%\Contacts
%USERPROFILE%\Local Settings\Application Data\Microsoft\Windows Live Contacts
%USERPROFILE%\Local Settings\Application Data\Microsoft\Messenger
ide menteget XP-n az msn, amúgy az utolsó mappában vannak a szmáljlik -
#11927 WLM xp-n hova menti a smiley-kat? -
#11926 nekem se tetszett meg ez az új messenger dolog, tegnap csak úgy hiphop nem indult el a régi, akkor mondom nézzük az újat, ki is próbáltam, és pár perc használat után majdnem 80fokon égett tőle a proci, simán 100%-osan terhelte végig, csak néztem mi a baja. ezen kívül még a fájlmegosztásba is belekavart, uninstall után ugyanúgy működött a megosztás, nem értem miért kell oda is belepiszkálnia -
#11925 Sziasztok!
Bele olvastan a topikba kicsit.. hát, én is csatlakozok sajnos a "hányok az új elcseszett msn-töl" csoporthoz. Ezzel most lehet nagyon mellé lőttek a fejlesztők?
Ami miatt eddig szerettem, az egycsapásra megszűnt. Ez a vond össze az ilyen-olyan felhasználói fiókjaidat... na ettől kész vagyok. Miért jó ez? A másik, ami kiborít, hogy több msn fiókba nem lehet belépni frissítés óta. Fasza.Olvasgattam utána, win reg-ben esetleg lehet vmit McGyvererzi....hát a kis faxomat már :( már a "plus"? telepítésénél vinnyogott a Nod. Fincsi :/ Szerencsére olvastam itt, hogy a régi verzió visszamegy még? az jo lenne! ettől búcsúzom, egy nagy rakat fos lett! -
andersh #11924 emesene -
#11923 Sziasztok
Lenne egy problémám ami miatt nem tudom tartani a barátaimmal az élvezhető kapcsolatot.Amint bejelentkezek az msn-be 15 másodperc mulva rögtön le is dob.Újra raktam már nem egyszer de semmi eredmény...mi a teendő?
A válaszokat előre is köszönöm. -
#11922 ha fb-os ismerőssel beszélgetek wlmel új ablakban akkor ha ff tabon nyitva van a fb akkor ott is felugrik a beszélgetős ablak és mindkét ablakban látom a szövegeket
ki lehet ezt kapcsolni? -
#11921 Oké rendben majd valaki ha tudja hogy mikor lesz "mukodj" verzio :D akkor linkelje már be vagy szóljatok vagy írjatok vagy mittom én :d Xd na csak ennyit akartam :D -
#11920 van, csak nem működik. -
#11919 Sziasztok az új msn livehoz van e pluss? -
#11918 igen, ezeken kívül a "felhasználó ír"-t sem lehet kikapcsolni.... -
barcames #11917 msn 2011-ben hogy lehet beállítani, hogy ne a nevemet írja ki ha nem a becenevemet? és a témáknál, hogy tudok egyedi színeket keverni? -
Samurai84 #11916 Sziasztok!
Az miért van hogy csajom WLM 2011et használ W7en én meg XPn 2009et és nem megy a webcamom?
-
#11915 Ja oké :) -
#11914 az nem jó -
#11913 Van már + az újhoz? Én itt leltem egy október 12-i frissítést, namost ez valyon jó-e hozzá?
http://www.msgplus.net/download/ -
#11912 hol kell beállítani a WLM 2011-ben a "Felhasználó ír" üzenet küldésének tiltását? -
tenthrodil #11911 Köszönöm! -
#11910 jobb also ikon.
-
tenthrodil #11909 Üdv!
Jóhiszeműen feltelepítettem ezt a #@ß% Live Essential 2011-et előző frissítések során... inkább nem jellemezném, de remélem mindenki csuklik (és döglik), akinek köze van hozzá.
A kérdésem az lenne, hogy ki lehet-e kapcsolni a közösségi hírek részt, hogy csak a partnerlista maradjon, ahogy régen is volt? -
#11908 szombat van :D -
#11907 vicces vagy -
#11906 pofa be újreg :D -
#11905 nem reklám. olyan, mintha egy trabant topikban egy ferrarit linkelnének. -
#11904 Reklám = BAN :D -
#11903 Digsby -
#11902 szopi. -
Dreckmor #11901 Nekem sem jött be ez a gané, ráadásul letörölni sem tudtam, így csak rendszervisszaállítással tudtam visszatenni a régit. Amire erre rájöttem, kb 3/4 óra telt el. -
andersh #11900 printscreennel is megoldhattad volna nem? -
VGQ #11899 nagyon nagyon köszi.
megmentetted a kicsiny lelkem 1 részét:) -
Rotcsa #11898 én itt találtam meg:
:\Documents and Settings\Felhasználónév\Local Settings\Application Data\Microsoft\Messenger\[email protected]\Objec tStore\UserTile\
.dt2-es kiterjesztéssel, amit ha átnevezel jpg-re, akkor megnézheted, de csupán kicsibe :S -
VGQ #11897 hali
az lenne a kérdésem hogy az msn hol tárolja az avatar képeket.csakmert van 1 kép benne amit használok,de sehogysem találom a gépemen, és égetö szükségem lenne rá,mert nincs meg máshol.
elöre is köszi a választ. -
#11896 passz... soha nem logoltam a beszélgetéseimet
próbáld ki szerintem, nézd meg hogyan logol -
#11895 Már csak egy kérdés maradt: tud e plain textbe loggolni hónapokra bontva mint a plus. -
#11894 persze, én sem használom a twitter és facebook részét -
#11893 Ez ugye letiltható mert a faszomat se érdekli?:D -
#11892 akkor úgy látszik a #11886 -at nem láttad, ami megoldás a problémádra :) -
#11891 csak ha elfoglaltba teszem magam, ha nem akarom akkor nincs vele többnyire gond. viszont be van állitva hogy ha icq-n felvesznek, ne jelezze, senkit ne vegyen gfel, majd én felveszem akit akarok. mégis mindig jelzi hogy x y felvett. -
#11890 nemrég még "aljamunkának" nevezted :) -
#11889 én azért szeretem mert kijelzi a facebokot is meg twittert.