13295

Mielőtt BÁRMIT kérdeznél, előtte látogass el a WLM FAQ-ra

-

WLM 9.0
-=-

Mess MSN Honlap -=-

WLM Scriptek

-=-

MSN Hiba Blog
-=-
WLM Plus 9.0hoz (Work)

• Lyukasbogrács
    %HOMEDRIVE%%HOMEPATH%\Contacts
    %USERPROFILE%\Local Settings\Application Data\Microsoft\Windows Live Contacts
    %USERPROFILE%\Local Settings\Application Data\Microsoft\Messenger

ide menteget XP-n az msn, amúgy az utolsó mappában vannak a szmáljlik
  • zvaragabor
    WLM xp-n hova menti a smiley-kat?
  • Minstrel
    nekem se tetszett meg ez az új messenger dolog, tegnap csak úgy hiphop nem indult el a régi, akkor mondom nézzük az újat, ki is próbáltam, és pár perc használat után majdnem 80fokon égett tőle a proci, simán 100%-osan terhelte végig, csak néztem mi a baja. ezen kívül még a fájlmegosztásba is belekavart, uninstall után ugyanúgy működött a megosztás, nem értem miért kell oda is belepiszkálnia
  • RIZLA
    Sziasztok!

Bele olvastan a topikba kicsit.. hát, én is csatlakozok sajnos a "hányok az új elcseszett msn-töl" csoporthoz. Ezzel most lehet nagyon mellé lőttek a fejlesztők?
    Ami miatt eddig szerettem, az egycsapásra megszűnt. Ez a vond össze az ilyen-olyan felhasználói fiókjaidat... na ettől kész vagyok. Miért jó ez? A másik, ami kiborít, hogy több msn fiókba nem lehet belépni frissítés óta. Fasza.Olvasgattam utána, win reg-ben esetleg lehet vmit McGyvererzi....hát a kis faxomat már :( már a "plus"? telepítésénél vinnyogott a Nod. Fincsi :/ Szerencsére olvastam itt, hogy a régi verzió visszamegy még? az jo lenne! ettől búcsúzom, egy nagy rakat fos lett!
  • andersh
    emesene
  • pelezinho
    Sziasztok
    Lenne egy problémám ami miatt nem tudom tartani a barátaimmal az élvezhető kapcsolatot.Amint bejelentkezek az msn-be 15 másodperc mulva rögtön le is dob.Újra raktam már nem egyszer de semmi eredmény...mi a teendő?

A válaszokat előre is köszönöm.
  • desigo
    ha fb-os ismerőssel beszélgetek wlmel új ablakban akkor ha ff tabon nyitva van a fb akkor ott is felugrik a beszélgetős ablak és mindkét ablakban látom a szövegeket
    ki lehet ezt kapcsolni?
  • Imrusssss
    Oké rendben majd valaki ha tudja hogy mikor lesz "mukodj" verzio :D akkor linkelje már be vagy szóljatok vagy írjatok vagy mittom én :d Xd na csak ennyit akartam :D
  • Doomista
    van, csak nem működik.
  • Imrusssss
    Sziasztok az új msn livehoz van e pluss?
  • qetuol
    igen, ezeken kívül a "felhasználó ír"-t sem lehet kikapcsolni....
  • barcames
    msn 2011-ben hogy lehet beállítani, hogy ne a nevemet írja ki ha nem a becenevemet? és a témáknál, hogy tudok egyedi színeket keverni?
  • Samurai84
    Sziasztok!

Az miért van hogy csajom WLM 2011et használ W7en én meg XPn 2009et és nem megy a webcamom?
  • Stefling
    Ja oké :)
  • qetuol
    az nem jó
  • Stefling
    Van már + az újhoz? Én itt leltem egy október 12-i frissítést, namost ez valyon jó-e hozzá?

http://www.msgplus.net/download/
  • qetuol
    hol kell beállítani a WLM 2011-ben a "Felhasználó ír" üzenet küldésének tiltását?
  • tenthrodil
    Köszönöm!
  • bertino
    jobb also ikon.

• tenthrodil
    Üdv!

Jóhiszeműen feltelepítettem ezt a #@ß% Live Essential 2011-et előző frissítések során... inkább nem jellemezném, de remélem mindenki csuklik (és döglik), akinek köze van hozzá.

A kérdésem az lenne, hogy ki lehet-e kapcsolni a közösségi hírek részt, hogy csak a partnerlista maradjon, ahogy régen is volt?
  • Doomista
    szombat van :D
  • Lyukasbogrács
    vicces vagy
  • Doomista
    pofa be újreg :D
  • Lyukasbogrács
    nem reklám. olyan, mintha egy trabant topikban egy ferrarit linkelnének.
  • Doomista
    Reklám = BAN :D
  • Rage47
    Digsby
  • Doomista
    szopi.
  • Dreckmor
    Nekem sem jött be ez a gané, ráadásul letörölni sem tudtam, így csak rendszervisszaállítással tudtam visszatenni a régit. Amire erre rájöttem, kb 3/4 óra telt el.
  • andersh
    printscreennel is megoldhattad volna nem?
  • VGQ
    nagyon nagyon köszi.
    megmentetted a kicsiny lelkem 1 részét:)
  • Rotcsa
    én itt találtam meg:

:\Documents and Settings\Felhasználónév\Local Settings\Application Data\Microsoft\Messenger\[email protected]\Objec tStore\UserTile\

.dt2-es kiterjesztéssel, amit ha átnevezel jpg-re, akkor megnézheted, de csupán kicsibe :S
  • VGQ
    hali

az lenne a kérdésem hogy az msn hol tárolja az avatar képeket.csakmert van 1 kép benne amit használok,de sehogysem találom a gépemen, és égetö szükségem lenne rá,mert nincs meg máshol.

elöre is köszi a választ.
  • precision
    passz... soha nem logoltam a beszélgetéseimet

próbáld ki szerintem, nézd meg hogyan logol
  • [HUN]FaTaL
    Már csak egy kérdés maradt: tud e plain textbe loggolni hónapokra bontva mint a plus.
  • precision
    persze, én sem használom a twitter és facebook részét
  • [HUN]FaTaL
    Ez ugye letiltható mert a faszomat se érdekli?:D
  • precision
    akkor úgy látszik a #11886 -at nem láttad, ami megoldás a problémádra :)
  • akyyy
    csak ha elfoglaltba teszem magam, ha nem akarom akkor nincs vele többnyire gond. viszont be van állitva hogy ha icq-n felvesznek, ne jelezze, senkit ne vegyen gfel, majd én felveszem akit akarok. mégis mindig jelzi hogy x y felvett.
  • precision
    nemrég még "aljamunkának" nevezted :)
  • akyyy
    én azért szeretem mert kijelzi a facebokot is meg twittert.