13295

Mielőtt BÁRMIT kérdeznél, előtte látogass el a WLM FAQ-ra

-

WLM 9.0
-=-

Mess MSN Honlap -=-

WLM Scriptek

-=-

MSN Hiba Blog
-=-
WLM Plus 9.0hoz (Work)

• desigo
    mert amikor ezt felraktam nem volt még magyar
    nem mintha hiányzott volna
    egyszer próbáltam felrakni magyart azóta de valami hibával leállt a telepítés
    nem is foglalkoztam vele
  • Doomista
    máshogy teszem fel a kérdést...:

miért angol verziót használsz?
  • desigo
    angol nyelvű az egész
  • Doomista
    why angol version?
  • desigo
    melyik az új,melyik a régi?

nekem az angol version 2011 (Build 15.4.3502.922) hibátlanul működik hónapok óta
  • lolSL
    pedig mennie kell, innen próbáld meg
  • R0zs0máK
    nem megy...akkor szopok tovább az újjal...
  • R0zs0máK
    Én most telepítem vissza a "régi" WLM-et...ez az új egy atomnagy FOS...
  • Pepsi Twist
    na srácok hogy kell felrakni ezt a fost? :D wlsetup-web.exe programfuttatási hibával el sem indul TEHÁT windows installer kell na most bazdmeg 6000 félét töltöttem le és 1ik se jó -.-

halp!!!
  • xxxpaulxxx
    Köszi, akkor majd keresgélek:)

Esetleg azt nem tudjátok miért esik szét darabosra a képem Digsbynál?:S
    Illetve olyat nem lehet, hogy az állapotomat pl: alszok, azt ne statusba rakja, hanem úgy, mint msnnél?
    Aztán azt nem lehet elérni, hogy rejtve is tudjak írni a másiknak?
  • Rage47
    van hallgatós funkció, de a nevét nemtom
  • xxxpaulxxx
    Hol? És a színes nevekhez nincs valami plugin? Esetleg mit hallgatok funckió?:) Ok, ez mind giccs, de valahogy szerettem ezeket... bár 1 óra használat után kimondhatom hogy ez a program tökéletes... esetleg még ezek nélkül is:)
  • Doomista
    msn játékok? azok vannak!
  • xxxpaulxxx
    Miért nem tetszett???

Én most tesztelem, tök jó, hogy facebook chatet is "be lehet vele fogni":D
    Mondjuk az msn játékokat, meg a színes nevet hiányolom:)
  • [HUN]FaTaL
    A név szerintem marad. Az üzeneteket megkapod.

Digsby kompatibilis vele, de nekem nem tetszett.
  • xxxpaulxxx
    Ez az új msn nagyon trágya... most felraktam, de nagyon nem tetszik... ki lesz ez valamikor javítva, hogy ne a hivatalos nevemet jelenítse meg? Meg jól vettem észre, hogy már nincs olyan, hogy megkapom azokat az üzeneteket, amiket akkor írnak, amikor nem vagyok fent?:S:S:S

Ez a digsby tényleg ennyivel jobb lenne mint a messenger? Teljesen kompatibilis vele?
  • Rage47
    ja, és jobb mint az msn:D
    emellett a beállításaidat hozzáfűzi a digsby accodhoz, így a világ bármely részéről ugyanazokkal a beállításokkal használhatod
  • Rage47
    nincs magyar nyelv
    a legjobb beszélgetős (msn helyettesítő) kliens, amely csomó hasznos dolgot (twitter, gmail, facebook, stb.) alkalmazások is tartalmaz
  • pelezinho
    andersh ha ez nekem szól bocs de nem vágom hogy mire gondolsz...a probléma megoldását szeretném tudni és az sztem nem az ,,emesene használata,,lesz.
  • dvid95
    csö az a bajom hogy nem tok felrakni egy 2009-es msn-ent mert azt mondja hogy nincs csatlakoztatva a gép a net hez pedig én tudom használni a netet ugyhogy nem értem.
    pls hel kösz
  • momoxp
    Sziasztok!

Lenne egy olyan problémám hogy belépek az msnembe hiba nélkül belép, de partnereim elérhetetlenek! Egy másik gépen jelentkezem be ott elérhetők a partnerek! Windows live 2011-et használok mind a kettő gépen!
    Az dátum és idő stimmel! Internet Explorerben a kapcsolat nélkülimunka ki van véve!
    A válaszokat előre is köszönöm!
  • andersh
    emesene használata
  • akyyy
    :OOOOOOOOOOOOo
  • pelezinho
    Sziasztok
    Lenne egy problémám ami miatt nem tudom tartani a barátaimmal az élvezhető kapcsolatot.Amint bejelentkezek az msn-be 15 másodperc mulva rögtön le is dob.Újra raktam már nem egyszer de semmi eredmény...mi a teendő
  • zvaragabor
    Megkésve, de köszi! :)
  • Blum
    Nálam sajnos nem így van. Na mind1,majd sűrűbben nézem át a partnerlistát..:D Köszi a választ!
  • andersh
    attól h le van tiltva attól még látnod kéne h ott a listában zölden h elérhető csak át lenne húzva h le van tiltva
    8.1-nél legalábbis így van és én is tapasztaltam a dolgot
  • [HUN]FaTaL
    bug
  • Blum
    Hi!

Mitől lehet az,hogy az MSN-em automatikusan letilt 1-2 partneremet randomba? Semmi figyelmeztetés vagy valami,csak felfigyelek rá,hogy 2 napja nem láttam MSN-en XY embert,utánanézek és látom,hogy le van tiltva...
    Legújabb MSN van fent.
  • JoeFromHun
    Sziasztok!

Valaki használja itt közületek a Digsby-t?
    Vélemény?
    Létezik már hozzá magyar nyelv?
  • Lyukasbogrács
    nekem ebből az jön le, hogy csak úgy lehet beállítani, ha átírod a C:\Program Files\Digsby\res\defaults.yaml fájlt, és akkor naplózni fogja az eseményeket is. talán a facebook plugin/modul/chat is oda fogja nyomni az eseményeket.
  • Doomista
    amúgy wlm topigban vagy, csak szépen szólok. :D

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    takaroggyy!!!!44 :D
  • akyyy
    sztem ez a naplózott beszélgetést írja, hgy hova mentse.
  • Lyukasbogrács
    talán [URL=http://forum.digsby.com/viewtopic.php?id=152]ez[/URL] használható leírás.
    [apro]nincs digsby-m, nem tudom kipróbálni :][/apro]
  • bertino
    fail.
  • akyyy
    sztem kevered a szezont a faszommal. nem facebook chat kell nekem, hanem annak az eseménynaplója.
  • SimaSuna #11932
    frissítsd a Digsby-t.
    how to :)
  • akyyy
    linket nem találom
  • SimaSuna #11930
    digsby-hez szedd le a FB plugint :)
  • akyyy
    digsby tud eseménynaplózni, hogy ki mikor volt online? vagy esetleg valamelyik kliens, ami facebookos is és tud ilyet?:D