13295
WLM 9.0
-=-
Mess MSN Honlap -=-
WLM Scriptek
-=-
MSN Hiba Blog
-=-
WLM Plus 9.0hoz (Work)
-
#11968 mert amikor ezt felraktam nem volt még magyar
nem mintha hiányzott volna
egyszer próbáltam felrakni magyart azóta de valami hibával leállt a telepítés
nem is foglalkoztam vele -
#11967 máshogy teszem fel a kérdést...:
miért angol verziót használsz? -
#11966 angol nyelvű az egész -
#11965 why angol version? -
#11964 melyik az új,melyik a régi?
nekem az angol version 2011 (Build 15.4.3502.922) hibátlanul működik hónapok óta
-
#11963 pedig mennie kell, innen próbáld meg -
#11962 nem megy...akkor szopok tovább az újjal... -
#11961 Én most telepítem vissza a "régi" WLM-et...ez az új egy atomnagy FOS... -
#11960 na srácok hogy kell felrakni ezt a fost? :D wlsetup-web.exe programfuttatási hibával el sem indul TEHÁT windows installer kell na most bazdmeg 6000 félét töltöttem le és 1ik se jó -.-
halp!!! -
xxxpaulxxx #11959 Köszi, akkor majd keresgélek:)
Esetleg azt nem tudjátok miért esik szét darabosra a képem Digsbynál?:S
Illetve olyat nem lehet, hogy az állapotomat pl: alszok, azt ne statusba rakja, hanem úgy, mint msnnél?
Aztán azt nem lehet elérni, hogy rejtve is tudjak írni a másiknak? -
#11958 van hallgatós funkció, de a nevét nemtom -
xxxpaulxxx #11957 Hol? És a színes nevekhez nincs valami plugin? Esetleg mit hallgatok funckió?:) Ok, ez mind giccs, de valahogy szerettem ezeket... bár 1 óra használat után kimondhatom hogy ez a program tökéletes... esetleg még ezek nélkül is:) -
#11956 msn játékok? azok vannak! -
xxxpaulxxx #11955 Miért nem tetszett???
Én most tesztelem, tök jó, hogy facebook chatet is "be lehet vele fogni":D
Mondjuk az msn játékokat, meg a színes nevet hiányolom:) -
#11954 A név szerintem marad. Az üzeneteket megkapod.
Digsby kompatibilis vele, de nekem nem tetszett. -
xxxpaulxxx #11953 Ez az új msn nagyon trágya... most felraktam, de nagyon nem tetszik... ki lesz ez valamikor javítva, hogy ne a hivatalos nevemet jelenítse meg? Meg jól vettem észre, hogy már nincs olyan, hogy megkapom azokat az üzeneteket, amiket akkor írnak, amikor nem vagyok fent?:S:S:S
Ez a digsby tényleg ennyivel jobb lenne mint a messenger? Teljesen kompatibilis vele? -
#11952 ja, és jobb mint az msn:D
emellett a beállításaidat hozzáfűzi a digsby accodhoz, így a világ bármely részéről ugyanazokkal a beállításokkal használhatod -
#11951 nincs magyar nyelv
a legjobb beszélgetős (msn helyettesítő) kliens, amely csomó hasznos dolgot (twitter, gmail, facebook, stb.) alkalmazások is tartalmaz -
#11950 andersh ha ez nekem szól bocs de nem vágom hogy mire gondolsz...a probléma megoldását szeretném tudni és az sztem nem az ,,emesene használata,,lesz. -
dvid95 #11949 csö az a bajom hogy nem tok felrakni egy 2009-es msn-ent mert azt mondja hogy nincs csatlakoztatva a gép a net hez pedig én tudom használni a netet ugyhogy nem értem.
pls hel kösz -
momoxp #11948 Sziasztok!
Lenne egy olyan problémám hogy belépek az msnembe hiba nélkül belép, de partnereim elérhetetlenek! Egy másik gépen jelentkezem be ott elérhetők a partnerek! Windows live 2011-et használok mind a kettő gépen!
Az dátum és idő stimmel! Internet Explorerben a kapcsolat nélkülimunka ki van véve!
A válaszokat előre is köszönöm! -
andersh #11947 emesene használata -
#11946 :OOOOOOOOOOOOo -
#11945 Sziasztok
Lenne egy problémám ami miatt nem tudom tartani a barátaimmal az élvezhető kapcsolatot.Amint bejelentkezek az msn-be 15 másodperc mulva rögtön le is dob.Újra raktam már nem egyszer de semmi eredmény...mi a teendő -
#11944 Megkésve, de köszi! :) -
Blum #11943 Nálam sajnos nem így van. Na mind1,majd sűrűbben nézem át a partnerlistát..:D Köszi a választ! -
andersh #11942 attól h le van tiltva attól még látnod kéne h ott a listában zölden h elérhető csak át lenne húzva h le van tiltva
8.1-nél legalábbis így van és én is tapasztaltam a dolgot -
#11941 bug -
Blum #11940 Hi!
Mitől lehet az,hogy az MSN-em automatikusan letilt 1-2 partneremet randomba? Semmi figyelmeztetés vagy valami,csak felfigyelek rá,hogy 2 napja nem láttam MSN-en XY embert,utánanézek és látom,hogy le van tiltva...
Legújabb MSN van fent. -
#11939 Sziasztok!
Valaki használja itt közületek a Digsby-t?
Vélemény?
Létezik már hozzá magyar nyelv? -
#11938 #17
nekem ebből az jön le, hogy csak úgy lehet beállítani, ha átírod a C:\Program Files\Digsby\res\defaults.yaml fájlt, és akkor naplózni fogja az eseményeket is. talán a facebook plugin/modul/chat is oda fogja nyomni az eseményeket. -
#11937 amúgy wlm topigban vagy, csak szépen szólok. :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!takaroggyy!!!!44 :D -
#11936 sztem ez a naplózott beszélgetést írja, hgy hova mentse. -
#11935 talán [URL=http://forum.digsby.com/viewtopic.php?id=152]ez[/URL] használható leírás.
[apro]nincs digsby-m, nem tudom kipróbálni :][/apro] -
#11934 fail. -
#11933 sztem kevered a szezont a faszommal. nem facebook chat kell nekem, hanem annak az eseménynaplója. -
#11932 frissítsd a Digsby-t.
how to :) -
#11931 linket nem találom -
#11930 digsby-hez szedd le a FB plugint :) -
#11929 digsby tud eseménynaplózni, hogy ki mikor volt online? vagy esetleg valamelyik kliens, ami facebookos is és tud ilyet?:D