13295

Mielőtt BÁRMIT kérdeznél, előtte látogass el a WLM FAQ-ra

-

WLM 9.0
-=-

Mess MSN Honlap -=-

WLM Scriptek

-=-

MSN Hiba Blog
-=-
WLM Plus 9.0hoz (Work)

• davidka003
  • bertino
  • Tigristank
  • Doomista
  • akyyy
  • Hegi90
    Ezzel az új 2011-es msnnel mivan? Egy rakat embernek szarul írja ki a nevét. Nem kapom meg amit írnak nekem. Nem tudom megváltoztatni a nevemet.

szerk.: vagy nem kapom meg amit írnak, vagy csak 10 percre rá kb. Wtf??
  • Laaccoo
    Hello! WLM 2011-be színes nevet hol lehet állítani ? 2010be tudom hogy csinálok,de itt vezetéknevet meg keresztnevet kér.
  • grebber
    Én nem tudom full nem értek msn-hez csak írogatok haveroknak.Csak poénból beírtam googlbe msn skin és tök frankó képeket láttam ás jó lenne ha olyan lenne nem ez az alap.
  • Doomista
    Hát igen arra még várhatunk...:S
  • Lyukasbogrács
    hát ha a skin Plus!-hoz van, nélküle nem lesz jó. szerintem simán a WLM-hez nincs skin. pl a scriptek is (amiknek szintén .plsk a kiterjesztése, amúgy sima zip, csak plsk a kiterjesztés) csak a plus-hoz vannak.
  • grebber
    Hm plus kell hozzá, de amit leszedek legújabbat nem jóa live messengerhez mert nem töltödik be a plus :(
  • Lyukasbogrács
    1 2 valamelyiknek jónak kell lenni
  • grebber
    Főmappájába nincs ilyen fájl, simán bemásolva semmi hatás!
  • Doomista
    wlm fő mappájába, elvileg felülír valami fájlt, szal csinálj biztonsági mentést arról a fájlról, ha esetleg a skin szar lenne.
  • grebber
    Töltöttem le egy skint plsk a kiterjesztése. Hova kell másolni vagy mit kell vele csinálni?
  • Kaszi46
    Sziasztok, létezik olyan progi ami egyszerre kezeli a messengert, és a skypot is, működik rajta a hang, és videohívás, esetleg tud videokonferencia hívást is? Digsby tetszene, de nem tudja a skype-ot, valami hasonló progi kellene.

Illetve létezik e valamilyen ingyenes program videokonferencia hívások lebonyolítására? 3an 4en szeretnénk egyszerre videókapcsolatot létesíteni egymás között.
  • papi08
    Ez vicces, én az Essentialt használom, azt hiszem az a 9-es, és itt van. Simán kimentem vele a partnereket, és vissza:)
  • [HUN]FaTaL
    Valamelyik 9es verzióban is volt, mostmár nincs. Vagy a linkeléssel együtt vették ki...
  • Lyukasbogrács
    8.5-ben még van
  • tommygear
    nincs ilyen 7.5 feletti msn-be
  • papi08
    Nekem itt sikerült:
    menü->Ismerősök->Azonnali üzenetváltási ismerősök mentése.

Remélem tudtam segíteni!:) Üdv.!
  • tommygear
    +1
  • tommygear
    szivesen
  • Rotyoka
    engem még mindig érdekelne, hogy hogyan lehet lementeni a teljes partner listámat. Régebben a 7.5 nél meg msn en belül is le lehetett de most sehol sem találom
  • bela96
    látom sok a segito késsz ember erre felé.
  • Rotcsa
    Köszi! :))
  • bela96
    sziasztok.nekem az a problémám hogy ha meg nyitom az msn-t rá katintok hogy bejelentkezés és akkor meg áll az egész nem akar bejelentkezni.és utána kikel X-elnem mert lefagy az msn.itt mi a hiba kosszi a segitséget.
  • szabii98
    Hali!

MSNre hogy tudok skint betenni?:D
  • tommygear

sztem mehetne bannerba is
  • Lacko86
    30 hozzászólást kellett volna visszamenőleg elolvasnod.
  • Rotcsa
    az elküldött hivatkozások állandó másolgatásának kikerülésére nincs valami megoldás? Már a tököm is tele, hogy nincs közvetlen link és mindent be kell másolni a böngészőbe!
  • Doomista
  • JoeFromHun
    Patchou eredetileg dec. elejére ígérte az 5-öst (5th anniversary of Messenger Plus!)
    Lehet csúszik vele! :)
  • papi08
    Sziasztok!
    Az valahogy megoldható, hogy ha rejtettben vagyok, akkor ne jelenítse meg, hogyha valaki be/ki jelentkezik?:)

Köszönöm!:)
  • Doomista
    Szopni nem szopom, nyalok neki naponta, hisz elég sokat szoktam használni. Olyan már, mint ha a ribancom lenne.

• andersh
    akkor szopd le
  • Ryanxx18
    Sziasztok, remélem jó helyre irok.
    Windows Live Essentials töröltem mert nem müködött a messengerem miután az xp-t ujratelepitettem.Ez eddig rendben.Mikor törlöm az Essentials-t, benne az Mail-t(mint alkalmazást vagy progit)nem engedi törölni.
    És itt a baj.A hiba kód: 0x80070057
    És persze van google, de ott evvel a hibakóddal kapcsolatban csak xp telepitési hibakódként foglalkoznak fórumokon, nem essentiálosként(messengeres).
    Biza nem én vaok az első kérdező, de azért ha valaki tudja irja lenekem.
    Köszönöm előre is
  • bertino
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    " Dátum: 2010.11.29. 09:57 Adta: Efreet
    trollkodás"

:O
  • akyyy
    De van wikipediam, a barátnőm :DDDDDDDDDDDDDDddddd
  • Doomista
    Akkor nincs barátod. Nekem viszont van, a google. Google a barátom.