Windows Live Messenger
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ez három "chatablak" skin, de van ezen kívül még legalább 4-5 asszem (én a középsõt használom)
Fõablak skinek: LiNK
ezekbõl is van még azt hiszem több, lehet választani
de a legegyszerûbb ha felrakod és megnézed magad 😊 ha meg nem tetszik akkor uninstall 😊
Bazinga!
http://goo.gl/gd6Zi5
Ha én ennyire lennék figyelmes mint te, tuti egyest kapnék mindenre a suliban! 😛
Bazinga!
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
Igazából a haver szened ezzel a vírusal 😄 Már vagy 2x formázták a gépet, de sehol semmi, mindig jött a vírus. aztán ajánlottam neki az avast-ot, meg a ccleanert(itt a hiba blogban is ezt mondták), az avast rengeteg vírust megfogott, és a cleaner is segíthetett valamit.
Igazából az eredeti gond az impfix nevû progi telepítése volt, nem tudom mi lehet a kaínja😄
Köszi, megint h válaszoltál, ezek nekem is hasznos infók! 😊
the best! pár óra használat és olyan mint a McDonald's... 😊 I'm lovin' it! 😊
egyszerû, gyors, szép
Bazinga!
pfff
na ezt nagyon elkúrta a microfos
eddig csak a névszínezés miatt használták ezt a trágyát az emberek
miért nem lehet egy egyszerû telepítõs letisztult msn-t készíteni?
Hogy tudnám visszarakni a régi MSN-t Essentials nélkül?
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
Tudtommal ami ma jött ki az már megy az újjal is. De nevet hálistennek nem lehet már szinezni mivel ugye a live név van csak.
De ha nem tetszik, nem kötelezõ használni.
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
undorító lett az új msn, nem lehet nevet szinezni meg semmi? de még letörölni se tudom hogy visszategyem a régit valaki help
a legújabb msnes vírusok "tudják" a jelszavad és mindegy hányszor telepíted újra a gépet, mindig mûködni fognak
változtasd meg a jelszavad, és ha van több vinyo/partíció a gépedben akkor futtass le rajtuk egy teljes víruskeresést, akkor is ha órákba telik 😊
ha nincs vírusírtód akkor ajánlom az ingyenes comodo antivirus -t, google -el megtalálod
Bazinga!
thx, azért megnézem 😊
Digsby is külsõ szerveren keresztül tolja a fájlátvitelt?
Bazinga!
esetleg van e olyan msn kliens, amiben közvetlenül megy a fájlátvitel? van egy csomó jó msn kliens de mindegyikben amit eddig próbáltam külsõ serveren át ment a fájltranszfer és emiatt nem igazán ment 3k felé 😄 mondhatni elég vicces
azóta van már ilyen kliens? (wlm -en kívül ofkorsz)
Bazinga!
nem lehet ezzel valamit kezdeni? annyit szeretnék csak hogy precision, nem kétszer, hanem egyszer és nem, nem szeretném beírni a teljes nevem 😊
Bazinga!
Valakinek valami ötlete? Nem csak erre, hanem az msn vírusok ellen úgy általában..? Már formázta a gépet, de a vírus megmaradt... na, ezt nem értettem,hogy lehet mindegy....
Pedig itt néztem a hiba blog vírus rovatában.
Ötlet, mi lehet a baj?
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
normálisabb helyeken kezd átalakulni a rendszer és mindenkik csak saját nevével nevezhet
lásd pl internetes szimulátorok,stb...
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
/OFF
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Én viszont több MSN címmel rendelkezem, több internetes játékban vagyok Admin ahol a játékban használt Nick nevemen ismer mindenki. Így értelemszerû, hogy azt használom az MSN nevemnek is.
Szerintem is egybõl be kellene mindenhol tiltani az internetes neveket, sõt létre kellene hozni egy rendszert ami központilag úgy enged fel az Internetre, hogy csak a saját valós nevedet tudod mindenhol használni... amolyan okmányirodás dolog lenne, mint az e-magyarországos cucc is.
zsír.
csak egyszer lehet nevet megadni aztán egy e-mailre kell küldeni névváltoztatási kérelmet amit õk felülbírálnak
mert most az lesz az hogy a sok kis gyerek így is átírja "nevét"
elég gyerekes szerintem hogy nem merjük felvállalni az igazi neveket hanem becenevek mögé bújunk olyan emberekkel szemben is akivel gyakrabban beszélünk...