Windows Live Messenger

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

precision
dobok 1-2 hivatalos screent, azokon több minden látszik

ez három "chatablak" skin, de van ezen kívül még legalább 4-5 asszem (én a középsõt használom)

Fõablak skinek: LiNK
ezekbõl is van még azt hiszem több, lehet választani

de a legegyszerûbb ha felrakod és megnézed magad 😊 ha meg nem tetszik akkor uninstall 😊

Bazinga!

[HUN]FaTaL
Fõablakról meg az üzenet ablakról tudsz dobni egy képet?😊 Lehet hogy kipróbálom.

http://goo.gl/gd6Zi5

precision
látszik, hogy a settingsbe be sem léptél, és már fikázod 😄

Ha én ennyire lennék figyelmes mint te, tuti egyest kapnék mindenre a suliban! 😛

Bazinga!

akyyy
jah de ha elfoglalatba teszed magad, akkor is megjelenik minden bejelentkezés, kiirás, stb. ha én ilyen alja munkát csinálnék suliba hatalmas eggyes lenne. és még támogatást kérnek a programra!!!!

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

Evin
Ahogy hallottam, az új MSN már WPF-re épül (lényegében xml alapú vektorgrafikus megjelenítés) az eddigi WinForm helyett, és valószínûleg ez tesz be a Plus fejlesztõinek.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

Természetesen az messengerrel értem a kérdésem 😊
Valakinek mûködik az új msn plus??? Visszaraktam a régi msnt (8.5), szerencsére sikerült a régi telepítõvel.
[HUN]FaTaL
Én linuxon amsn-t használok mert az jött be a legjobban. Színes nevek (részemrõl hálistennek) nincsenek, viszont van szkript hozzá ami kiszûri õket. Igaz kamerát meg mikrofont nem használok így nem tudom az mennyire mûködik vele, de a többi funkciója rendben volt.

Köszi!

Igazából a haver szened ezzel a vírusal 😄 Már vagy 2x formázták a gépet, de sehol semmi, mindig jött a vírus. aztán ajánlottam neki az avast-ot, meg a ccleanert(itt a hiba blogban is ezt mondták), az avast rengeteg vírust megfogott, és a cleaner is segíthetett valamit.
Igazából az eredeti gond az impfix nevû progi telepítése volt, nem tudom mi lehet a kaínja😄

Köszi, megint h válaszoltál, ezek nekem is hasznos infók! 😊

precision
én ma raktam fel Digsby -t
the best! pár óra használat és olyan mint a McDonald's... 😊 I'm lovin' it! 😊

egyszerû, gyors, szép

Bazinga!

tommygear
mondj pár nevet megnézem õket
"De nevet hálistennek nem lehet már szinezni mivel ugye a live név van csak."

pfff
na ezt nagyon elkúrta a microfos
eddig csak a névszínezés miatt használták ezt a trágyát az emberek
[HUN]FaTaL
Miért nem használsz akkor egy letisztult alternatív klienst?

tommygear
de minek kellett most belekeverni a facebookot nem értem...
miért nem lehet egy egyszerû telepítõs letisztult msn-t készíteni?
Laky
Csak most nézem milyen undorítóak lettek a szmájlik, pfhejjj.

Hogy tudnám visszarakni a régi MSN-t Essentials nélkül?

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

Doomista
Ez az msnplus egy nagy failra sikerült...

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Laky
Mellesleg az új MsgPlus se mûködik rajta.

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

Felraktam az elõbb az új msn plus érkeztélvel az új msn-t.Szerintem is nagyon undorító lett.Arról nem is beszélve, hogy az új plus-t csak vmi messenger csökkentett módban engedte elindítani, bár így úgy tûnik azért, hogy mûködik.De ez szerintem nagyon gáz lett...
Laky
Mi ez a szar Essentials, amit reggel feltelepített velem a frissítõ? A hányinger kerülget ettõl a trágyától, de a legjobban az bosszant, hogyha letörölöm teljesen, hogy még nyoma se maradjon a gépen, és leszedem get.live.com-ról a Messenger online telepítõjét, akkor a k*rva Essentials nélkül fel sem tudom pakolni. Nem lehet valahogy visszaállítani az elõzõ Messengert? Idegõrlõ ez a szar komolyan.

[HUN]FaTaL
"Szerintem eddig se lehetett színezni, azt a Plus! csinálta, ami még nincs a legújabbhoz."

Tudtommal ami ma jött ki az már megy az újjal is. De nevet hálistennek nem lehet már szinezni mivel ugye a live név van csak.

Evin
Szerintem eddig se lehetett színezni, azt a Plus! csinálta, ami még nincs a legújabbhoz.
De ha nem tetszik, nem kötelezõ használni.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

tommygear
már megint mi ez a hányinger amit kiadtak?
undorító lett az új msn, nem lehet nevet szinezni meg semmi? de még letörölni se tudom hogy visszategyem a régit valaki help
precision
nem elég formázni a gépet, pláne ha esetleg egy másik partíción van maga a vírus
a legújabb msnes vírusok "tudják" a jelszavad és mindegy hányszor telepíted újra a gépet, mindig mûködni fognak
változtasd meg a jelszavad, és ha van több vinyo/partíció a gépedben akkor futtass le rajtuk egy teljes víruskeresést, akkor is ha órákba telik 😊
ha nincs vírusírtód akkor ajánlom az ingyenes comodo antivirus -t, google -el megtalálod

Bazinga!

A 7 üzivel alábbi problémára(#11857) senki nem tudja a választ?<#help><#help><#help>

Lyukasbogrács
a szerveren keresztül akkor megy a fájlátvitel, ha nem sikerül p2p kapcsolatot létrehozni, meg kisebb fájloknál (lehet régi, de olyan nagy változás biztos nincs)

precision
au pont a legrondább... 😊
thx, azért megnézem 😊

Digsby is külsõ szerveren keresztül tolja a fájlátvitelt?

Bazinga!

[HUN]FaTaL
amsn

Kijött az új MSN Plus!Próbálta már valaki, hogy hogyan mûködik az új Messengerrel?
precision
az égõ 😊

esetleg van e olyan msn kliens, amiben közvetlenül megy a fájlátvitel? van egy csomó jó msn kliens de mindegyikben amit eddig próbáltam külsõ serveren át ment a fájltranszfer és emiatt nem igazán ment 3k felé 😄 mondhatni elég vicces

azóta van már ilyen kliens? (wlm -en kívül ofkorsz)

Bazinga!

te mostmár örökre egy duplapontosságú (valós szám) vagy
precision
wlm 2011 -ben nevet nem lehet átírni csak a windows live profilon? mert ott kötelezõ vezeték+keresztneved írni, és anno regnél mindkét helyre a nickemet írtam, és most mindenki úgy lát hogy "precision precision" 😄

nem lehet ezzel valamit kezdeni? annyit szeretnék csak hogy precision, nem kétszer, hanem egyszer és nem, nem szeretném beírni a teljes nevem 😊

Bazinga!

Igazából haveromnak van vírusa,(ez a " 😄 nézd meg a képeket! (facebooke-os link"), de gondoltam leszedem, ki tudja nekem mikor lesz rá szükségem, de az alábbi okok miatt nem tudom föltenni...
Valakinek valami ötlete? Nem csak erre, hanem az msn vírusok ellen úgy általában..? Már formázta a gépet, de a vírus megmaradt... na, ezt nem értettem,hogy lehet mindegy....

Az Impfix nevû progi telepítésekor ezt írja ki:

Pedig itt néztem a hiba blog vírus rovatában.

Ötlet, mi lehet a baj?

TheGrinder
Most látom hogy kiírja ezt a hibát is, de régebben nem írta ki: http://www.kephost.com/view3.php?filename=ucxtwez7fn0dh9mz7mvd.jpg

TheGrinder
Sziasztok! Windows live messengerem van és már több mint egy éve nem tudok vele bejelentkezni a gépemen. XP-t használok. Volt már Windows is cserélve azóta, sõt új winchester is. Haverom gépérõl meg a suligéprõl betudok jelentkezni. Beírom felhasználónevem + jelszavam utánna rákattintok a bejelentkezésre tölt 2-5mp et utánna mintha semmit nem csinált volna visszaugrik az alap állapotba. PLS Help!!!

Doomista
szerintem a nevet se lehet majd színezni, ha esetleg kijön hozzá valami msn plus...lesz még itt szégyen 😄 metálosan szégyen.

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

bertino
tiszta szégyen <#levele>

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

ChaosTeam
Ha nem csak azt olvasod el, amit írtam, hanem azt is, amire... akkor talán érzed majd benne az íróniát és azt, hogy mennyire gondolhattam azt komolyan....
Firerock
lehet nem hülyeség...
normálisabb helyeken kezd átalakulni a rendszer és mindenkik csak saját nevével nevezhet
lásd pl internetes szimulátorok,stb...

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Lyukasbogrács
ha nem lenne anonimitás az interneten, nem lennének titkai senkinek. az internet épp ezért mûködik, hogy "névtelenek" maradhatunk, és mi dönthetjük el, hogy mit osztunk meg a nagyvilággal. szerintem ezt te se akarnád, hogy mindenki bármit megtudhasson rólad.

/OFF

Jim Morrison
engem az idegesit benne, hogy nem latom a szemelyes uzeneteket 😄 szethuzom mint regen, hogy kiferjenek, erre meg csinal egy masik oszlopot 😄

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

ChaosTeam
Szerintem az a gyerekes, ahogy te gondolkozol. Az, hogy neked csak a legjobb barátaid vannak felvéve MSN-re és velük beszélsz, az egy dolog, de õk gondolom ismernek személyesen, tudják a rendes neved ...stb. Mellékesen jegyzem meg, hogy eddig is megadhattad a valós nevedet, ha akartad.

Én viszont több MSN címmel rendelkezem, több internetes játékban vagyok Admin ahol a játékban használt Nick nevemen ismer mindenki. Így értelemszerû, hogy azt használom az MSN nevemnek is.

Szerintem is egybõl be kellene mindenhol tiltani az internetes neveket, sõt létre kellene hozni egy rendszert ami központilag úgy enged fel az Internetre, hogy csak a saját valós nevedet tudod mindenhol használni... amolyan okmányirodás dolog lenne, mint az e-magyarországos cucc is.
Doomista
yá.

bertino
jáááá, szal nem is lehet ?

zsír.

bertino
ebbe az uj msnbe beszélgetõablakba hol lehet bepakolni hátteret ? <#fejvakaras>

Firerock
ezt még úgy lehetne finomítani mint a facebook esetében is
csak egyszer lehet nevet megadni aztán egy e-mailre kell küldeni névváltoztatási kérelmet amit õk felülbírálnak
mert most az lesz az hogy a sok kis gyerek így is átírja "nevét"

Firerock
😊
elég gyerekes szerintem hogy nem merjük felvállalni az igazi neveket hanem becenevek mögé bújunk olyan emberekkel szemben is akivel gyakrabban beszélünk...

bertino
épp azért irtam, mert nekem is hasonlo merült fel egybõl a fejemben, csak rossz postra ment a válasz.

Firerock
?

Lyukasbogrács
son. i am disappoint lol.