Windows Live Messenger

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bertino
fail.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

[HUN]FaTaL
AppDataból kimásolod 😄

http://goo.gl/gd6Zi5

lehet vannak neki csak nincsenek fenn msn-en vagy másik címen vette fel õket
és ha nincsenek neki akkor mivan? a problémája attól még fennáll
adam46
Talán próbáld meg ezt én már használtam. Annyi, hogy mikor vissza rakod a smiley-kat, akkor megint meg kell adni a karaktereket amivel elõhívod. Nálam vírusmentes.
Firerock
neked nincsnek valódi barátaid?

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

ChaosTeam
Nekem ez pont nem tetszik benne, hiszen minden partnerem internetrõl ismer az internetes "nick nevem" alapján. Azzal, hogy most a rendes nevem jelent meg kb senki se tudott beazonosítani, mert nem tudták a valós nevemet, amit õszintén nem is szívesen adtam volna meg mindenkinek. Mivel már 2 részben kell írni a nevet, így kénytelen voltam rondább megoldással elsõ mezõbe a nicket írni másodikba meg az utána szereplõ szöveget....

S2000
Faq-t ki lehetne venni a fejlécbõl, mert nem él már a link.
Szóval emiatt a kérdésem: szeretném kimenteni a smiley-kat, valami normális programot tudok rá mondani? MSNbackup nem 100%os, ConCon-t ismerem és jó is volt, de most valamiért exehibás és nem képes elindulni... ötlet?

berczely
2011-es msn-ben miért nem tudok senkit sem felvenni az istennek sem sehogy partnernek? És õk se engem!

Firerock
sziasztok
az miért van hogy amikor valaki úgy ír és csak késõbb nézem meg,akkor fehér az ablak és nem csinál semmit!?

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

[HUN]FaTaL
Letiltáshoz: jobb click ->appear offline to this person
Utóbbihoz pedig plus kell, de az még nincs.

rage
Az új 2011-es Messengerben hogy látom, hogy kik vettek fel a listájukra, hogy tudok valakit letiltani vagy csak törölni, illetve hogyan látható, hogy adott partner mikor volt utoljára bejelentkezve, vagy mikor beszéltünk utoljára ?

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

tmp
A frissen újratelepített Windowsra már automatikusan a 2011-et teszi fel.

Mivel most találkoztam vele elõször, mondom benézek ide, hátha már mindenki azt használja de úgy látom még nem. 😄

Szerintem (legalábbis nekem tetszik) nagyon jó ötlet az hogy a kereszt és vezetéknév jelenik meg, a sokszor olvashatatlan színátmenetes fos helyett. Tetszik az, hogyha több partnerrel beszélek akkor lapfülekre teszi õket (plusban volt ilyen lehetõség).

Pár ismerõsömet azonban nem látom és volt pár ismerõsöm aki le volt tiltva valami miatt (gondolom kompatibilitási gondok) de mindent összevetve üdvözlöm a fejlesztéseket, és remélem kötelezõvé teszik majd ezt a klienst, mert egyenlõre szar hogy nem látom másnak a nevét (ami ugye régi msnen megadható volt).

vlala egy szaros kiírtásraérett zsidó

Ha valaki letilt akkor létezik az, hogy lássam alul, hogy új képet vett fel, megváltoztatta személyes üzenetét ilyesmi? Mert akkor történtek ezek a változások, mikor én is elérhetõ voltam, nálam mégsem volt fent az illetõ, vagy csak rejtõzködött?

Net framework nem kell neki? Lehet az a gondja, bár nem biztos.

0ppika
szûz xp-re valahogy nem akar feltelepülni a live :S win installer hibát írt 1x, azóta meg simán nem indul el a telepítõ 😞
melyik verziót próbáljam, vagy mi lehet a gondja?

http://epica.nl

Hálásan köszi srácok😊

bojti
Szia !
Amelyik legjobban hasonlít rá és talán a legjobb is az a Trillian !

emesene
pidgin
aMSN
miranda
Mercury

és még biztos van jópár
Sziasztok!
Tudtok ajánlani programot WLM helyett... Mármint úgy értem, amivel WLMre is fel lehet menni, de mégsem WLM... Nem tudom, hogy értitek-e... Pl. akinek Mac-je van, az is fel tud menni WLMre, csak nem WLM-el... Hanem egy másik programmal... Csak nem vágom h melyik ez a program... Tud vki segíteni?

desigo
szerintem csak csendesen mert a modik kivágnak...
akyyy
nah jah. emiatt késett a vonatom és odalett igy 520 ft-om. remélem majd valamelyik alapitvány útján megkapom

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

gordon 24
Mondjuk ebbõl rohadtul nem kellene poént csinálni...

Azért kíváncsi lennék, hogy éreznéd magad, ha megtörténne veled.

Azért mindennek van határa! Inkább segíts, mint poénkodsz ezen..

Downhill!!

Doomista
Msn vírus vagy msn hiba.

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

tigeroo
hi miért van az hogy minden msn partnerem le van tiltva?
kíváncsiság képpen felmentem e-buddy-ra oda beirom a keresõbe a tag cimét mert megjegyezem ott kihozza, ha msn-be irom be ki irja h nincs a keresésnek megfelelõ találat vagy mi... tehát nem értem....

Get a life!

Azóta sem sikerült kijavitani/deríteni mi lehet a baj h felvesznek emberek beteszem õket a mappába, és nem látom õket mert a mappa tartalma üres....... valaki segitsek plz mert nagyon ideges vagyok... A FAQ-ban nem segit a futtatásos dolog.

Get a life!

Üdv!

Ha ismeri valaki az MSNFAN.HU nevû oldalt kérem jelezzen és árulja már el nekem hogy mi az elérhetõsége az oldal üzemeltetõinek, mert nem tudok jelszót és felhasználónevet se újrakérni, mert valami hiba van a PHP kódba...

Doomista
<#shakehead>

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

akyyy
<#csodalk>

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Doomista
ték

Doomista
Kár, hogy nálam minden tökéletesen megy.

popzu
ott a hiba mert megirták hogy a messenger nem elérhetö éppen.

...

Prólj innen felmenni: Meebo Messenger
Vagy lépj be az MSN címeddel, a www.hotmail.com-ra ahol van az MSN-es adatlapod, és felül van olyan hogy "Messenger". Egeret húzd rá, és legfelsõ opció a "sign in Messenger"-re katt, és felléptet, és ott is tudsz beszélgetni (ha felenged. Ha ott sem, akkor majd késõbb biztos jó lesz az accountod).

popzu
nálam az a vicc hogy sem az msnrõl sem az ebuddyról nemtudok belépni de a hotmailes fiokomtudom használni...

Nahát. Lefagyott az MSN. Én meg csodálkoztam hogy senkise ment le, meg jött föl egy idelye. Kijelentkezni nem tudtam, a program nem válaszol, így kényszerítve lett bezárva. Bezártam teljesen, majd újra felmentem, és teljesen mások voltak fent mint mikor levolt fagyva. Eddig jó az MSN, és még megbízható is... <#eljen>

Evin
Nálam is van olyan ember, hogy otthon az új neve látszik, munkahelyen meg még a régi, és ez verziótól függetlenül. Szerintem csak nem frissíti a program a helyileg tárolt adatokat.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

Egyébként visszatérve az új MSN "nem tudok nick nevet megadni" dologhoz, Nekem is a teljes nevem van kiirva az MSN szerint, de a partnereim jelezték, hogy a régi nick nevem látható náluk. Namos akkor ez hogyvan?!

[HUN]FaTaL
- Be
- Nem, mivel a régi címeddel már regisztrálva vagy.

Evin
Én már a 2011-es bétát is használtam, és azidõ alatt senki sem panaszkodott nekem ilyenre. Szóval talán az egyik gépen lehet a gond.

012345678901234
Amikor nekem ilyen volt, újraindítottam az MSN-t és megjavult. Vagy a másik fél tette ugyanezt.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

Sziasztok,

Most, hogy eltelt a "teszthétvége" valaki írhatna egy összefoglalót az új Live Messenger -rõl.

Kérdéseim:
Be lehet e jelentkezni a régi jelszavammal, felhasználónevemmel?
Kell-e regisztrálni Windows Live -on vagy Hotmail -en???

Köszönöm a válaszokat

"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."

Egyébként lenne egy olyan problémám, hogy bejelentkezek, és a partnereim ezt nem látják, szóval offline vagyok nekik, pedig nekem azt mutatja az MSN, hogy "Szabad"! Akármit csinálok, nem vagyok elérhetõ nekik...

Isten ments. Akkor már ezis káromkodásnak számít?! 😊

"de mi ez a b*zi név??"

Hát a saját neved! 😄 <#vigyor><#vigyor3>

akyyy
újreg álreg nem káromkodik mert bant kap

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Fostömlõ Windows Live Essentials 2011

régebbi? <#idiota>
rage
Nálam most fent van a legújabb MSN.
Viszont, ha bárki próbál nekem filet küldeni, akinél ez nincs fent, az illetõ a következõ hibaüzenetet kapja:

"File küldés nem lehetséges, mert Rage a Windows Live Messenger régebbi verzióját használja."

Érdekes...

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

desigo
ennyi
hosszú hónapok munkájával lett fejlesztve xD
Doomista
Jó ötlet, el is loptam 😄

mér ne idézzek elõttem szólót?