Windows Live Messenger
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
és ha nincsenek neki akkor mivan? a problémája attól még fennáll
Szóval emiatt a kérdésem: szeretném kimenteni a smiley-kat, valami normális programot tudok rá mondani? MSNbackup nem 100%os, ConCon-t ismerem és jó is volt, de most valamiért exehibás és nem képes elindulni... ötlet?
az miért van hogy amikor valaki úgy ír és csak késõbb nézem meg,akkor fehér az ablak és nem csinál semmit!?
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
Utóbbihoz pedig plus kell, de az még nincs.
http://goo.gl/gd6Zi5
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
Mivel most találkoztam vele elõször, mondom benézek ide, hátha már mindenki azt használja de úgy látom még nem. 😄
Szerintem (legalábbis nekem tetszik) nagyon jó ötlet az hogy a kereszt és vezetéknév jelenik meg, a sokszor olvashatatlan színátmenetes fos helyett. Tetszik az, hogyha több partnerrel beszélek akkor lapfülekre teszi õket (plusban volt ilyen lehetõség).
Pár ismerõsömet azonban nem látom és volt pár ismerõsöm aki le volt tiltva valami miatt (gondolom kompatibilitási gondok) de mindent összevetve üdvözlöm a fejlesztéseket, és remélem kötelezõvé teszik majd ezt a klienst, mert egyenlõre szar hogy nem látom másnak a nevét (ami ugye régi msnen megadható volt).
vlala egy szaros kiírtásraérett zsidó
Net framework nem kell neki? Lehet az a gondja, bár nem biztos.
melyik verziót próbáljam, vagy mi lehet a gondja?
http://epica.nl
pidgin
aMSN
miranda
Mercury
és még biztos van jópár
Tudtok ajánlani programot WLM helyett... Mármint úgy értem, amivel WLMre is fel lehet menni, de mégsem WLM... Nem tudom, hogy értitek-e... Pl. akinek Mac-je van, az is fel tud menni WLMre, csak nem WLM-el... Hanem egy másik programmal... Csak nem vágom h melyik ez a program... Tud vki segíteni?
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Azért kíváncsi lennék, hogy éreznéd magad, ha megtörténne veled.
Azért mindennek van határa! Inkább segíts, mint poénkodsz ezen..
Downhill!!
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Get a life!
Get a life!
Ha ismeri valaki az MSNFAN.HU nevû oldalt kérem jelezzen és árulja már el nekem hogy mi az elérhetõsége az oldal üzemeltetõinek, mert nem tudok jelszót és felhasználónevet se újrakérni, mert valami hiba van a PHP kódba...
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Vagy lépj be az MSN címeddel, a www.hotmail.com-ra ahol van az MSN-es adatlapod, és felül van olyan hogy "Messenger". Egeret húzd rá, és legfelsõ opció a "sign in Messenger"-re katt, és felléptet, és ott is tudsz beszélgetni (ha felenged. Ha ott sem, akkor majd késõbb biztos jó lesz az accountod).
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
012345678901234
Amikor nekem ilyen volt, újraindítottam az MSN-t és megjavult. Vagy a másik fél tette ugyanezt.
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
Most, hogy eltelt a "teszthétvége" valaki írhatna egy összefoglalót az új Live Messenger -rõl.
Kérdéseim:
Be lehet e jelentkezni a régi jelszavammal, felhasználónevemmel?
Kell-e regisztrálni Windows Live -on vagy Hotmail -en???
Köszönöm a válaszokat
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
Hát a saját neved! 😄 <#vigyor>#vigyor><#vigyor3>#vigyor3>
Viszont, ha bárki próbál nekem filet küldeni, akinél ez nincs fent, az illetõ a következõ hibaüzenetet kapja:
"File küldés nem lehetséges, mert Rage a Windows Live Messenger régebbi verzióját használja."
Érdekes...
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10