Windows Live Messenger
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nekem ebbõl az jön le, hogy csak úgy lehet beállítani, ha átírod a C:\Program Files\Digsby\res\defaults.yaml fájlt, és akkor naplózni fogja az eseményeket is. talán a facebook plugin/modul/chat is oda fogja nyomni az eseményeket.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Elsõ a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelõ beállítással - más semmi.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
how to 😊
%USERPROFILE%\Local Settings\Application Data\Microsoft\Windows Live Contacts
%USERPROFILE%\Local Settings\Application Data\Microsoft\Messenger
ide menteget XP-n az msn, amúgy az utolsó mappában vannak a szmáljlik
http://topgearhungary.blogspot.com/
Bele olvastan a topikba kicsit.. hát, én is csatlakozok sajnos a "hányok az új elcseszett msn-töl" csoporthoz. Ezzel most lehet nagyon mellé lõttek a fejlesztõk?
Ami miatt eddig szerettem, az egycsapásra megszûnt. Ez a vond össze az ilyen-olyan felhasználói fiókjaidat... na ettõl kész vagyok. Miért jó ez? A másik, ami kiborít, hogy több msn fiókba nem lehet belépni frissítés óta. Fasza.Olvasgattam utána, win reg-ben esetleg lehet vmit McGyvererzi....hát a kis faxomat már 😞 már a "plus"? telepítésénél vinnyogott a Nod. Fincsi :/ Szerencsére olvastam itt, hogy a régi verzió visszamegy még? az jo lenne! ettõl búcsúzom, egy nagy rakat fos lett!
Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...
Lenne egy problémám ami miatt nem tudom tartani a barátaimmal az élvezhetõ kapcsolatot.Amint bejelentkezek az msn-be 15 másodperc mulva rögtön le is dob.Újra raktam már nem egyszer de semmi eredmény...mi a teendõ?
A válaszokat elõre is köszönöm.
ki lehet ezt kapcsolni?
HP Pavilon g6-1336sa AMD Quad Core A6-3420M 750GB Drive 8192MB DDR3 SDRAM
Elsõ a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelõ beállítással - más semmi.
HP Pavilon g6-1336sa AMD Quad Core A6-3420M 750GB Drive 8192MB DDR3 SDRAM
: Every man lives, not every man truly dies.: Razor,Lightning Revenant
Az miért van hogy csajom WLM 2011et használ W7en én meg XPn 2009et és nem megy a webcamom?
: Asus P5K, 1333 FSB, Intel Core 2 Duo E6750 2,66Ghz, Kingmax DDR2 2x2GB 1066Mhz Dual Channel, ASUS EAH5670/1G, 1TB WD : UPC FiberPower 120 (120/10) Oprendszer: Windows 8
http://www.msgplus.net/download/
: Asus P5K, 1333 FSB, Intel Core 2 Duo E6750 2,66Ghz, Kingmax DDR2 2x2GB 1066Mhz Dual Channel, ASUS EAH5670/1G, 1TB WD : UPC FiberPower 120 (120/10) Oprendszer: Windows 8
: Every man lives, not every man truly dies.: Razor,Lightning Revenant
Jóhiszemûen feltelepítettem ezt a #@ß% Live Essential 2011-et elõzõ frissítések során... inkább nem jellemezném, de remélem mindenki csuklik (és döglik), akinek köze van hozzá.
A kérdésem az lenne, hogy ki lehet-e kapcsolni a közösségi hírek részt, hogy csak a partnerlista maradjon, ahogy régen is volt?
megmentetted a kicsiny lelkem 1 részét😊
Barton 2800+,Radeon 9600 (400/400) 1024 ddr ram(333mhz) VeGeQu-US-Ligthning\'s Blade-Dwarf Paladin Level 70 Ivyn-warlock(60),Veg-Mage(60),Lang-Hunter(70),Vegi-Rouge(60)
:\Documents and Settings\Felhasználónév\Local Settings\Application Data\Microsoft\Messenger\[email protected]\Objec tStore\UserTile\
.dt2-es kiterjesztéssel, amit ha átnevezel jpg-re, akkor megnézheted, de csupán kicsibe :S
az lenne a kérdésem hogy az msn hol tárolja az avatar képeket.csakmert van 1 kép benne amit használok,de sehogysem találom a gépemen, és égetö szükségem lenne rá,mert nincs meg máshol.
elöre is köszi a választ.
Barton 2800+,Radeon 9600 (400/400) 1024 ddr ram(333mhz) VeGeQu-US-Ligthning\'s Blade-Dwarf Paladin Level 70 Ivyn-warlock(60),Veg-Mage(60),Lang-Hunter(70),Vegi-Rouge(60)
próbáld ki szerintem, nézd meg hogyan logol
Bazinga!
http://goo.gl/gd6Zi5