Windows Live Messenger

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lyukasbogrács
nekem ebbõl az jön le, hogy csak úgy lehet beállítani, ha átírod a C:\Program Files\Digsby\res\defaults.yaml fájlt, és akkor naplózni fogja az eseményeket is. talán a facebook plugin/modul/chat is oda fogja nyomni az eseményeket.

Doomista
amúgy wlm topigban vagy, csak szépen szólok. 😄

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
takaroggyy!!!!44 😄

Elsõ a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelõ beállítással - más semmi.

akyyy
sztem ez a naplózott beszélgetést írja, hgy hova mentse.

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

Lyukasbogrács
talán ez használható leírás.
nincs digsby-m, nem tudom kipróbálni :]

bertino
fail.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

akyyy
sztem kevered a szezont a faszommal. nem facebook chat kell nekem, hanem annak az eseménynaplója.

SimaSuna
frissítsd a Digsby-t.
how to 😊
akyyy
linket nem találom

SimaSuna
digsby-hez szedd le a FB plugint 😊
akyyy
digsby tud eseménynaplózni, hogy ki mikor volt online? vagy esetleg valamelyik kliens, ami facebookos is és tud ilyet?😄

Lyukasbogrács
%HOMEDRIVE%%HOMEPATH%\Contacts
%USERPROFILE%\Local Settings\Application Data\Microsoft\Windows Live Contacts
%USERPROFILE%\Local Settings\Application Data\Microsoft\Messenger

ide menteget XP-n az msn, amúgy az utolsó mappában vannak a szmáljlik

zvaragabor
WLM xp-n hova menti a smiley-kat?

Chaos Anno Domini

Minstrel
nekem se tetszett meg ez az új messenger dolog, tegnap csak úgy hiphop nem indult el a régi, akkor mondom nézzük az újat, ki is próbáltam, és pár perc használat után majdnem 80fokon égett tõle a proci, simán 100%-osan terhelte végig, csak néztem mi a baja. ezen kívül még a fájlmegosztásba is belekavart, uninstall után ugyanúgy mûködött a megosztás, nem értem miért kell oda is belepiszkálnia

http://topgearhungary.blogspot.com/

RIZLA
Sziasztok!

Bele olvastan a topikba kicsit.. hát, én is csatlakozok sajnos a "hányok az új elcseszett msn-töl" csoporthoz. Ezzel most lehet nagyon mellé lõttek a fejlesztõk?
Ami miatt eddig szerettem, az egycsapásra megszûnt. Ez a vond össze az ilyen-olyan felhasználói fiókjaidat... na ettõl kész vagyok. Miért jó ez? A másik, ami kiborít, hogy több msn fiókba nem lehet belépni frissítés óta. Fasza.Olvasgattam utána, win reg-ben esetleg lehet vmit McGyvererzi....hát a kis faxomat már 😞 már a "plus"? telepítésénél vinnyogott a Nod. Fincsi :/ Szerencsére olvastam itt, hogy a régi verzió visszamegy még? az jo lenne! ettõl búcsúzom, egy nagy rakat fos lett!

Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...

emesene
pelezinho
Sziasztok
Lenne egy problémám ami miatt nem tudom tartani a barátaimmal az élvezhetõ kapcsolatot.Amint bejelentkezek az msn-be 15 másodperc mulva rögtön le is dob.Újra raktam már nem egyszer de semmi eredmény...mi a teendõ?

A válaszokat elõre is köszönöm.

desigo
ha fb-os ismerõssel beszélgetek wlmel új ablakban akkor ha ff tabon nyitva van a fb akkor ott is felugrik a beszélgetõs ablak és mindkét ablakban látom a szövegeket
ki lehet ezt kapcsolni?
Imrusssss
Oké rendben majd valaki ha tudja hogy mikor lesz "mukodj" verzio 😄 akkor linkelje már be vagy szóljatok vagy írjatok vagy mittom én :d Xd na csak ennyit akartam 😄

HP Pavilon g6-1336sa AMD Quad Core A6-3420M 750GB Drive 8192MB DDR3 SDRAM

Doomista
van, csak nem mûködik.

Elsõ a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelõ beállítással - más semmi.

Imrusssss
Sziasztok az új msn livehoz van e pluss?

HP Pavilon g6-1336sa AMD Quad Core A6-3420M 750GB Drive 8192MB DDR3 SDRAM

qetuol
igen, ezeken kívül a "felhasználó ír"-t sem lehet kikapcsolni....

: Every man lives, not every man truly dies.: Razor,Lightning Revenant

msn 2011-ben hogy lehet beállítani, hogy ne a nevemet írja ki ha nem a becenevemet? és a témáknál, hogy tudok egyedi színeket keverni?

Sziasztok!

Az miért van hogy csajom WLM 2011et használ W7en én meg XPn 2009et és nem megy a webcamom?

Stefling
Ja oké 😊

: Asus P5K, 1333 FSB, Intel Core 2 Duo E6750 2,66Ghz, Kingmax DDR2 2x2GB 1066Mhz Dual Channel, ASUS EAH5670/1G, 1TB WD : UPC FiberPower 120 (120/10) Oprendszer: Windows 8

qetuol
az nem jó

Stefling
Van már + az újhoz? Én itt leltem egy október 12-i frissítést, namost ez valyon jó-e hozzá?

http://www.msgplus.net/download/

: Asus P5K, 1333 FSB, Intel Core 2 Duo E6750 2,66Ghz, Kingmax DDR2 2x2GB 1066Mhz Dual Channel, ASUS EAH5670/1G, 1TB WD : UPC FiberPower 120 (120/10) Oprendszer: Windows 8

qetuol
hol kell beállítani a WLM 2011-ben a "Felhasználó ír" üzenet küldésének tiltását?

Köszönöm!
bertino
jobb also ikon.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Üdv!

Jóhiszemûen feltelepítettem ezt a #@ß% Live Essential 2011-et elõzõ frissítések során... inkább nem jellemezném, de remélem mindenki csuklik (és döglik), akinek köze van hozzá.

A kérdésem az lenne, hogy ki lehet-e kapcsolni a közösségi hírek részt, hogy csak a partnerlista maradjon, ahogy régen is volt?
Doomista
szombat van 😄

Lyukasbogrács
vicces vagy

Doomista
pofa be újreg 😄

Lyukasbogrács
nem reklám. olyan, mintha egy trabant topikban egy ferrarit linkelnének.

Doomista
Reklám = BAN 😄

Rage47
Doomista
szopi.

Nekem sem jött be ez a gané, ráadásul letörölni sem tudtam, így csak rendszervisszaállítással tudtam visszatenni a régit. Amire erre rájöttem, kb 3/4 óra telt el.
printscreennel is megoldhattad volna nem?
nagyon nagyon köszi.
megmentetted a kicsiny lelkem 1 részét😊

Barton 2800+,Radeon 9600 (400/400) 1024 ddr ram(333mhz) VeGeQu-US-Ligthning\'s Blade-Dwarf Paladin Level 70 Ivyn-warlock(60),Veg-Mage(60),Lang-Hunter(70),Vegi-Rouge(60)

én itt találtam meg:

:\Documents and Settings\Felhasználónév\Local Settings\Application Data\Microsoft\Messenger\[email protected]\Objec tStore\UserTile\

.dt2-es kiterjesztéssel, amit ha átnevezel jpg-re, akkor megnézheted, de csupán kicsibe :S

hali

az lenne a kérdésem hogy az msn hol tárolja az avatar képeket.csakmert van 1 kép benne amit használok,de sehogysem találom a gépemen, és égetö szükségem lenne rá,mert nincs meg máshol.

elöre is köszi a választ.

Barton 2800+,Radeon 9600 (400/400) 1024 ddr ram(333mhz) VeGeQu-US-Ligthning\'s Blade-Dwarf Paladin Level 70 Ivyn-warlock(60),Veg-Mage(60),Lang-Hunter(70),Vegi-Rouge(60)

precision
passz... soha nem logoltam a beszélgetéseimet

próbáld ki szerintem, nézd meg hogyan logol

Bazinga!

[HUN]FaTaL
Már csak egy kérdés maradt: tud e plain textbe loggolni hónapokra bontva mint a plus.

http://goo.gl/gd6Zi5

precision
persze, én sem használom a twitter és facebook részét

Bazinga!

[HUN]FaTaL
Ez ugye letiltható mert a faszomat se érdekli?😄

http://goo.gl/gd6Zi5

precision
akkor úgy látszik a #11886 -at nem láttad, ami megoldás a problémádra 😊

Bazinga!

akyyy
csak ha elfoglaltba teszem magam, ha nem akarom akkor nincs vele többnyire gond. viszont be van állitva hogy ha icq-n felvesznek, ne jelezze, senkit ne vegyen gfel, majd én felveszem akit akarok. mégis mindig jelzi hogy x y felvett.

precision
nemrég még "aljamunkának" nevezted 😊

Bazinga!

akyyy
én azért szeretem mert kijelzi a facebokot is meg twittert.