13295
WLM 9.0
-=-
Mess MSN Honlap -=-
WLM Scriptek
-=-
MSN Hiba Blog
-=-
WLM Plus 9.0hoz (Work)
-
#12253 Nah Béta-ban az új Plus! :) -
andersh #12252 véletlen megnyomsz vmi bill kombinációt ami lezárolja az msn-t -
#12251 Sziasztok! Ha felveszek egy partnert, nem kap értesítést, illetve fordítva, így elfogadni sem tudja. Van erre esetleg valami segítség? -
#12250 a plus miatt, zárolva van az msn. -
Cat 02 #12249 Hali, Windows 7em van és SP valamennyiben fut a Messenger (szóval oda az óra mellé kerül, ha kiXelem) és mostanában sokszor van, hogy ránézek és ilyen "meghajtó" ikonja van, rákattolok, visszajön a kék enberke és kiderül, hogy írtak is rám, mert elkezd narancssárgán villogni pár ablak a tálcán. Ez mitől lehet ? -
#12248 Minden programban át lehet írni a verziószámot, de ez valami egyedi gond lehet mert a 2009es simán működik (vicces is lenne mert XPre nincs újabb). -
andersh #12247 8.5-ben át lehetett írni reshack-el a verziószámot akármennyire, akár 25.0-ra is. lehet h a 2009-essel is meg lehet csinálni -
piamania #12246 HEllo!
Megint én, de most más témában.
Megváltoztattam a Windows Live ID azonosítómat, csak azt felejtettem el, hogy nálam van családbiztonság is, ami még a régi azonosítómat ismeri és sehogy nem tudom átírni.Megmondanátok, hogy hol tudom átírni az azonosítót a jóra?Régi már egyáltalán nem működik.Köszi szépen -
#12245 Apám fölbaszta a gépemre az új MSN-t.ami egy nagy szar.nagynehezen letöröltem,fölraktam a 2009-est.Most meg nem birok bejelentkezni,mert kiirja h a szoftver ujabb verziója megjelent.lehet valamit tenni?bocs a hangnemért,de ilyentájba kicsit,valahogy fölidegesedtem. -
#12244 Hát igen, már beírtam, néztem is, de nem értem, mit kell tenni a Vistánl a netnél.. de azért köszi.. -
donhellner #12243 Tapasztalataim szerint nem működik már jó ideje a sima webkamerázás, az az videóhívás nélkül. Nekem ez a tapasztalatom a 9.0-s verziónál. -
andersh #12242 link -
#12241 Valaki #12231? -
piamania #12240 nem videóhívást szeretnék,hanem csak sima webcam.De sehol nem találom, csak videóhívás vna.Kivették Essentialsból? -
piamania #12239 bocs, a menüsoré megvan. -
#12238 alt -
piamania #12237 És vkivel camoznék, de csak őt nézem,és azt írja ki,hogy nincs hangkártya telepítve, meg csatlakoztassak mikrofont.Ez miért van?Hangkártya meg van fent, mert zenét is hallgatok közben. -
piamania #12236 hello!
amikor beszélgetek vkivel, a beszélgető ablak menüsora nem jelenik meg nekem.Hogy tudom előzohzni? -
#12235 Mert felraktad a régit és figyelmeztet mivel az a modul működik? omg -
#12234 És akkor miért jön be a legújabbnál?
No mindegy lényegtelen nem jó az a lényeg! -
#12233 Talán mert a régi WLMhez frissítik? Ne légy már idióta. -
#12232 Most írta ki az msn live hogy van új plus verzió mondom na végre felteszem de ez sem működik :D Vicces akkor minek van? -
#12231 Sziasztok!
Egyik haverom nem tud MSN-en nem tud kamerázni. Átnéztem a hibablogot de nem találtam ezt a kódszámot: (amikor elindítaná a webcamot ezt írja ki)
*A Messenger jelenleg nem érhető el. Később próbálja meg újból. (0x8100039d)
Válaszotokat előre is köszönöm ^^ -
#12230 Először úgy volt,hogy karácsony és új év között...jön az új PLUS de szerintem abból már semmi nem lesz! -
KaBuTo666 #12229 ez van, de fake! több hónap lesz még, írták a fórumon. -
#12228 most mivan ?
ez van kiirva a plus lapjara :D -
KaBuTo666 #12227 ... -
#12226 dec. elejere. -
Rotyoka #12225 2011 es csodához mikorra várható plus? -
zuzu555 #12224 Windows Live Messenger 2011-es (az újban) hogyan lehet beállítani, hogy csak a felhasználó nevet jegyezze meg? (csak olyat lehet hogy jelszó és felhasználó együtt de nekem nem ez kellene mivel többen használják a gépet) -
#12223 #12219
Köszi! -
#12222 *meg ekkor képe is eltűnik az illetőnek -
#12221 Üdv!
Csak egy jelenségről érdeklődnék, h mért van az, h néha elődordul, hogy valaki bejelentkezik de 1,2,3 másodpercen belül már ki is jelentkezik és eközben mindenféle formázás eltűnik a nevéből, míg máskor ha bejelentkezik, akk minden jó?
Választ előre is köszi! -
#12220 shift+alt vagy tálcán nyelv eszköztár. -
andersh #12219 alt+shift -
#12218 azt nem tudjátok, hogy hogyan lehetne megmagyarázni a windowsnak, hogy én nem akarom az új msn-t és ne zaklasson azzal, hogy van live essentials frissítés, amit nagyon fel kéne rakni? -
#12217 Ha átvált a betűkészlet angolra (asszem) akkor mi is a billentyűkombináció, hogy visszaálljon?
Pl.:
: helyett most < van, y helyett z, stb...
Én vmi ctrl+shift+vmire emlékszem, de nem tuti.. -
#12216 van már új plus ami működik is? -
#12215 nálam is előfordul, hiába legyen olnine vagy offile
bekell lépni hozzá csevegőabakba és úgy kell megnézni -
andersh #12214 mér nem tudod? mi az h nem tudod? mi gátol meg benne?