13295

Mielőtt BÁRMIT kérdeznél, előtte látogass el a WLM FAQ-ra

-

WLM 9.0
-=-

Mess MSN Honlap -=-

WLM Scriptek

-=-

MSN Hiba Blog
-=-
WLM Plus 9.0hoz (Work)

• JoeFromHun
    Nah Béta-ban az új Plus! :)
  • andersh
    véletlen megnyomsz vmi bill kombinációt ami lezárolja az msn-t
  • hit-man
    Sziasztok! Ha felveszek egy partnert, nem kap értesítést, illetve fordítva, így elfogadni sem tudja. Van erre esetleg valami segítség?
  • akyyy
    a plus miatt, zárolva van az msn.
  • Cat 02 #12249
    Hali, Windows 7em van és SP valamennyiben fut a Messenger (szóval oda az óra mellé kerül, ha kiXelem) és mostanában sokszor van, hogy ránézek és ilyen "meghajtó" ikonja van, rákattolok, visszajön a kék enberke és kiderül, hogy írtak is rám, mert elkezd narancssárgán villogni pár ablak a tálcán. Ez mitől lehet ?
  • [HUN]FaTaL
    Minden programban át lehet írni a verziószámot, de ez valami egyedi gond lehet mert a 2009es simán működik (vicces is lenne mert XPre nincs újabb).
  • andersh
    8.5-ben át lehetett írni reshack-el a verziószámot akármennyire, akár 25.0-ra is. lehet h a 2009-essel is meg lehet csinálni
  • piamania
    HEllo!

Megint én, de most más témában.
    Megváltoztattam a Windows Live ID azonosítómat, csak azt felejtettem el, hogy nálam van családbiztonság is, ami még a régi azonosítómat ismeri és sehogy nem tudom átírni.Megmondanátok, hogy hol tudom átírni az azonosítót a jóra?Régi már egyáltalán nem működik.Köszi szépen
  • pcmadrid
    Apám fölbaszta a gépemre az új MSN-t.ami egy nagy szar.nagynehezen letöröltem,fölraktam a 2009-est.Most meg nem birok bejelentkezni,mert kiirja h a szoftver ujabb verziója megjelent.lehet valamit tenni?bocs a hangnemért,de ilyentájba kicsit,valahogy fölidegesedtem.
  • Csibusz
    Hát igen, már beírtam, néztem is, de nem értem, mit kell tenni a Vistánl a netnél.. de azért köszi..
  • donhellner #12243
    Tapasztalataim szerint nem működik már jó ideje a sima webkamerázás, az az videóhívás nélkül. Nekem ez a tapasztalatom a 9.0-s verziónál.
  • andersh
    link
  • Csibusz
    Valaki #12231?
  • piamania
    nem videóhívást szeretnék,hanem csak sima webcam.De sehol nem találom, csak videóhívás vna.Kivették Essentialsból?
  • piamania
    bocs, a menüsoré megvan.
  • [HUN]FaTaL
    alt
  • piamania
    És vkivel camoznék, de csak őt nézem,és azt írja ki,hogy nincs hangkártya telepítve, meg csatlakoztassak mikrofont.Ez miért van?Hangkártya meg van fent, mert zenét is hallgatok közben.
  • piamania
    hello!

amikor beszélgetek vkivel, a beszélgető ablak menüsora nem jelenik meg nekem.Hogy tudom előzohzni?
  • [HUN]FaTaL
    Mert felraktad a régit és figyelmeztet mivel az a modul működik? omg
  • grebber
    És akkor miért jön be a legújabbnál?
    No mindegy lényegtelen nem jó az a lényeg!
  • [HUN]FaTaL
    Talán mert a régi WLMhez frissítik? Ne légy már idióta.
  • grebber
    Most írta ki az msn live hogy van új plus verzió mondom na végre felteszem de ez sem működik :D Vicces akkor minek van?
  • Csibusz
    Sziasztok!
    Egyik haverom nem tud MSN-en nem tud kamerázni. Átnéztem a hibablogot de nem találtam ezt a kódszámot: (amikor elindítaná a webcamot ezt írja ki)
    *A Messenger jelenleg nem érhető el. Később próbálja meg újból. (0x8100039d)

Válaszotokat előre is köszönöm ^^
  • JoeFromHun
    Először úgy volt,hogy karácsony és új év között...jön az új PLUS de szerintem abból már semmi nem lesz!
  • KaBuTo666
    ez van, de fake! több hónap lesz még, írták a fórumon.
  • bertino
    most mivan ?

ez van kiirva a plus lapjara :D
  • KaBuTo666
    ...
  • bertino
    dec. elejere.
  • Rotyoka
    2011 es csodához mikorra várható plus?
  • zuzu555
    Windows Live Messenger 2011-es (az újban) hogyan lehet beállítani, hogy csak a felhasználó nevet jegyezze meg? (csak olyat lehet hogy jelszó és felhasználó együtt de nekem nem ez kellene mivel többen használják a gépet)
  • Blekk Síp

Köszi!
  • scs17
    *meg ekkor képe is eltűnik az illetőnek
  • scs17
    Üdv!

Csak egy jelenségről érdeklődnék, h mért van az, h néha elődordul, hogy valaki bejelentkezik de 1,2,3 másodpercen belül már ki is jelentkezik és eközben mindenféle formázás eltűnik a nevéből, míg máskor ha bejelentkezik, akk minden jó?

Választ előre is köszi!
  • [HUN]FaTaL
    shift+alt vagy tálcán nyelv eszköztár.
  • andersh
    alt+shift
  • cselt
    azt nem tudjátok, hogy hogyan lehetne megmagyarázni a windowsnak, hogy én nem akarom az új msn-t és ne zaklasson azzal, hogy van live essentials frissítés, amit nagyon fel kéne rakni?
  • Blekk Síp
    Ha átvált a betűkészlet angolra (asszem) akkor mi is a billentyűkombináció, hogy visszaálljon?
    Pl.:
    : helyett most < van, y helyett z, stb...
    Én vmi ctrl+shift+vmire emlékszem, de nem tuti..
  • Doomista
    van már új plus ami működik is?
  • allock #12215
    nálam is előfordul, hiába legyen olnine vagy offile
    bekell lépni hozzá csevegőabakba és úgy kell megnézni
  • andersh
    mér nem tudod? mi az h nem tudod? mi gátol meg benne?