Windows Live Messenger

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lécci lécci nekem is küldjetek egy db-<#lookaround>ot 😊

BuzzFuzz
akkor valamit nagyon elcsesztél, mert ezt annak írja ki aki nincs meghívva...

Kimi a legjobb! ;) \"Rohamosan terjed a madárinfluenza médiavírus\"

geri777
de ez az e-mail em is

Gigabyte 890XA-UD3 | AMD Phenom II X4 955 | Kingston DDR3 3*2GB | Ati Radeon 5770HD

geri777
msn t nem ?
az msn nem [email protected]

Gigabyte 890XA-UD3 | AMD Phenom II X4 955 | Kingston DDR3 3*2GB | Ati Radeon 5770HD

Extraboy
Emailed ird le :]

geri777
Oké akkor tudna nekem adni egy meg hivot nagyon szépen meg köszöném !

Extraboy
Nemtudom mire kell ez a "lefizetlek". Eleg annyit mondanod, hogy legyszi, es kuldok egyet... a veszekedok meg marhagyorsan hagyjak abba, vagy menjenek egy gumiszobaba, ne ezt a topicot spamoljak szet baromira nem ide tartozo dolgokkal mint pl nyelvtudas...

geri777
Ha valkitöl kapok meg hivot anak adok 1000 ft és segit müköteni !!!!!!!!!!!!!!!

OFF

hagyjátok már abba..

ON

HAllod ÖReg Kabbe!!!!!
Ilyen reakció után inkább röhögök rajtad, minthogy segítsek...
zico87
Megtanultál 2 szót angolul azt már egybõl leoltasz mást szerintem azért írt be hogy segítsenek neki nemazért hogy ilyen okoska beszóljon neki <#mf3><#boxer><#violent>

Mi az a számítógép és internet ??mindenki csak ezekről ugat

mitszólsz be???? igen nemtudok annyira angolul naés!!!?? BÉÉTA VERZIÓT MEG IGEN IS HASZNÁLHATOK. NEM Azért raktam ki hogy köcsögösködjél hanem segítsél!!!!!
Használd a hívatalos 7-es verziót... Amúgy, ha megkérdezhetem miért probálkozol beta verzióval, ha még alapalap angolt sem érted meg? Gondolom a számtech hozzáértésed még nagyobb lehet...
ez az.. Az elöbb elírtam. Ezt írja ki!!! Kérlek segítsetek!!!

így néz ki
Nekem is ez a problémám. Kaptam meghívót de nemtudok bejelentkezni!!! megnéztem és nekem kiírja hogy tesztelõ vagyok. Mia a teendõ??
Extraboy
ideas.live.com - jelentkezz be, es nezd meg, hogy irja-e, hogy benne vagy a Live Messenger betaban.

sike
baakrok jenetkezni és nem megy

-

sike
nah köszi
de szart sem ér😞
nem indul el

-

Extraboy
elkuldve 1

sike
[email protected]
ha van még, akkro nekem is
😉

köszi😊

-

Sziasztok! Tudnátok nekem is küldeni 1 meghívót? Elõre is köszönöm! [email protected]

wudy86
Sziasztok! Tudnátok nekem is küldeni 1 meghívót? Elõre is köszönöm! [email protected]

Sziasztok ha vkinek van még akkor szükségem lenne egy meghívóra. A címem [email protected] Elõre is köszönöm 😊
lol <#vigyor3><#alien>

ez joooo <#vigyor4><#zavart1><#vigyor3><#idiota><#alien><#csodalk><#nezze>

Hm... hát ha már megkérdezted: elõször kell írni egy 4 oldalas fogalmazást az MSN Messengeres szokásaidról, meg hogy mire szeretnéd használni stb. Majd ezt beadod 3 példányban az illetékes hivatalnál, vársz 2 hetet, ha szerencséd van megkapod rá a pecsétet, azzal visszajössz ide, bemutatod és ha épp van itt valaki és van is meghívója, akkor megkapod 😄DDDDDDD

Nem bántó szándék, de a "19 meghívóm van kinek kell?,??" kérdés azt hiszem elég egyértelmû 😉

én kaphatok 1-et ? <#vigyor5>

Ne figyelj oda ,hogy levauvau ... <#vigyor><#duhos2> Dobj egy privit egy mail cimmel, és küldöm

Olvastam! Csak nem akartam ajtóstul rontani a házba. Tehát ez egy rutinkérdés volt, hogy hogy is zajlik ez. 😄
Olvassál. És olvassál. 😄 Csak egy hozzászólást kéne visszafelé 😉

Sziasztok! Mit kell tennem hogy kaphassak meghívót? A másik kérdés pedig hogy kitõl lehet kérni??
gamerman01
19 meghívóm van kinek kell?,??

Ez csak ugyanolyan "Sign up" mint amilyen lehetõség az összes többi - köztük a Live Mail - szolgáltatásra létezik. Beírod az e-mail címed, aztán kapsz egy mézes-mázos üzenetet, hogy pár héten belül kipróbálthatod a szolgáltatást. Én kb. 3 hotmailes címmel iratkoztam fel így a Live Mailre, azóta se jött lehetõség, csak kéretlen reklámlevelek az ms-tõl...

bon
Talán valakit érdekel: messengerbeta

Nyilt beta tesztelési lehetõség. Nem teszteltem.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

Extraboy
by design... a szinek viszont nem tetszenek, h nem lehet szemelyre szabni.

mostanában sokat nem használom, de nem találkoztam hibával, hacsak nem azzal, hogyha eltûntetem a menüt a jobb oldali kis ikonnal, utána ugyanarra nyomva nem hozza elõ, hanem a mellette levõ baloldalinál tudom kiválasztani a show menu-t...

ja és a színek tényleg halványak, feketére állítva sápadt szürke 😄

Még van 14 meghívóm..

Szerintem halványak a szinei. Bár ez legyen a legnagyobb baja. De ugy látom ez stabil. <#bee1>
Egyébként Ti vettetek észre benne hibákat?

Extraboy
Szerintem is jo, nekem baromira tetszik, kiv, hogy az ablakokat gyakorlatilag nem lehet atszinezni.

BuzzFuzz
az 566-os build-ról beszélsz? szerintem jó....

Köszönöm a meghívót!
Extraboy
sehogy

hogy lehetne visszarakni a régebbi bétát? Mert ez az uj szörnyü. De ha felrakom a régit, akkor nem enged belépni, hanem rögtön le akarja tölteni az ujat 😞 És ha nemet nyomok neki, akkor se lép be

Na, nem kell senkinek?

kira 😊

BuzzFuzz
Mire ezt leírtam már nekem is van 20 meghívóm 😄

BuzzFuzz
Nekem bezzeg nem küldenek mióta szétosztottam az 5 darabot... 😊

már csak 16 <#idiota>