13295
WLM 9.0
-=-
Mess MSN Honlap -=-
WLM Scriptek
-=-
MSN Hiba Blog
-=-
WLM Plus 9.0hoz (Work)
-
#2858 mi a teendő akkor ha nem yön meg az e-mailcimem megerősítése e-mail..?:o -
#2857 no,olyan gondom van,h istennek sem akar elindulni a progi :\ memóriában ott van,mert látom a folyamatok közt az msnmgr.exét vagy mit.már uninstall + reinstallal is próbálkoztam.próbáltam régebbi,illetve legújabb live messengerrel is,de nem akar elindulni :( -
#2856 köszi! -
#2855 internet explorerben -
LeePí17 #2854 valszeg tartom mi is csak azokat tudnánk adni.. -
#2853 Sziasztok!
Tudtok adni egy linket ahonnan dinamikus avatarokat lehet leszedni, mert amiket a google kidob, már mind megvan! -
#2852 nem. nem látttya a partnerlistád.. :| -
audi001 #2851 Hi
Egy kérdés: ha vki letiltott msn-ről és ha az én gépemen jelentkezik be akkor azt mutatja h le vagyok neki tiltva? -
#2850 WLM power -
#2849 lekjobb mikó küldök valamit, és nem látszik sem a folyamatjelző, sem a kis ábra hogy mit, és mikor megérkezik, akkor a szövegből mindig odarak pár betüt az utolsó mondat végére -.- suxx -
LeePí17 #2848 szar az msn...
nekem pl nem küldi el a beépített szmájlikat..vagy
nem irja ki h xy üzenete...sem az enyémet..sőt volt h az én irásomat nem láttam a chat ablakban..de ő látta mit irtam..+ ha xy irt akkr én csak a szmájlijait láttam...
elég fura dolgok vannak mostanság.. -
#2847 valaki nem tud megoldást arra:
beállítom hogy jelezzem a plus, ha valaki bejeletnkezik. elmek játszani hallo az egyénileg beálíltott hangjelzést hogy az illető itt van, megnézem, és nincs fent sehol. eseméynnapló csak azt mutatja hogy bejelentkezett, ki nem. másnál az illető elérhető. viszont ha kilépek fullra, majd ujra belépek, már elérhető.
nem, nincs köze tiltáshoz, mert megnéztem saját cimmel is, ugyenez volt:( -
#2846 csáó mindenki..valaki nem tudja mitől lehet az hogy nem jellennek meg az eredeti smylik:S Windows Vista Ultimate 32 bites rendszerem van...nem régóta csinálja a WLM hogy nincsenek smylik:S csak a hogy pl :D:P:S...stb
Nincs valakinek ötlete mitől lehet ez? -
#2845 nah ez kisegitett :P xD... probalkozok meg egy kicsit de mar kezdek idegbeteglenni ahjj.... -
LeePí17 #2844 nekem az asszonyt nem engedte fel msnre..megpróbáltam én felmenni..engem 1ből beengedett...ez is fura :) -
#2843 egy nagy kerdes...
bejelentkezek es egy ido mulva (1perc(!!!) minimum) kijelentkezik...ez miert? ...most huztam ujra a gepet...jah es mar az msn-t is toroltem meg minden...otlet ?:) -
#2842 már mióta -
Newfronter #2841 A Messenger Plus! Live-on elindult a játék. -
#2840 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!(¬¬) -
#2839 én elhuztam,bye jo 8,szal ne félj ma azért nem beszélünk mert nemleszek fent,majd holnap :D -
#2838 ok :D -
#2837 végtelen rezegtetés? nah felveszlek és mutasd be:D -
#2836 énmeg nem akarom az egész listát elsorolni sorry :D de egyébként nem fontos a mess patch,éncsak azt a 2 nudget vagy mit pipáltam ki,ami végtelen rezgetést ad,ha valaki idegesit,vagy elalszik,felkeltem evvel a rezgéssel :D ha persze nincs neki kinyomva :D
Egy tanács !! Sose pipáld kiaz egészet,mert ugy elkrja az egész messengert :D Egyik haveromnak viccböl mondtam hogy pipálja ki mind,megtette,oszt hát küldöt régen egy képet,elég durva volt a kinézet :D -
#2835 régebben nézegettem de nem nagyon tudtam akkor sem mi mirejó..:D -
Bence9292 #2834 Köszi mindent, működik! ;) -
#2833 kis angol tudás kell,leszeded,tovább,aztán lesz egy lista,szépen végigolvasod,és kipipálod ami kell,ami nem azt meg ugyhagyod. -
#2832 mess patch én se tom mire jó. -
#2831 mess patchban csomo mindent betudsz állitani,pl hogy mi tünjön el,mit csináljon...ez a Windows Live Messenger 8.1.0178 verziora jó !!!
a stuffplugal beállithatsz pár dolgot,ugyebár van magyar nyelv,szal értelmezni lehet,ezen kivül az összes partneredtöl az eddigi megjelent avatarjait,szmájlikat ellophatod.
innen szedheted le,de ottvan hogy melyik melyik live messenger verzsönre jó... -
#2830 én leszedtem a bétát,ugyhogy visszaraktam a rendeset :)
-
LeePí17 #2829 van rendes 8.1
nekem is pár script
az szia... -
Bence9292 #2828 a mess patch és a stuffplug mire jó és honnan tudnám leszedni?
Most raktam fel a BETA 8.1-et, de nagyon bugos. Pl. nem villog a tálca, ha írnak, de be van kapcsolva. Felrakom azt ami sunának is van + még ezeket a patcheket, ha megadod. Köszi ,) -
#2827 ja,mostmár nekem is.nyah telepitve...még +ba mess patch,stuffplug,discovery,plus,néhány jo script,asszem nem hagytam ki més egyéb dolgot rá :D -
LeePí17 #2826 nekem ez amit kiirtál. -
#2825 melyik a legfrissebb magyar live messenger ? nem béta ! hanem a kész verzio...
V8.1 178 ?? -
#2824 14-18 között -
#2823 AZ NEM BAJ H A 8.1-es MSN is fenn van? -
#2822 PEDIG BEMÁSLOTA M AZT A FÁLJT NEM TOK HANGOT KÜLDENI:((( -
#2821 Nálam nem megy a EMOTION SOUNDS OPCIO:( -
#2820 Nekem nem küldték hogy elfogadták a kérést mégis megye a spanyol magyar hibrid:D -
#2819 hát nemhiába BÉTA ;) nevezhetjük BUG BÉTA-nak is :D
bár a bétát nevezhetjük alpha-nak,nah de ne mélyedjün kezekbe bele.