13295
WLM 9.0
-=-
Mess MSN Honlap -=-
WLM Scriptek
-=-
MSN Hiba Blog
-=-
WLM Plus 9.0hoz (Work)
-
#2898 4.23.0.276 -
#2897 Melyik a legfrissebb plus? -
juzosch #2896 Nem elképzelés, láttam ilyet. Működött is. Valami cikkben volt róla szó, csak már nem találom. -
#2895 mindenki elől.
meg találtam egy olyat, hogy bárki aki nem elérhető, azt letiltja. amint online, feloldja tiltást.
de belegondolva számomra ennek nem sok értelme van.
viszont oylan valóban jó lenne ha csak pistike elől rejtene el. affée tiltás, de nem tiltanám, mert ha pl ír valami üzenetet azt jó lenne ha megkapnám... -
ricky #2894 thx, kipróbálom! -
ricky #2893 ez mindenki elöl elrejt, vagy csak pistike elöl??? -
#2892 nekem WEBre(blogra) kéne msn kijelzés..ha megoldható-e? -
#2891 jah nevedre :P -
SeLFisCH #2890 nekem megoldódott magától :D -
#2889 Akit érdekel olyan szkript, hogy ha pistike bejelentkezik, és saját magadat automatán rejtetté tegyen, akkro szóljon:)
-
#2888 elég érdekes elképzelés:) fel lenne véve egy Honlap nevű partner, és azon keresztül írkálhatnának... hmm.. -
juzosch #2887 Régebben láttam olyat, h lehetséges a weboldalunkba integrálni, beágyazni egy msn-t, és akkor a weboldalunkon keresztül kapcsolatba léphetnek velünk, az oldal tulajdonosával.
Tud valaki erről valamit? Egy link, leírás v vmi.
-
#2886 nevedre... -
ricky #2885 a need-re?? :O az hol van?? -
#2884 felraktam de nem jelenik meg a bővítményeknél semmi:(
8.1 beta 8.5 build -
#2883 WLM főablakban rákattintasz a needre, lejön egy lista, ott katt a WLM OSD Plugin bekapcsolására.
Ha nincs ott, akkor előtte eszközök/beállítások/bővitmények és ott addold! -
ricky #2882 Hogy kell bekapcsolni ezt az OSD-s progit? Feltettem, de nem jelenik meg a szöveg az asztalon... -
#2881 ue problemamvolt nekemis...csak formatcé... -
SeLFisCH #2880 :SSS
Hát ennél könnyebb megoldás kéne :) -
#2879 havernak is ez volt, ő ujratette az egész gépet.
nálam meg az a gond, hogy az én fiókomba tökéletesen müxik, viszont ha átlépek vendégként vagy bármiylen másba, már az emailcím beírásánál levan szinte fagyva, és bejelentkezés gombra kattintás után azt írja, hogy a szolgáltatás nem elérhető! -
#2878 format c: -
SeLFisCH #2877 Hali. Pár napja az a problémám adódott,hogy amikor bejelentkezek windows live messangerrel,akkor pár mondat után lefagy az egész. A program nem válaszol és kilép. Kb 2 percente...
Leszedtem msn discoveryt,újraraktam msnt,azóta sem jó
De ha nem beszélek senkivel,nem fagy ki.
Ötletek ? -
#2876 uj rendszer és kész -
doki11 #2875
Mi a baj ? -
#2874 köfi! -
doki11 #2873 nekem lenne 1 kis problémám amikor elinditom a WLM telepítőjét és amikor rákkatintttam a accept-re bejön egy tölrés(szöveg) utánna semmi
segítsen valaki -
#2872 zsíros köszi a linket -
#2871 WLM OSD PLUGIN,érdekes,érdemes kiprobálni :) -
#2870 sehova
lementeni a partnerek menüben lehet értelemszerüen kattingatva -
#2869 de azt kéne tudni h hova menti alapbol a gépbe vagy sehova ? és hogy tom lementeni egyáltalán? -
#2868 magad is letudod menteni...de minek akarod lementeni?... -
#2867 Hol vannak a gépbe elmentve a partnerek?? -
#2866 VALAKI Komolyan segítsen már!
-
#2865 kösz -
#2864 ugorj ki az ablakon
már sokaknak bejött -
#2863 80048821-es hibakód HELP!!!
NEM TOK BELÉPNI! -
#2862 #2859 HELP!!! -
C:\Documents and Settings\felhasználóneved\Local Settings\Application Data\Microsoft\[email protected]
itt nézegessed, ami ebbe van azt másold be az uj msn cimedbe.. elvileg joak. -
#2860 Sziasztok!
Csináltam új msn-t és nincsenek szmájlaijim.Nem tudjátok a régi msn-emmel hova mentette le a szmájlikat? -
#2859 Nekem a kövi a gondom:
Regisztrálok saját email címen
megjön a megerösités
megerösitettem
DE NEM ENGDED BEJELENTKEZNI!!!
azt irja ki h nincs ilyen Windows ID agy roszs a jelszo!!!
HELP!!!