13295
WLM 9.0
-=-
Mess MSN Honlap -=-
WLM Scriptek
-=-
MSN Hiba Blog
-=-
WLM Plus 9.0hoz (Work)
-
#3258 olvass vissza -
#3257 -
#3256 Hali!
Tudnátok nekem segíteni ? Megszoktam a régebbi MSN nél , hogy a kis zöld emberkék helyet a partner képe jelenjen meg. Én bogarásztam meg nézegettem de nem tudom hogy kell beálítani. Előre is köszi a sziveségeteket.
-
#3255 köcce! -
pbes #3254 Ez a szkript pontosan ezt csinálja. -
#3253 vagy nincs e esetleg olyan script h a gépem mappájából mittomén 1 percenként küldi FTPre a mappában lévő fájlokat..?
ilyen nincs?
-
#3252 de nekem az kéne h pölö az én gépemről a beszélgetéseket elküldje FTPre..pl. -
#3251 van az a monitorozo progi ami helyi hálon mutatja a beszélgetéseket. perze a saját beszélgetést is mutatja, és annál be lehet állitani hogy elküldje emailbe vagy ftp-r -
#3250 meglehet azt vhogy csinálni h a msnes beszélgetéseket FTPre feltegye?
vagy hogy NE lehessen törölni a gépről? (eltüntetni)??
fontos lenne :) -
#3249 rentgeteg felsőfokú végzettséggel :) -
#3248 Hello, hogy lehetne elérni hogy az MSN user picit az agyát és az MSN options menüjét is (ami magyar) használja? -
#3247 van itt azé fejlövés..
-
SomebodyEra #3246 Köszönöm:-( -
#3245 nem -
SomebodyEra #3244 Üdv mindenkinek!
Létezik arra valami program vagy script, amivel azt tudom megnézni, hogy ki van rejtve kapcsolódva? -
#3243 eszközök, hangulatjelek kikacs: -
#3242 Hello,hogy lehet a Windows Live Messenger-ből letíltani a betükhöz-szavakhoz hozzárendelt animációkat? -
#3241 ŐŐŐ lehet hogy én vagyok hülye, de hol van itt a megoldás arra, hogy ne dobjon ki 5 másodperc mulva? -
Newfronter #3240 Megoldás -
#3239 yóde ez akkor nem routerhiba hogy nem megy a két program egy időbe vagy tudomisén mibajod.. :D msnnek sohasem kellett NAT-oltatni.. :D -
#3238 Sziasztok
Nekem olyan problémám van, hogy eddig valamilyen régebbi live messengert használtam , amivel nem volt probléma (bár elég sokáig szarakodtam mire megtaláltam azt a verziót, ami nem dob ki 5 másodperc után)és most ugye minden áron frissítetni akar. Ha frissítem akkor viszont belépés után 5 másodperc után kidob , és még valamiylen régebbi msnt se tudok visszateni. És mindez pedig csak laptopon van, asztali gépen simán megy. Valakinek esetleg van ötlete, hogy mit lehetne tenni?? Előre is köszi -
#3237 ezt direkt ki is emeltem:
"Azt is tudni kell, h a torrentnek mindig nyitva van egy fix port"
De azért köszi a reagálást -
#3236 én nem értem mért kell msnnek nyitni portot.. az utorrentet kéne egy portra rátenni, nem randomra, azt kinyitni a routeren hogy aktiv tuggyál lenni, de az msnnek ehhez semmi köze.. -
#3235 Üdv!
Probléma lenne...:)
Tudnivalók:
- Windows Live Messenger 8.1-et használok
- Valamint routerem van (Netgear RP614v3)
Az a helyzet h alapból be tudok jelentkezni a messengerbe...ha közben torrentezek és mondjuk kijelentkezek, utána visszatudok jelentkezni...de csak addig amíg fut a torrent. Ha már bezártam a klienst és utána akarok MSN-re jelentkezni, akkor már nem tud. Ilyenkor azt szoktam, h nyitok valamilyen portot a routeren és ez megoldja a problémát. Csak már kicsit unalmas...
Azt is tudni kell, h a torrentnek mindig nyitva van egy fix port, tehát nem az zavarhat be. Az MSN meg nem tudom mit használ.
Légyszi segítsetek, ha tudtok. Mellékelek képeket is:
MSN verzió:
Router beállítás:
-
#3234 hát akkor passz..
-
#3233 megpróbáltam.. úgyan úgy nem nyerő :S -
#3232 8.5el próbáld meg
-
#3231 a névjegyén a 8.1-es verzió áll. -
#3230 wlm hanyast próbáltad?
-
#3229 például.. ha senkinek nincs ötlete hogy mit tegyek, akkor mindenképpen kiprobálom. -
#3228 amsn? -
#3227 Rendben, WLM kilőve szerintem. Egyszerüen nem tud senki felvenni partnernek. Nem jön üzenet róla. Néha megjelenik egy vékony csikba felkiálltó jel mellett, hogy 10 várakozó felkérésem van, de ez sem lehet a felvételre váró partnerek listája, mert most ahogy kiprobáltam pár emberrel a koliból, ők felvettek, én nem látom őket, és ez a szám sem változik meg semmit. Rákattintva jönne be a live messenger honlapja, erre kiirja hogy cooke-ik tiltva, pedig aztán sehol nincs letiltva.
Nem tudok mit csinálni ezzel... azt hiszem maradnak az alternativ lehetőségek vagy a régi msn beizzitása. -
#3226 hú, baze, mekkora vak vagyok
köszi :) -
#3225 a fő msnablakba a jobb oldalon van két kis ikon alig észrevehető, az egyik két nyíl, le és fel, arra klikk rá -
#3224 -
#3223 hmm..és ez hol található? mer én csak egy olyat találtam, hogy : Partnerek fül/Partner szerkesztése és akkor ott van az hogy Partner vagy telefonszám kersése, de nincs ott semmilyen zöld nyíl...
vagy rohadtul vak vagyok, vagy rossz helyen keresem :S -
#3222 "Partner vagy telefonszám keresése..." sáv végén van egy zöld föl/le nyíl, arra katt, és ott lesz hogy Partnerek részletes adatainak megjelenítése. -
#3221 tényleg nem olyan rossz ez a wlm, de akkor azt be lehet állítani, hogy a kicsi zöld msn ikon helyett a nagyobb kisképek jelenjenek meg a partnerlistán? -
#3220 váóóó :) nagyon jó kezd alakulni a liveom! :D igaz a 7.5 jobb volt de kénytelen leszek hozzászokni:P -
#3219 én is onnan tölteném le:)