Windows Live Messenger
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
link: http://my.opera.com/Mr.%20Revolution/blog/show.dml/253705
AsRock 4CoreDual-SATA2,Intel Core2Duo E7300 2,66GHz,2GB DDR2 RAM,Gigabyte Nvidia 9600GT 512Mb,1TB+250GB Samsung Sata HDD
football without ultras is nothing
AsRock 4CoreDual-SATA2,Intel Core2Duo E7300 2,66GHz,2GB DDR2 RAM,Gigabyte Nvidia 9600GT 512Mb,1TB+250GB Samsung Sata HDD
"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"
bertino te meg gondolkodj egy kicsit mielõtt baromságokat beszélsz, ez a széthekkelés ...stb csak a Win ellenes emberek szánalmas hülyesége, valóságalapja 0
mintha vmi egetmegváltó progi lenne, ugy várjátok, egyelõre ugyis csak széthackelik rajta keresztül a gépeiteket...
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)
Ma délután/este várható a megjelenés!
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)
http://flickr.com/photos/zolika90/
tudna nekem valaki segíteni? Letöltöttem az msn 8.0. Beta verziót. Sajnos nem magyar, lehet hozzá magyarosítást letölteni, vagy esetleg meg van valahol a magyar verzió is 8.0-ba? Kösz a segítséget.
csiki
csikor miklós
Írtam is nekik a hibáról...
ja és plíz írjon valaki ha sikerült neki
Köszi<#vigyor2>#vigyor2>
Keressétek meg a Messenger Languages könyvtárában a Lng_Hungariant. nyissátok meg, lesz benne egy olyan sor (az elején hogy CompatibilityLevel.
Ez alapból 4224-en van.
Írjátok eát 4226-ra.
és a beállításokban ott lesz a magyar nyelv is.
\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"
As we've told you many times before, we do not necessarily like to predict release dates as they can slip at a moment's notice, so take this with a little bit of caution. Here's to hoping that we see the release on the 19th!
Tehát hétfõn jö a full.
Olvastam egy olyat is h csak kedden!!!!
\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"
Pet