Windows Live Messenger

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

vmiért becashelte az elöbb a régi még 2 héttel ezelötti kinézetet meg a partnereim akkori személes üzeneteit is sõt a mit hallgat funkciot is. MOst már jó remélem igy is marad.
ja már nekem se
bertino
én felraktam, nekem nem tûnik betanak 😊

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

bertino
köszi

DjDano
nagy a valószínüsége 😊

ööh nekem ez ugyanannak a bétának tünik
thx
Szerinted lesz perceken belül magyar is? <#confused>
DjDano
Már lehet tölteni az angol verziót innen:

Windows Live Messenger 8.0.0787 angol

bertino
jauvan öcsém, csak figyelgessétek, hogy mikor jön... <#eljen>

DjDano
Megvan a végeleges verzió build száma 8.0.0787! Már csak kis idõ és lehet tölteni 😉

Na gyerekek azért csak fejlõdik ez a Live Messenger. Mostmár nemköt bele a vírusírtóm és nincs is vele bajom 😄😄. Ha kedvet kaptatok hozzá akkor itt egy link a messenger live-hoz ás a messenger live plus-hoz is 😄😄. Toljátok fel szerintem megéri a
link: http://my.opera.com/Mr.%20Revolution/blog/show.dml/253705
most az van...

AsRock 4CoreDual-SATA2,Intel Core2Duo E7300 2,66GHz,2GB DDR2 RAM,Gigabyte Nvidia 9600GT 512Mb,1TB+250GB Samsung Sata HDD

az általában mástól van, h nem küldi el az üziket, de nembaj.. akkor használj 7.5-öt

football without ultras is nothing

ismerõs a szitu ,hogy nem küldi el az üzeneteket...

AsRock 4CoreDual-SATA2,Intel Core2Duo E7300 2,66GHz,2GB DDR2 RAM,Gigabyte Nvidia 9600GT 512Mb,1TB+250GB Samsung Sata HDD

Hát nekem nagyon tetszett a live, de 1 nap után legyalultam mivel emberek nem kapták meg az üzeneteimet ill. én sem kaptam meg másokét...Ezeket az apró bugokat leszámítva tök stabil...
úgylegyen <#eljen>

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"

DjDano
Nagyon is stabil a beta változat, de ha eleve szar opredszerre rakod fel akkor nincs mit csodálkozni... majdnem mindenki dicsérte a beta stabilságát, tehát nálad van a bibi

bertino te meg gondolkodj egy kicsit mielõtt baromságokat beszélsz, ez a széthekkelés ...stb csak a Win ellenes emberek szánalmas hülyesége, valóságalapja 0

bertino
hátc kellett neked felrakni, most itt sír mindenki, hogy miért nem jön már...
mintha vmi egetmegváltó progi lenne, ugy várjátok, egyelõre ugyis csak széthackelik rajta keresztül a gépeiteket...

végülis kijöhetne már..mivel nekem a beta 1 windows fagyás után nem akar bejelentkezni(újra rakás nem segített )..

ugyis csúsztatják még, nemtom mit izgultok, beta is tökéletesen mûxik majd júli 15 felé lesz rendes azt jóvan

Windows Live Messenger
CheAteR88
és meik lesszazujj?

\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)

Elméletileg ugyanakkor, mert multilanguage. 😊
Ma délután/este várható a megjelenés!
Ha amcsiban megjelenik az új msn akkor a magyar kb mikorra várható?

CheAteR88
miko dobjákmá ki a 8.0 fullt?

\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)

Szerintem ma este várható természetesen, Amcsiban még vasárnap van.
baajos
na van már új?

Pet

forever68
ja, nekem is magyar, de lehet hogy napokon belül megjelenik a rendes változata...

zolo
Ha a Microsoft magyar oldaláról töltöd le akkor magyarnak kell lennie.Ha más külföldi oldalról,akkor nem biztos hogy az.

http://flickr.com/photos/zolika90/

sziasztok !

tudna nekem valaki segíteni? Letöltöttem az msn 8.0. Beta verziót. Sajnos nem magyar, lehet hozzá magyarosítást letölteni, vagy esetleg meg van valahol a magyar verzió is 8.0-ba? Kösz a segítséget.

csiki

csikor miklós

Mondjuk engem nem dobál le. Viszont tegnap észrevettem egy bugot. Ha írsz valamit a másik partnernek, és pl. a 2. sor végén egy szmájlit raksz, plusz még1-et akrsz írni oda, de már csak a kettõspont fér oda na és akkor leütöd a D betût akkor megfagy az egész. Próbáljátok ki!

Írtam is nekik a hibáról...
bertino
ledobott MSN, biztos most heggesztenek még bent vmit megjelenés elõtt <#idiota>

Sikerült! Köszi! 😊
Hello................1 kis hibajavítás: átáll a Plus-otok angolra
ja és plíz írjon valaki ha sikerült neki
Köszi<#vigyor2>

Hello, olvastam még a régebbiekben hogy átáll a +-otok
Keressétek meg a Messenger Languages könyvtárában a Lng_Hungariant. nyissátok meg, lesz benne egy olyan sor (az elején hogy CompatibilityLevel.
Ez alapból 4224-en van.
Írjátok eát 4226-ra.
és a beállításokban ott lesz a magyar nyelv is.

djatb
JAJA MSN 4EVAH!!!!!

alert
Akkor nem mindegy, hogy van-e benne yahoo? 😊 Egyébként én is az msn-t preferálom. Nem használok mást.

\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"

DjDano
A Live Messenger a legjobb! Nem érdekelnek a gagyi programok, még ha abszolut univerzálisak is... amugy ugyis majdnem mindenki MSN-t használ

bertino
mintha nem lenne mind1... ^^

djatb
Lapytsh is now reporting that Windows Live Messenger will be released on Monday, June 19th. The actual post is in French, but it reports that Microsoft plans to have their internal launch party for WL Messenger on the 19th.

As we've told you many times before, we do not necessarily like to predict release dates as they can slip at a moment's notice, so take this with a little bit of caution. Here's to hoping that we see the release on the 19th!

Tehát hétfõn jö a full.

Olvastam egy olyat is h csak kedden!!!!

alert
Ezer program van, ami teljesen univerzális. Keress rá. Szinte minden hálózatot elérhetsz egyetlen programbló pl yahoo, msn, icq, skype, stb...

\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"

DjDano
azt halottátok hogy integrálva lesz benne a yahooo messenger? vagyis a yahoo messengeres emberkékkel is lehet majd csevegni!

mit sírsz már, fogd fel h amerikában dobják ki, éjjelre várható magyarul a mi idõnk szerint

djatb
MÉG MINDIG SEMMI!!!<#wilting><#wilting><#rinya><#schmoll2>

baajos
lekopogom, nekem semmi bajom ezzel aWL8-al. Csak azt nem tudom ha meglesz a végleges most akkor le kell e ezt vennem elötte vagy majd ezt elintézi a végleges, hm?...

Pet

Szerintem van esély, mert gondolom Amerikai publikilásáról van szó, így az ottani idõ szerint, még bõven van idõnk, hogy megjelenjen.
djatb
Ma még van esély hogy kijön a full?
A fullhoz is jó lesz a Plus 4.0026-os legújabb BETA?

Miért kellene neki? Iszonyat stabil, semmi baj nincs vele, sokkal gyorsabb a 7.5-nél, a csatlakozási idõ iszonyat alacsony. 😊
Sajna én nem vagyok ilyen optimista... szerintem még kell neki fél hónap