Windows Live Messenger

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nem!

De most akkor még ma ki fogják adni vagy nem???

http://csuknorisz.mybrute.com

akyyy
olvass már vissza h azon "veszekedtek" az elõbb, hogy most azt irták ki hogy ma jelentik be mikor adják ki, mikor, és hogy nem e azt hogy kiadják ...

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

és a windows live messengerhez honnan lehet letölteni a plus-t???

thanks<#worship><#worship><#worship>

alert
Úgy látom már kaptál büntipontot, gondolkozz és tanuld már meg használni a keresõket 😊 jó dolog. Egyszerû és nem kell válaszra várni stb.

\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"

alert
WINHTTP.dll Letölt, majd regsvr-el beregisztrál, ha kell neki.

Tom de akkor mit lehet vele csinálni????

alert
Te ebbõl még nem jöttél rá? Nem találja a WINTTp.dll-t 😄

Helösztok!leszedtem a magyar verziot és mikor elinditottam akkor azt írja ki hogy az alkalmazást nem sikerült elindítani, mert WINHTTp.dll nem található.Az alkalmazás ujratelepítése megoldhatja a problémát!!és ujratelepítem és ugyan ez van nem tudjátok mi a baja????

A kézírást nem tom<#vigyor4>

A publikus bétát tényleg negyon elszúrták( már hogy nem volt)
de nem tom mit bénáznak ennyit. Tök jó a nem publikus béta is. Csak csinálják meg a kompatibiklitást, meg ha magyarul telepíted ne keljen szerkeszteni a language fájlt. szóval nem tom mit szórakoznak

Tompie
Szóval mi kell feltenni hogy menjen a kézírás funkció ? 😊

ASUS A7N8X-X|AMD Athlon XP 2500+|1.5GB RAM|ATI Radeon 9800 Pro|200GB+120GB HDD|ASUS DVD&#177;RW|400W táp

1 baj van............az angol idõ!

DjDano
nem tök mindegy? Azért kicsit gáz hogy ennyit szaroznak vele, itt a végleges WLM a plus meg sehol, még publikus beta se volt.

LooooooL, eztet tennap mondta patchou(vagy hogyishívják)= tehát ma mondja meg a kiadás dátumát

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"

Tompie
Amit a kézírásos pluginhez kell feltenni az ehhez is jó? vagy új kell hozzá?
Egy linket adhatna valaki mert már a régi sincs meg.

ASUS A7N8X-X|AMD Athlon XP 2500+|1.5GB RAM|ATI Radeon 9800 Pro|200GB+120GB HDD|ASUS DVD&#177;RW|400W táp

Petka
szóval még az se biztos, hogy holnap... 😄

DjDano
a készítõ a következõt írta:

"I'll announce tomorrow a final release date for Plus! Live. As for Vista, yes, it will be compatible."

ez azt jelenti hogy holnap jelentik be a megjelenés pontos dátumát és nem azt hogy holnap jelenik meg!

tutkó ma

Petka
And the release date of Messenger Plus! Live will be officially announced tomorrow (thanks for the tip iNfiNiTy)

forrás: www.mess.be

most akkor ma vagy holnap?<#fejvakaras>

akyyy
ehh kössz:d és ezt nem lehet kisebb méretre venni mert ez akkora nagy barár kép hogy csunya de ha kicsbe mutatnáa képeket faca lenne😊

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

bertino
#761 😉

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

[Jakuza]

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

CheAteR88
nekem van egy msn + live verziom 😛
azzal szerintetek müxik?

\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)

ma derül ki a kiadás idõpontja/I'll announce tomorrow a final release date for Plus! Live. As for Vista, yes, it will be compatible. /

Ha tudnék jelszót meg felhasználónevet akkor már belinkeltem volna a plust.De nemtok se jelszót se felhasználónevet.

Petka
Van a partnerkeresõ mellett egy felfele és egy lefele mutató nyíl. Részletek mutatása...

Az új msn-ben hol lehet beállítani hogy mikor kilistázza a partnereimet akkor ne olyan kis kép jelenjen meg a nevük mellet hanem olyan nagy mint 7.5ben?? (vagy lehet hogy ez is egy plus opcióvolt mert én enm találom)

bertino
spammer

esetleg angol, tök mindegy

Sehol nincs már messenger plus final???????

Télleg mi a felhasználónév + jelszó

( ezt 19-én írták angol idõ szerint)

mijen lyelszó és felhasználónév?

Úgy tûnik holnap jelenik meg a Messenger Plus Live final
Olvassátok el ezt:
Messenger Plus Live hírek

zolo
A live messengerhez létezik olyan cucc,amivel 2 címmel is be lehet jelentkezni??

http://flickr.com/photos/zolika90/

Azt észrevettétek h az MsgPlus Live oldal eddíg simán elérhatõ volt,csak kint volt egy felirat h coming soon.De mostmár (talán tegnap óta) felhasználónév + jelszó kell hozzá h beléphess!Vmi készülõdik!

hi van vmi skin hozzá??

\\__/) (O.o) ( } { )

akyyy
googleba

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

hol tudjátok megnézni hogy van-e új Plus! Live?

De mi az oka? Mert eddig nem volt ilyen... És próbáltam visszarakni a 7.5-t... azzal is ezt csinálja.

bertino
várni kell rájuk... ezét nem kellett volna ujrarakni winfost

bocs, nem msn, hanem live messenger

Sziasztok!

Történ egy kis hiba az msn-mel... Egyszerüen lassan jelennek meg az uj szmájlik, amiket küldenek nekem... És a helyükön üres hely van... Mit tegyek? Mi lehet az oka? Már próbáltam ujratelepíteni a windows-t...

bertino
már õk is csipkedik magukat, még ezen a héten sztem biztos jön egy verzió hozzá 😊

DjDano
hát sajna én is észrevettem, plus nem mûködik... remélem abból is kijön a végeleges minél hamarabb

Tudtok valamit, hogy a Plus hány nap múlva jöhet?

Mert a beta nem megy alatta.
Kösziii! 😊
DjDano
Itt a magyar verzsön szedjétek 😉

Windows Live Messenger 8.0.0787 magyar!