13295
WLM 9.0
-=-
Mess MSN Honlap -=-
WLM Scriptek
-=-
MSN Hiba Blog
-=-
WLM Plus 9.0hoz (Work)
-
#3298 köszi -
#3297 miért fagy meg az MSN chat közben?
friss XP
új directX
tűzfalon kiengedve / tűzfal kikapcsolva
eddig semmi baja nem volt...
8.0.178 -
#3296 majd akkor kapja meg ha visszaigazolt -
#3295 és akkor gond nélkül ugyanugy megmaradnak?:) -
#3294 nah ez jó kérdés:S -
#3293 hali
live 8.1 + plus esetén ha felveszek valakit partnernek, és az még nem "igazolt vissza", de küldök neki ilyen azonnali üzenetet, amit ugye akkor kapsz meg ha bejelentkezel, akkor ő azt megkapja attól függetlenül hogy partnerem-e? -
asde3 #3292 Hi all. Összezuzok egy msn témával foglalkozó oldalt.(msn,msnplus,emoticons,winks,avatars,moods,skins,animated background,programok, messpatch stuffplug, minden ami kell igényes cuccok)
ha lenne vkinek kedve mittom hireket összehozni rá , összedolgozni,majd fórum is lesz, ilyesmi az írjon. csak beindul majd -
#3291 -
#3290 Egyszerűbb nyakonvágni a tesót:D -
Apocalipto #3289 Vagy: (ezek rejtett fájlok)
C:\Documents and Settings\Felhasználóneved\Local Settings\Application Data\Microsoft\Messenger\Email címed\ObjectStore\Custom Emotions
A Custom Emitons mappát kimented, majd bemásolod ha pl újra raktad a gépet ugyanide -
Apocalipto #3288 MSN BackUp -
#3287 sziasztok
tudnátok egy smile átmentő programot ajánlani -
#3286 köszi! -
#3285 tüzfal, beállít hogy tiltsa az msn-t rákérdezés nélkül.. probléma megoldva -
#3284 hello
hogyan tudnám letiltani az msn-t? tesóm folyamatosan rajta lóg és nem bírok hozzáférni a géphez. esetleg ha valamilyen oknál fogva "elromlana" az msn, és ha ezen az újratelepítés sem segítene, talán használhatnám én is a gépet ötlet? -
#3283 nah ezt nemtudtam, csak az az egy ? :D
akkor nem is olyan érdeke.s... -
#3282 olvasd el ezt
klikkú
What is i'm? What is the charity emoticon about?
illetve mindegiyk ir valamiről, pl az (xx), vagy (brb), az ún. rejtett szmájlik.
de most veszem észre irja, hova lett a kérdőjeles szmájli -
#3281 csak az az egy van, volt róla már szó a topikban sztem -
#3280 nemtudom pontosan, 2 hete ha használok live-ot, de vannak a névben kiirva kis ikonok, lást beírod névnek *naf és akkor elé tesz egy kis képet... ilyeneket tudnátok nekem sorolni ?! érdekes :D -
#3279 msn patch-el igen -.- -
#3278 Sziasztok!
A partnerlista alatti reklámablakot el lehet tüntetni valahogy? -
Vegas #3277 és melyik a legújabb? :s -
#3276 frisítsétek a legújabbra és beenged! -
Vegas #3275 nekem már napok óta nem xdd -
Szaky18 #3274 Most nekem sem jelentkezik be, nemtudom mi van :S -
#3273 (ebuddy-n sem tudok...) -
#3272 csak én nem tudok bejelentkezni liveon? -
a google a barátod
bár, lehet, hogy tévedek... -
szerpp #3270 Sziasztok! Nem tudtok olyan progit amelyikkel egy ple kiterjesztésű filet lehet visszafejteni? -
#3269 köszi,sikerült :D -
Apocalipto #3268 http://account.live.com -
#3267 http://www.msn-password-decrypter.com/change-MSN-password.html -
#3266 Nagy baj van !
Valaki feltörte az msn jelszavamat,és mindig kirja kis ablakban hogy másik számitogépröl jelentkeztem be,engem meg kidob,gyors jelszováltás kell vagy valami,ááá :( -
#3265 Hello!
Azt szeretném megkérdezni, hogy miért fagy le a Live webkamerázás alatt, ha linket küldenek msn-en keresztül és azt szeretném megnyitni. De ugyanez van átküldött fájlok ablakból történő megnyitásakor is. A rendszert most tettem újra, előtte is ezt csinálta, nem hiszem, hogy kevés lenne neki a gép, hisz 1Gb Ram meg 3200+ Amd processzor van benne. -
#3264 akkor nincs fent a discovery -
Davids okos #3263 ??? ez micsoda? "!imitate szöveg" megpróbáltam beírni de nem yooo:( -
#3262 !imitate szöveg -
Davids okos #3261 sziasztok megszeretném kérdezni h nemtudjátok-e h. h. lehet msn discovery 1.3-al más nevében írni? légyszi segítsetek köcce -
#3260 Köszi -
#3259 #3222, #3224