13295
WLM 9.0
-=-
Mess MSN Honlap -=-
WLM Scriptek
-=-
MSN Hiba Blog
-=-
WLM Plus 9.0hoz (Work)
-
#3379 nmekell az nkd.. inkább mondmegn eki hogy "tevagy a kiráj okozs ember vagy, de a nap süssön rád 2m -ről" és aztán tilcsad le :D
ennyi. :D nem kell ipvel szarakodni. :D
-
horitazi #3378 üdv!
azzal a kérdéssel fordulok ide,hogy mitől lehet az,ha az msnt elindítom ,bejelentkezek -->> a feladat kezelőben a CPU-használat felugrik 100%-ra és ott is marad?majd miután bezárom msnt visszaugrik normálértékbe..!volt már format c,windows reinstall,msn reinstall,próbálkozás régebbi verzióval,msn plusszal v. nélkül.
ha valakinek van valami ötlete légyszíves help!
köszönöm előre is! -
#3377 és ipvel hogy? -
zserrbo #3376 csak, mert van egy köcsög akit móresre akarok tanítani/taníttatni. -
#3375 nincs. minek az neked? nem kell mások ip cime neked.
[dzsedi májnd trikket alkalmaz] -
zserrbo #3374 Messengeren keresztül van mód rá, hogy megtudjam egyes partnereim IP címét? -
#3373 avg, ad-aware / spy sweeper, reinstall program -
Tom Tom #3372 helo.lehet hogy már volt ez a probléma de nekem nem indul el néha egyszerűen az msn liveom.rámegyek az exejére fél másodpercig komokóra utána meg semmi.Nem indul.semmi hibakód port hiba semmi.megnéztem a ctrlalt del nél futó folyamatoknál és ott akár 5-6 msn... .exe is fut de semmi reakció.Gyakorta 10-20 perccel utána meg csak úgy bejön pedig szart se csináltam...Ha valaki egy értlemes választ tud írni a gond megoldására azt nagyon megköszönném. -
#3371 yó mindegy.. omg. .D -
#3370 Hosszú lett így a link :-) -
#3369 mérmi? makrók. :D és?:D -
#3368 Köszi! -
#3367 szerinted a micsoda??? -
Apocalipto #3366 uuuupsz -
Apocalipto #3365 https://accountservices.passport.net/reg.srf?lc=1038&ru=https://accountservices.passport.net/ppnetworkhome.srf%3Fvv%3D500%26lc%3D1038&cru=https://accountservices.passport.net/ppnetworkhome.srf%3fvv%3d500%26lc%3d1038&sl=1 -
#3364 Sziasztok! Most kezdenék el használni MSN-t. De nem tudok saját e-mail fiókkal regisztrálni csak hotmailt ajánl fel. A sugóban írja, hogy ...vagy saját e-mail cím... De nincs olyan opció. Vki tudna segíteni? ELőre is köszi. -
#3363 nicsmit -
#3362 áh megvan köcce :) -
#3361 Ink + handwriting
Before installing make sure you have the Ink Redistributables from Microsoft installed.
If you have installed InfoPen, thexse are already installed,
else please see the InkRedist zip file that you should have gotten with this file. -
#3360 a kézirás-hoz milyen progi kell? mert én sajna nem találom, pedig régebben müködött csak azota uj gépem van és elfelejtettem h hoztam össze :D -
#3359 énleszedtem.. de attól tartok vmi sux cucc :D meg amugyse szeretem a szmájligenyókat. :D
#3358: dont use it! :D it's mine :D -
#3358 váá ez naggyon jó :D -
#3357 én fel raktam volna, de mikor rányomok a linkre akkor az oldalt nem tudja behozni, az internet explore nem tudja megnyitni blablabla...hibával :S -
#3356 ya :DDD aszittem azért mondod hogy én tudjam használni. és nkm műxik :D :DD
de: (•̪●)
nademost mindenki ijet fog betolni?:D -
#3355 de másodl már be mer érdekel:D copy paste -
#3354 ya ez nem ijen fos képecske.. hanem karakterek. hm :D -
#3353 másold ki és illeszd b. -
na ijet hogy?:o (névbe van)
meg valaki felrakta már az új generációs szmájlikat? 30db.. :D én nem raktam fel mer sztem trágya már igy első ránézésre.. de aki felrakta mondjon véleményt.. :D -
#3351 ez most kamu weboldal?
egyébként jogos a bann... -
#3349 nicsmit -
Dave77 #3348 Megvan, thx -
#3347 a skint kell átváltani és akkor a névjegykártya is váltzoni fog.. :o a névjegykára összefügsbe van az adott skinnel amit a weblapon használsz.. -
Dave77 #3346 Értem én, Win Live Spaces - Messenger megjelenés - Profil - itt is csak a fényképet, nevet engedi változtatni... a névjegykártya szerkesztésére sehol sem utal, még a súgóban sem. Valaki konkrétan tudja hol kell? -
#3345 regisztrálnosd kell a spaces live cuccra egy oldalon és akkor nkd is lehet csillivilli névjegykártyád -
Dave77 #3344 Sziasztok!
Némelyik partnerem "névjegykártyájának" háttere, színsémája szépen kialakított. Én ezen eddig sehol nem tudtam vátoztatni, csak a megjelenítő képet engedi, a többi fehér. Ehez script kell?
Ha vki tudna segítseni plz... -
#3343 ijet énis kapok:
A DCOM a következő hibát észlelte :"A szolgáltatást nem lehet elindítani, mert tiltott, vagy nem tartozik hozzá engedélyezett eszköz. " usnjsvc szolgáltatásnak "" paraméterekkel való indítása közben. Ezért a következő kiszolgálót nem sikerült futtatni:
<sokszámmegbetű> -
#3342 -
#3341 Megoldódott a probléma, köszi!
Egyszerűen brutális voltam. Leszedtem a progit, kiírtottam minden registry bejegyzést, ami még eztán is bent maradt a registry-ben, és tartalmazta az "MSN messenger" rész-stringeket. Ezután letöröltem az Application Data könyvtárát is, majd leszedtem a Windows Live Log-In Assistant-ot is. Töröltem minden egyéb gépen maradt könyvtárát, és utána már feltelepített minden új fájlt, és frissített minden elavult bejegyzést, ami valami miatt elszállhatott két indítás között, de úgy vélte, hogy jól működik, nem kell hozzányúlnia. Persze ebben most az a jó, hogy végülis nem tudni, hogy hol volt a hiba.
Egyébként 2 hónapja formáztam a gépet két év Windows Reinstall nélküli használat után, és még nem sikerült mindent visszapakolni rá, úgyhogy nem akartam 2 hónap munkáját előről kezdeni most.
Köszi mindenkinek a segítséget mégegyszer! -
#3340 még esetleg csökkentett módba ved ki az automata inditást nem csak azmsnnek, plusnak, hanem minden olyan programnak ami sok memoriát zabál (virusirtó, stb), hátha úgy elindul -
#3339 Köszi, meglesem.