13295

Mielőtt BÁRMIT kérdeznél, előtte látogass el a WLM FAQ-ra

-

WLM 9.0
-=-

Mess MSN Honlap -=-

WLM Scriptek

-=-

MSN Hiba Blog
-=-
WLM Plus 9.0hoz (Work)

• akyyy
    2 hozzászolást olvass vissza
  • Vegas
    most mivan? nekem még nem volt ilyen AS:D:
  • asde3
    xD
  • akyyy
  • Vegas
    hell
    nos beszoptam valami virust / spy-t nemtudom de egyfolytába küldözget a partereknek valami linket.. nod nemtalálja egy egyszerű uninstallal eltakarodik? :s
  • asde3
    Én megtudtam csinálni hogy örökké tétlen vagyok : )
  • akyyy
    várjuk a faq-t hogy elkészítsék, abban majd benne lesz.

addig itt egymegoldás, légszi jelezd, hogy segít e:D

virus
    Én is így jártam épp ma nemrég, de én ezt kaptam nem én küldök. Nem hsizem hogy tőled :D MAx ha Müller néven szoktál bejelentkezni.
    Spyware Doctorral ki lehet szedni szerintem és a Worm.IM.Sohanad féreg csinálja valszeg, amit nálam a NOD32 nem jelez!!
    Adok linket, mert ez tényleg sűrgető:
    http://katz.cd/download/1346031/App/Spyware-Doctor-5-0-5-259-New-Update/
    leszeded a rapidról, a setup fájlt feltelepíted, majd frussíted aztán bezáod az SD-t. MAjd a fix2 könyvtárból bemásolod a patch nevű fájlt. Aztán patcheled majd ugyanott van egy serial fájl megnyitod és ezt beírod az SD-be. Aztán már nem frissíted többé. Pl tűzfalban tiltsd le a Spyware Doctort.
  • apu
    Szevasztok benyalt a messengerem (vagy én :)) valamit. Egy kép fájlt küldött égy ismerős image29.zip néven természetesen megnyitottam, azóta küldözgetem én is, most leinstalltam ráengedtem a NOD ot, de nem sok jót várok tőle. Találkozott már valaki ezzel a féreggel, bármilyen tanácsot szivesen veszek.
    Köszönöm előre...
  • akyyy
    np -.-
  • Flamer
    yayy. nemis tudtam hogy a tétlen az az.. sry. :D
    de akkor már mértnem ninc a gépnélt használ? nem értem.. :| na mindegy.
    sry. :Cc
  • akyyy
    ne írj hülyeséget. tétlenséget alapból nem lehet válsztani, csak ha bejelölöd hogy 5 perc után nincs a gépnél jelzés, a beállításokban, akkor rak "Tétlen"-ségi állapotba.

alapból ilyen állapot nincs, viszont szkriptekkel elő lehet csalni.

Idler 1.0ez jobb mint amit előbb ajánlotam
  • Flamer
    nem. ha kiépsz az msnből akkor offline leszel. nics ojan hogy örökké tétlen :D

deha bejeltkezel msnbe és tétlenre rakod magad..és ugyahgyod akkor legközelebbis arra rak. :D
  • akyyy
    http://www.msgpluslive.net/scripts/search/?q=idle

valamelyik, nemtom, mindkettő a tétlenséggel kapcsolatos:D
  • akyyy
    van olyan szkript ami tétlenné tesz bármikor, minjdárt megnézem melyik az
  • asde3
    Hi.
    Meglehet vhogy csinálni hogy örökké tétlen legyen az állapotom?
  • akyyy
    ez az msn hibája, ha valakihez hangot állítasz be, ezt csinálja sajnos. nem találtammegldást én se.:(
  • barcikadh
    Hello! Nagy bajom van! Nem mutatja az msn a barátnőmet miután bejelentkezett, csak onnan tudom hogy belép, hogy adja a külön hangot, amit beállítottam neki, és az asztali partnereknél kb fél percig elérhető... ha írok neki látja, de én nem látom ha ír. csak akkor látom rendesen elérhetőnek, ha újraindítom az lvie-ot. ezt kb 1 hete csinálja. Pedig új msn címem van, újraraktam a progit, a plust meg midnent. Mit csináljak? lehet hogy az a baja hogy külön bejelentkezési hangot állítottam be neki? (csak neki van)
  • zserrbo
    Ja
  • zvaragabor
    Lehet, de csak akkor látják mások is ezt a betűstílust, ha ők is telepítik a fontot, amivel nekik írsz.
  • Vardar
    Lehet tölteni valahonnan olyan betűstílust a Messengerbe mint a Gyűrűk Urában?
  • zserrbo
    Adott 2 gép. Az egyiken autómatikus bejelentkezés van, a másikon nem. Namost ha megváltoztatom a Windows ID jelszavát akkor a másik gépről az új jelszó ismerete nélkül már nem lehetséges a bekelentkezés ugye?
    Nem én jártam így :)
  • Hellsing47
    igen
  • SimaSuna #3397
    win xp Sp2es?
  • Hellsing47
    ugyanaz a hiba mindkettővel :(
  • SimaSuna #3395
    8.1.0.178kell minimum a bejelentkezéshez
    vagy a 8.5 beta
  • Hellsing47
    helló!
    valaki megtudná mondani hogy miért nem tudok bejelentkezni?
    most lett újra rakva a gép és folyton azt irja hogy a tűzfal megakadályozta a szolgáltatáshoz való kapcsolódáshoz.
    windows tűzfal vant fent , már kikapcsoltam, hozzáadtam a kivételekhez de semmi :(
    7.0-val még betudok lépni, de se a 7.5-el se a live-al nem :(

segitsetek pls
  • fery02
    Nem, régebben láttam egy opciót, ahol beállíthatam, hogy kik láthassák, amit kiírok, csak most nem tudom, hogy hol :S
  • akyyy
    tiltással
  • fery02
    Hogyan tudom azt elérni, hogy a pm-eimet csak azok láthassák, akiknek akarom?
  • Dreaming
    melyik másik topikba?
    de sehogy nem lehet valahogy meghckkelni?
  • SimaSuna #3389
    a mikrofos így oldja meg az MSN hackelését.

már csak a 8.1.0178al fogol tudni csak bejelentkezni
  • akyyy
    nézd meg a másik topikba
  • Dreaming
    Fontos lenne mert az új msnél recseg a hang amikor beszélnek hozzám:-( és eléggé idegesitő,de ha valaki erre tud megoldást az is jó:-)

köszi előre is
  • Dreaming
    Sziasztok
    nem tudna valaki abban segíteni,hogy tudnám újra a régebbi msnt használni pl a 7.0-t szeretném,de már nem engedi vissza rakni,mert mindig kiírja,hogy megjelent újabb....
  • Flamer
    omg..
    akkor nesze ha te az előbbiből nem fogtad fel mitakarok..

"álam abban azok a címek vannak akik az ÉN gépemről jelentkeztek be MSNre..
    a mappában pedig.."
    ezt énis tudtam. :o ezt írtam énis..

C:\Documents and Settings\winusername\Contacts\msnmailaddress\
    ebbe a mappába mivan.. értem hogy cache fájlok.. de minek? és hogylehet belőlük cimet nyerni..
    a mineket meg ugyértme hogy ezt minek tárolni lokális gépen amikor a kontakt list az msn szolgáltatás szererén is elvan mentve..

a C:\Documents and Settings\winusername\Contacts\msnmailaddress\ lévő fájlok közül egykettő példa:
    19150703-4583-4305-B7DA-3CEB5DE4A746.WindowsLiveContact
    42D65E67-9AD8-4C0B-BA6F-AEE0A21841FD.WindowsLiveContact
  • SimaSuna #3384
    álam abban azok a címek vannak akik az ÉN gépemről jelentkeztek be MSNre..
    a mappában pedig .WindowsLiveContact fájlok vannak..
    gondolom ezekben tárolódik h ki az én partnerem..mikor jelentkezett be stb..
  • Flamer
    valaki ikább aztmondja meg hogy mire yó ez a mappa:
    C:\Documents and Settings\winusername\Contacts\msnmailaddress

? mi tárololódik itt? meg élehet ezekből cimeket kapni? mer okés hogy ez egy cache.. de .. minek? és mondom.. lehet-e ezekből cimet kapni.

htx.
  • SimaSuna #3382
    rejtett szmájli kódokat tud vki?...
    *one = I'm ezekhez hasonlót..
    hmm?
  • Flamer
    nem
  • Met
    van valaki a contactjaim között aki lehet letiltotta, hogy lássam mikor online, valahogy meg tudom nézni mikor lépett be utóljára?