Windows Live Messenger

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

PunkR
Hányszor kell még elmondani, hogy SZOMBATON LESZ, de sztem majd csak vasárnap lehet tölteni

PunkRockMetal ;)

Honnan lehet leszedni a WLM-hez a Messenger Plus!-t??? Lécci segítsetek!!! Adjon vki linket!!!

shevy
értem kösz

PunkR
A Plus-ban lehet csoportosíttatni az msn-nel az ablakokat, szóval a beszélgetések nem külön ablakban nyílnak meg, hanem egy-ben, és vagy fent a beszélgetõablak felett, vagy bal oldalon (ahogy beállítod) lesznek a partnereid, akikkel beszélgetsz és úgy tudsz váltogatni közöttük, és csak egy msn ablakod lesz a tálcán, meg még egy, a beszélgetések. Ha van Plus-od, akkor ott van a Plus beállítások között, de F9 az alapbeállítás az Automatikus csoportosításhoz.

PunkRockMetal ;)

shevy
valaki kifejtené, hogy mi ez a csoportos ablak valami?

desigo
van elég
Live Messenger
Szerintem nyissatok egy Winamp témát....

desigo
baajos
van egy kis beépülõ PlugIn a Winamphoz amit az oldalán meg is találsz ha jol emlékszem, azt töltsd le és látszani fog e mess.ben.

Pet

CrazyDaisy
Mert még nincs hozzá Plus :):):)

Hiszek a sárkányokban, a jó emberekben és egyéb fantázia szülte lényekben. :)

PunkR
Miért nem töltöd le a teljes verziót?

PunkRockMetal ;)

CrazyDaisy
...a bétán...

CrazyDaisy
Ahhoz nem értek :) de nekem jó volt a 7.5-höz is meg a WLM-en is megy.

PunkR
http://www.myplugins.info/toaster.htm <<< asszem én meg innen szedtem, de nem tuti

PunkRockMetal ;)

PunkR
Nos mondjuk az sem mind1, hogy melyik verzióhoz keres...

PunkRockMetal ;)

CrazyDaisy
Itt találod a lap vége felé a winampos cuccot, nálam kiválóan mûxik.
http://emotloadr.uw.hu/hu/downloads.html

PunkR
Öhm... asszem mess.be-n bár lehet h máshol, de találtam vmi Toaster nevû plugint hozzá (a winamphoz) ez elvileg átírja neked h a winampot vegye alapnak, nekem tökéletesen mûködik

PunkRockMetal ;)

hy
Nem tudjak vlaki véletlenül h "Mit hallagatok" funkcót nem-e lehetne át állítani /átírni valami fájlt/ valahogy h a winampot vegye media lejátszónak ne a windows media playert-t?
köszi elõre is

PunkR
Személy szerint én csak azért várom a Plus-t, mert már r*hadtul (már bocsi a kifejezésért) idegesít, hogy meg van nyitva 80 db beszélgetõablak és aztse tudom, hogy ki kivel van... nekem csak az ablakok csoportosítására meg a sok hülye színesnevû barom ismeretére, mivel veletek együtt nemtudom sose, ki kicsoda...

PunkRockMetal ;)

alert
Sajnos így van. Az egész üzlet. Milliók látják az itt elhelyezett reklámokat, a smile-k letöltése esetén az egyes oldalakon elhelyezett reklámokat stb. Kedvencem, amikor jön a kiscsaj és vígan magyarázza, hogy mennyire szuper az iwiw és társai, hogy mennyire szuper emberek akik létrehoznak ilyeneket és akik kitalálták a messengert stb stb :) el sem hiszik, hogy az egész reklám miatt van. Nem jópofaságból találják ki ezeket a rendszereket, mind pénz pénz pénz és etetik a usereket.

\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"

Petka
A hangok, a rezgetés meg az animációk nálam is ki vannak kapcsolva. Színes neveket meg én se bírom. Plus nekem csak a naplózás miatt van fent. Az meg nem terheli a netet, max a gépemet, de amúgy teljesen egyetértek veled.
Az a legidegesítõbb, mikor valaki ír egy mondatot és az egész egyéni szmájlikból meg képekbõl áll... Fasza fejtörõ :S

baajos
Figyelj,értelek. De hidd el ezzel együtt kell élni. Erre igény van és lesz is mindig. A szines csillogovillogo baromságok ha nem lennének,akkor meg azt mondanák felháborodva hogy micsoda elmaradott igénytelen messenger ez amikor a többiben lehet csicsázni amennyit jolesik. A fejlesztõk egyet tehetnek, fejlesztenek és probálják az igényeket kiszolgálni, mert a csicsás marhaságok vonzzák a felhasználók tömegét és ez valahol üzlet is ugyebár!! / Ha létezik olyan messenger amiben semmi csicsa nincs az egy idõ után kiürül és senki nem használja és nem is fejlesztik.

Pet

alert
Pontosan így van ahogy mondod. Ez csak egy a sok közül. De számít! A gond az, hogy több százezer hasonlóan felesleges program van a kapacitás pedig nem elég. Ez a fejlesztõk dolga, az árak pedig magasak. Amíg pedig magasak az árak és nem stabil a háló, a több megabites sebesség árkategóriája pedig az eget veri, addig én azon a véleményen vagyok, hogy nem kellene terhelni a rendszert teljesen felesleges dolgokkal. Ez nem azt jelenti, hogy én abszolút nem használom és teljesen ellene vagyok, de megörjítenek az olyanok, akik ezekre verik a brét és nyálat csorgatva lihegnek, hogy mikor jön már a következõ. Azután pedig nekem is tonna számra nyomják privátban a különbözõ képeket meg hangokat. Ehh... na ne!

baajos
Értem hogy lassit,de szerintem a technikai hátteret kéne fejleszteni és nem csak betükre és hangra korlátozni a messengert. Annyira sokan egyszerre ugysem messengereznek és valahogy eddig is elboldogult vele a gerinchálo. Az adatmennyiség növekedés nem lehet gátja a kommunikácionak . Bõviteni kell a rendszert minden téren és fejleszteni folyamatosan a maximumra törekedve szerintem..

Pet

alert
Miért igénytelenség az, hogy nem kell a hatszázezer vigyorgó kép és a 3 millió idióta hang nameg a csillogó villogó név? Ez szvsz az abszolút felesleges kategória. Semmi értelme. Semmire nem jó, csak design-os. Erre pedig ott a fájlküldés. Hátrányát viszont el sem tudod képzelni és mûködésérõl gondolom fogalmad sincs. Ezekkel a leegyszerûsített hülyeségekkel milliók küldik terrabyte szinten az értelmetlen adatokat. Természetesen nem a magyar és a wlm kapcsolatára gondoltam. Az internetszolgáltatásról beszélek. Nyugatra 6mbit-et kapsz átszámítva 6 ezer forintért. És nem 128 vagy 256 kilobites feltöltéssel, hanem több megabittel. A kiépített rendszerrõl nem is beszélek. A magyar rendszer nem csak az ár miatt, de nevetséges. Eszméletlen sok szemét és felesleges dolog iszonyú sok részét teszi ki valós kommunikációnak terhelve és bénítva a hálózatot teljesen feleslegesen. Gondolj csak a sok spam e-mail-re, popup-ra, körlevelekre, iwiw és társaira, stb. Ez ugyan az! Csak egy kézenfekvõ példa kedvéért, 1db színes karakter + 2 byte adat. A sok frissítés miatt mondjuk 20 byte percenként (sacc per kábé), vegyünk 10 karaktert akkor 200 byte x 1 óra az kb 12 MB felesleges adat óránként per user. Ha használja ezt 100 ezer user (de ennél nagyságrendekkel több), az pl 1 millió 200 ezer MegaByte szemét / óra. És ez csak egyetlen program és csak 10 karakter és csak 1 óra! Miért? A semmiért. Cserébe tízezrek szívnak amikor lebénul egy-egy router a gerinchálón és nem a csillogó kék-betûs nevüket szeretnék átírni, hanem mondjuk egy üzletet, tárgyalást vagy ne adj isten életbevágó kommunikációt folytatna.

desigo
Plus nélkül is lehet becenevet adni...
Live Messenger
Mi bajod a WLM-el, Brazil?

DjDano
"Minek kell a sok baromság? Ha valami fontosat át kell küldeni, hang vagy kép vagy bármi, átküldöd. Minek a csicsa? Terheli az amúgy is drága és szánalmasan ócska magyar szolgáltatást."

nem mindenki olyan igényetelen mint te, használj icq-t az való neked... a WLM-hez köze nincs a magyaroknak amugy..

baajos
letöltöttem WLM-et megy is rendesen.,de a csomagoknál nálam most sincs semmi. De a 7.5 nél se volt! Azokat hogy lehet elõcsalogatni? 1 honapja egyszer lejött az Xman,azota semmi,még az se.

Pet

Tompie
Köss bele a betonba is :)

ASUS A7N8X-X|AMD Athlon XP 2500+|1.5GB RAM|ATI Radeon 9800 Pro|200GB+120GB HDD|ASUS DVD&#177;RW|400W táp

akyyy
akkor minek használsz logót itt sg-n? szinte ugyanaz:D (õ se szereti a hangokat és a névszinezést se fõleg colornickel:C)

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Tompie
Teljes egészében egyet értek veled!

ASUS A7N8X-X|AMD Athlon XP 2500+|1.5GB RAM|ATI Radeon 9800 Pro|200GB+120GB HDD|ASUS DVD&#177;RW|400W táp

alert
Én is csak azért várom ezt a rohadt plus-t, mert a sok lazagyereknek nincs jobb dolga, minthogy a k*rva nevét színezgesse és nem tudom elolvasni. Az idióta smile és egyéb pl hangküldõ baromságokról nem is beszélek. Tiszta dedó. Miért nem elég ez a progi chatelésre, webcamra, online telóra? Minek kell a sok baromság? Ha valami fontosat át kell küldeni, hang vagy kép vagy bármi, átküldöd. Minek a csicsa? Terheli az amúgy is drága és szánalmasan ócska magyar szolgáltatást.

CrazyDaisy
Köszi :)
Asszem' én még elég erõsnek érzem magam a várakozáshoz, addig viszont marad a béta is...:D

Tompie
Ez az amit a 7.5-höz használtam. Amúgy nem tudom, hogy nem tudnak várni egyesek hétvégéig és akkor elvileg lesz WLM-hez való plus! :) már csak 2-3at kell aludni :D

CrazyDaisy
Találtam ezt a Plust:
http://download.msgplus.net/files/MsgPlus-363.exe

Megnézné valaki, hogy mûxik-e a WLM-en.
Köszi

CrazyDaisy
Meleg...:)

Live Messenger
Régen itt percenként röpködtek a kommentek most meg alig van valami. Mi van itt?

Tompie
Azt figyeltem meg, hogy bootolás után az elsõ belépéskor, elõjön egy ablak Windows Live Messenger fejléccel és azt írja felkészülés a telepítésre és kilép. De rögtön ezután megpróbálok belépni megint és akkor már jó. Mindig csak az elsõ belépéskor csinálja. hmmm

Tompie
THX

gamerboy91
www.mess.be

Tompie
Hol lehet megnézni és letölteni, hogy mikor melyik a legújabb verzió?

gamerboy91
A legújabb magyar nyelvü teljes.

ez beta vagy nem?

\\__/) (O.o) ( } { )

Live Messenger
Amcsiban a Plus szombaton 23:40-kor jelenik meg

bertino
np, de SGn már aranyszabály, hogy visszaolvasni ARANY :)

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

most olvastam vissza,már értem a reakciódat,bocs:S

Live Messenger
Változott az üzenet az msgpluslive oldalán! most már privát van kiírva szóval valószínû hogy már több teszter is rámehet!

Live Messenger
Thx gamerboy!

mivan?<#fejvakaras>
tudom hogy ilyen hamar nem szokott lenni d azért meg lehet kérdezni nem?<#gunyos1>