Windows Live Messenger

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

http://live.msgdiscovery.net/download.php

Hasznos kis kiegészítõ én az MSN-he is használtam. Fikázásokat kerüljük lehetõleg, akinek nem kell ne használja. A plus-t én is várom a napló miatt. Üdv
Nem Rád értettem amit mondtam, hanem az olyanokra akik még vissza is számolnak. Igen, elárulom, 24 éves vagyok! Nem érdekelnek az infok, nem amiatt írtam be amit, kurvára leszarom mikor adják ki, ha egy hónap múlva rakom fel, akkor sincs semmi bajom mert nem lesz színes a nevem!
És csak annyit errõl ki olvas ki nem: "hiába írod le bazze, itt senki se olvas, csak kérdez" pár sorral lejjebb!
PunkR
Én erre csak annyit tudnék mondani, hogy ha nem tetszik valami, akkor minek vagy még itt? Én inkább a te életkorodat kérdezném, mert nem lehetsz valami marha öreg amint látom... olvass vissza pár kommentet és látni fogod, hogy már 80x leírtuk az összes infót, amit tudunk róla, és igen, szétnéztünk a neten. Csak máskor léci mielõtt elkezdesz ugatni, inkább te nézz szét jobban... errõl csak ennyi a véleményem számomra ügy lezárva...

PunkRockMetal ;)

alert
Hmm. Ezt még nem próbáltam, lehetséges.

\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"

DjDano
hát diskeeper 10 jobb mint o&o defrag...

Hihetetlen basszus! Mint az óvodában! Egy ilyen hülye kis programot ennyire várni, csak hogy színes legyen a nevem vagy nem. Mintha ennél nem lenne fontosabb az életben. De visszaolvasni vagy magatok szétnézni a neten már nem megy. Ki hány éves itt amúgy? Olyan kíváncsi lennék. Mert ha kb. annyi mindenki mint az a kis hüólye aki egyszer beugatott, akkor mondjuk nem csodálom.
CheAteR88
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)

akyyy

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

CheAteR88
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
dekurvamesszevanmég:(

\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)

bertino
:@@@@@@@@@

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Én sima Windows töredezettségmentesítõt használok. Nemtudom hogy vagytok vele, de ennek használata után tényleg gyorsabban megy nekem a rendszer. Volt már, hogy próbáltam más töredezettségmentesítõt is. Az le is ment rendesen bár nekem az nem vált be. Szóval nekem elég lenne ha menne a Windows saját defrag-ja is. És mondom: kizárólag a Windows Live Messenger feltelepítése után van ez a probléma.

Te olyan ember vagy, akinek minden sikerül? Akkor ezt nézd meg! dollarpapa(pont)try(pont)hu

bertino
cssszzz.... hiába írod le bazze, itt senki se olvas, csak kérdez

SASboy
ma 23:40

nice legs. what time to open?

alert
Mivel töredezettségmentesítesz? O&O Defrag a leghatékonyabb és leggyorsabb szvsz. Különbözõ módok is vannak, pl hozzáférés szerint is rendezheted a fájlokat vagy név szerint stb. Tényleg nagyon jó van hozzá jó help, ami mindent elmagyaráz.

Annyit felejtettem el, hogy a hiba nem szÛnikmeg ha letörlöm a windows live messengert. Kizárólag windows telepítés után áll helyre minden.

Te olyan ember vagy, akinek minden sikerül? Akkor ezt nézd meg! dollarpapa(pont)try(pont)hu

Sziasztok. Én feltettem a Windows Live Messenger bétáját annak idején és mivel minden hónapban karban tartom a Windowst így a töredezettségmentesítõt is lefuttatom. Ezzel így nem is volt gond. Csak amikor feltettem a WLM-t, majd futtattam a töredezettségmentesítõt, akkor egyszer csak kiírta, hogy néhány fájlt nemtud töredezettségmentesíteni. Ám a nem töredezettségtelenített fájlok lsitája üres voit. 3-szori windows telepítés után rájöttem, hogy ez kizárólag, csak akkor fordul elõ, amint a Windows Live Messengert felrakom. Most kipróbáltam a full verziót is, de még azzal is ez a gond. Valami nem stimmel a mappamegosztási szolgáltatásával. Eddig azt gondoltam, hogy a merevlemezemmel van a baj, de nem csak nálam fordul elõ ez a dolog. Tehát nemtudom mit lehetne tenni. Egyenlõre a 7.5-st használom most Windows telepítés után, eddig minden rendben is van. De szeretem az új dolgokat. :D

a plus mikor tájt várható?
nekem azt mondták mára...gondolom ugyanúgy éjjel mint a Live Messenger full !:D

AsRock 4CoreDual-SATA2,Intel Core2Duo E7300 2,66GHz,2GB DDR2 RAM,Gigabyte Nvidia 9600GT 512Mb,1TB+250GB Samsung Sata HDD

nemtom én felraktam az full verziót és tegnap gond nélkül teljesen befagyott :P
a béta meg egyszer se csinálta szval ennyit errõl... :/

Balumann
Olyan értelems ez a Messenger.
Ha nem jelentkezek be és megnézem a kapcsolatot akkor is azt írja hogy az átjáró nem mûködik. De simán bejelentkezik.

PunkR
Már csak 14:07 óra van hátra :DDD

PunkRockMetal ;)

alert
Ezzel egyetértek :)

CheAteR88
:)
nekem azis kivot kapcsolva azaz le vot tiltva benne:)

PunkR
Lol :D hát mondjuk igazából nekem is ez a bajom :P mondom, nekem inkább az ablakok csoportosítása miatt kell csak :P de a hátránya az csak az, hogy a sok épeszû állandóan küldözgetheti a hangokat :P... már csak 15:52 óra van hátra :D

PunkRockMetal ;)

CheAteR88
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
én nem színezni akarom mert már színes:P
csak nem látom:(

PunkR
Hmm... bocsi, de akkor gõzöm sincs mi lehet a gond...

PunkRockMetal ;)

Megnéztem tüzetesebben a két gépre telepített szoftvereket, az egyiken Internet Explorer 6 (sp2-vel) a másikon IE 7 beta 1 van (ez utóbbin fut a cucc).

Megnéztme még a rendszerkövetelményeit is a cuccnak, de nem írja, hogy 7-es explorer kellene neki, a hivatalos infók szerint elég a 6-os is.

Mindkettõ vindózikszpé, mingyekien bekattintva az update, hogy szedje amint van valami frissítés a neten, tehát tuti passzol még az is. :(
PunkR
Most szerintem akkora hülyeséget mondok, mint 2 Eiffel-torony (vagy h kõ írni :D) de lehet h windóz verzió, már ha persze külön windózod van a két gépen...

PunkRockMetal ;)

Ami érdekes, hogy router mögül vagyok, és az egyik gépen (PC) megy, viszont a másikról (LAPTOP) meg nem :-S (bétája se, semmi, ami windows live messenger). Visszaraktam a 7.5-öt, az meg megy, lassan tökönszúrom magam... :)

Eni ájdiö?
alert
Hmmm érdekes. Lehet, hogy kezdeti betegség. Próbáld ki egy bétáját, hogy az megy-e?

Szia!

Kikapcsolva (XP-s tûzfal + Nod32) változatlanul csak pörögnek a csávók :(
alert
Kezdésként kapcsolj ki minden tûzfalat (beleértve az xp-jét) és minden vírusírtót. Ha ezután megy, akkor megvan a gond.

Sziasztok!

Letöltöttem ma én is a Windows Live Messenger-t, de nem hajlandó bejelentkezni, ráadásul hibaüzenetet sem vág hozzám, csak pörögnek az emberkék körbe és körbe... :(
Megpróbáltam a Kapcsolat menüpontban a javítást, de a program szerintem minden rendben van :'(

Valakinél fordult elõ hasonló és ha igen tudta valamivel orvosolni? Esetleg valakinek bármi ötlet?

Thx elõre is,
Bob
sferrari
nem azzal van baj hogy te nem tudod szinezni hanem partnereid neve hellyett csak betüket látsz !
holnap szombat már csak egyet kell aludni :D :D

http://f1ferrari.hu

alert
Oks figyelj, elmondtam a véleményem. Van hálózatépítõ tapasztalatom, dolgoztam itt-ott még hobbiból is, van tapasztalatom máshonnan is. Itt most nem az effektív sávszélkihasználásról van szó. Nem ismered a rendszert. Szerintem hagyjuk ennyiben. Ne commentelj kijelentve valamirõl, amirõl nem tudsz eleget.

DjDano
Nagy hülyeség amit írsz, amik igazán leterhelik a rendszert azok a letöltések, amikor a teljes szávszélességet kihasználják az userek,,, az összes többi elenyészõ ahhoz képest!!

alert
A színezésrõl már elmondtam a véleményem :) akkor feltûnési viszketekséged is van akármilyen kicsi is :) miért nem rakod vissza a bétát? Ahhoz van plus. Feltennéd a véglegeset ha kijön a plus... Azért ez elég kézenfekvõ nem? :)

PunkR
Ezt Alert-nek is üzenem, ÉN IS AZ VOK <#idiota><#idiota><#idiota><#idiota> énsem bírom ki, idegesít, h nem tom színezni a nevem stb <#idiota> baromság a színezés, de azért mégis kicsit kiemel a "tömegbõl" <#idiota> Legyen má holnap 23:40:01!!! És Kupo bocs, én nem használok routert, szóval ÉN nem tudok segíteni.

PunkRockMetal ;)

alert
Ez már függõség.

CheAteR88
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁá
mikor adják ki már azt a ****************** ********* ***** ************* ******* +-t????????
pls ha rögtön megvan direkt linket pls

THX

Kupo
Sziasztok, van egy kis gondom a Messenger-el.
Egy ideje még ment minden jól, de nemrég 1-2 napja, felmegyek, és kb 1-2 perc múlva ledob.Azt írja a Beállításoknál a Kapcsolat-nál, hogy Érvénytelen IP Címet használok.Ha meg bennt vagyok akkor kiír olyat, is hogy: Ön ismeretlen hálózati címfordítón (NAT) kapcsolódik az internethez. (Rendszergazda)
Azóta pedig nem változtattam semmit.
Egy SMC WBR14-G2-es routerem van.Amivel mondjuk eddig ment, nem értem mi lehet a gond.. :(
Neten eMessenger-el meg beléptem, azzal eddig nem dob le, de nem valami jó így.
Nem tudjátok mi lehet a gond?

gamerboy91
Szándék a lényeg<#vigyor2><#bohoc>

PunkR
Jólvan, csak gondoltam megemlítem hátha<#beka3>

PunkRockMetal ;)

Tompie
Ilyen részletek nem érdekelnek <#vigyor0>

ASUS A7N8X-X|AMD Athlon XP 2500+|1.5GB RAM|ATI Radeon 9800 Pro|200GB+120GB HDD|ASUS DVD&#177;RW|400W táp

PunkR
Amúgy a készítõ neve Patchou :P asszem már hétfõn kész volt vele vagy kedden nemtom, de azt tudom, h már hétvégén kész lehetett volna, csak nem volt kedve dolgozni akkor rajta...

PunkRockMetal ;)

bertino
tudok várni, de éjfélkor istenem <#wilting>
nc

monnyuk én azon az estén ugyis dolgozok, szal reggel hazajövök és 400 spam már biztos itt fog várni engem <#idiota>

Tompie
Hát nem én tehetek róla, hogy ekkor adják ki. Meg arról se hogy nem tudsz várni <#vigyor0><#banplz>

ASUS A7N8X-X|AMD Athlon XP 2500+|1.5GB RAM|ATI Radeon 9800 Pro|200GB+120GB HDD|ASUS DVD&#177;RW|400W táp

bertino
nehogy nap elején jöjjön, hogy ne kelljen várni <#wilting><#wilting><#wilting><#banplz>

PunkR
No meg ott van a google is keresésre, bár mondjuk nem egy izgalmas szórakozás, órákig fórumokat, oldalakat olvasgatni az ügy érdekében, mert hol ezt írnak, hol azt, szóval jah... de 1-2 napja már ki van jelentve a szombati megjelenés...

PunkRockMetal ;)

Tompie
WLM plus megjelenés: Officially released this Saturday, June 24th, at 23:40 GMT.