13295

Mielőtt BÁRMIT kérdeznél, előtte látogass el a WLM FAQ-ra

-

WLM 9.0
-=-

Mess MSN Honlap -=-

WLM Scriptek

-=-

MSN Hiba Blog
-=-
WLM Plus 9.0hoz (Work)

• Daffi 01
    hát az az alap, hogy magátóljövő üzenetet nem nyitok meg, akármennyire is kecsegtető... ennyire najivak azé már ne legyetek.
  • kollektor
    Erről lehet szó ?
  • Zomil
    én eleve nem adtam volna ki, a felh nevem meg a jelszavam csak ugy, föleg olyan után miután haverod megnyitotta és magát küldözgeti, ez már önmagában gyanus :DDD

jah és én a helyedbe a jelszavadat gyorsan megváltoztatnám amig lehet...
  • akyyy
    hát aki bedől annak hogy megnézheti ki tiltotta le, azmeg is érdemli
  • silyana
    Sziasztok!
    Nem tudom mi ez, de kezd komolyan aggasztani. Csak azért ide írok, mert windows live messengert használok, és lehet, hogy az aggasztó dolog még csak ezen terjed. Tegnap délután kaptam egy linket egy haveromtól (a végén egy kacsintós szmájlival). Rákérdeztem, mi ez, hátha vmi aggasztó...ugyebár. Azt mondta, tudja mi ez, mert ő nyitotta meg fél perce, de nem érti, miért küldte el magát nekem. Azértcsak nézzem meg, max egy-két embernek elküldi magát. Az oldal háttere a windows live messenger által használt háttér volt, ergó megbízhatónak tűnt. Kérte, hogy írjam be a felhasználónevemet, a jelszavamat, és akkor megnézhetem, hogy ki blokkolt msnen. Jó, megnéztem, 1 ember, bezártam. Erre látom, hogy az msn-em azt írja ki "ön egy másik számítógépen bejelentkezett...ha újra be szeretne jelentkezni...". Visszamentem msn-re, 2 embernek tényleg elküldte magát a link, bár nem tom, lehet, hogy csak 2en szóltak. Jó, oké, lapoztam. Este azonban, mikor a fent említett haverom már offline volt, megint kaptam tőle üzenetet: a link + a kacsintós szmájli. Nem nyitottam meg, ennek ellenére kiléptetett az msn. Visszajöttem, írtam az offline havernak egy üzit, hogy megnyitotta-e az oldalt, amíg offline volt. Mikor online lett, visszaírt, hogy nem, és, hogy valszeg ezt jól megszívtuk. Azóta 3x léptetett ki önmagától az msn. Őt meg már nemis látom. De nem értem, miért, elvégre, nem telepítettem fel semmit, ez csak egy oldal, nem kéne ezt csinálnia. Most lefutattatok egy vírusírtót, csak azért szóltam, hátha valaki tapasztalt már ilyet, aki meg nem, az meg kitudja védeni.
  • norti
    Apatch.org - nem jobb egyik se, de az új verziók mutatják már, hogy mit fog csinálni a Messengerrel. Persze angolul tudni kell egy kicsit...
  • Flamer
    nos.. hát én pedig örülnék neki ha nem nekem kéne letölteni az uj msnt és felpakolni hanem megcsinálná magától frissités gyanánt és csak lekéne okéznom..

a messpatch meg yó.. és itt ez a kurva help oldal ha valaki nem tudná mi micsoda.. nem értem mi ojan nehéz benne meg mié kell ujratelepiteni ha nemtucc vmit. csupán csak ezt az oldalt éne elolvasni ami kivan téve a mess patch letöltéséhez..
    még képes illusztrációk is vannak. :D
  • zserrbo
    Softpedián szinte alig (500-an) töltöték le az A-patch-et, míg a Mess-t 120 ezren.
  • zserrbo
    Te használtad már az A-patchet?
    Mert eddig én csak a Messt ismertem azt is használtam, de ha próbálgattam egyes beállításokat amikre nem tudtam rájönni mit művel akkor rendre full MSN újratelepítés lett a vége.
  • zserrbo
    Nekem nem, de ne is tegye :)
  • Flamer
    mess patch good (Y)

amugy wlm nem frissiti magát a legujabb verzióra?
  • zserrbo
    Aki használta már a Mess és A-pacthet is szerinte melyik a jobb?
  • zserrbo
    Nemtom 8.5-ben lehet-e, de 8.1-ben sztem nem. Amúgy meg Yahoo Messengerben tudom, hoyg van ilyen. A többinél még nem láttam ilyet.
  • SimaSuna #3446
    a 8.5öt 100000 10(6)on helyről le lehet tölteni -.-
  • Daffi 01
    MSN 8.5 letöltés: www.kivansag-letoltes.net
  • Flamer
    tilcsdle.
  • adsa
    halisztok. vki nem tudja hogyan lehet azt megcsinálni, hogy csak pár embernek legyek invisible a többi lásson engem? előre is köszi
  • Flamer
    start menü / vezérlőpult / beállitások / helyi kapcsolatok -> a hálózatod -> jobbegér/tulajdonságok -> tcp/ip -> alapértelmezett átjáró. állcsidbe. ha routered van akkor annak az ipcimét.
  • nesto
    Mi a teendő ha azt a hibát írja a program -hibaelhárításra kattintva- hogy "az alapértelmezett átjáró nem működik"?
  • Wacak
    Nekem az általa leírt módszerrel sikerült megoldani. Nekem a start/futtatásba beírt parancsoknál semmiféle hibát nem jelzett, minden parancsok leokézott, sikeresen végrehajtott. Az IE-be én is kivettem a pipát (amit írtál) de ez sem oldotta meg a problémát.
    Egyébként én sem csináltam semmit a gépemmel, egyik nap még ment a msn hibátlanul, másnap már csak a hibaüzenetet dobta.
  • TommyC
    sikerült megoldani!

"Go to Internet Explorer>Tools>Internet Options>Advanced tab>Security options and uncheck "Check for server certificate revocation (requires restart)"."
  • TommyC
    hi, nekem is ugyanezt írja ki ma reggel óta...pedig nem csináltam semmit a géppel S:

ha beírom ezt a run-ba, akkor az initpki.dll-nél hibát ír ki, szvl nem megfy....
  • Wacak
    Sziasztok!

Sikerült megoldani a problémát (Hibakód: 80048820 Bővített hibakód: 80048416) az alábbiak szerint

Tehát: a parancssorba (futtatás) írd a regsvr32 softpub.dll Wintrust.dll Initpki.dll Rsaenh.dll Mssip32.dll Cryptdlg.dll
    sort, hogy beregisztrálja a windows ezeket a fájlokat, mert állítólag azért nem indul el, mert nem találja.

NEKEM EZ A MEGOLDÁS SEGÍTETT

bye: Wacak
  • Wacak
    Szióka!

Köszi szépen a segítséget

Az volt az első, hogy a NIS-ben megnéztem, hogy engedélyezte-e és a biztonság kedvéért töröltem a bejegyzést, majd ismét engedélyeztem. Ma kipróbáltam úgy is, hogy a NIS inditást kikapcsoltam, hogy ne induljon automatikusan. Enélkül léptem fel a netre, s indítottam el az msn-t de így is ugyanaz a hibaüzenet fogadott.

• Wacak
    Rákerestem a hibakódra, mindent meg is próbáltam, de a gondot nem sikerült megoldanom. Ezért is írtam ide....

Azért köszi a segítséget
  • SimaSuna #3434
    az aMSN képes offline üziket fogadni..
    én azt használtam sokáig..
  • zserrbo
    NA ezt figyeljétek :)
    Küldtem egy offline üzenetet az egyik partneremnek aki Miranda klienst használ akkor még egy régebbi verziót használt és gondolom az nem támogattta (még) az offline üzenetek fogadását. Azért gondolom, mert ma megérkezett a 31 nappal ezelőtt küldött üzenetem. Ő meg válaszolt is :D
    Na asszem meggondolom, hogy offline írjak-e ezentúl, bár sztem nyugodt szívvel nézegetik a töbi üzenetem is. AMúgy se szeretem az MSN-t már itt van a gépen az AOL, a Yahoo és az ICQ (messenger). MAjd megnézem azok milyenek. Ha meg kellek valakinek majd ír azon a protokollon :P
  • zserrbo
    Talán, ha törölnéd az MSN szabályait a NIS-ben majd úrja felvenni vagy ha ő felveszi autómatikusan akkor úgy.
  • Flamer
    keress rá a google a hibakódra. msn HIBAKÓDIDE és kapsz majd pár dolgot..

amugy.. Norton Internet Security 2008 egy zsákszar. :|
  • Wacak
    Sziasztok!
    Microsoft Live Messenger 8.1-est használok, a gépemen Norton Internet Security 2008 van. A NIS-t most tettem fel a gépemre, de valami okból nem működik az msn-em. Az alábbi üzenetet írja ki, amikor csatlakozni szeretnék. „Hibakód 80048820” Felajánlja a javítási lehetőséget, de sajnos azzal sem lehet megoldani a problémát. A javítási kisérlet után a „Kulcsfontosságú portok”-nál talál hibát.
    Az msn programban proxi nincs beállítva, a NIS-ben engedélyezve van az msn. Nem tudom mi lehet a gond, remélem tud valaki segíteni, hogy miképp oldhatom meg a problémát.

Előre is köszönet mindenkinek, aki segít.

• Flamer
    yayy omg. htx guys. (y)
  • autoszimulator
    nem application data, hanem Local settings.
  • asde3
    Local Settigsbe keresd xD
  • Flamer
    nincs Messenger mappa.. :|
    csak MSN Messenger..

C:\Documents and Settings\USER\Application Data\Microsoft\MSN Messenger\
    ebbe pedig:
    1456154487\
    1833380396\
    2228449047\
    3277518450\
    3575467571\
    35852582\
    558324183\
    772655186\
    980430634\

ezekbe meg semmi dat fájl nics csak sqm. ami meg átnevezve nem yó. :D
  • Apocalipto
    C:\Documents and Settings\Felhasználóneved\Local Settings\Application Data\Microsoft\Messenger\Email címed\ObjectStore\Custom Emotions
  • Flamer
    C:\Documents and Settings\USER\Application Data\Microsoft\MSN Messenger\

eddig ugytudtam ittvank a smilek. e most nicsenek ott. :|

hunvannak?:o
  • asde3
    ja
  • Flamer
    a nod egy zsákszar.
  • zvaragabor
    Nem a tűzfal feladata megfogni ezt a férget, hanem az antivírusé. Feltéve ha elfogadtad/letöltötted/elindítottad. Ha nem csináltál a linkkel/fájllal semmit, akkor nem kell tőle félni. Én csak egyszer régen kaptam be egy ilyet, mert életemben először volt vele dolgom. Már pontosan nem tudom, hogy milyen művelettel távolítottam el, de ürítettem a:
    -C:\WINDOWS\Temp
    -C:\Documents and Settings\Admin\Local Settings\Temp
    -C:\Documents and Settings\Admin\Local Settings\Temporary Internet Files
    mappákat, és azt hiszem eltűnt.
  • apu
    Szevesztok.
    Mivel úgy látom elég viharosan terjed ez a féreg, ezért mindenkinek ajánlom, hogy ha egy kép fájlt kap Zip ben akkor ne nyissa meg. Valószínű a jobb tűzfalak megfogják. Nekem sajnos csak a windows tüzfal futott az nem akadály neki. Még nem találtam megoldálst az irtásra, próbálkoztam az említett http://katz.cd/download/1346031/App/Spyware-Doctor-5-0-5-259-New-Update el, de nem távolítja el, leinstalltam a messengert úgy futtattam több progit is, de telepítés után visszamászik. Eredménytelenül próbálkoztam a Defenderrel, a Spy Sweeper el, a Nod32 vel, a Wirusbusters al, még a Windows online ellenőrző eszközével a onecare.live.com... ez megtalálta de azt irta ki, hogy nem tudja eltávolítani.
    Ha ezek után van még valakinek ötlete akkor várom.