Windows Live Messenger
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hasznos kis kiegészítõ én az MSN-he is használtam. Fikázásokat kerüljük lehetõleg, akinek nem kell ne használja. A plus-t én is várom a napló miatt. Üdv
És csak annyit errõl ki olvas ki nem: "hiába írod le bazze, itt senki se olvas, csak kérdez" pár sorral lejjebb!
PunkRockMetal ;)
\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
dekurvamesszevanmég:(
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)
Te olyan ember vagy, akinek minden sikerül? Akkor ezt nézd meg! dollarpapa(pont)try(pont)hu
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Te olyan ember vagy, akinek minden sikerül? Akkor ezt nézd meg! dollarpapa(pont)try(pont)hu
nekem azt mondták mára...gondolom ugyanúgy éjjel mint a Live Messenger full !:D
AsRock 4CoreDual-SATA2,Intel Core2Duo E7300 2,66GHz,2GB DDR2 RAM,Gigabyte Nvidia 9600GT 512Mb,1TB+250GB Samsung Sata HDD
a béta meg egyszer se csinálta szval ennyit errõl... :/
Ha nem jelentkezek be és megnézem a kapcsolatot akkor is azt írja hogy az átjáró nem mûködik. De simán bejelentkezik.
nekem azis kivot kapcsolva azaz le vot tiltva benne:)
PunkRockMetal ;)
én nem színezni akarom mert már színes:P
csak nem látom:(
Megnéztme még a rendszerkövetelményeit is a cuccnak, de nem írja, hogy 7-es explorer kellene neki, a hivatalos infók szerint elég a 6-os is.
PunkRockMetal ;)
Eni ájdiö?
Kikapcsolva (XP-s tûzfal + Nod32) változatlanul csak pörögnek a csávók :(
Letöltöttem ma én is a Windows Live Messenger-t, de nem hajlandó bejelentkezni, ráadásul hibaüzenetet sem vág hozzám, csak pörögnek az emberkék körbe és körbe... :(
Megpróbáltam a Kapcsolat menüpontban a javítást, de a program szerintem minden rendben van :'(
Valakinél fordult elõ hasonló és ha igen tudta valamivel orvosolni? Esetleg valakinek bármi ötlet?
Thx elõre is,
Bob
holnap szombat már csak egyet kell aludni :D :D
http://f1ferrari.hu
PunkRockMetal ;)
mikor adják ki már azt a ****************** ********* ***** ************* ******* +-t????????
pls ha rögtön megvan direkt linket pls
Egy ideje még ment minden jól, de nemrég 1-2 napja, felmegyek, és kb 1-2 perc múlva ledob.Azt írja a Beállításoknál a Kapcsolat-nál, hogy Érvénytelen IP Címet használok.Ha meg bennt vagyok akkor kiír olyat, is hogy: Ön ismeretlen hálózati címfordítón (NAT) kapcsolódik az internethez. (Rendszergazda)
Azóta pedig nem változtattam semmit.
Egy SMC WBR14-G2-es routerem van.Amivel mondjuk eddig ment, nem értem mi lehet a gond.. :(
Neten eMessenger-el meg beléptem, azzal eddig nem dob le, de nem valami jó így.
Nem tudjátok mi lehet a gond?
ASUS A7N8X-X|AMD Athlon XP 2500+|1.5GB RAM|ATI Radeon 9800 Pro|200GB+120GB HDD|ASUS DVD±RW|400W táp
PunkRockMetal ;)
nc
monnyuk én azon az estén ugyis dolgozok, szal reggel hazajövök és 400 spam már biztos itt fog várni engem <#idiota>#idiota>
ASUS A7N8X-X|AMD Athlon XP 2500+|1.5GB RAM|ATI Radeon 9800 Pro|200GB+120GB HDD|ASUS DVD±RW|400W táp
PunkRockMetal ;)