13295
WLM 9.0
-=-
Mess MSN Honlap -=-
WLM Scriptek
-=-
MSN Hiba Blog
-=-
WLM Plus 9.0hoz (Work)
-
#3739 deő hotmailt is be lehet tenni, hogy outlookba nyissa meg. Meg azt is hogy, milyen weblapot nyisson meg. De azt itt nem, hogy mivel :S -
#3738 azértvan.
mimeg hotmélest .. gondolom tiis :D -
#3737 Ez azért fura, mert nekem outlookot inditja el. Bár én külső mail címet nézetek vele, gmailest. -
#3736 nekem is...
addig kibírom még törlöm a sok körüzenetet :D -
#3735 -
#3734 yaya. nekemis. de ezt nem hiszem hogy átlehet állítani. :| -
#3733 köszönöm ^^ -
#3732 deviantart.com..search...WLM 8.1 / 8.5 skin
és fogol találni^^ -
#3731 a firefox van beállitva alapértelmezett-nek, de amikor pl. az uj beérkezett üzeneteket akarom megnézni,akkor vmiért az explorer-t inditja el az msn -
#3730 valami fain jó good very good skineket szeretnénk letölteni a wlm-hez,linkeket kérekszépen kedves barátaim. -
#3729 FF/beállítások/főlap/ellenőrzés, hogy firefox-e az alapértelmezett. -
#3728 sziasztok!
azt hogy lehet beállitani,ohgy Firefox-ot kezelje a program,ne ezt a fránya Explorer-t ??!
-
#3727 9.0át eddig csak teszterek használhatták..(úgytudom)
8.1es verziót enged már csak bejelentkezni...
lehet azért blokkol..
vagy
rendszeridőt kellene frissíteni...
vagy
ezt: regsvr32 softpub.dll futtatásba
-
#3726 Sziasztok! A segítségeteket szeretném kérni azügyben, hogy a WLM 9.0bétát használom és többszöri próbálkozás után sem enged bejelentkezni..ilyen hibaüzenetet ír ki:
PLS help me!
THX! -
#3725 8.1es verziót enged már csak bejelentkezni...
lehet azért blokkol..
vagy
rendszeridőt kellene frissíteni...
vagy
ezt: regsvr32 softpub.dll futtatásba
-
#3724 futtatásba :
regsvr32 softpub.dll
majd jelentkezz be -
#3723 80048820-as hibakód miatt nem tudok belépni a saját gépemen az msnenbe. mi lehet a baj? -
#3722 Olyan történik velem vagyis az msn-nel, hogy mikor letöltöm és feltelepitem(bármelyik verziót) a telepités még sikerül utána belépek még ez is sikerül és rá 2 másodpercre kiirja hogy windows Messenger hiba az msn leál mert hibát észlelt és a kellemetlenégért elnézést kérünk és kilép.
Szerinted ennyi infóból megmondjuk ám mi a rák a gondod.... Mondjuk nem WLM9-el próbálkoznék, ha nem vagyok jártas a szgépek területén, elég neked a 8.1 is, bőven. Az nem csinál ilyet, ha meg igen, akkor a te gépeddel van a probléma, és akkor bizony innen messziről a format C marad. Vagy vidd be egy szervízbe, ott megmondják neked több tízezerért is, hogy format C. -
#3721 mess.be vagy plus fórumát nézegesd.
nem tudunk sokat segíteni mert sokmindent nem irtál le. már egy kép is sokat segítene -
#3720 ctrl alt del
nézegesd mi fut a háttérben..lehet vmi zavarja..
-
roberto2772 #3719 pfff...Kösz a nagy segitséget......:(
Erröl a fórumról ennyit -
#3718 szvsz marad a format c: :S
-
roberto2772 #3717 nem talált semmi a kereső
és ugyanaz
Más?????????
-
#3716 igen! -
roberto2772 #3715 szal szedjem le és keressek rá a gépen hátha maradt mappa és ha igen azt is töröljem és rakjam fel mégegyszer utána??
-
#3714 leunninstallálod..majd futtatás....regedit..keresés..windows live messenger..és törlöd a cuccott...majd rakd fel újra..hátha..
-
roberto2772 #3713 nincs telepitve csak a Windows Live messenger
Más gondolat???? -
#3712 start -> vezérlőpult -> programok telepítése törlése..
-
roberto2772 #3711 és azt honnan tudom megnézni hogy van e telepitve?? -
moon21 #3710 nem tudnád megkérdezni, hogy ő honnan szerezte? :D -
#3709 van telepítve??
általában (esetek 99,9%a) abban rejlik a vírus okozója..
-
roberto2772 #3708 smilie center??
Itt most mire gondolsz?? -
#3707 smilie center? -
roberto2772 #3706 Én a vírust kizártam mivel a Nod32 nem talál semmit és most lett ujra rakva a windows és azota csinálja ezt -
#3705 virusos a géped -
roberto2772 #3704 Szasztok.
A segitségeteket kérem.
Olyan történik velem vagyis az msn-nel, hogy mikor letöltöm és feltelepitem(bármelyik verziót) a telepités még sikerül utána belépek még ez is sikerül és rá 2 másodpercre kiirja hogy windows Messenger hiba az msn leál mert hibát észlelt és a kellemetlenégért elnézést kérünk és kilép.
Ennyi.
Kérem szépen valaki segitsen.
Várom az észrevételeket -
#3703 [tudja] :D -
#3702 :o [viccelt] :DD -
#3701 ban? :D -
#3700 TEKK :!!