Windows Live Messenger

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

akyyy
total commanderrel keress rá a cimedre..pl
@freemail.hu

amit lel könyvtárakat, töröld le mind. lesz egy mappa ahol soxor kiirja hogy nincs meg a fájl, de azért törölgesd le azokat amiket le tudsz... elég sok lesz. viszont igy már nem fog lefagyni a gép, mert tegnap nekem is ezt csinálta!!4 de most már igy jó😊 bár, a legutobbi nemis fontos, de nekem akkor össze vissza tette a csoportjaimat.

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

alert
Ne használd. Sokaknak annyi problémája van ezzel a 8-assal mint a franc, de ez érthetõ is valamilyen szinten hiszen most jelent meg. Mi a túrónak akarjátok megerõszakolni? Ezer másik sokkal stabilabb program is van MSN hálózatra is, mint a Messenger és többet is tudnak! Használjatok mást vagy a régebbi MSN-t, amíg nem jelenik meg egy-két újabb, bugmentesített verzió ebbõl a 8-asból, ha már annyira ragaszkodtok hozzá. Erre nem lehet mást mondani.

\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"

Nem tudom másnak nincs-e problémája a Live Messengerrel, de nekem lefagy tõle a gép. Amíg el nem indítom simán megy, miután elindítom 2 perc múlva annyi a gépnek. Aztán félpercenként megmozdul a kurzor olyan fél másodpercre. Ennyi. Aztán reset... De ha nem indítom el, órákig megy a gép probléma nélkül.
5let?

akyyy
ez tuti nem a plus irja ki hanem vmi hülyeség amit leszedtél, és csodálkozol hogy nem tökéletes...

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

CheAteR88
nemtom nekem csak ennyi van de minden megy faszán kivéve 😊
a plusban vannak ezek a "Winks,Sund,Audibles,Display Pictures" na ezeknél irja ki ezt:

amugy szarok rá nemhasználom
csak ne mondjam hogy tökéletes a 8.0😄

\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)

Extraboy
Grat. latszik rajtad mekkora technikai zseni vagy.

agyhalál
Kabuki újreg megmondja a tutit.

Nézz tükörbe, hogy neked mi van a homlokodra írva!

bogyoka
Már nekem is müxik rendesen, ami volt gondom nincs már és betudok jelentkezni, és semmi baj nincs a live msn-ennel úgyhogy hagyom😊)

Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!

autoszimulator
nálam az a gáz, hogy az msn live nem akar bejelntkezni... kiírja hogy A szolgáltatás átmenetileg nem elérhetõ, próbálja meg késõbb... De ugyanerre a .net passport-ra beenged a windows messengerrel... És ykkor mondom kipróbálom hogy egy régi e-mail címemre beenged-e a live messenger... Oda pedig szintén beengedett. Nem értem hogy mi a baja, eddig mûködött... valakinek volt hasonló gondja?

.: mobilize.hu :.

kár, hogy nem elég erõs, hogy kvalifálja magát a bash.hu-ra LOL

miért lenne láma?<#rolleyes>

CheAteR88
ezt idézem😊

\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)

CheAteR88
<#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#taps><#nyes>
végre vki😊

akinek nem megy live Messenger az egyszerûen láma, vagy szar a gépe...

Neked most más fajta gondom van.. az van, hogy ugye van ez a megosztási mappa... nah a haverommal kb 1 gigányi zene van megosztva meg sok szir-szar mellette... 😊 Nah de az lenne a gondom, hogy mindig azt mondja az msn, hogy különbözõ fájlok vannak a mappába és ezeket automatikusan berakja a törölt fájlok közé.. ezt nem lehet valahogy kiiktatni mert elég zavaró mikor nem látom a cuccokat a listában 😊

Danke 😊

A halál megoldja a problémákat, nincs ember, nincs probléma. - Joszif Visszarionovics Sztálin

Stuff 3-ra valami tipp hogy mikor jelenik meg?
nem tudja vki h a messenger hol tárolja(meik fájljában) a lementett jelszót? elõre is köcci😊

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"

CheAteR88
minden müxik nekem😄
lehet én vagyok egyedül?😊

Azt csináld mint bárki más akinek nem jeléentkezik be a nevével. Szedd le a Live Messengert és tedd fel az MSN 7.5 és akkor minden jó lesz. Nálam is csak a 7.5el jelentkezik be

bogyoka
csak forognak ott sokáig, de semmi üzenet, hogy nemjó, vagy valami.

De ez a kapcsolathiba se nagy baj
Simán lehet beszélgetni

nem ír ki semmit

akyyy
vmi hibakódot nem ír ki?

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

bogyoka
hát nekem sem, pedig megcsináltam

bogyoka
oké, bocs, nem olvastam vissza, pedig általában szoktam😊))

És köszike😊

nekem ez nem vált be

akyyy
Az utSÓ HOzZÁszoLÁsokhoz csak ezt fûzném:

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

bogyoka
ugyenez a gondom nekem is, ugyanazzal a névvel a windows mesibe betudok lépni😊)

Tegyem fel én is újra?

Wask
Jah és hol lehet lementeni a smilekat? Mert ujra teszem a rendszert

Wask
Nekem se megy most be a kodommal:S Egyfolytába pörög a baba! A régi windowsos msn meg rögtön belép:S Mi lehet a gond?

bogyoka
Helló😊
Nekem nem Béta van már. De nekem tegnap óta van problémám. van két cimem, egy nagyon régi, amit már 2 éve nem használok, arra betudok jelentkezni, amit kb. 1 éve használok folyamatosan és ott szoktam lenni oda nem tudok belépni. Jó, persze ne mondjátok,hogy a régire mennyek😊)) Bár lehet, hogy az lesz a vége de akkoris mérges vagyok😞

De most miért nem enged azon a cimen be engem amit eddig használtam? Mit lehetne csinálnom? Valami ötlet esetleg jólenne, szeretem ezt a címem, és sokan vannak ott😊

Nekem is állandóan kapcsolathibát jelez ki szerintem még nem igazán jó ez a Live messenger.Én inkább a 7.5-öst használom!

Ma is kapcsolathiba.........mit csinálnak ennyit már azon a szerveren?

Valaki tudna adni egy linket ahonnan le tudnám tölteni a cuccot?
Megköszönném.
Üdv tudom ez nem újkeletü problem csak itt visszaolvasva nem nagyon látom, hogy válaszolt volna rá valaki 😊

Nah szval az a gondom, hogy újraraktam gépet, és mikor bejelentkezek msn-be akkor kb a partnereim negyedét látom csak. 100ból keményen 4-5 embert... de valamikor megjavul és akkor látok 15 embert is 😛 Visszaraktam a 7.5-t azzal semmi gondom nem volt... Meg egy ilyet is ír az msn ablakba:
"Kapcsolódási probléma miatt elõfordulhat, hogy a végrehajtott változtatások nem lépnek érvénybe az Ön által használt más számítógépeken."

Jah meg a kis ürge is azt írja, hogy Kapcsolathiba..
Esetleg van valami megoldásotok a gondomra pls írjátok le 😊 Danek 😛

A halál megoldja a problémákat, nincs ember, nincs probléma. - Joszif Visszarionovics Sztálin

CheAteR88
énis épp itt tartok😄

akyyy
Nekme Is:d

HPt
nekem full jól müxik minden de értesítési területen azt írja ki az msn ikonra h "Kapcsolathiba" 😄😄

HuMMeR Ocrana.ATI - successful gaming team since 1996 - www.ocrana.com

megint szarakodik az msn szervere, ma kb. 5x sikerült belépnem és kiírja állandóan, hogy connection problémák vannak, miközben a teszt jónak talál mindent... ja és mindezt a 792-es hivatalos update után...

Sziasztok!
Nekem olyan bajom volna, hogy belépek az MSN-be és utána az meg lefagy.
Szóval belép meg minden csak lefagy. Nem tudom miért lehet ez, mert leszedtem és újraraktam, de ugyanez a probléma.
Please valaki segítsen, mert nekem eddig bevált a live és továbbra is ezt akarom használni. <#sir><#help>

World of Tanks FAQ-s oldal az alábbi címen érhető el: http://wotfaq.solidlane.eu/ | wot nevem: keagle21

akyyy
lol de a sima msn plusba is benne van😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDddd

Nekem is így volt,
talán 2-szer sikerült megint bejelentkeznem, de az is
kb 10 percig tartott, utána viszont nem jött össze újra.
Én is visszaraktam a 7.5-t, azzal tökéletesen megy.

Hát nemtom, nekem eddig csak 1x volt vele problémám, akkor is a hibaelhárítóval kijavítottam. Sokkal stabilabb mint bármelyik elõdje.
Nem mégsem jó. Tegnap este bejelentkezett ma pedig megint nem.Vissza is raktam a MSN 7.5.Szar az egész Live Messenger....

ReTeK
szintén zenész <#confused> én is így jártam

alert
A "Mess" patch-el ki kell ütni a polygamiat letiltó kódot. Mess.be Minden MSN verzióhoz más patch tartozik, figyelj, hogy a tiédhez megfelelõt töltsd le!

\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"

mrbaba
Sziasztok!

Segítene vki abban h hogyan tudnék az MSN 8.0-ával egyszerre 2 címmel bejelentkezni? Válaszotokat elõre is köszönöm!

Üdv: mrbaba

Intel Celeron 1,7Ghz, 768MB Ram, 7600GS 256MB

Köszi! Mostmár jó

Köszi! Mostmár jó

Köszi! Mostmár jó