Windows Live Messenger
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
@freemail.hu
amit lel könyvtárakat, töröld le mind. lesz egy mappa ahol soxor kiirja hogy nincs meg a fájl, de azért törölgesd le azokat amiket le tudsz... elég sok lesz. viszont igy már nem fog lefagyni a gép, mert tegnap nekem is ezt csinálta!!4 de most már igy jó😊 bár, a legutobbi nemis fontos, de nekem akkor össze vissza tette a csoportjaimat.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"
5let?
a plusban vannak ezek a "Winks,Sund,Audibles,Display Pictures" na ezeknél irja ki ezt:
amugy szarok rá nemhasználom
csak ne mondjam hogy tökéletes a 8.0😄
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)
Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!
.: mobilize.hu :.
végre vki😊
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)
Danke 😊
A halál megoldja a problémákat, nincs ember, nincs probléma. - Joszif Visszarionovics Sztálin
"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"
lehet én vagyok egyedül?😊
Simán lehet beszélgetni
És köszike😊
Tegyem fel én is újra?
Nekem nem Béta van már. De nekem tegnap óta van problémám. van két cimem, egy nagyon régi, amit már 2 éve nem használok, arra betudok jelentkezni, amit kb. 1 éve használok folyamatosan és ott szoktam lenni oda nem tudok belépni. Jó, persze ne mondjátok,hogy a régire mennyek😊)) Bár lehet, hogy az lesz a vége de akkoris mérges vagyok😞
De most miért nem enged azon a cimen be engem amit eddig használtam? Mit lehetne csinálnom? Valami ötlet esetleg jólenne, szeretem ezt a címem, és sokan vannak ott😊
Megköszönném.
Nah szval az a gondom, hogy újraraktam gépet, és mikor bejelentkezek msn-be akkor kb a partnereim negyedét látom csak. 100ból keményen 4-5 embert... de valamikor megjavul és akkor látok 15 embert is 😛 Visszaraktam a 7.5-t azzal semmi gondom nem volt... Meg egy ilyet is ír az msn ablakba:
"Kapcsolódási probléma miatt elõfordulhat, hogy a végrehajtott változtatások nem lépnek érvénybe az Ön által használt más számítógépeken."
Jah meg a kis ürge is azt írja, hogy Kapcsolathiba..
Esetleg van valami megoldásotok a gondomra pls írjátok le 😊 Danek 😛
A halál megoldja a problémákat, nincs ember, nincs probléma. - Joszif Visszarionovics Sztálin
HuMMeR Ocrana.ATI - successful gaming team since 1996 - www.ocrana.com
Nekem olyan bajom volna, hogy belépek az MSN-be és utána az meg lefagy.
Szóval belép meg minden csak lefagy. Nem tudom miért lehet ez, mert leszedtem és újraraktam, de ugyanez a probléma.
Please valaki segítsen, mert nekem eddig bevált a live és továbbra is ezt akarom használni. <#sir>#sir><#help>#help>
World of Tanks FAQ-s oldal az alábbi címen érhető el: http://wotfaq.solidlane.eu/ | wot nevem: keagle21
talán 2-szer sikerült megint bejelentkeznem, de az is
kb 10 percig tartott, utána viszont nem jött össze újra.
Én is visszaraktam a 7.5-t, azzal tökéletesen megy.
\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"
Segítene vki abban h hogyan tudnék az MSN 8.0-ával egyszerre 2 címmel bejelentkezni? Válaszotokat elõre is köszönöm!
Üdv: mrbaba
Intel Celeron 1,7Ghz, 768MB Ram, 7600GS 256MB