Windows Live Messenger

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CheAteR88
én ugy csináltam
vagy füzz meg vkit hogy csinázza meg neked aki még 7.5-öt használ

\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)

HPt
és azt honnan szerezzek anélkül h visszakéne raknom az msn7.5-t és colornick v2-t? 😛

HuMMeR Ocrana.ATI - successful gaming team since 1996 - www.ocrana.com

akyyy
hát, max régi szinesítõ kóddal próbálkozz

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

HPt
azt nem lehet msn8-ban megoldani hogy a .....üzenete: rész is színes legyeN?

HuMMeR Ocrana.ATI - successful gaming team since 1996 - www.ocrana.com

Nektek megy a messenger? Mert én nem tudok bejelentkezni.

alert
A windows súgóban keress rá arra hogy "convert". Ettõl viszont nem lesz teljes értékû NTFS. Sok dolog nem elérhetõ, csak az alapvetõ NTFS funkciók mûködnek. Ahhoz, hogy teljesen NTFS-legyen le kell formázni a vinyót NTFS-re így viszont minden elveszik.

\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"

Ok akkor már csak egy nagyon láma kérdés ami nem egészen ide tartozik 😊
Notebookhoz kapott Windows Xp Home rendszervisszaállitó lemez folyamatosan Fat32-re teszi vissza c particiomat.Miképpen tudnám ezt most ugy átkonvertálni ntfs-re ,hogy minden megmaradjon rajta?

akyyy
igen, módosítsd a fájrendszert a gépeden, legalább azt a vinyót amelyiken az xp van😊

Sziasztok.

Kis segitség kellene.
Feltettem 8-s MSN Live-ot és hozzá a plusszt,szeretném beállitani a megosztási mappát,de folyamatosan azt irja ki " Számitógépe nem támogatja a megosztási mappák funkciót "
Tud valaki segiteni,hogy mi lehet a gond?

akyyy
plus menü partnerlista karbantartó

StuffPlug 3 -ról esetleg valami hír? (mikor..)
Ugye WLM-nél is meglehet kuksolni hogy ki törölt le? Minap mondta ismerõsöm, hogy kipróbálta, de úgy tûnik ott már nem. ....szerintem meg csak bénázott és nem jelentkezett ki közben, mikor havarjával tesztelték.
Olvass utána a topicban! (már le van írva)

fistin
nevek után az állapotot miért nem jelzi, és miért nincsenek kis képek? lehet ezt orvosolni?

akyyy
vÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
ki nyitot meg funkció😄DDDD

A szeretnék és a kérdõjel kimaradt. Sry
Sziasztok valami aranyos szülinapi meglepetést egy lánynak holnapra MSN-en egészen pontosan Live-on. Van valami. Mitomén csomag amit ha rákattint kinyit és akkor kijön belõle valami vagy ilyesmi? Elõre is köszönöm
msn kilép ujraindít és örül!

nekem igy ment 😄

ikszdé XD

letöltöttem feltelepítttem és most sem megy
akyyy
tölsd le megint a plust. és telepítsd.

Hali. nekem az a bajom hogy amikor tegnap bekapcsoltam a gépet akkor kiírta hogy a messenger plusnak megjelent egy frissítése és hogy töltsem le. na én letöltöttem fel is telepítettem de amikor ujra bejelentkeztem a plus nem mûködött. ez mitõl lehet? ja és más is mondta már nekem hogy ugyanez a problémája.
Ui.: csak normális hangvételû válaszokat írjatok ha lehetséges. köszike<#vigyor2>
akyyy
PróBáLD mEG MáSIk IntERnet szoLgáLTatÓt:d

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Üdv,
A problémám a következõ lenne: a legújabb WLM (8.0.0792) van fent, tökéletesen mûködött egészen eddig. Bejelentkezés után hiába vagyok akármilyen kapcsolati állapotban(online, elfglalt stb.), a partnerlistámon lévõ emberek nem látják, mindössze azt, hogy offline vagyok. Kezd az agyamra menni, fõleg úgy, hogy már vagy 3x volt reinstall, az összes msn-el kapcsolatos fájl/temp dolog letörölve, regkulcs törölve. Régebbi verzió (WLM, nem a 7.5) pedig már nem is enged bejelentkezni, mondván frissítsek.

Ha valaki tudna segíteni, megköszönném.

Háááát.. Nekem tegnap olyat csinált, hogy minden beírás végére odatett egy nagy M betüt..

CheAteR88
sikerült thx

\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)

plus live tudja szerintem

CheAteR88
csõ
meglehet vhogy oldani hogy az msn ablak(beszélgetõ) átteccõ legyen?
van vmi progi vagy a + tuggya-e?

agyhalál
Kellene csinálni egy FAQ-t és beírni, hogy a Messenger legújabb verzióját kéretik a Mester konfigurációjának pontos megfelelõjével és az oprendszerének ghostjával használni. Ezen összetevõk használata nélkül a mûködése nem garantált, sõt, ha valakinek még így sem megy: "az egyszerûen láma, vagy szar a gépe... "

Nézz tükörbe, hogy neked mi van a homlokodra írva!

bocs hogy beleszólok, de a hibaüzenetben lévõ urlban szereplõ SweetIM egy messengerhez feltehetõ program, nem lehet esetleg attól?...

CheAteR88

mondtam hogy TÖKÉLETES de!!!!!!!!!

Pontosan így van, de ezt hiába magyarázod neki.....
Az eltünt kontaklistákra a válasz a fejlesztõknek:
The problem has been identified and we've begun fixing it. Basically we just had some servers go down - but as far as we know, no information (your contacts!) is lost. People are working on getting the harware back up and running. Some people may see the everything back to normal already - some people will encounter the problem for a little while longer (i'm hoping hours) but i'll post back first thing in the morning when I'm told that this particular problem seems to be solved.

Extraboy
Ez az egesz halozati problema volt, ki volt irva tobb MSN blogba is 😊 szoval nemkell felnie senkinek... par nap, es mukodni fog rendesen elvileg (remelem, mert nalamis voltak gondok :]).

Extraboy
Grat... veled aztan jol kivannak segitve... a haverom lany kistesoja elobb megoldja mint te.

pedig ha a nagy többségnek mûködik akkor nem a progival van a probléma, hanem az kedves felhasználó gépével ez ilyen egyszerû, amugy ha annyira okos vagy, akkor válaszolj a két fórumtársnak is 😉

Extraboy
Suhanc? Csak nehogy az legyen, hogy a vegen tobbet tudok mint te, kozbe meg neked van pofad lamazni mindenkit. Vagy segits neki, vagy kussolj, mert lefogadom otleted sincs egyik problemara sem, hogy hogy lehetne megoldani, de a lamazas azert megy... ilyen idiota szazalekos indokot, hogy hany embernek mukodik, csak neki nem, meg az eletbe nem hallottam.

hozzád meg ki szólt suhanc? qsolj

Extraboy
Ha valaki a mondat vegi 3 "." helyett 3 vesszot ir az is no comment, a masik resze a dolognak, hogy ne haragudj, de egy hatalmas f*szláma vagy 😊 Legalabb tudod az igazsagot :]

Erõsítsd meg az accountodat itt:

http://ideas.live.com/

amugy xp sp2-d van?

Mester akkor azt mond már ,hogy a live messenger mért nem jelentkezik be és az msn 7.5 pedig be. Mester taníts,olyan okos és inteligens szeretnék lenni mint te.Ja és itt van egy szó evvel bõvithetted a szókincsedet: encccccccccccééééééééééééééé!

ha te olyan faszagyerek vagy akkor mond már meg hogy micsináljak ha minden partnerem offline? szánd meg szerencsétlen lámát, kösz...

érdekes nálam nem volt ilyen hiba, de ha valakinek vírus és kémprogramtenyészet van a gépén az ne csodálkozzon hogy minden szar. Na meg a láma faktor 😉

okostojás, ha észrevetted volna elég sok embernek volt ugyanaz a gondja - tehát vagy jó hosszú ideig tartott a bejelentkezés vagy bejelentkezés után kiírta az MSN(!), hogy hálózati probléma (ezt a saját sárga sávjában). mindez nem arra utal, hogy balfasz a user, hanem hogy gondok voltak az msn szervereivel. valószínû, akinek lassabb, rosszabb minõségû internete van, esetleg be sem tudott jelentkezni. de tényleg muszáj itt neked lámázni...

A hivatalos bétateszt decemberben indult... fé év nem kis idõ, a bugok nagy részét sikerült kiszedni.. természetesen egy teljesen új verziónál még igy is vannak hibák, de ha valaki már be se tud jelentkezni arra no comment,,,

hujujj, látom itt is akadnak problémás egyedek 😄

agyhalál
Az meg sem fordult a fejedben, hogy a MS estleg korábban kiadta, mint kellett volna és elõfordulhat, hogy egyeseknél gond lehet vele? Akkor tényleg nem MS-nál keresendõ a hiba.
Számodra csak az egyértelmû, hogy nálad megy, akinél nem, "az egyszerûen láma, vagy szar a gépe... "

Nézz tükörbe, hogy neked mi van a homlokodra írva!

Hhi! Új vagyok még a WLM-mel kapcsolatban szal lenne egy kérdésem. Feltettem, bejelentkezik, mûködik DE senki nem érhetõ el, ez mitõl van? Tudom hogy újítani kell hozzá a Plus-t, meg stb, mer nagyjából képben vok a dolgokkal kapcsolatban, csak azt nemtom ez mitõl van. Ötlet?

Látszik, hogy vmi szartaknyos kölyök vagy, aki egésznap a gép elött ül és cszik vagy akármi mást csinál és folyton mindenkit lámázgat mert mást nem tud.Amúgy visszatérve akkor is bugos a WLM.Szal akinek gondja van vele az használja az MSN 7.5

lehet hogy újreg vagyok de a láma az akkor is láma, ha az emberel 90%-nál jól megy WLM akkor talán nem a MS-ban van a hiba... de látom ez csak nekem egyértelmû

akyyy
alt+f7
ez akeresõ
beálitod h a c meghajtónkeressen ( vagy amelyiken az xp van értelemszerüen)
és keresére beirod ezt:
*freemail.hu*

igy az összes olyan fájt és könyvtáratmegkeresi, amibe ez a kifejezés megtalálható.
lelni fog a dokumentümokba néhány könyvtárat, ami msnel kapcsolatos, azokat kell törölni. ha firefoxot használsz, lehet fog lelni afféle coocikat, azokat nem musz bántani. mert annak a messengerhez semmi köze😊

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Nem igazán értem, hogy total commanderrel hogy lehet email címre rákeresni:S
Kifejtenéd bõvebben? 😊