Windows Live Messenger
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
vagy füzz meg vkit hogy csinázza meg neked aki még 7.5-öt használ
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)
HuMMeR Ocrana.ATI - successful gaming team since 1996 - www.ocrana.com
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
HuMMeR Ocrana.ATI - successful gaming team since 1996 - www.ocrana.com
\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"
Notebookhoz kapott Windows Xp Home rendszervisszaállitó lemez folyamatosan Fat32-re teszi vissza c particiomat.Miképpen tudnám ezt most ugy átkonvertálni ntfs-re ,hogy minden megmaradjon rajta?
Kis segitség kellene.
Feltettem 8-s MSN Live-ot és hozzá a plusszt,szeretném beállitani a megosztási mappát,de folyamatosan azt irja ki " Számitógépe nem támogatja a megosztási mappák funkciót "
Tud valaki segiteni,hogy mi lehet a gond?
ki nyitot meg funkció😄DDDD
nekem igy ment 😄
ikszdé XD
Ui.: csak normális hangvételû válaszokat írjatok ha lehetséges. köszike<#vigyor2>#vigyor2>
A problémám a következõ lenne: a legújabb WLM (8.0.0792) van fent, tökéletesen mûködött egészen eddig. Bejelentkezés után hiába vagyok akármilyen kapcsolati állapotban(online, elfglalt stb.), a partnerlistámon lévõ emberek nem látják, mindössze azt, hogy offline vagyok. Kezd az agyamra menni, fõleg úgy, hogy már vagy 3x volt reinstall, az összes msn-el kapcsolatos fájl/temp dolog letörölve, regkulcs törölve. Régebbi verzió (WLM, nem a 7.5) pedig már nem is enged bejelentkezni, mondván frissítsek.
Ha valaki tudna segíteni, megköszönném.
meglehet vhogy oldani hogy az msn ablak(beszélgetõ) átteccõ legyen?
van vmi progi vagy a + tuggya-e?
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)
Nézz tükörbe, hogy neked mi van a homlokodra írva!
mondtam hogy TÖKÉLETES de!!!!!!!!!
Az eltünt kontaklistákra a válasz a fejlesztõknek:
The problem has been identified and we've begun fixing it. Basically we just had some servers go down - but as far as we know, no information (your contacts!) is lost. People are working on getting the harware back up and running. Some people may see the everything back to normal already - some people will encounter the problem for a little while longer (i'm hoping hours) but i'll post back first thing in the morning when I'm told that this particular problem seems to be solved.
Számodra csak az egyértelmû, hogy nálad megy, akinél nem, "az egyszerûen láma, vagy szar a gépe... "
Nézz tükörbe, hogy neked mi van a homlokodra írva!
ez akeresõ
beálitod h a c meghajtónkeressen ( vagy amelyiken az xp van értelemszerüen)
és keresére beirod ezt:
*freemail.hu*
igy az összes olyan fájt és könyvtáratmegkeresi, amibe ez a kifejezés megtalálható.
lelni fog a dokumentümokba néhány könyvtárat, ami msnel kapcsolatos, azokat kell törölni. ha firefoxot használsz, lehet fog lelni afféle coocikat, azokat nem musz bántani. mert annak a messengerhez semmi köze😊
Kifejtenéd bõvebben? 😊