13295

Mielőtt BÁRMIT kérdeznél, előtte látogass el a WLM FAQ-ra

-

WLM 9.0
-=-

Mess MSN Honlap -=-

WLM Scriptek

-=-

MSN Hiba Blog
-=-
WLM Plus 9.0hoz (Work)

• bertino
  • SimaSuna #4299
    az ok 1xü..
    VISTA -.-

mezei XP v buhera xp 1000x jobb a vistanál...

tapasztalat -.-
  • bertino
  • maffioso
    köszi a sok segitséget remélem ha ti is szarban vagytok akk nektek hasonlo intenzivitással fognak segiteni...mellékesen megjegyzem h sikerült megoldani
  • maffioso
    azt hiszem megvan a gond de nemtudom hogy miért csinálja...szoval az van hogy most ujraraktam 64bitről 32esre a vistát...nem voltjo most felraktam a plutot...most sem jo...de most meg a wlmhez leakart tölteni vmi marhaságot a microsoftrol és azt nem engedte mert h szar a dátumidő beállitás...internet-idő fül alatt meg nemtudok frissiteni mert hiba történik...lécci segitsetek
  • Gregorius
    Sziasztok!

Tudja valaki, hogy hogy lehet kitisztítani az MSN agyából a saját, regisztrált hangulatjeleket? Mindig azt mondja, hogy ezt a képet már használom egy hangulatjelhez. De a kép nincs a listában, csak volt. Most nem használja, nincs a listában, de azt mondja, hogy már használom valamihez.
  • SimaSuna #4294
    1000x...

akinek kell a 8.5 magyarul..
    WLM 8.5HUN

• akyyy
    hát jahm, tudom:( de sajnos máshogy nem megy fel semmi mer nem ismeri fel laptop a vinyót és nincs floppylemez

(nekem reborn van, de minden szar, akad, lassú, nod 1 nap mulva el se indul meg ahhh)

plutó jobb?
  • SimaSuna #4292
    miért is?...

1. buhera XPm van most jelenleg(WinXp EE codename: Pluto)
    az ég 1adta világon SEMMI BAJA!
    2. SOKKAL gyorsabban indulnak programok, játékokban több az FPSem..
    3. EREDETIként ismeri fel a mikrofos....
    4. Több hasonló XPvel rendelkezem..számszerint 17!
    Eddig(közel 1 évig) a BlackSheep XPt választottam..nemrég jelent meg a Pluto...azóta azt használom...Se kékhalál..se fagyás..

aki azt mondja h a buhera XP szar az nem próbálta ki vagy hazudik :D
  • [HUN]FaTaL
    jah hát aki tákolt XPt telepít az megérdemli:D
  • akyyy
    nem lehet mer szar tákolt xp!
  • [HUN]FaTaL
    hogy ne lenne jó a 8.5 az XPhez. Csak le kéne updatelni a gépet windows updaten...
  • GoKu x
    sziasztok!
    van 1 olyan problémám h nem tudok bejelntekzni msn be mert , azt irja hogy ujabb verziót kell felraknom, de az uj verzio meg nem jo az xp prof-hoz. lecci segitsetek. köszike előre is.
  • maffioso
    sziasztok!
    az a nagy helyzet hogy 80048820-as hibaüzit kapok és nemtudok felmenni msnre
    80048412 az extended hibaüzi vagy mi....és ezt dobja ki és egyszerüen baszik felengedni...megnéztem a cuccokat amiket javasol, minden kiprobáltam és nem jo...bár az ssl-t neem tudtam ujraregizni mert némelyiknél hibaüzenetet dobott ki h amodule nem találhato...
    nemtudom, hogy lényeges-e hogy beraktam még 1 giga ramot, és a biost állitgattam, és mivel elbasztam kiszedtem az elemet, h visszaáljon...és azota nem müxik...ez az amsn meg egy retek szar...plz segitseket
  • Flamer
    elég egy sima messpatch. :D
  • autoszimulator
    Most mondom, hogy ha a másik félnek nincs telepítve az a font, akkor csak te látod :D
  • SimaSuna #4284
    fontok:

dafont.com
    1001fonts.com
  • Vardar
    Én fontok letöltéséről szeretnék érdeklődni. Hol lehet őket letölteni, lehet-e úgy választani mint a szkripteket?
  • Benny04
    nm :)
  • tomee92
    megvan
    az volt a gond hogy a zene folyton ment,és nem kapcsoltam ki a telepítés után a winampot,most már jó:D
    köszönöm szépen:D
  • Benny04
    akkor most indíts el egy zenét, és ki kell lennie írva a hallgatott zenének!
    (és figyelmedbe ajánlom a válasz erre gombot)
  • tomee92
    completed és csak close-ra lehet kattintani és kész
  • Benny04
    hát amikor letöltötted a fájl, akkor megnyitod, és a winamp automatikusan feltelepíti.
  • tomee92
    az bentvan
  • tomee92
    hogy hogy lehet berakni??
    pont ez maradt ki
  • Benny04
    a hallgatott zene adatainak megjelenítése
  • Benny04
    az msnben a kiírásod mellett van egy kis nyíl, rákattintasz, van valami odaírva és azt ki kell pipálni
  • tomee92
    na most egy nagyon gyökér kérdés lesz!xD
    leszedtem,feltettem a winamp mappába(alapértelmezett volt)
    és semmi sincs
    néztem itt mindent amit tudtam de nem jöttem rá
    pls help
  • Benny04
    a winamphoz kell letöltened egy plug-int.
    link
  • tomee92
    helló!
    ha a másik gépen a winampal hallgatok zenét akkor azt írja személyes üzenetként de ennél a gépnél csak ha windos media playerrel hallgatok
    hogy tudnám megoldani hogy mutassa itt is?
  • fery02
    jaj, hülye vagyok... 9. beta :D
  • [HUN]FaTaL
    sehol pont ez a lényege ha nem naplózol...
  • oliverb
    de az a baj h a naplozás nem volt bekapcsolva
    :) és gondoltam hogy hátha nyilvántarja vhol az ilyen fajta beszélgetéseket is amik nincsenek naplozva :)
  • Benny04
    Dokumentumok -> Naplózott beszélgetések
  • oliverb
    Hellotok, nem tudjátok hogy tárolhatja-e az el nem naplózott beszélgetéseket(vmien gyors memoriára gondolok) és ha tárolja akkor merre? :)
  • [HUN]FaTaL
    8.5 beta?:D miért nem rakod fel a véglegest?:D Nekem is másodszorra lépett be egyébként.
  • fery02
    Na, belépett. :)
  • fery02
    Nektek bejelentkezik most? (8.5 beta)
  • yahagyma
    Szia!

Jó hírem van sikerült megoldanom a problémát, igaz kb 1,5 órám ráment.

live messenger 8.5 beta

A megadott programkód nem tartalmazott erőforrás szakaszt hibát nem írja ki a windows live messenger telepítésekor (80070714
    hiba)
  • Bmx01
    hy
    9.0 beta verzióhoz jelent már + magyarosítás ?
    vagy + lehet oldani hogy magyar legyen ?