13295
WLM 9.0
-=-
Mess MSN Honlap -=-
WLM Scriptek
-=-
MSN Hiba Blog
-=-
WLM Plus 9.0hoz (Work)
-
#4300 -
#4299 az ok 1xü..
VISTA -.-
mezei XP v buhera xp 1000x jobb a vistanál...
tapasztalat -.- -
#4298 -
#4297 köszi a sok segitséget remélem ha ti is szarban vagytok akk nektek hasonlo intenzivitással fognak segiteni...mellékesen megjegyzem h sikerült megoldani -
#4296 azt hiszem megvan a gond de nemtudom hogy miért csinálja...szoval az van hogy most ujraraktam 64bitről 32esre a vistát...nem voltjo most felraktam a plutot...most sem jo...de most meg a wlmhez leakart tölteni vmi marhaságot a microsoftrol és azt nem engedte mert h szar a dátumidő beállitás...internet-idő fül alatt meg nemtudok frissiteni mert hiba történik...lécci segitsetek -
#4295 Sziasztok!
Tudja valaki, hogy hogy lehet kitisztítani az MSN agyából a saját, regisztrált hangulatjeleket? Mindig azt mondja, hogy ezt a képet már használom egy hangulatjelhez. De a kép nincs a listában, csak volt. Most nem használja, nincs a listában, de azt mondja, hogy már használom valamihez. -
#4294 1000x...
akinek kell a 8.5 magyarul..
WLM 8.5HUN
-
#4293 hát jahm, tudom:( de sajnos máshogy nem megy fel semmi mer nem ismeri fel laptop a vinyót és nincs floppylemez
(nekem reborn van, de minden szar, akad, lassú, nod 1 nap mulva el se indul meg ahhh)
plutó jobb? -
#4292 miért is?...
1. buhera XPm van most jelenleg(WinXp EE codename: Pluto)
az ég 1adta világon SEMMI BAJA!
2. SOKKAL gyorsabban indulnak programok, játékokban több az FPSem..
3. EREDETIként ismeri fel a mikrofos....
4. Több hasonló XPvel rendelkezem..számszerint 17!
Eddig(közel 1 évig) a BlackSheep XPt választottam..nemrég jelent meg a Pluto...azóta azt használom...Se kékhalál..se fagyás..
aki azt mondja h a buhera XP szar az nem próbálta ki vagy hazudik :D -
#4291 jah hát aki tákolt XPt telepít az megérdemli:D -
#4290 nem lehet mer szar tákolt xp! -
#4289 hogy ne lenne jó a 8.5 az XPhez. Csak le kéne updatelni a gépet windows updaten... -
#4288 sziasztok!
van 1 olyan problémám h nem tudok bejelntekzni msn be mert , azt irja hogy ujabb verziót kell felraknom, de az uj verzio meg nem jo az xp prof-hoz. lecci segitsetek. köszike előre is. -
#4287 sziasztok!
az a nagy helyzet hogy 80048820-as hibaüzit kapok és nemtudok felmenni msnre
80048412 az extended hibaüzi vagy mi....és ezt dobja ki és egyszerüen baszik felengedni...megnéztem a cuccokat amiket javasol, minden kiprobáltam és nem jo...bár az ssl-t neem tudtam ujraregizni mert némelyiknél hibaüzenetet dobott ki h amodule nem találhato...
nemtudom, hogy lényeges-e hogy beraktam még 1 giga ramot, és a biost állitgattam, és mivel elbasztam kiszedtem az elemet, h visszaáljon...és azota nem müxik...ez az amsn meg egy retek szar...plz segitseket -
#4286 elég egy sima messpatch. :D -
#4285 Most mondom, hogy ha a másik félnek nincs telepítve az a font, akkor csak te látod :D -
#4284 fontok:
dafont.com
1001fonts.com -
Vardar #4283 Én fontok letöltéséről szeretnék érdeklődni. Hol lehet őket letölteni, lehet-e úgy választani mint a szkripteket? -
#4282 nm :) -
tomee92 #4281 megvan
az volt a gond hogy a zene folyton ment,és nem kapcsoltam ki a telepítés után a winampot,most már jó:D
köszönöm szépen:D -
#4280 akkor most indíts el egy zenét, és ki kell lennie írva a hallgatott zenének!
(és figyelmedbe ajánlom a válasz erre gombot) -
tomee92 #4279 completed és csak close-ra lehet kattintani és kész
-
#4278 hát amikor letöltötted a fájl, akkor megnyitod, és a winamp automatikusan feltelepíti. -
tomee92 #4277 az bentvan -
tomee92 #4276 hogy hogy lehet berakni??
pont ez maradt ki -
#4275 a hallgatott zene adatainak megjelenítése -
#4274 az msnben a kiírásod mellett van egy kis nyíl, rákattintasz, van valami odaírva és azt ki kell pipálni -
tomee92 #4273 na most egy nagyon gyökér kérdés lesz!xD
leszedtem,feltettem a winamp mappába(alapértelmezett volt)
és semmi sincs
néztem itt mindent amit tudtam de nem jöttem rá
pls help -
#4272 a winamphoz kell letöltened egy plug-int.
link -
tomee92 #4271 helló!
ha a másik gépen a winampal hallgatok zenét akkor azt írja személyes üzenetként de ennél a gépnél csak ha windos media playerrel hallgatok
hogy tudnám megoldani hogy mutassa itt is? -
#4270 jaj, hülye vagyok... 9. beta :D -
#4269 sehol pont ez a lényege ha nem naplózol... -
oliverb #4268 de az a baj h a naplozás nem volt bekapcsolva
:) és gondoltam hogy hátha nyilvántarja vhol az ilyen fajta beszélgetéseket is amik nincsenek naplozva :) -
#4267 Dokumentumok -> Naplózott beszélgetések -
oliverb #4266 Hellotok, nem tudjátok hogy tárolhatja-e az el nem naplózott beszélgetéseket(vmien gyors memoriára gondolok) és ha tárolja akkor merre? :) -
#4265 8.5 beta?:D miért nem rakod fel a véglegest?:D Nekem is másodszorra lépett be egyébként. -
#4264 Na, belépett. :) -
#4263 Nektek bejelentkezik most? (8.5 beta) -
yahagyma #4262 Szia!
Jó hírem van sikerült megoldanom a problémát, igaz kb 1,5 órám ráment.
live messenger 8.5 beta
A megadott programkód nem tartalmazott erőforrás szakaszt hibát nem írja ki a windows live messenger telepítésekor (80070714
hiba)
-
Bmx01 #4261 hy
9.0 beta verzióhoz jelent már + magyarosítás ?
vagy + lehet oldani hogy magyar legyen ?