Windows Live Messenger
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
van kb 10 db amit úgy használok..
az bõven elég lene.
meg még azt utálom ha ráviszem az egeret a csoportra 1bõl nyögi a sugót.
rongyrázást kapok már tõle :@
Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!
#2044: htx
http://loal.atw.hu
informatikus leszek megoldom.. átprogramozom a vistát aztá jovan<#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
.: mobilize.hu :.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
jah volt beprobálva h kikapcsolva de pl vistán akkor is fos 😄 de xp-re is hiába kapcsolom ki blokkol 😄
Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!
az én ismeröseim általában azért irnak "hieroflifákkal", mert nem tudják átnevezni öket vagy lusták hozzá stb. letörölni meg nem akarom öket, mert van aki az oszt. társam például... 😊
reflexbõl block...
nem uggy van h a szmájlik bindje pl 1 2 3 😄 találo neveik vannak..
pl csáá, hali, szia, ezeket simán be lehet bindelni.. aztá akkor a hülyeségek 😄 joovan, ahanem, rööhi, rhi, rolf... meg ilyenek 😄 amiket sokat használok, az olyan 50-60 db, azokat má vágom.. többi meg ha kell kikeresem 😄 nem kell hozzá memoriabajnoknak lenni 😄
mert én kérdeztem szomszéd csajszit h õ hogy csinálja...
õ megtanulta hogy neki a az a (szeret)
vagy éppenséggel a Szia szia sZia stbhez van 8 féle szmájlia.
jeh és a bátyusa meg elõszeretettel szeret formázni..3-4 havi rendszerességgel...persze olyankor a csaj traumába esik hogy mivan a szmájliaival..
véletlenül elköptem 1x h küldje át..
gondoltam van 20-30db..
persze... neki is kb 200 körül volt...
azóta mondom neki hogy szar az msnem..oldja meg máshogy 😄
úgy kell nézni hogy melyik szmájli mit jelent 😄
annak biza sok dolga lessz 😄
én olyan 5-10 szmájlit használok..de azok el vannak mentve .gif kiterjesztésre.
így ha format vagy msn csere akkor csak "új" szmájli és kész 😄
már nemtudod visszaállítani a smájliaidat..
legalábbis én így tudom.
tudna valaki segíteni nekem?
Az érdekelne hogy a live mess. nek a gépen hol található az a fájlja amiben valahol leírja,vagy elmenti kézileg berakott smiley-kat?
Ugyértem ha arrol a fájlrol csinálok bizt. másolatot ha behal messenger, reinstall és ha visszarakom a fájlt akkor a smiley-aim meglegyenek.
pl. windows reinstall
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
de most rendszer takaritást csinálok hétha majd most
partnerlistát meg le kell menteni
Nézz tükörbe, hogy neked mi van a homlokodra írva!
sk8 4 fun
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
csak a beállítások/üzeneteknél be kell állítani
de úgy hogy sima entert nyomok, akkor elküldi az üzit, és ha még a partner alõtt írok akkor hozzáveszi az elõtte lévõ üzimhez
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
tehat ahelyett hogy:
xyz üzenete:
abcd
xyz üzenete:
abcd
xyz üzenete:
abcd
hanem úgy legyen hogyy
xyz üzenete:
abcd
abcd
abcd
AMD X2 5200+ /4GB DDR2/ Gforce 8600 GTS 512 ddr3
Core i7-4770S 3.10GHz, KINGSTON 8GB HyperX Beast DDR3 1866MHz CL9 KIT, SAPPHIRE HD7970 3GB OC BOOST,
Az óriásvállalat szerint a szolgáltatás átmeneti problémákkal küzd, melyek áthidalása jelenleg is folyamatban van. A fellépõ jelenségek között szerepel a nehézkes bejelentkezés, illetve az azonnali üzenetek sikertelen elküldése. A Microsoft minden érintett türelmét és megértését kéri.
Core i7-4770S 3.10GHz, KINGSTON 8GB HyperX Beast DDR3 1866MHz CL9 KIT, SAPPHIRE HD7970 3GB OC BOOST,
AMD Athlon X2 4800+ 3.00 GHZ, ASUS M2N-SLI, 2x2Gb DDR800 Kingmax, MSI GeForce 8800GTS 320Mb, Samsung 250Gb, Windows 7 x64
AMD Athlon X2 4800+ 3.00 GHZ, ASUS M2N-SLI, 2x2Gb DDR800 Kingmax, MSI GeForce 8800GTS 320Mb, Samsung 250Gb, Windows 7 x64
Messenger acting up worldwide
dwergs says:
Apart from my own experience, I'm receiving many reports from Messers around the globe that they're having problems sending instant messages to each other over Windows Live/MSN Messenger. Most of the IMs bounce back with the message that they "could not be delivered to all recipients". No idea what's going on but for now we'll have to be patience until the issue resolves.
mikor nem kell jó mikor meg kéne akkor szar :S