13295
WLM 9.0
-=-
Mess MSN Honlap -=-
WLM Scriptek
-=-
MSN Hiba Blog
-=-
WLM Plus 9.0hoz (Work)
-
#4340 [IMG]http://http://www.kepfeltoltes.hu[/IMG] -
#4339 Az a problémám a mwssengerrel hogy : http://www.kepfeltoltes.hu ezt írja ki,pedig engedélyezve van a tűzfalon. Valami ötlet miért lehet ez? -
#4338 Közben nekem akadt egy kis gond: csak a kódot írja ki, én arra gondolok, hogy régebbi az msn mint kellene...kb azt csinálja, mint amikor egy régebbi msn(7.5) nem "látja" a színeket a neveknél, ezért a kódot írja ki csak... -
#4337 -
#4336 Köszi -
#4335 A kért script:) -
#4334 én is láttam egy ismerősömnél, úgyhogy nekem is jó lenne dehisz :) -
#4333 Én is láttam valakinél de nekem is kéne a script:) Úgyhogy maddog nekem is küld el plz:) -
#4332 Közben megtaláltam:) bocs a postért! -
#4331 Rendben! Előre is köszönöm!:):) -
maddog #4330 nekem megvan a script majd feltöltöm este v hnap vhova mert nekem is küldték csak most sietnem kell! -
#4329 Karakterszámlálót tudna valaki linkelni? Pontosabban a leütött karaktereket akarom kiíratni, de nem találok olyan scriptet:(
-
#4328 Azt hogy ki törölt azt meg lehet nézni plusban, mert kiírja hogy rajta vagy e a listáján vagy nem. -
maddog #4327 okés:D köszi a gyors választ;) -
#4326 félreinformáltak..
ijen nincs...nem létezik és nem is lesz (remélhetőleg) :D -
maddog #4325 hali engem egy progi érdekelne amiről már hallottam bár sztem hülyeség! na szal azt tudja hogy megtudom nézni hogy bizonyos ismerősöm kivel beszélget éppen vagyhogy kiket vett fel vagy törölt msnről! -
#4324 nekem igen, már le is töltöttem egy tök jó skint :) -
#4323 nekem nem váltja át :D
-
weber #4322 megvan.... -
weber #4321 Egy linket ehhez pls... Nem találtam sehol :S -
#4320 ilyen nekem is jött,kiléptem belöle,oszt kész,csak ha linkre katt akkor fertöz :P szoltam a gyereknek hogy scannoljá át a gépet... -
#4319 csak akkor fertőz ha ráklikkelsz a linkre -
Szabi1991 #4318 tudom, hogy nem szándékos, de amúgy se nagyon dumáltam vele mostanában, plusz nem akarom hogy megfertőzze az én gépem is.. -
#4317 Skinek -
#4316 vki vmi jó 8.5 skint nemtud? -
#4315 Emiatt törölted? Nem hiszem, hogy szándékos lett volna. -
#4314 vírus! -
Szabi1991 #4313 lol
(azóta már törlésre került a srác..) -
#4312 próbáltam is és dög lassú volt a rendszer, 2 hét alatt ki is fingott:) -
#4311 most mondom 1000000xra
Simplicity
BlackSheep
Pluto
most plutom van..és az ég 1adta világon semmi baja sincs..
több FPSem van..gorsabbak a programok...
aki azt mondja h szar a buhera XP az vagy nem próbálta vagy hazudik :D
téma lezárva!
további hszeket törlöm! -
#4310 Akkor valamit elkefélsz a sima XPnél:) A szoftveres hibáknak egy jó részét a tákolt XPk okozzák. -
#4309 ez nemigaz!
Sima SP2es XPvel TDU 13FPS
Plutoval 35...szóvel..ennyi
Vita lezárva! sok az OFF! -
#4308 Buhera XP mind rakás fos -
#4307 mondjuk azt énsem mert két osztálytársamnak is az van...tölük kaptam a lemezt...és ők is tolják...szal a gond nálam van azt is tudom de azt is h vistával jo... -
#4306 Plutom van..Cod4eztem..és TDUzok..
szal akkor nemtom... -
#4305 -.-
annyit tudok neked mondani h a pluton nem tudok cod4ezni és tduzni...sima vistán minden müxik....nekem majdnem ugyanolyan gyors mint az xp és egyiken sem volt jo ha nem volt gyanus...a gond ott volt h mikor az elemet kivettem és visszaraktam akkor a dátumbeállitásnál csak az orát állitottam be és az év/month azt nem....szal erre másnak is tessék odafigyelni ha előfordul... -
#4304 thx! -
#4303 grat! :)
-
#4302 haggyadmá, főnököm most mutatja a céges előző havi tesztet, 100%osra írtam, szal ennél jobb kedvem ritkán van :D -
#4301 neked véged xD :D