13295
WLM 9.0
-=-
Mess MSN Honlap -=-
WLM Scriptek
-=-
MSN Hiba Blog
-=-
WLM Plus 9.0hoz (Work)
-
Cat 02 #4500 "[email protected] üzenete:
kurva anyád te buzi mit kivánsz 2008 at te fasz
[email protected] üzenete:
boocs egy oszt társam irta bocsi"
xDDD -
kovacsadam #4499 hello azt a "rendszeridőt" hol kell beálitani??? köszi -
#4498 én tével is csak másodjára nyerek :C -
#4497 stuffplugin -
#4496 Mondjuk én nem a live installert használom hanem netről szedtem le valahonnan, komplett MSI-t. -
#4495 volt vmi progi amivel a kevésbé látható szmájlikat feltudtam nagyobbítani..nemtudjátok véletlenül a nevét? -
#4494 mess patch programmal is ellehet tüntetni... -
#4493 nekem voltak, de kiszedtem:) -
#4492 Érdekes, nekem ott mindig csak egy Live Messenger logo van:D Nincs reklám, hálistennek:D -
#4491 -
#4490 hool? -
#4489 miért van az ha a tmoblt válaszotm ki a játékba, akkor egybl nyerek, viszont ha pannon, akkor csak másodjára:((( -
#4488 rendszer időt állítsd be -
kovacsadam #4487 sziasztok. nekem oylan problémám lenne hogy nem müködik az msn-em.ujra raktam az msn-t nem jó. ujra telepitettem a windows-t és ugy se jó. a tüzfal nem blokkolta igy nem tudom mi lehet a baj. nem tudtok segiteni?? előre is köszi. pls segitsetek már
-
weber #4486 Én beírtam és nem csinált semmit.... Nekem engedi -
#4485 Ha még csak tiltás lenne, próbáld meg beírni többrésztvevős beszélgetésbe... -
#4484 Bilibácsi letiltotta a youtube linkeket.
"youtube.com" még átmegy, de "www.youtube.com" már nem... -
Cat 02 #4483 Én ilyenkor nyomok egy alt+shifet 2szer és jó xD
(elvileg ez a nyelvváltás) -
#4482 azt igen csak az nincs az URL -ben... -
#4481 de ez tök oltás (y) :D -
Cat 02 #4480 @-t ír be ? -
#4479 nem enged linket küldeni pl ?
http://www.youtube.com/watch?v=fUK2-jfYo-Q&feature=related
ezt ha átírom .hu-s verzióra akkor elmegy de ha comos akkor sikertelen
mitől lehet ez? -
kovacsadam #4478 sziasztok. nekem oylan problémám lenne hogy nem müködik az msn-em.ujra raktam az msn-t nem jó. ujra telepitettem a windows-t és ugy se jó. a tüzfal nem blokkolta igy nem tudom mi lehet a baj. nem tudtok segiteni?? előre is köszi -
#4477 Megvan már . A Playbar zavart be. :) -
#4476 - LetterCount
- NameEditor
- YoutubeLauncher -
#4475 milyen szkriptek vanak feltéve -
#4474 Szevasztok lenne egy problémám .
Mégpedig az hogy ahány zenét hallgatok annyiszor más nevet rak ki a képemre .
Pl.
Ez valami vírus vagy mi ? Hogy lehet kikapcsolni ? -
#4473 Na várjunk csak egy kicsit. Az a helyzet, hogy itt a net proxyn keresztül megy. Érdekes módon, amikor az ő loginjával lépett be novellbe, akkor minden egyéb beállítás nélkül ment. Az én loginommal már nem. Mindenesetre köszönöm az infót, megérdeklődöm a rendszergazdánál, tud-e valamit kezdeni vele. -
#4472 Itt van az általa használt összes port/URL
Ezek közül, a működéshez a
Sign in to the Messenger service TCP 80, 443, 1863
Network Detection TCP 7001
UDP 9, 7001
elengedhetetlen, többi nem szükséges. URL-ek nem hinném hogy le vannak tiltva, mert nincs értelme a rendszergazdának ezzel szenvedni :) -
#4471 Megköszönném az infót! -
#4470 Gondolom le van tiltva pár port, esetleg URL, amiket használ az MSN... Mondd meg a mesterednek, hogy engedje ki a portokat, ha kell megadom, miket használ :) -
#4469 "A számítógépen érvényben lévő korlátozások miatt a művelet megszakadt. Forduljon a rendszergazdához."
Na most hiába fordultam hozzá, ő sem tudott segíteni... :) -
#4468 Ráírsz és ha válaszol rejtve van. -
toretto r34 #4467 tudtok valami progit amivel meg lehet nézni ki kapcsolódik rajtve ez nagyon fontos lenne tul sok dolog nem smakkol mostanában -
mac100 #4466 Az aláirással minden rendben, és a virusölőm is kikapcsoltam, meg az adobe flash player-t is ujra telepitettem , sajnos még most se jo de azért köszönöm a segitséged -
#4465 mármint antispyware és antiadware :) -
#4464 ha mindenhol máshol működik a webcam, csak messengerben nem, akkor a következőkre tudok gondolni:
- az msgswcam.dll-t kicserélte egy spyware egy dummy fájlra.
Meg kéne nézni, hogy a C:\Program files\Windows Live\Messenger\msgswcam.dll tulajdonságlapján látszik-e a digitális aláírás:
ha nem ezt látod, telepítsd újra a messengert.
-a webcam képe előtt közvetlenül hirdetést betöltő flash miatt fagy be
ekkor a hibát okozhatja egy spyware/adware memória-rezidens progi ami nem érti, hogy mit keres a flash activex vezérlője egy nem-böngésző alkalmazásban
tennék egy próbát a panda kikapcsolásával és a flash újratelepítésével.
google-be írd be, hogy flash uninstall és ott a 3. link, majd telepítsd újra.
remélem segít.
g -
mac100 #4463 http://kepfeltolto.hu/i/?89259&t=img
itt a lefényképezett hibaüzenet -
mac100 #4462 Panda 2008 AV+FW van fenn, alap Internet Explorer van fenn de inkább mozillát használok. -
#4461 csak el ne felejtsük :)