13295
WLM 9.0
-=-
Mess MSN Honlap -=-
WLM Scriptek
-=-
MSN Hiba Blog
-=-
WLM Plus 9.0hoz (Work)
-
ricky #4540 találtam 2 progit, amelyik mutatja, h levagyok -e neki tiltva! Vannak páran, akihez odaírja, h le vagyok neki tiltva, de hozzá nem! -
#4539 akkor le van tiltva az a cim.
előfordulhat, hogy online mégis mintha rejtve lenne, pedig néhol elérhető, ez akkor fordulhatna elő mikor mindenki jön ide nyígni hogy nem tud bejelentkezni:) -
ricky #4538 nincs rejtve, mert a másik MSN címemen is fell van éve és ott meg elérhetőnek látszik! -
#4537 persze, rejtve kapcsolódik -
#4536 rejtettben van -
ricky #4535 Nekem egy olyan kérdésem lenne, h az hogy lehetséges, h valaki nem tiltott le, nem is törölt a listájáról, és mégis offline-nak látom, mikor be van jelentkezve? -
#4534 esetleg tudja valaki más is a jelszód és bejelentkezik más géről?? -
#4533 Ez is lehet vírus, vagy feltörték az accodat.
Állítsd be az operát alapértelmezett böngészőnek, nekem FF-ben nyitja a linkeket. -
#4532 az hogy lehet, mikor be vagyok jeelntkezve, aztán kijelentkezik azért, mert egy másik helyen bejelentkeztem a címemmel, miközbe sehol máshol nem léptem még be csak itthon, ez is lehet vírus?
másik, hol kell azt beállítani, hogy ha linkelnek vmit és rákattintok, akkor azt ne az explorer akarja megnyitni hanem amit alapból használok, pl. az opera. -
#4531 dettó nekem is ugyanez volt... -
#4530 nem volt rejtetten, mert utána megkérdeztem... -
#4529 vagy rejtettben volt inkább... -
#4528 ja. -
#4527 gondoltam :/
és akkor most annak a gyereknek vírusos a gépe? -
#4526 ez nem érdekes, ez vírus. -
#4525 nekem legutóbb egy gyerek olyan linket küldött, hogy az én msn-címem felhasználó neve volt az elején, aztán valami hülyeség :S
de az az érdekes, hogy nem is volt bejelentkezve :/ -
#4524 aha, az említett partnernek nem árt egy msn/win újrarakás :D -
#4523 Amikor valaki a contact listből küld nekem egy linket pl. http://szineskolibri.looks.we1rd.info
ezt vírus csinálja? Mármint annál aki küldte -
weber #4522 Áhháááá :D Bejelentkezve jóó -
weber #4521 Nekem nem hozza be a WLM Scriptes oldalt :S -
#4520 banner? -
weber #4519 Helló!
Tud valaki olyan oldalt, ahol MSN scriptek vannak?? Magyar kéne... Köszi -
#4518 eszközök->beállítások->(bal szélen) figyelmeztetések és hangok -
#4517 és ezeket hogy lehet beállítani? -
#4516 kössz!!! -
#4515 Én ezeket használom. nyugtatóbbak, mint az alapbeállítás hangjai. -
#4514 van ebből portable verzió?:o -
#4513 unom már a bejelentkező hangokat..lehet vhonnan újjat leszedni?..
vhol volt már ijen hang csomag...arra emléxem..
-
#4512 bétaszar -
#4511 ződszar^^ -
Szabi1991 #4510 -
donatus13 #4509 CSő tud valaki olyan progit amivel nagyobb smileyt lehet rajzolni nem cask ilyen kicsit msnhez? -
#4508 nem működik...ez tág fogalomkör...ha leírnád pontosabban talán segítene is valaki -
#4507 csinálld azt h elössözr ujra rakod a 98-at és ugy rakod rá az xp-t mert a 98 az töröl mindent boot stb... amit az xp nem tehát 98 felrakod aztán pedig az xp-t rakod fel ugy lehet h müködni fog... -
#4506 -
kovacsadam #4505 figy nekem nem ez a bajom, oylan problémám lenne hogy nem müködik az msn-em.ujra raktam az msn-t nem jó. ujra telepitettem a windows-t és ugy se jó. a tüzfal nem blokkolta igy nem tudom mi lehet a baj. nem tudtok segiteni?? előre is köszi. -
#4504 de ő még lehet, hogy csak 6-os :C -
#4503 Hát nemtudom de nálunk ezt általános iskola 7.be tanították:S -
kovacsadam #4502 hello azt a "rendszeridőt" hol kell beálitani??? kösz -
#4501 :DDDDDDDDDDDDDDDDD