Windows Live Messenger
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!
aszittem van valami update csomag.. :|
well htx.
http://loal.atw.hu
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
hogylehet frissiteni a plust parancsal vagy menüpontból? lehet valahogy?
mer kijött hogy vna uij nyomtam rá hpogy letöltés és telepités mire kiléptem msnbõl.. aszittem majd ugyis megkér hogy lépjek ki. erre bezárult a telepítõ is :|
Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!
eszközök, figyelmeztetések, és ott pipa, nem segít?
hogylehet frissiteni a plust parancsal vagy menüpontból? lehet valahogy?
mer kijött hogy vna uij nyomtam rá hpogy letöltés és telepités mire kiléptem msnbõl.. aszittem majd ugyis megkér hogy lépjek ki. erre bezárult a telepítõ is :|
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
REAL MADRID
a nod32m észlelte hogy az 😊
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
partnereim meg tuti orulnek nekem 😄DDDDDd
REAL MADRID
vagy mástol kaptad meg?
REAL MADRID
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
pár ismerösön egy ilyen üzenetet küld automatikusan ha bejelentkezek, "Hey, Secret Pictures of the Virginia Tech Massacre Killer ---> www.np2c.edu.hk/www.Virginia-Tech.com?.jpg 😄 " tudom virus 😊
mit csináljanak hogy kiirtodjon?
semmi változás..legalábbis eddig..
nem engedett Bejelentkezni..<#gonosz3>#gonosz3>
Biztos megdöglött a régi Microsoft-szerver -.-
Éjszaka puppol a rigó. Microsoft Windows ME | Microsoft Internet Explorer 5.50.4134.0100 & Mozilla Firefox 1.5.0.11 | MSN Messenger 1.0(1.0.0863) Visszafelé fejlődök :D
Lenne egy kis hibám az MSN-el.. Ha írnak nekem azt irja vissza nekik, hogy "A következõ üzenetet nem sikerült minden címzettnek kézbesíteni". Ha rejtettbe vagyok akkor viszont jó, látom mit irnak, csak hát igy gáz, mert senki se tudja h mikor vagyok gépnél és mikor nem. Kipróbáltam régi msn cimmel, úgy is rossz. Kiprobáltam másik gépen ott is, sõt internetes msnnel is (meebo, ebuddy)... Másnak van ilyen problémája? Valahogy meg lehet javítani?
()felvételhez
itt meg a hangszórót kiválasztod, de minden hangkártyán más a neve (nálam sztereó hangkeverõ).
pipa, ha nincs melette, leokézod, kiválaszstod pipával megint, és a felére viszed a csúszkát, mert elég hangos lesz.
bezár, és most nézd meg felveszi e a zenét. még ilyenkor is érdemes a lejátszóban a felére vinni a hangcsúszkát mert eléggé torz lesz, viszot ha eltalálod a hangerõt, "tökéletes!"
a mediaplayert? :o