13295
WLM 9.0
-=-
Mess MSN Honlap -=-
WLM Scriptek
-=-
MSN Hiba Blog
-=-
WLM Plus 9.0hoz (Work)
-
Myron #4901 Van linux alá olyn MSN kliens amin látom a színezett nevűeket színesen? -
Myron #4900 LOOOOL XD -
#4899 nekem kul azt irta ez a gyerek [äkkor elvileg a feltoro gyerek volt az ő accjaval] hogy kanossá teszem ha meglát...szal ezt mikor elolvastam,erre muszaly volt inni 4 uveg sört,es lepihennem... -
-
#4897 nem tudja hogy kell azt :) -
#4896 lol és esze annyi nincs hogy gyorsan jelszót cseréljen:D -
#4895 hát ez szivás :D:S
hop:S :D xD -
#4894 sajnos nme szűr le mindent. :D vannak ojan dolgok amit átkusznak.
sőt nekem van egy felnyiló ablak is ami felkúszik ha egyik szövegfordítós lapot nézem. :o
tudom lehet hozzáadni manuálisan. bla bla. :P kay.:D -
#4893 Akkor használj ADBLOCKot, én is ezt teszem:) -
#4892 ez a baj ezekkel, sok szpem, kéretlen levelek, reklámok...
manapság nem lehet reklám nélkül semmit csinálni?
különböző weboldalak alig töltenek be de már a reklámok 110%a régesrégen betöltött...
ezeket nem értem..jó oké, szponzorálnak, de nem vagyok kíváncsi arra h 20%-al olcsóbb a Lamborghini féklámpája, vagy h mariskanéni marha teje sokkal finomabb :D -
#4891 az a baj vele, amugy, hogy onnantol, hogy bent vagy, az összes msn partnerednek (ha nem csak a felének...) elküld egy meghívót.
ahogy írják is a logout-on.
ez az egyetlen baj vele, gondolom így akarták megoldani, hogy hirtelen sokan használják már az elejétől az oldalt. -
#4890 hát ez a cikk is mond sok igazságot, de nem mindenben értek egyet.. Én beregeltem egy 10 napos mailcímmel, mégis mi ez, miért regelnek ennyien, és igazából semmi értelme az egésznek, van fenn pár ezer 18 alatti msn függő IQ szegény csaj meg pár őket üldöző csávó :D
Másra használhatatlan, kivéve a cikkben említett célokra, de az meg az üzemeltetőnek maximum... -
#4889 akkor kitaposhatod az ismerősödnek a szívét -
#4888 -
#4887 Cikk -
#4886 bármilyen hihetetlen is, de a tulaj ismerős és ha acclopó oldal, kitaposom a szívét.
egyébként nem. -
#4885 Most találtam erre az oldalra.
Szerintetek ez is ugyanolyan acclopó, mint a többi? :| -
Myron #4884 hihetetlen h ott van banner alatt nagy piros betűkkel és minden nap megkérdezi valaki... -
#4883 ja.csinálsz egy másik címet felveszed az illetőt és ha visszaigazol voálá -
#4882 próbálkozzál..de nem fog sikerülni -.- -
#4881 nem, nem.
nincs semmi ijen progi.
tünésvanmostmá!:C -
weber #4880 A fórumba be lehet illeszteni java scriptet? -
Dave0092 #4879 valaki tud olyan oldalt vagy akármit, ami kijelzi hogy egy adott msn cim.en online-e az illető? -
Myron #4878 szvsz kizárt h az okozná
msn szinte minden szartól lefagy főleg ha van már fenn 500 ismerős -
#4877 Üdv!
Az lenne a kérdésem, hogy ismeri-e valaki azt a problémát, hogy ha a live messengerben linket küldenek, és én arra rákattintok, akkor kifagy az egész msn? Ezt, hogy lehet kiküszöbölni, illetve mi okozhatja? (ma kötöttem rá routert a gépre, elképzelhető, hogy ez okozza?)
-
#4876 hát már ezzel se vagyok egyedül :DDD -
Phat Smoker #4875 én pl. alapból érzem, hogy ki va rejtve és ki tiltott le engem -
#4874 emberek,tudja ö,csak hülyiteni akar mindenkit,meg hülyének akarja hogy nézzék.ennyi. -
#4873 de ez hülyeség mert én már hallotam rola na mind1 egyébként meg :NINCS se Program, se Script amivel láthatnád, hogy ki tiltott le, vagy ki van fent rejtve!!! ez a banner alatti rész és ide az van irva h nincs szoval.............. -
mben #4872 mire érted hogy de?tudsz tán?
ha tudsz kérlek irj 1 linket ahonnan le lehet tölteni -
#4871 de -
#4870 olvasd el a banner alatti részt... -.- -
mben #4869 tudvalaki olyat?
-
#4868 -
mben #4867 szia!!!
nem tud valaki olyan progit amivel látom hogy ki tiltot le vagy hogy rejtvevan? -
#4866 messpatch. simán leveszi csak tudni kell angolul.. -
#4865 oké köszi -
#4864 némiképpen igaz..
1-2 usert látok ha rejtve van, de pl aki alapból rejtve van azt nem :( -
#4863 korábban írta valaki, hogy látni Mirandából a rejtetteket is (igen, el tudom olvasni a feliratot a bannerban, köszönöm, nem kell válaszként azt bekopizni senkinek), ez igaz? -
#4862 #4860