Windows Live Messenger
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
pl. megy a zene media playerben és abból részletet emg ilyesmi
Az mért van h Media Playerbõl felvett hangot nem tudok hangklipként elküldeni mert veszem de csak csöndesség az egész.
csak nem c*a*k ? 😊
Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
pass:bearslinks99
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
de az se rossz mikor az asztalt mutatja😊
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
(teljesé 😛)
hirtelen nemtom melyik. asszem logitech
(vagy bármien kamerás élõképet átalikos progi is jó 😊
melleslek a rékibe volt. ujbba má nátudom. felse raktam mer beta szar eddik mék..
http://loal.atw.hu
Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12
Megtudná nekem mondani valaki, hogy mit kell csinálni, hogy az MSN-be betett smiley-k NE olyan picik legyenek?! Például egy ilyet szeretnék betenni, de nagyon picire teszi be, alig lehet látni belõle valamit!
Példa:

Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12
köszi😊
bejelentkezel új címmel..majd partner lista importálása..és autómatice küldi mindenkinek a címed..felvesz felvesz nem nem..
😊
Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!
kerestem a topikban, faq-kban, de nem találtam
ötlet?
xfire meg semmi sem megy a csellosoknak, nekünk meg jah ADSL-nek .d
.: mobilize.hu :.
pffneki -.-
Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!
Ps3 ID: Gascoigne74