13295
WLM 9.0
-=-
Mess MSN Honlap -=-
WLM Scriptek
-=-
MSN Hiba Blog
-=-
WLM Plus 9.0hoz (Work)
-
newl #4861 ha pl. Kaspersky internet security-t használsz , akkor a reklámokat letiltja és csak egy fehér téglalap jelenik meg helyette...:) -
#4860 leírást! thx! :) -
#4859 nem tudom hogyan, de nekem nem kelett semit csinálnom hogy az msnem ne mutasa a reklámokat :D -
#4858 nekem nincs reklám, csak dll buherálás kell hozzá :D És a skinekre is hatással van, csak mindet külön kell -.- -
#4857 ha a reklámokat ellehetne tüntetni még jó is lenne :D
de per pill 2 hete nem léptem be az MSNbe..csak Miranda :D -
#4856 -
#4855 ezt külön a házigazdának, stílusához megy
-
#4854 Nah regeltem MSN-clubra, mert igy legalább nem jön több email, mert onnan már le lehet tiltani az értesítéseket.
Van fenn elég sok MSN skin is a letöltések közt, bár rondák mint a bűn -
#4853 sztem ja, mivel a memóriát másra használod... -
#4852 az normális, hogy ha be van kapcsolva a beszélgetőpartner kamerája és nem aktív a messenger (böngészek vagy bármi mást csinálok), visszakapcsolás után gyorsítva lejátssza, amit a másik fél addig csinált?
-
Myron #4851 ekkora netgear router fan vagy?:D nekem is az van amúgy, de annyira nem nagy szám -
#4850 Köszönjük Emese! :D -
#4849 Rendszer karbantartás volt, ezért nem volt elérhető az msn szolgáltatás! -
#4848 nekem is -
#4847 lol van két msn cimem :D az egyikel betudok jelentkezni :D, és pont azal nem tudok ami most fontos lene bejelentkeznem xD -
Bmx01 #4846 nekem már jó -
Bmx01 #4845 hm
Most olvastam 1 másik helyen
Sziasztok!
Egy msnzseni kerestetik! Konkrét problémám:a live messenger 8,5 ver a bejelentkezéskor a köv hibaüzit adja:8100306
Amit próbáltam eddig:
1. Msn újrarakása------>nem vált be
2. Tűzfal kikapcsolása------>nem vált be
3. Idő, dátum pontosítása------>nem vált be
4. dll fájlok regisztrálása------>nem vált be
5. régebbi ver------>nem vált be
6 Format c:------>nem vált be
7 Format c: ismét, ekkor kb 15,20 percig benn voltam, de aztán a gép újraindítása után megint ugyanaz a hiba
8. Proxy állítása------>nem vált be
Kb ennyi megoldási lehetőséget találtam a különböző fórumokon az eltelt 1,5hónap alatt.
Sima win msn műxik, webesen be tudok jelentkezni, de a live is jó lenne, ha menne. Ha úgyvan, akkor vagy vegyetek fel msn-n, vagy emilt írjatok: [email protected]
Előre is kössz! -
#4844 elrontottátok :( -
#4843 nekem se jön be :o -
#4842 ja, most nekem is kilépett megint.
biztos hegesztenek valamit, majd holnap megprobálom ujra... -
Apocalipto #4841 nekem is elment sálálálá :D -
#4840 naaa most megint van msn em:D csak partnerek nincsenek:D -
#4839 kellett nekem panaszkodni...nekem is elszállt:D -
#4838 még szerencse hogy ti ilyen találékonyak vagytok -
#4837 ne aggodjatok csupán orák kérdése és vissza jön kb 10 partneremnek ment el mert közössbe beszélgettünk és most skype meg chat.hu igy beszélgetünk XD szovla no para mindenkinek elment az msn... -
#4836 nem megy,mert akárkinek is írok,azt írja az msn,hogy nem küldte el neki az üzenetet.ráadásul az előbb küldött haver pm-et,hogy fent sincs msnen,mert nem jó neki,holott én meg láttam :D -
#4835 má megy -.- -
#4834 az vajon hogy a fütyibe lehet hogy az én gépemen megy az msn bátyámén nem? szokásos szolgáltató nem érhető el próbálkozz később, ugyan arról a routerről megy ua net... fel nem foghatom ez a májrofos -.- -
#4833 já nem megy a zemesen -.- -
#4832 -
#4831 ez a kurva msn klub, szétütöm aki kitalálta, mindenhonnan özönlenek a mailek róla bakker. -
#4830 december környéke..
-
Dave0092 #4829 mikor jelenik meg a 9.0 hivatalosan? -
#4828 feltettem, ezután sem jó -
adsa #4827 köszi szépen:) -
#4826 Ha valaki letöröl, de nem tilt le, akkor igazából te észre sem veszed a főablakban, hogy törölt, hisz ki/be jelentkezik, változik nálad az állapota. De ha van MSN plusod, akkor "Plus!/Partnerlista karbantartó"t válaszd ki a főablakban, és ott ahol NEM van, az letörölt.
Aki tiltott, azt Offline-nak látod, és nem nagyon lehet rájönni, ki tiltott, és ki nincs bejelentkezve. -
#4825 WindowsPortal egyik HSZ-ét idézve:
"Speedyo
2008-04-24 18:21
Akinek ez a gondja:
Probléma merült fel a telepítés során. A következő program nem lett telepítve: Windows Live Suite.
Rendszerhiba részletei
Kód: 0x80070714
Leírás: A megadott programkód nem tartalmazott erőforrás szakaszt.
Annak ez a gyógyír: (Angol)
http://www.microsoft.com/downloads/thankyou.aspx?familyId=d78f2ff1-79ea-4066-8ba0-ddbed94864fc&displayLang=en
Vagy ez: (Magyar)
http://www.microsoft.com/downloads/thankyou.aspx?familyId=d78f2ff1-79ea-4066-8ba0-ddbed94864fc&displayLang=hu
" -
adsa #4824 sziasztok. vhol megtom nézni h vmeik ismim törölt-e engem? mert van egy aki igen, de most is látom, hogy mit ír ki az MSN-re és hogy online van-e vagy nem. De van még vki akiről viszont nem tom h törölte és szeretném tudni előre is köszi. -
#4823 Mi a sz*r ez az MSN club? Napi 5 email jön, hogy ez meg az meghívott, alig idegesítő..... -
Myron #4822 ez engem is érdekelne