13295
WLM 9.0
-=-
Mess MSN Honlap -=-
WLM Scriptek
-=-
MSN Hiba Blog
-=-
WLM Plus 9.0hoz (Work)
-
#4941 Azt is leírtam, foobar2k-t. -
#4940 de mit szeretnél használni? winapéot vagy mit?:O -
#4939 Amit írtam azt szeretném. Mivel az a köcsög szar msn nemengedi hogy bepipáljam a funkciót az msn-ben (márpedig ha nem fogadja a foobartól a szöveget, akkor nem jelenik meg), mer nincs wmp-m. Ezért kéne hogy hol van a beállítás fájl, hogy abban átírjam. -
#4938 de mit is szeretnél? :o mer ha megpecseled akkor a winampot is kiirja a cucc. -
#4937 Senki sem tudja? Pedig valószínűleg nem a levegőbül veszi ki a beállítást :) -
#4936 pl ezek?:o mer nem mennek :| -
Myron #4935 asszem minden utf-8 karaktert
karaktertáblából csemegézz -
#4934 msnbe mijen karaktereket lehet betenni a nevek elé?
mint pl ez:
•
mijen fonetikus jeleket? -
#4933 nincs valami script felrakva? -
ricsa008 #4932 üdv
lenne egy kis problémám nem enged be az msn-em újraindult a gép és annak ellenére hogy automatikus bejelenkezésre volt állítva mos kéri a jelszómat hiába adom meg semmi
már próbáltam emlékeztetőt kérni de nem akar megjönni a mail
mit tegyek? segítsetek léci!!!! -
#4931 5 percig használtam kb, elég is volt (:
Köszi azért a válaszokat! -
#4930 használj mirandát -
#4929 Akkor nem tudom sajnos:( -
#4928 volt 5 napja kb. -
#4927 winreinstall -
#4926 Hali
Kb egy hónapja az MSN egy "hibát észlel ezért leáll" és ez nagyon zavaró, mert semmi sem oldja meg. Eddig az használt, hogy ha az MSN a WIN-el együtt indult akkor nem fagyott ki, de ma bejelentkezés közben is hibát talált... Van erre valami megoldás azon kívül hogy más programot használjak? És nincs kedvem újraindítgatni a gépet mind egyes belépésnél sem... -
#4925 Lehet hogy fake nem tudom, engem nem érdekel nem szoktak letiltogatni, ha le is tiltanak az se érdekel, PH fórumon olvastam gondoltam belinkelem. -
weber #4924 Hát nekem a saját címemre is azt írja, h offline, pedig be vagyok jelentkezve... -
#4923 Máséra is müxik:) -
#4922 nekem nem csak a sajátomét írja ki, hanem rajtam kívül még egy ismerősömet XD -
#4921 fék. igen, saját cimedet megnézheted, amire kiirja az állapotod, mert ugye egy gépen fut. viszont másét már nem, offline-t fog kiirni akárkit nézel!:)
valszeg jól gyüjti az emaileket, és majd jön a sok viagrás fos -
#4920 Kipróbáltam, a rejtettre is offlinet ír. -
#4919 Direkt link a letiltás vizsgálathoz -
#4918 ***Le vagy-e tiltva bizonyos partnerednél ellenőrzése***
MSNGEEKS(az oldal tele van popup ablakokkal, mellesleg a megbízhatósága az 50%-ot csak alulról közelíti meg!)
Beírod az MSN címét, utána az alul látható kódot és ha online az állapota viszont nálad úgy látszik, hogy nincs fenn, akkor letiltott...
forrás: PH! MSN topic
A saját címemmel kipróbáltam, avval működött. -
#4917 de bírom hogy nemtudnak gondolkodni egyesek.. :| -
#4916 A Linux nem Windows! A Linux egy alternatíva (akinek megfelel annak megfelel, akinek nem annak nem). A színezett betűk/nickek pedig szerintem rohadtul nem fontosak. (Én legalábbis utálom) -
#4915 gazdasági szempontból ? -
weber #4914 De birom az ilyen segítőkész embereket... :/ -
#4913 nem. valszeg mindenki regelt ojan domént. és csinált weblapot frontpéjdzsel, :c -
Myron #4912 hát ez az! nálam ez nagyon fontos! ha nem tud legalább annyit mint a win akkor miért térnék át rá?
a másik meg az h nincs cfosspeed linuxra. és 30 ezer egy QoS-os router. -
#4911 Ez nem újabb kb 3 hete kapom ezeket a szarokat de nem nyomok rá ilyenekre sohasem. -
#4910 igen! -
#4909 http://felhesználónév.Da-Real-Deal.info
újabb msn-vírus? -
#4908 pff ez aztán szempont egy oprendszernél... -
Myron #4907 pff, hát addig a linux labdába sem rúghat a windows mellett amíg MSN-ben nem látom a színes neveket :D -
#4906 Miért ha pluginnel műxik akkor nem műxik? Egyébként foobar2k-hoz kell, ahhoz is van plugin, eddig műxött is, csak most wmp nélküli vindózom van, és nem is szeretném felrakni a wmp-t. -
#4905 Ez csak a wmpvel mükszik, winamphoz plugin kell:) De ha nincs wmp nem tudom mi a helyzet. -
#4904 Amsnhez van valami szkript ami javítja a neveket, de asszem nem színezi ki őket és te sem tudsz vele színezni. -
#4903 Tudja valaki hova menti a wlm a beállításait? A mit hallgatok funkciót engedélyezném, de mivel nincs wmp-m, ez a tetű nem engedi. (hihetetlen módon nem csak a wmp-vel műxik ez, mielőtt valami okos belekötne). -
#4902 Tudja valaki hova menti a wlm a beállításait? A mit hallgatok funkciót engedélyezném, de mivel nincs wmp-m, ez a tetű nem engedi.