13295

Mielőtt BÁRMIT kérdeznél, előtte látogass el a WLM FAQ-ra

-

WLM 9.0
-=-

Mess MSN Honlap -=-

WLM Scriptek

-=-

MSN Hiba Blog
-=-
WLM Plus 9.0hoz (Work)

• Sanyix
    Azt is leírtam, foobar2k-t.
  • Flamer
    de mit szeretnél használni? winapéot vagy mit?:O
  • Sanyix
    Amit írtam azt szeretném. Mivel az a köcsög szar msn nemengedi hogy bepipáljam a funkciót az msn-ben (márpedig ha nem fogadja a foobartól a szöveget, akkor nem jelenik meg), mer nincs wmp-m. Ezért kéne hogy hol van a beállítás fájl, hogy abban átírjam.
  • Flamer
    de mit is szeretnél? :o mer ha megpecseled akkor a winampot is kiirja a cucc.
  • Sanyix
    Senki sem tudja? Pedig valószínűleg nem a levegőbül veszi ki a beállítást :)
  • Flamer
    pl ezek?:o mer nem mennek :|
  • Myron
    asszem minden utf-8 karaktert
    karaktertáblából csemegézz
  • SimaSuna #4934
    msnbe mijen karaktereket lehet betenni a nevek elé?

mint pl ez:

mijen fonetikus jeleket?
  • szucsy89
    nincs valami script felrakva?
  • ricsa008
    üdv
    lenne egy kis problémám nem enged be az msn-em újraindult a gép és annak ellenére hogy automatikus bejelenkezésre volt állítva mos kéri a jelszómat hiába adom meg semmi
    már próbáltam emlékeztetőt kérni de nem akar megjönni a mail
    mit tegyek? segítsetek léci!!!!
  • Lullaby
    5 percig használtam kb, elég is volt (:

Köszi azért a válaszokat!
  • Benny04
    használj mirandát
  • [HUN]FaTaL
    Akkor nem tudom sajnos:(
  • Lullaby
    volt 5 napja kb.
  • [HUN]FaTaL
    winreinstall
  • Lullaby
    Hali

Kb egy hónapja az MSN egy "hibát észlel ezért leáll" és ez nagyon zavaró, mert semmi sem oldja meg. Eddig az használt, hogy ha az MSN a WIN-el együtt indult akkor nem fagyott ki, de ma bejelentkezés közben is hibát talált... Van erre valami megoldás azon kívül hogy más programot használjak? És nincs kedvem újraindítgatni a gépet mind egyes belépésnél sem...
  • [HUN]FaTaL
    Lehet hogy fake nem tudom, engem nem érdekel nem szoktak letiltogatni, ha le is tiltanak az se érdekel, PH fórumon olvastam gondoltam belinkelem.
  • weber
    Hát nekem a saját címemre is azt írja, h offline, pedig be vagyok jelentkezve...
  • [HUN]FaTaL
    Máséra is müxik:)
  • Benny04
    nekem nem csak a sajátomét írja ki, hanem rajtam kívül még egy ismerősömet XD
  • akyyy
    fék. igen, saját cimedet megnézheted, amire kiirja az állapotod, mert ugye egy gépen fut. viszont másét már nem, offline-t fog kiirni akárkit nézel!:)

valszeg jól gyüjti az emaileket, és majd jön a sok viagrás fos
  • [HUN]FaTaL
    Kipróbáltam, a rejtettre is offlinet ír.
  • [HUN]FaTaL
    Direkt link a letiltás vizsgálathoz
  • [HUN]FaTaL
    ***Le vagy-e tiltva bizonyos partnerednél ellenőrzése***
    MSNGEEKS(az oldal tele van popup ablakokkal, mellesleg a megbízhatósága az 50%-ot csak alulról közelíti meg!)
    Beírod az MSN címét, utána az alul látható kódot és ha online az állapota viszont nálad úgy látszik, hogy nincs fenn, akkor letiltott...

forrás: PH! MSN topic

A saját címemmel kipróbáltam, avval működött.
  • Flamer
    de bírom hogy nemtudnak gondolkodni egyesek.. :|
  • [HUN]FaTaL
    A Linux nem Windows! A Linux egy alternatíva (akinek megfelel annak megfelel, akinek nem annak nem). A színezett betűk/nickek pedig szerintem rohadtul nem fontosak. (Én legalábbis utálom)
  • bertino
    gazdasági szempontból ?
  • weber
    De birom az ilyen segítőkész embereket... :/
  • Flamer
    nem. valszeg mindenki regelt ojan domént. és csinált weblapot frontpéjdzsel, :c
  • Myron
    hát ez az! nálam ez nagyon fontos! ha nem tud legalább annyit mint a win akkor miért térnék át rá?
    a másik meg az h nincs cfosspeed linuxra. és 30 ezer egy QoS-os router.
  • [HUN]FaTaL
    Ez nem újabb kb 3 hete kapom ezeket a szarokat de nem nyomok rá ilyenekre sohasem.
  • SimaSuna #4910
    igen!
  • Benny04
    http://felhesználónév.Da-Real-Deal.info

újabb msn-vírus?
  • [HUN]FaTaL
    pff ez aztán szempont egy oprendszernél...
  • Myron
    pff, hát addig a linux labdába sem rúghat a windows mellett amíg MSN-ben nem látom a színes neveket :D
  • Sanyix
    Miért ha pluginnel műxik akkor nem műxik? Egyébként foobar2k-hoz kell, ahhoz is van plugin, eddig műxött is, csak most wmp nélküli vindózom van, és nem is szeretném felrakni a wmp-t.
  • [HUN]FaTaL
    Ez csak a wmpvel mükszik, winamphoz plugin kell:) De ha nincs wmp nem tudom mi a helyzet.
  • [HUN]FaTaL
    Amsnhez van valami szkript ami javítja a neveket, de asszem nem színezi ki őket és te sem tudsz vele színezni.
  • Sanyix
    Tudja valaki hova menti a wlm a beállításait? A mit hallgatok funkciót engedélyezném, de mivel nincs wmp-m, ez a tetű nem engedi. (hihetetlen módon nem csak a wmp-vel műxik ez, mielőtt valami okos belekötne).
  • Sanyix
    Tudja valaki hova menti a wlm a beállításait? A mit hallgatok funkciót engedélyezném, de mivel nincs wmp-m, ez a tetű nem engedi.