Windows Live Messenger
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Még új vagyok a "témában" ezért kérem a segítségeteket. Letöltöttem a Live Messenger-t és csináltam egy ID-t. A webes oldalon megy is a dolog, de a programba nem tudok bejelentkezni mert azt írja hogy nincs ilyen felhasználó. Mit csináljak ilyenkor?
Az msn és a Live Messenger ugyanaz?
Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro
Gracie Barra
Ha felidegesít h egy ismerõsünk folyton rejtve van, csak akkor köszön be ha neki kell valami, akkor ideális megoldás.
Gracie Barra
Persze, hogy tudtam! Csak nem sejtettem...
Gracie Barra
meg találtam egy olyat, hogy bárki aki nem elérhetõ, azt letiltja. amint online, feloldja tiltást.
de belegondolva számomra ennek nem sok értelme van.
viszont oylan valóban jó lenne ha csak pistike elõl rejtene el. affée tiltás, de nem tiltanám, mert ha pl ír valami üzenetet azt jó lenne ha megkapnám...
Tud valaki errõl valamit? Egy link, leírás v vmi.
Gracie Barra
Ha nincs ott, akkor elõtte eszközök/beállítások/bõvitmények és ott addold!
.: mobilize.hu :.
Hát ennél könnyebb megoldás kéne 😊
nálam meg az a gond, hogy az én fiókomba tökéletesen müxik, viszont ha átlépek vendégként vagy bármiylen másba, már az emailcím beírásánál levan szinte fagyva, és bejelentkezés gombra kattintás után azt írja, hogy a szolgáltatás nem elérhetõ!
Leszedtem msn discoveryt,újraraktam msnt,azóta sem jó
De ha nem beszélek senkivel,nem fagy ki.
Ötletek ?
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Mi a baj ?
segítsen valaki<#fejvakaras>#fejvakaras><#conf>#conf><#gun>#gun><#violent>#violent><#confused>#confused><#email>#email><#falbav>#falbav><#help>#help>
Gépem ati X1900 4200
C:\Documents and Settings\felhasználóneved\Local Settings\Application Data\Microsoft\[email protected]
itt nézegessed, ami ebbe van azt másold be az uj msn cimedbe.. elvileg joak.
.: mobilize.hu :.
Csináltam új msn-t és nincsenek szmájlaijim.Nem tudjátok a régi msn-emmel hova mentette le a szmájlikat?