13295
WLM 9.0
-=-
Mess MSN Honlap -=-
WLM Scriptek
-=-
MSN Hiba Blog
-=-
WLM Plus 9.0hoz (Work)
-
qrbli #4981 Sziasztok, a kérdésem az. hogy vajon miért nem lehet bejelentkezni a WLM-re, változó hibaüzeneteket küld, az ellenőrzés vagy jó, vagy átjáró hibát jelez és helyi kapcsolat hibát is néha... Semmi mással nincs persze kapcsolódási gond:) Nekem nem fontos, hogy Live legyen, de a korábbi, pl. Messenger 7.5 verziót frissíteni akarja, ill ezt kiköveteli. Az automatikus frissítést ki lehet valahogy küszöbölni?
Most éppen 81000306 a hibakód, a hibaelhárítás nem jelez gondot, volt már 36 és 45 végű kód is, szóval mintha csak úgy feldobálna valamit, ami épp eszébe jut. elég nevetséges.
Előre is kösz a segítséget:) -
#4980 a Microfos törexik a jogtisztaságra..
ha nem jogtiszta a windózod, nem kapsz se frissítést se semmit..
így nem kapsz l*f*szt sem :) -
#4979 "mer az nem olyan menő" -
Myron #4978 mer az nem olyan menő
meg lehet h ahhoz a szutykos progihoz fel kell rakni valami install agentet vagy mi a szart amit már a 8.5 höz is felkell avval meg volt valami gebasz h ellenőriztetni kellett a win eredetiségét vagy mi, és lehet még át is ment volna a teszten csak annyira nem érdekelt a dolog na de akkor mostmár nincs más megoldás, felrakom azt a szart -
#4977 a szutyok program alig fél mb...
miért nem jó a hotmail v a windowslive? -
Myron #4976 na de akkor nem tudsz megoldást arra h egy új acc-ot akarok csinálni msn-hez és nem windowslive-osat meg nem is hotmail-osat mert ahogy látom ahhoz fel kéne rakni valami szutyok live programot amit meg nem akarok, de javítsatok ki ha tévedek -
#4975 mielőtt írsz akkor várj 1 'kicsit'...és akkor jó lesz...
-
Myron #4974 nem tudtam volna, mert mindig új dolgok jutottak eszembe, szerkeszteni meg nem lehet
gmailra már nemtommióta nem kell meghívó -
Myron #4973 na most megváltoztattam az id-met vagyis a mailt amit be kell írni loginnál, azt megint megerősítettem mikor nyafogott a wlm, de hiába írja ki az oldal h sikeresen megerősítettem, a wlm még mindig nyafog és nem tudom a nevemet átírni -
#4972 és ezt 1 hszben nem tudtad volna leírni?????
ha kell adok Gmail meghívót^^ -
Myron #4971 akarok egy új msn accot, ennyi, és gmailos legyen -
Myron #4970 hát lehet hülye vok, de ha lehet olyat h pl gmailra kapásból regelni akkor mutasd már meg h hol. mert itt csak hotmailt meg windowslive-ot ajánl fel ID-nek -
#4969 minek kellett regelni a live Id-n?..
[nemérti] -
Myron #4968 na a tömbbe beraktam a gmail.com -ot és így már beengedett a webes fiókba, onnan megerősítettem a mailt és csak aztán engedett bejelentezni msn-be viszont most megint kéri h erősítsem meg, de már nem tudom mert már meg van :( -
Myron #4967 csak most hogy erősítem meg a mail címet?XD -
Myron #4966 itt pedig van egy hax amivel be tudtok regelni live.hu -s ID-t, kipróbáltam, nagyon fless XD
csak pl a ca-t írjátok át hu-ra a scriptben, illesszétek be címsorba és már menőzhettek is a haveroknak h neked live.hu -s ID-d van xD -
Myron #4965 köszi így már megy! -
Zsolt01 #4964 Nálam is ezt csinálta Firefox-nál !
Internet Explorer-nél jó volt nálam ! -
Myron #4963 8.1-es WLM-em van. -
Myron #4962 Ti tudtok regelni Live ID-t? mer én nem, azt írja ki h
Átmeneti probléma merült fel a regisztrációs szolgáltatás működésében, de munkatársaink már dolgoznak az elhárításán.
Próbálja meg újból.
Error code: 1
A WLM bejelentkező képénél mentem a Regisztráció a Windows Live ID rendszerben-re, és aztán ez van.
Nektek is ezt csinálja?
Hol kell regisztrálni??? -
Myron #4961 Plus! menü, testreszabás és az első checkBox-ot pipáld be -
#4960 Sziasztok!
Az miért van hogy tegnap még egy gépen betudtam jelentkezni az msn be 2 külön címmel ma már nem? Az msn verzióját nem cseréltem le nem raktam ujra a gépet stb stb... Esetleg ha tudna valaki segíteni hogy, hogy lehet megint egy gépről két különböző címmel.
előre is köszi
-
Alexei #4959 Sziasztok!
Nekem az MSN-el lenne gondom Vista alatt. XP-s gépemen kitűnően működik, azonban Vista alatt nem akar, pedig ugyanúgy Avastot hazsnálok mindkt gépen. TCP/IP 6-os prtokolt is kivettem, de így is semmi... a hibakód: 31000306. A DLL-s megoldást próáltam, egy hiányzott, azt bemásoltam a system32-be miután leszedtem, de ugyanúgy semmi és nem találja a dll-t. Trilliannal sem megy, a Mercury pedig eljut odáig, hogy Recieving Contacts, de itt megáll. Általában 35-nél az egészből. Valakinek tipp? Köszi előre is.
Ákos -
#4958 [email protected]
felveszem gyorsan -
Zsolt01 #4957 Onnan is le lett szedve asszem ! -
#4956 hát de miért szoftverbázis? miért nem a plus hivatalos oldala? jah, mert ott frisebb verzió van, meg a messengerhez való:D -
Zsolt01 #4955 Sziasztok.
(lehet már volt rá példa itt, de most nincs időm vissza olvasni)
Ismerősöm panaszkodik, hogy a Windows Live Messenger 8.5-re fel akarja tenni a
Messenger Plus! Live 4.60.326 innen
Telepítés után jó.
De gép újra indítás után eltünik !
Ez, hogy ?
Tippek !
Köszi ! -
erre nem lehet mit mondani :):S:D -
Myron #4953 nyisd meg valami gif szerkesztőben, állítsd be újra az időzítést, hátha megjavul
de amúgy szerintem nem ez a baj, lehet fut még pár dolog és belassul az anim mer nem bírja a proci aztán meg felgyorsul h behozza a lemaradást. -
#4952 Sziasztok!Miért van az, hogy msn-es oldalról leszedett gif animok némelyike WLM-ben gyorsabban vagy lassabban mozog az eredetihez képest? -
Myron #4951 ja igen van amikor bebugzik és mást küld el mint amit kéne
meg van h nem lehet filet küldeni csak ha új ablakot nyitsz
általában akkor jelentkeznek ezek amikor már jó hosszú az ablakban a log -
#4950 Már megjavult.De egyébként csak azzal a partnerrel csinálta de miután bezártam az ablakot utána megint jó lett.
Nem tudom mi okozta.Egyébként előtte olyan is volt, hogy nem írt ki szöveget hanem csak smiley-kat küldött el a másiknak xDD -
Myron #4949 kapcsold ki az összes telepített scriptet, ha megjavul akkor egyesével visszakapcsolgatod őket, aztán kiderül melyik a ludas -
#4948 2t meg könnyebbet :D -
#4947 na válaszolok magamnak, és akit még érdekel:
2 registry bejegyzést kell benyomni, ami azt jelzni, mintha a wmp fel lenne rakva, és máris be lehet kapcsolni a mit hallgatok ot, wmp nélkül :)
ezt -
#4946 Az miért van, hogy a Smiley-nak a billentyű kombinációit megjeleníti a msn és külön a smileyt is?
PL így:
-
#4945 Na ki lesz az első? :D -
Myron #4944 itt lehet letölteni a levélmintát ami alapján fel lehet őket jelenteni :D -
Myron #4943 MSN club -ról jut eszembe:
"Ugyanakkor az elektronikus kereskedelemre és az adatvédelemre vonatkozó rendelkezések alapján jogsértő azonban az a gyakorlat, amelynek során egyes honlapok félig vagy egészen automatizált rendszerben, ellenszolgáltatás fejében vagy anélkül, meghívók küldését teszik lehetővé a honlap, vagy az ott elérhető szolgáltatás népszerűsítése céljából."
forrás -
Myron #4942 igazából nem tudom :D
nem lehet mindent berakni, de van amit be lehet és nemtom mi szabja meg h mit lehet és mit nem csak egy tipp volt :D