13295
WLM 9.0
-=-
Mess MSN Honlap -=-
WLM Scriptek
-=-
MSN Hiba Blog
-=-
WLM Plus 9.0hoz (Work)
-
#5021 Viszont most veszem észre hogy ezekehez bejön a tallózás...milyen progival inditsam el?: Wintrust.dll Initpki.dll Rsaenh.dll Mssip32.dll Cryptdlg.dll
-
#5020 igen beírtam,de semmi :S
ugyanaz....a tűzfalas problémát nem értem....és a proxysat se :S -
#5019 google..keresés...
Ezt beírtad a futtatáshoz? (még mielőtt rákérdezel...Start menü és futtatás.)
regsvr32 softpub.dll Wintrust.dll Initpki.dll Rsaenh.dll Mssip32.dll Cryptdlg.dll
és utána ezt:
regsvr32 Dssenh.dll Gpkcsp.dll Slbcsp.dll Sccbase.dll
-
#5018 Hello.Kéne egy kis segítség:
Hibakód: 80048820
Bővitett hibakód: 80048412
Mi a baja az MSN-nek?Plese valaki!Nagyon fontos lenne!! -
#5017 :DDDDDDDDDDDDDDD szánalom -
#5016 ha kapcsolatban vagy a legfontosabb a bizalom...
nekem volt fent keylogger...de töröltem, úgyéreztem ha vmi baja van akkor azt megbeszéljük..és lám..mindent tudok róla :) -
#5015 Nem tud, sem ő, sem más, mert egy részről egy geci dolog, másrészről pedig illegális is... Kérdezd meg tőle, ha nem mondja el, akkor úgy is mindegy -
#5014 tudsz nekem olyan progit linkelni?
-
#5013 Én ha megkérdezem tőle, akkor elmondja;):)
Amúgy tudomásom szerint nincs ilyen.. rakj a gépére egy keyloggert, ami félpercenként küldi neked a screenshotokat.:) -
#5012 :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDdddddddddddddddddddddddd -
#5011 srácok ha valaki tud olyan progit vagy valami oldalt vagy akár mit amivel meglehet néznki mondjuk hogy a bnőm kivel msn ezik most épp akkor ossza meg velem légyszives :S naon fontos lenne :'( -
Myron #5010 omglol
amúgy
start
futtatás
cmd
ipconfig /all
Nézdd meg az alapértelmezett átjáró címét, ha valami olyasmi h 192.168.0.1 akkor az a router címe. Azt a címet beírod a böngésződbe (oda ahova pl a pina.hu -t szoktad :D ) és akkor ott tudod beállítani a routernek a dolgait.
felhasználónév általában admin vagy smcadmin vagy valami más
jelszó meg password vagy semmi vagy valami más
routere válogatja -
miki10 #5009 nincsen router -
#5008 hát körbenézel a géped körül, valahol van egy modem, az abból kijövő kábelek valamelyike belemegy egy másik, modemhez hasonló szerkezetbe? Ha igen akkor valószínűleg van routered. -
miki10 #5007 nem tudom hogy van-e router de ha vanakkor hol kell beállitani? -
#5006 Router van? Ha igen, akkor az támogatja az Upnp kapcsolatokat? (valószínűleg igen) Router tűzfalon engedélyezni kell legalább a 3389-es portot. -
#5005 használjatok VNC-t -.- -
#5004 [már a fejét az asztalba veri...] -
miki10 #5003 Hello!!
nem tudjátok miért írja ki ezt az egyik barátomnak ha én küldök neki távsegitséget?
A távsegitség-kapcsolat bontva.probálja meg újra!
Elöre kösz!!! -
#5002 Egyébként Windows Messenger = MSN Messenger 4.5 :) -
#5001 frissitési webhely, nem uganaz -.- -
#5000 ték ^^ -
Cat 02 #4999 de, bash.hu :D -
#4998 Csak kurvára nem ezt írja, mert csak annyit ír hogy a Messenger legutolsó verziója. Valamint azt hogy a Live messenger webhelyéről szerezhető be. A Windows Messengert mikor tudod a live messenger webhelyéről beszerezni?:) -
#4997 pontosan leirja, hogy a legfrisebb verziójú messenger kell.
tehát nem a windows live messenger, és nem is msn messenger, hanem a régi fos windows messengernek kell a legfrisebb verziója.
szövegértés eggyes -
Apocalipto #4996 asszem -
Apocalipto #4995 A másik félnek is a legfrisebbnek kell lenni -
#4994 [már a fejét fogja...] -
miki10 #4993 igy sem jó
-
miki10 #4992 nem volt engedélyezve a távoli asztal használat de msot már engedélyezve van és a tüzfalon is engedélyeve van -
#4991 gépeden engedélyezve van a távoli asztal használat?
tűzfalon átengedve? -
miki10 #4990 én nem érg tedtem fel a winfows live messenger 9.0 beta
nekem a 8.5 nél is ezt írta meg a 9.0 nál is -
#4989 melyik verzióju MSNt használod? -
miki10 #4988 nem tudjátok miért írja ki ezt az msn ha távsegitséget akarok küldeni?
Felkérése nem lett elküldve. A szolgáltatás (Távsegítség) használatához a Messenger legújabb verziója szükséges. A legújabb verzió a Windows Live Messenger frissítési webhelyéről telepíthető.
elöre kösz!!!
-
#4987 -
#4986 köztünk már az vagy -
Myron #4985 ja és nem kellett feltennem azt a szutykos programot
jajj megint nem vártam post előtt bocsi :D -
Myron #4984 na halljátok, ma bejelentkeztem a gmail-os címemmel és nem kért email erősítést! Még a nevemet is át engedte írni! Én most már tök menő leszek a haverok körében! :D -
qrbli #4983 Köszi szépen, a 81000306 kód talán már ok, de jött a következő, 80072745, ami nincs az általad megadott oldalon... más fórumokat nézegetve sem láttam megoldást. Azért ez szomorú, hogy ahelyett, hogy használható lenne könnyedén a Live, itt kell bogarászni. Nem igazán felhasználóbarát ez így :).
Router van, két gépet oszt meg, de korábban nem volt gond az MSN-nel, gondolom most sem ez lehet. A Hibaellenőrzés most már semmit nem jelez, mindenhol szép zöld pipa van :) A verzió korábban is jó volt, de most újra raktam, mert az ördög nem alszik... ez sem segített. -
#4982 8.1 és a 8.5öt engedi már csak bejelentkezni...
itt 1 link..ezeket próbáld ki :)