13295

Mielőtt BÁRMIT kérdeznél, előtte látogass el a WLM FAQ-ra

-

WLM 9.0
-=-

Mess MSN Honlap -=-

WLM Scriptek

-=-

MSN Hiba Blog
-=-
WLM Plus 9.0hoz (Work)

• BiG G
    Sziasztok,

olyan gondom van, hogy öcsém ügyes volt, és rákattintott valamilyen msn-es linkre, amióta vírusos a gépe. Próbáltam írtani, de a Nod32 nem fogja meg, és amúgy nem nyíltan észrevehető. Annyit csinál, hogy belassítja a gépet, és főleg a netelérést, a google használhatatlan, és Windows könyvtáron belüli System32 könyvtárat szemeteli tele ~100kb-os dll fájlokkal.
    Ezeket teszi be az indítópultba, és ugyan csökkentett módban ki lehet gyomlálni ezeket, de valahogy mindig visszateremnek a dll-ek, és kezdődik az egész előről. Namost nem áll szándékomban újrahúzni az egész windows-át, ezért kérdezem, hogy ismert-e a probléma, és ha igen mi rá a megoldás? Előre is köszönöm.
  • red bull
    jo, megvan semmi
  • red bull
    amit beírtam msn címeket a bejelntkező ablakba, azokat hogy lehet kitörölni?
  • SimaSuna #5058
    - 1forma verzió
    - tűzfal
    - vírusírtó
    - idő / dátum beállítás
    - scriptek

ezek okozhatnak ijesmit :)
  • miki10
    Hello!!
    nem tudjátok miért írja ki ezt az egyik barátomnak ha én küldök neki távsegitséget?

A távsegitség-kapcsolat bontva.probálja meg újra!

Elöre kösz!!!cj
  • Doog
    Ez is igaz. :)
  • Myron
    hidd el első dolgom volt h megnézzem az emailt és a haverom mailja volt ott. ismerem a szkriptet amúgy nekem is megvan, meg nem lenne nagy dolog amúgyse ellopni a nevét mert annyi az egész h Béla :D
  • Benny04
    én az e-mail címet is szoktam nézni...
  • Doog
    De ha én elkezdek valakivel beszélgetni nem az e-mail címét nézem hanem a nevét amit kiírt.
  • Benny04
    de akkor az e-mail cím nem változik....
  • Doog
    Van egy olyan skript ami elveszi egy adott személy nevét képét adatait stb. és ezt te nem látod.
    Tegnap olvastam a programról valahol.
  • Myron
    BESZARÁS MIK VANNAK!!!

És ez már a 2. eset!!
    Írok a havernak msn-en, az meg visszaír h ki a fasz vok nem is ismer meg ilyenek. Mondom mi a fasz. A megjelenítendő képe nincs berakva pedig mindi ugyanaz. Arra gondoltam h valaki megtudta a jelszavát. A kép az nem ugynaz viszont a neve igen.
    Na szal felhívtam a havert h mi a fasz van, persze ő nem is volt gépnél. Szal valaki valahogy az ő msn-jébe lépett be, de úgy h a saját partnereit látta de ha én írtam a haveromnak akkor az a 3. tag kapta meg az üzenetet.
    A 3. tag letiltott és most bejelentkezett haver és nála is le vok tilva.

Ez kész anomália. És már másodjára. Lehet h mégis valaki ellopta a jelszót és szórakozik? Nem úgy tűnik, mert akkor inkább faszságokat írna nekem meg ilyesmi. Mert eddig mind2 fel volt háborodva h ki a fasz vok és minek irogatok és letiltott. Szal ha gecizni akarna valaki akkor nem tiltaná le azokat akik írni akarnak neki mert akkor nem írna neki senki akkor meg mi értelme h ellopta valaki msn-jét?
  • bertino
    magyar nem is lényeg, angol jönne már
  • Doog
    Értem és köszi mindkettőtöknek. :)
  • SimaSuna #5047
    végleges elvileg december :)
  • Doog
    Abból is. :)
  • bertino
    gazdasági szempontból ?
  • Doog
    Hello! A legújabb msn 9.0 Beta mikor várható magyarul ? És mikor lesz kész ?
  • akyyy
    nekem akkro fagy, ha rádugom az usb-s tv tunert, és meg akarom jeleniteni mint webkamera!
  • AlieN911
    Hali!
    Olyan kérdésem lenne, hogy sztetek miért fagy be a gép, ha mikrofonon akarok dumálni? vagy felvenni hangüzit, szal azius mikrofonos cucc!
    Alaplapom ASUS P5KC, elözö gépemnél nem csinálta! HELP
    8.5.1302...van
  • Myron
    persze van olyan trojan ami screenshotokat is tud csinálni, meg akár a mikrofonból vagy webcamerából is felveszi a hangot/képet ha van. de a keylogger szót a bill. leütések naplózására szokták használni.
    amúgy ha a trojanban van smtp szerver is, akkor azt se kell megadni, és általában így szokták csinálni.
  • bertino
    nesze neked suna, dolgozhatsz ingyen :D
  • vftsforever
    Beírkáltam a dolgokat, tűzfalnál bent van a kivételeknél. A internetbeállításnál mire gondolsz h jó-e? Net van, töl le meg fel, az jónak tűnik. A proxybeállítást meg nem vágom. De nem tudom, hogy ilyen gond lehet-e mert eddig hibátlan volt a dolog most kezdte el 3napja, hazamentem este és azóta semmi.
  • miki10
    Hello be ütötem a alapértelmezet átjáró cimét a böngészöbe de csak ezt írta ki, ne mtudodo hogy kell hogy jól legyen?
    A kapcsolódás sikertelen

A Firefox nem képes kapcsolatot létesíteni a(z) 88.87.250.1 helyen lévő kiszolgálóval.

* A webhely ideiglenesen nem érhető el vagy túlterhelt. Próbálja újra pár
    perc múlva.

* Ha semmilyen oldalt nem tud letölteni, ellenőrizze a számítógépe hálózati
    kapcsolatát.

* Ha a számítógépet vagy a hálózatot tűzfal vagy proxy védi, ellenőrizze, hogy a
    Firefox számára engedélyezett-e a webhozzáférés.

elröe kösz!!!
  • vftsforever
    jahm, mg annyi, hogy ha megy a torrent akkor a hibajavításnál az átjárónál hibát talál, ha kilépek a letöltésből akkor jó.
  • vftsforever
    Nahm, felraktam a .net framework 2.0-át, telepítettem a windows frissítéseket és semmi nem változott:( Valakinek valami ötlete hogy mitől lehet még? Jó szar msn nélkül már 3.napja:S
  • SimaSuna #5035
    igen létezik :)
  • totya24
    Létezik olyan keylogger, ami screenshotot is csinál és akár e-mailben is elküldi, ha adsz meg smtp-t. De ezt most hagyjuk, én nem is tudok és nem is hallottam ilyenről. Talán le kéne ülni beszélgetni a barátnővel az ilyen dolgok helyett:)
  • Forester
    Én is ettől féltem, de inkább megkérdeztem hátha tud valaki segíteni. Még várok egy picit hátha valaki már találkozott ilyennel.
    Azért köszi a válaszokat.
  • SimaSuna #5032
    counter spy
    spyware terminator
    ha ez sem...format c: :)
  • Forester
    WLM update nem segített. A windows autómatice frissíti magát.
    Valalmi olyasmit mondtak nekem, hogy ez egy vírus amit nem mutat sem a NOD sem a spy kereső progi és egy log fájlban meg van a neve valahol és az alapján meg lehet találni, csak az a probléma, hogy fogalmam sincs hol az a log fájl.
  • SimaSuna #5030
    WLM update..windows frissítések?
  • Forester
    Hello!
    Az a problémám forrása, hogy mikor bejelentkezek a WLM-be(8.1) olyan 5msp után hibaüzenettel leáll és kilép a programból. Ugyan ezt csinálja az Internet Explorer is viszont a Firefox hibátlanul működik.
    Mi lehet a gond?

Előrre is THX!
  • SimaSuna #5028
    Ezekhez a hibakódokhoz .NET Framework 2.0 szükséges

80004005
    800401f3
    80040154
    80040111
    80048883
    80048820
    80048848
    80072ee7
    80072efd
    80070190
    80070193
    800701f7
    80072745

Messenger ERROR Fixer
  • SimaSuna #5027
    WLM 8.1 és 8.5 fog csak működni...
    ha az internetkapcsolatod és a proxy/tűzfalbeállításaid rendben vannak, nézd meg, hogy a géped dátuma/órája helyesen van-e beállítva. Ha igen, add ki a következő parancsokat, majd próbálkozz újra:

Futtatásba:

regsvr32 softpub.dll
    regsvr32 wintrust.dll
    regsvr32 initpki.dll
    regsvr32 Rsaenh.dll
    regsvr32 Mssip32.dll
    regsvr32 Cryptdlg.dll
    regsvr32 Dssenh.dll
    regsvr32 Gpkcsp.dll
    regsvr32 Slbcsp.dll
    regsvr32 Sccbase.dll
  • vftsforever
    ja, és a hibajavításnál minden hibátlan
  • Myron
    úristen hallod leestem a székről a röhögéstől XDDDD

na de ami neked kell az valami fasza trojan amiben van keylogger, csak nézdd meg h nem találja e meg a vírusirtó vagy ilyesmi. most így kapásból nem tudok ilyet mondani, mert én egy saját keyloggert csionáltam magamnak :D azt nem adom ki.

btw: a keylogger nem félpercenként küld egy screenshotot, annak mi értelme lenne? hanem egy fileba írja a bill. leütéseket amit aztán elküld mailban a kémkedő személynek

suna: és honnan tudod biztosra h mindent tudsz? :D
  • vftsforever
    hello! Az msnem 80072745 hibakódot ír ki. Próbáltam új msn-t, régebbit, az ebbudy.com-on és a windows mesenger is műkszik csak a rendes live nem:) Mi lehet a gond? köszi előre is
  • SimaSuna #5023
    gondolom be kell tallózni őket...

99% h a c:/windows/system32-ben megtalálod őket..
  • SimaSuna #5022
    tűzfalon át van engedve?
    hanyas WLMet használod?
    eddig volt baja?