Windows Live Messenger
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A windowst nem akarom most emiatt ujrarakni vki segiccsen nekem plz
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Gaba323
de álíltolyag olyan is van már, amibe ha rezegnek, akkro a teló is megrezeg😄
.: mobilize.hu :.
HKLM, HKCU -> software/microsoft/windows/currenversion/run
mindkettõbõl szeddki.
http://loal.atw.hu
Ha a messengerbe szeretném megnézni a leveleimet akkor az outlook expresst nyitja meg.
hogy lehet azt beálítani hogy mondjuk a microsoft outlook-ot vagy esetleg a thunderbird-et nyissa meg ?
elõre is köszönöm!
MSI K9n neo V3 ,4800+X2 Athlon64 DDR2 4X1GB/800 Kingston, Sapphire HD3850 256mb
Chaos Anno Domini
Chaos Anno Domini
Nem indul el a 8.5 telepítõ
Csak a 8.1 betát tudom felrakni.
Uninstalláltam rendesen mégse történik semmi a 8.5-nél.
Elõjön a telepítõ ablak majd el is tûnik.
Mit kellene még törölni a géprõl?
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Chaos Anno Domini
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Másik fórumról idézek egy megoldás féleséget, hátha segít:
"Elsõ lépésként a gépen megkeresni a zip filét és törölni.Második lépésként véginézni a címlistát ki van az automatikus bejelentkezõk között-ott lesz olyan patrnert,"aki csak úgy jött"-ezt is törölni.
A registryiben a Messenger c.alatt lévõ kulcsokban ua. rákeresni "aki csak úgy jött" törölni stb.Magyarul kizárni a partnerek közül.
-Ezek mind vírusirtás nélkül is mûködnek.
Valamint a Messenger-t rávenni arra,hogy ne fogadjon el hasonló bejelentkezõt,a gáz csak az hogy ha már továbbküldted visszaküldik.
Arrow ehhez már minimum irtó kell,vagy ismeretlen bejelentkezését tiltani."
és:
"Ez egy uj virus Backdoor.Win32.IRCBot.acd.Worm virus.A kaspersky megtalalja a kinaiak dobtak a piacra.Hijackthis- tedd ide-Smitfraudfix-el meg kell probalni de eloszor hijackthis."
sok szerencsét az írtáshoz annak, aki már megszerezte magának. 😄
Chaos Anno Domini