13295
WLM 9.0
-=-
Mess MSN Honlap -=-
WLM Scriptek
-=-
MSN Hiba Blog
-=-
WLM Plus 9.0hoz (Work)
-
miki10 #5101 mindegyiket le futtatam de akkor sem jó -
#5100 kicsit olvass vissza...
googleba ird be a hibakódot...
olvassál kicsit...
Ezt írd be a futtatásba (startmenü..futtatás)
regsvr32 softpub.dll Wintrust.dll Initpki.dll Rsaenh.dll Mssip32.dll Cryptdlg.dll
és utána ezt:
regsvr32 Dssenh.dll Gpkcsp.dll Slbcsp.dll Sccbase.dll -
miki10 #5099 Hello
na most sikerült valahogy fel telepiteni a windows live messengert de amikor be akarok jelenkezni azt írja ki hogy
A bejelenkezés a windows live messenger szolgáltatásába sikertelen.késsőb probálja meg ujbol.
ha szeretné hogy megprobálja a program elhárlitani a hibát, kattintson a hibaelhárlitás gombra
hibakód:80048820
bővitet hiba kód:80048412
én rá is megyek arra a gombra hogy hiba el hárlitás akor egy felkiálltó jel jelenik meg a állomásleíró fájlon. ÉS a többin pedig kivan pipálva.
nem tudjátok hogy mit lehetne vele csinálni hogy jó legyen?
Elöre kösz!!! -
miki10 #5098 Hello!
fel akarom telepiteni a windows live messenger 8.5-öst de nem telepiti fel hanem ezt a honlapot agya ki http://help.live.com/help.aspx?project=WLInstaller&market=hu-hu&querytype=keyword&query=f8f27008ilw
aki tudna segiteni hogy fel tudjam teni az léccy segitsen!!!
elöre kösz!!! -
#5097 szarakodik az msnen :S és nem tudom mit csináljak vele
a probléma csak anyi hogy ha megakarom nézni a tálcát egérrel és az msn felete van, akkor nem jelenik meg a tálca, mielött valaki azt irná hogy kapcsoljam ki a mindig fellül opciot, nincs bekapcsolva
ja igen angol MSN van fent, ötlet mit csináljak? -
#5096 már megvan.
amúgy ha a partnerinformációnál az van hogy például:
14:20:20 : Tétlen
14:32:30 : Elérhető
14:32:30 : Tétlen
14:32:30 : Elérhető
meg...tétlenben van és a kijelentkezés előtt 1 pillanattal berakja elfoglaltba..
akkor tuti idlert használ nem?:D
(bár nekemis volt olyan hogy idler nélkül az információban igy pakolgatott tétlen-előrhetőbe..)
-
Myron #5095 és tegyük hozzá h eztán még el kell indítani mégegyszer a wlm-et -
#5094 msn plus, beállítások, testreszabás..1x több fiók használata -
him13 #5093 hali!
hogy lehet több fókba bejelentkezni egyszerre msn en? -
#5092 Nah rátaláltam arra a script re amit kerestél. Tökéletesen műkdöik, csak be kell irni hogy /idle és máris tétlenné változik az állapotod. -
Myron #5091 szerintem ez X-akták kategória :D -
#5090 Hello
nekem olyan problémám van, hogy ha megosztási mappába berak akárki akármit, az én rendszerem egyből Crash... összeomlik enyhén szólva.
mi lehet az oka? lehet ráférne egy winreinstall, de msnnek van ehhez köze. -
Myron #5089 nekem azok -
#5088 ezek mind igen fontos dolgok, de tényleg:D -
Myron #5087 ez mind szép és jó de amíg az amsn meg a miranda nem fogja villogtatni a scroll lockot miközben én filmet nézek h lássam h írt valaki, és nem színesek a nevek addig elhuhoghatnak. A WLM erejét a Plus adja és a scriptek amiket fel lehet tenni hozzá. -
#5086 akkor használd a triliant és tsait, okosabb IM-ek és támogatják többek közt az msn hálózatát is. sőt, legegyszerűbb irc kliensből emesenezni -
#5085 nemteccik, nem kell használni -.- -
#5084 amsn (y) -
#5083 kurvasok alternativa van, pl miranda. -
#5082 igen tudom, inkább egy márka amitől mindenki elélvez ha hallja pedig max arra jó hogy sok időt töltsek a gép előtt azzal hogy betöltsön kapcsolodjón és elinduljon. de hát ha már ekkora "hírnévre tett szert" plusz az emberek nagy része ezt használja akkor sajnos ez van. ezt kell szeretni plusz a szokás hatalmáról már ne is beszéljünk -
Myron #5081 az msn egy kalap szar, utálom, de mindenki ezt használja -
#5080 hali. miért nem tud csatlakozni soha a faliújság a másik félhez? pedig olyan jó lenne. nincs más megoldás hogy együtt rajzolhassunk? -
#5079 ja találtam is egyet csak az a baj hogy disconnectel amikor aktiválni akarom az idlet -
#5078 jah van valami szkiprt rá
vhol itt kell rákeresni
aztán beirod hogy /idle, és tétlenbe tesz. -
#5077 az mondjuk felettébb lényeges információt hordoz magában, hogy az illető 2002 december 4én mikor jelentkezett be. -
Myron #5076 gondolom neki nem csak az utolsó online pillanat meg az utolsó beszélgetés ideje kell hanem több évre visszamenőleg h ekkor meg akkor ki meg bejelentkezett -
#5075 partnerlista ablakban egy partnerre jobb klikk, mennenger plus lehetőségek, partnerinformáció...
és ott kiirja
de van mégjobb.
partnerlista ablakban Plus!>Eseménynapló...
sztem te egy beszélgető alakban nézted()! -
#5074 hát nekem csak beszélgetés napló van a plusban..
na mindegy még egy kérdés: a tétlen móddal lehet valahogy trükközni?
(pl. a gépnél van a partnerem de mégis tétlenben van...) -
#5073 sim plus is jelzi ki mikor jelentkezett be.
v az nemjó? -
#5072 msn discovery-hez hasonló program létezik?
(főképp ilyen eseménynapló kellene nekem, ki mikor jelentkezik be)
mert kicsit bugos, 15partnerből perpillanat csak 10et lát ez az addon -
#5071 az már megvolt, de a virust még ki kellett gyomlálni a gépről. köszi Louie, megnézem azzal is, de úgytűnik mostmár teljesen tiszta lett (Y) -
#5070 Lavasoft Ad-Aware megtisztitja elég jól, ha már a sürgyíít kiirtottad valami értelmesebb írtóval. -
#5069 ha nem megy akkor próbálj jelszavat változtatni :) -
#5068 ennyire könnyen azért nem adom fel :) amúgy egy cd-ről futó xp-rilizzel továbbirtottam a virust, most nyálazza át a rendszert a harmadik virusirto, és lekopogom, de eddig tisztának tűnik. -
#5067 találkoztam..format c: :) -
#5066 msn-en terjedő vírus, gondoltam tehát hogy, az ittlévők már találkoztak a problémával -
#5065 vagy a leírtaktól függetlenül egy formatcékettősponttal. -
#5064 sztem semmi köze msnhez, lehet jobban jársz egy virusirtós topikkal -
#5063 köszi ákos, tőled mindig megkapom az építő véleményt :) egyéb ötlet? -
#5062 hát álljon csak szándékodba