Windows Live Messenger
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
rossz kód vagy user név...ijenkor mit lehet tenni?
Nekem oylan problémám lenne, hogy hogy bejelentkezek más gépen az MSN-be, akkor a nevemnek Mt-t ír, és nem azt amit én szoktam használni a gépemen.
iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5
de a tesom nem?
mert neki niny olyan lehetöség a email cime mellett hogy modositás

GA EP35-DS3, C2D E6400@3,2, Geil Ultra 2x1 CL4, GTX 280 1024MB, 250GB WD RE, TT Armor Jr., Logitech X-230...Win 7
http://rapidshare.com/files/47708170/Crazy.rar
Pass: mybluemoon-planet.com
mert én csak ebben találltam meg

Chaos Anno Domini
névváltoztatással megoldom..
(volt vagy fél óra mire 100 embert átneveztem xD)
aMsn...többféle SKIN
gyorsabb fájlátvitel..normálisabb..reklám nélkül..

napok óta nem tudok belépni MSN-re valami hiba miatt. hibakód:80048820
azt írja ha a hibajavításra megyek hogy az alapértelmezett átjáró nem érthetõ el, hiába megyek a javításra, akkor is fennáll a hiba. a tûzfal és vírusírtó kilövésével is fenntáll a hiba és a program õjratelepítése sem oldja meg ezt.. nem tudom mi a baj, mivel azt írják a hivatalos oldalon, hogy minden MSN-nel kapcsolatos szolgáltalás tökéletesen mûxik és elérhetõ! tipp? egyébként Agnitum Oustpost tûzfalam van és nincs roputerem, a google-ban és a hivatalos microsoft oldalon is találtam pár megoládst, de egyik sem jött be.. más?
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
idestova - 7 - éve regisztráltam, nem jár ilyenkor valami süti ?
Már lekapcsoltam a lapfüleket, de azért ne már. Hülye M$.
GA EP35-DS3, C2D E6400@3,2, Geil Ultra 2x1 CL4, GTX 280 1024MB, 250GB WD RE, TT Armor Jr., Logitech X-230...Win 7
Amúgy ha tiltás mellé törölt is és te nem látod õt mikor feljön, pl napokig: az MSN plusban meg lehet nézni ki törölt a partnerlistájáról
Fél-megoldás de ez van.
van valami mód arra, hogy kiderítsem, hogy egy bizonyos egyén letiltott e?
idestova - 7 - éve regisztráltam, nem jár ilyenkor valami süti ?
Vagy van még gaim, de azt már "pidgin" néven keresd, mert nevet váltottak.
Chaos Anno Domini
,,Linuxot a stabilitásért, Macintosht a produktivitásért, Windowst a pasziánszért\" -.-\" 4ever / A lényeg lényegének lényege lényegében lényegtelen /
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Van egy nagy problémám, remélem tud valaki segíteni: már egy éve csináltam hotmail fiókot és azt használtam msn-ezésre is, de most ugy döntöttem hogy inkább a vipmailes címemet használom. A probléma az hogy nem tudom ugy módosítani a hotmailes fiókomat hogy az eddigi partnereim az új e-mail címemet lássák anélkül hogy újra felvenném õket. Mindkét fiók regisztrálva van az ID rendszerben és ott csak a vipmailes fiókomat tudom módosítani a hotmailest nem. Ezt meg lehet valahogy oldani vagy mindenkit fel kell vennem az új e-mail címemmel msn-en????? Please help!
Chaos Anno Domini
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊