13295
WLM 9.0
-=-
Mess MSN Honlap -=-
WLM Scriptek
-=-
MSN Hiba Blog
-=-
WLM Plus 9.0hoz (Work)
-
weber #5221 Jaja... Onnan szedtem le... Az egyik vedóba láttam a linket.
Lehe, h valami vírus geci volt, mert elég furcsa azóta a gépem, de a vírusírtó nem talált semmit :S ffx-em is meghalt, szal új wondows lesz valamelyik nap :@ -
Myron #5220 6mb tömörítve 300kb :D szánalmas -
Myron #5219 http://www.sendspace.com/file/muf36h
innen szedted le?
mindenkinek hibát ír :D írták a youtube kommentekben
én ezért fel se raktam, tuti valami vírus, talán majd egy virtuális gépre felrakom, bár nekemis úgyis ezt fogja kiírni -
weber #5218 Én asszem megtaláltam, de telepítés közben hibát ír ki...:S
-
Myron #5217 na hát ez egy nagy kamu
nincs fenn sehol, isohunton megtaláltam, jelszót is találtam hozzá és a winrar telepítője volt benne. gondoltam h faszság az egész, az a gyerek aki nekem mondta az is biztos csak youtubeon látta, nagy kamás -
weber #5216 Van ilyen program. chatos webcam spy a neve, de én sajnos nem találtam.
youtube-n van róla pár videó. -
adamm0 #5215 azé ennyit konyítok a dolgokhoz -
#5214 jah azt hittem a spoilere érted:D -
#5213 nemtudok róla..
-
adamm0 #5212 MSN-személyes üzenetnél nem megoldhetó? -
#5211 -
adamm0 #5210 autoszimulator ezt hogy írtad ki?nagyon állat -
#5209 köszi a gyors választ :) -
#5208 itt és itt
perjellel kiirni.. hát azt mondjuk egy scripttel, vagy bindeléssel, hogy vmeiket rábindeled egy gombra pl.
Suna: köcce ;) -
#5207 azt szeretném kérdezni, hogy azt hogy lehet h mondjuk szivvel és mosolygos smiley-val (tehát (L) és :) ) irjunk ki valamit...
régen egy perjeles paranccsal valahogy lehetett de nemtudom
légyszi segitsetek -
#5206 ha elérhető leszel feljön az ablak oda kiirhatsz bármit..
vagy ha elteszed magad nincs gépnélbe akkor feljön az ablak és ott beirod amit akarsz...
vhol volt olyan opció h személyes üzenet beállítása de most nincs itt
(lehet felkéne telepíteni, meg frissíteni..) -
#5205 várjál..
-
#5204 gecinagy off, suna nézzed meg :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!még mindig mirandát használsz tesó? akkor hogy csinálsz vele személyes üzenetet? köszpusz ;) -
#5203 9.0 beta (magyarhoz) valaki adna egy linket ? pls köszi előre is:D -
#5202 most hogy letöröltem a WLM-et, megjelent a plusnál a skinezési lehetőség, és azok tárhelye is, csodás :D -
toretto r34 #5201 köszi -
#5200 itt -
toretto r34 #5199 és hogy tudom a jelszavam megváltoztatni mert nem tudom hol kell -
#5198 gyakorlatilag lehet h feltörték..
-
#5197 elvileg. -
toretto r34 #5196 de hogyan? senki nem tudja a kódómat elvileg -
weber #5195 Valaki egy másik gépről bejelentkezett a te címeddel :) -
toretto r34 #5194 Sziasztok meg tudnátok mondani hogy mitöl van az hogy egyszercsak kiirja az msn hogy ön egy másik számitógépröl csatlakozott, és ezzel ki is lép. Ez mi lehet? -
spy803 #5193 A bereszoo.comról kéne a föőoldalról kiíratni az aktuális névnapi verset. Aki ismeri Béres Zoo-t az érti, hogy ezek a versek nem konkrét személyhez szólnak. :) -
Myron #5192 szerintem én meg tudnám csinálni, de milyen oldalról és mit kéne kiíratni? -
Myron #5191 beszarás h ilyenek miatt már nem is enged bejelentkezni -
#5190 Lol meg lett a probléma :D a gép dátuma miatt nem jelentkezet be, mert reseteltem a biost xD -
#5189 Köszi ! :) -
#5188 ezt csináld meg: MSN főablak..FEL LE nyíl...partnerek rendezése...részletes adatainak megjelenítése -
#5187 csak nállam van probléma? nem tudok bejelentkezni, ezt az errort irja ki 80048820 + extended error 80048412
-
#5186 Ma voltam haveromnál és láttam az msnjét, ami úgy van megcsinálva, hogy a képet kiteszi nagyba a bal oldalra és mellé írja a szöveget amit az ismerős kiírt.
Ezt milyen skriptel lehet megcsinálni? Vagy milyen program kell hozzá? Mert elfelejtettem tőle megkérdezni. :s -
adamm0 #5185 azt nemtudom...megpróbáltam jó...szóval elég kiszámíthatatlan -
#5184 nekem altgr+shiftel vált vissza vagy a sorrend mindegy? -
spy803 #5183 Ki tud Szkriptet programozni? :)
Egy olyan kiegészítésre lenne szükségem, ami egy honlapról letölött információkat ki tud iratni személyes üzenetben, létezik illyesmi? -
#5182 helló. hova menti a smilekat a drága vagy milyen program van aminek a segítségével csoportosan bemásolhatok smilekat?