Windows Live Messenger
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
<#confused>#confused><#szomoru1>#szomoru1><#conf>#conf>
A smooth sea never made a skillfull sailor
UGy sikerült elérnem, hogy partnerek fülnél van oylan hogy partnerek szûrése. ott pedig az elérhetõre mentem...
és láss csodát ottvan elérhetõ a partner 😄
végre😄
most igen örülök, met ez végett akartam csak uj cimet csinálni igy megoldodott tudok vele beszéni ....
fura dolog és nem értem. mert szinte mindig online de már fél éve nemtudam vele beszélni most meg a szürõvel kijelezte...
na most szolljatok hozzá 😉
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
vannak olyanok a régin akiket ismerek (vagy csak valamilyen szinten) de már egy éve nem beszéltem velük, meg nem is fogok. elférnek azon, de nem kell tudniuk az ujrol)
mind1 a régin is szelekt lessz... aztán akkor inkább átmásolom õket egyesével...
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
felveszed a 90et és kitörölsz 40et...
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
pl régin vagy 90ember, azok maradhatnak ott nem fogom törlgetni meg tiltani, de az ujra csak 50-et akarok.
Szoval lehet ezt valahogy szelektálni esetleg?
2. partnerek importálása...újcímben..partnerek exportálása..
És ha csináluk egy uj msn cimet akkor a régibõl áttudom másolni a partnerlistát vagy csoportokat valahogy? Vagy csak egyesével lehet felvenni õket?
Egy olyan problémám lenne, hogy a Live Messengerem (8.1.0178.00) nem engedi a távsegítség szolgáltatást.
mindig azt írja ki, hogy Felkérése nem lett elküldve. A szolgáltatás (Távsegítség) használatához a Messenger legújabb verziója szükséges. A legújabb verzió a Windows Live Messenger frissítési webhelyérõl telepíthetõ.
Pedig a tûzfal ki van iktatva és az XPben is engedélyezve van.
Amikor utoljára használtam akkor még nem a Live volt a gépemen és tökéletesen mûködött. Elvileg a Livenek is tudnia kellene ezt a funkciót. A legújabb verzió van fönnt nem értem miért nem mûködik...Akinek segíteni akartam annak is ugyanez a verzió van fönnt.
Valaki tud valami megoldást??
A smooth sea never made a skillfull sailor
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Nekem ma délelõtt jó volt az msn,aztán leformáztam a gépet,feltettem a Vistát,mindent faszán feltelepítettem,de amióta fent van délután 13 óra óta,azóta nem lép be msnre se a 8.1-el,se a 8.5-el,másik géprõl viszont belép. Azt írja ki hogy "Jelenleg nem használhatja a Windows Live Messenger programot mert partnerlistája nem érhetõ el. Késõbb próbálja meg újból. Hibakód: 81000378"
Segítsetek légyszi! Régen jó volt Vistán is!
Samsung HD161HJ típusú vinyóhoz keresek elektronikát. Aki rendelkezik ilyennel és megválna tőle, az dobjon egy PM-et! Munkám gyümölcsét cserélném valami ehetőbbre.
és ebbe h tudom belefoglalni a nevét annak akivel beszélek, anélkül h külön be kéne írjam?...
dixitque deus fiat lux
WLMben katt a MSNPLUS jelre...gyorsszöveg..beállítások...hozzáadás..
és akko lesz
van más módja a hagyományos rákatt az "1 függõben lévõ felkérése van" linkre majd elutasít módszeren kívül?
GA EP35-DS3, C2D E6400@3,2, Geil Ultra 2x1 CL4, GTX 280 1024MB, 250GB WD RE, TT Armor Jr., Logitech X-230...Win 7
bocs h a forumot chatnek használom S:
dixitque deus fiat lux
úgyértem pl azt szeretném h legyen egy olyan parancsom h /hello .
és ha beírom h /hello akkor annál akihez beírtam írja ki h Hello egy üzenetbe...
valaki vágja a szkriptelést?...
dixitque deus fiat lux
valami 5let h h lehetne leszkriptelni?
fogalmam sincs nagyjából a szkripteléshez, de könnyn tenulok 😛
valami rövid tutorilat elolvastam valahol de az 0...
nem tudtok egy jót?...
ez a szkript annyiból kéne álljon h ha beírod a parancsot akkor egy üzenetbe felhasználja mindkettõtök nevét valami szöveggel...az nm lehet olyan bonyolult 😛
....
dixitque deus fiat lux
valamikor régebb..kb két éve :S...a plus!-ba volt egy olyan script integrálva h ha beírtad h /slap akkor a jelenlegi partneredet nyakoncsaptad egy nagy büdös ponttyal 😛
Úgyértem írt egy olyan üzenetet h :"xy"-n nyakoncsapta "wz"-t egy nagy büdös ponttyal...
hallott vagy látta valaki ezt?
mert sehol se találok róla semmit, és naon hiányzik...
esetleg valami ötlet h h lehetne beszkriptelni...
dixitque deus fiat lux
kb 3-4 napja azt írja az msn-em mikor bejelentkeznék h nem tudkapcsolódni pedig van net a gépen. rámegyek h hibaelhárítás nem talál semmi hibát ha rámegyek a javításra akkor megint elkezd bejelentkezni de megint ugyanazt írja. mi a hiba?
AMD Athlon X2 4800+ 3.00 GHZ, ASUS M2N-SLI, 2x2Gb DDR800 Kingmax, MSI GeForce 8800GTS 320Mb, Samsung 250Gb, Windows 7 x64
Valaki segitsen...
"új jelszó létrehozására szolgáló adatok" rész alatt módosítás és megváltoztatod
Ha már így jártál gondolkozz kicsit honnan tudta meg az a valaki. Esetleg könnyû votl a jelszó? pl keresztnév, 12345, ilyesmi
Vagy netán látta mikor beírod, stb
A következõ jelszónak javaslok nehezebbet, amiben van számok, betûk, szimbólumok is.
Olvasmány ehhez: itt
GA EP35-DS3, C2D E6400@3,2, Geil Ultra 2x1 CL4, GTX 280 1024MB, 250GB WD RE, TT Armor Jr., Logitech X-230...Win 7
Amit elfelejtettem mondani: Úgy vettem észre a dolgot, hogy eltünt a partner listámról. Egyiknap fentvolt a másiknak meg már sehol sem volt...
párszor már eljátszottuk ezt a progival. Bepakolta mindig a tiltott listára is. És fura modon, volt hogy nem engedte felvenni abba a csoportba ahol eredetileg volt. Áthelyezni se tudtam oda (egyszerüen annak a csoportnak a neve nem szerepelt azok között ahova pakolhatod)
Egy elég fura problémám van. Megprobálom elmagyarázni.
A helyzet az, hogy az egyik ismerõsömmel már május óta nem tudok beszélni, mivel sosincs fent msn-en. A gond csupán az, hogy 24 órábol 24-et megy neki a gép és mindig bevan jelentkezve...
Már vagy egy féléve vettem észre hogy nemvolt jo ideje elérhetõ ám másnál pedig igen. Nem vagyok letiltva nála. Ilyenkor letiltom letörlöm felveszem feloldom letörlöm megint felveszem ujrabejelentkezem és akkor talán elérhetõ lessz. De most már május óta ez sem mûködik. Nincs humorom ezért uj msn cimet csinálni (ha nem muszály)
Erre várnák valami megoldást vagy tanácsot.
Pontos tipped nem tudok, mert nem kaptam ilyet, de úgy tudom a nod32 ezt már megtalálja elvileg, ha errõl beszélt a nodos csávó.
Ha megtalálta akkor kérlek írd meg milyen néven észlelte.
Amúgy, ha van másik vírusírtót elõbb azzal is megpróbálhatod keresni.
Samsung HD161HJ típusú vinyóhoz keresek elektronikát. Aki rendelkezik ilyennel és megválna tőle, az dobjon egy PM-et! Munkám gyümölcsét cserélném valami ehetőbbre.
Mondjátok csak, van olyan program amivel a rejtve kapcsolódókat is látni lehet? A többi varázsló program nem érdekel,csak kimondottan olyan ami vmi ilyet tud. Elõre is köszönet a nagylelkû válaszadóknak 😊