Windows Live Messenger
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
▓██▓▒░LaLiKám Csak OkOSAn░▒▓██▓
Tudnátok nekem segíteni ? Megszoktam a régebbi MSN nél , hogy a kis zöld emberkék helyet a partner képe jelenjen meg. Én bogarásztam meg nézegettem de nem tudom hogy kell beálítani. Elõre is köszi a sziveségeteket.
▓██▓▒░LaLiKám Csak OkOSAn░▒▓██▓
ilyen nincs?
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
vagy hogy NE lehessen törölni a géprõl? (eltüntetni)??
fontos lenne :)
.: mobilize.hu :.
Létezik arra valami program vagy script, amivel azt tudom megnézni, hogy ki van rejtve kapcsolódva?
Take my love, take my land. Take me where I cannot stand. I don\'t care, I\'m still free.
http://loal.atw.hu
Nekem olyan problémám van, hogy eddig valamilyen régebbi live messengert használtam , amivel nem volt probléma (bár elég sokáig szarakodtam mire megtaláltam azt a verziót, ami nem dob ki 5 másodperc után)és most ugye minden áron frissítetni akar. Ha frissítem akkor viszont belépés után 5 másodperc után kidob , és még valamiylen régebbi msnt se tudok visszateni. És mindez pedig csak laptopon van, asztali gépen simán megy. Valakinek esetleg van ötlete, hogy mit lehetne tenni?? Elõre is köszi
"Azt is tudni kell, h a torrentnek mindig nyitva van egy fix port"
De azért köszi a reagálást
http://loal.atw.hu
Probléma lenne...:)
Tudnivalók:
- Windows Live Messenger 8.1-et használok
- Valamint routerem van (Netgear RP614v3)
Az a helyzet h alapból be tudok jelentkezni a messengerbe...ha közben torrentezek és mondjuk kijelentkezek, utána visszatudok jelentkezni...de csak addig amíg fut a torrent. Ha már bezártam a klienst és utána akarok MSN-re jelentkezni, akkor már nem tud. Ilyenkor azt szoktam, h nyitok valamilyen portot a routeren és ez megoldja a problémát. Csak már kicsit unalmas...
Azt is tudni kell, h a torrentnek mindig nyitva van egy fix port, tehát nem az zavarhat be. Az MSN meg nem tudom mit használ.
Légyszi segítsetek, ha tudtok. Mellékelek képeket is:
MSN verzió:
Router beállítás:

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Nem tudok mit csinálni ezzel... azt hiszem maradnak az alternativ lehetõségek vagy a régi msn beizzitása.
köszi :)
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
vagy rohadtul vak vagyok, vagy rossz helyen keresem :S
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
Chaos Anno Domini
Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyõznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]
Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyõznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]
Intel Core i3-550 3.2GHz, Kingston 2x2GB DDR3 1333MHz, Asus GTS 450 DirectCU OC (1GB GDDR5), ASUS P7H55-M, COOLERMASTER RC-335-KKN1-GP Elite + CHIEFTEC CTG-500-80P 500W + Win8.1 Enterprise x64
Intel Core i3-550 3.2GHz, Kingston 2x2GB DDR3 1333MHz, Asus GTS 450 DirectCU OC (1GB GDDR5), ASUS P7H55-M, COOLERMASTER RC-335-KKN1-GP Elite + CHIEFTEC CTG-500-80P 500W + Win8.1 Enterprise x64
eddig az msn7.5-öt használtam, de ma reggel nem lehetett bejelentkezni, mert károgott hogy letölthetõ az új verzó...nem tudtam belépni, mert mindig feljött ez az ablak...jó leszedtem, felraktam (windows live messenger lett belõle...)
letöröltem, felraktam újra a 7.5-öt, de megint károgott...felraktam újra az újat...
1. kérdés: nem lehet ezt valahogy megszünetni, mert nekem a 7.5 tökéletesen megfelelt, ennek viszont nem tetszik a kinézete...de ugye ha felrakom a 7.5-öt, károg az új verzió miatt és nemtok bejelentkezni...
2.kérdés: ha ez nem megoldahtó, akkor ebben a wlm-ben hol lehet azt beállítani, hogy a partnerek képei a partnerlistában megjelenjenek? mert most ilyen kicsi zöld msn ikon van ott, és csak akkor látom a képüket, ha rákattintok, vagy ha beszélgetek velük...
elõre is köszi a válaszokat!