13295

Mielőtt BÁRMIT kérdeznél, előtte látogass el a WLM FAQ-ra

-

WLM 9.0
-=-

Mess MSN Honlap -=-

WLM Scriptek

-=-

MSN Hiba Blog
-=-
WLM Plus 9.0hoz (Work)

• Doog
    Azért írtam, hogy nem szabad megkérdeznem. :)
    Bocsi töröld őket.
  • SimaSuna #5260
    fake oldal..

+ banner NAGY piros betükkel..
  • Doog
    Tudom, hogy ilyet nem szabad kérdeznem, de mégis megteszem. :D
    Ezen az oldalon kívül nem tudtok olyat ami kiírja, hogy ki tiltott le?
  • Myron
    ja nem, nem ez kell neked
    neked ez kell:
    partnerek -> partnerek rendezési elve -> nem elérhető partnerek csoportosítása

szét kéne nézni a menüben..
  • Myron
    partnerek -> partnerek szűrése -> az összes partner megjelenítése
  • Rash87
    Hellosztok. Most tettem újra a windowst,meg minden,msn-t is. Régen úgy volt,hogy volt egy Csoport legfelül,meg Nem Elérhető illetve Elérhető partnerek.
    Na most feltettem az msnt,plus,mindent,ami eddig volt(asszem),s minden partner egybe van,tehát nincs külön meg az az csoport,ha meg létrehozok 1et,s belerakosgatom néhány partneremet,akkor ott lesz a csoport,de pl nem mindegyik tagja,mert pl aki offline,azt a Nem elérhető alap csoportba teszi ez a szar:@ S kurva idegesítő... Mert régen úgyvolt,hogy aki csoportba tettem,az akár offline akár nem,ott mutatta. Nem tudom érthető-e,de valaki tud erre megoldást?
  • bamart
    átállítottam az órát és jo is lett nagyon köszi
  • bamart
    az órát még nem állítottam át :D lehet h az a baj a dll-ekket megcsináltam ;)
  • akyyy
    megjelent az uj plus!
  • autoszimulator
    nos pedig más gáz nem lehet, zone alarm kikapcs, óra dátum átnézése, majd a leirt dll-kkel való művelet. Általában az óra és a dll elég, hisz ha eddig is vot zone alarm, és nem okozott gondot, akkor ezentúl sem kellene.
  • bamart
    valaki segítsen lécci!
  • bamart
    sziasztok megcsináltam ezt : honlap
    még ujra is indítotttam a gépet de még most is ezt írja ki de még a zone alarm vírusírtómal is megcsináltam amit kellett
  • SimaSuna #5249
    Olvass Vissza!
    Google.co.hu
  • akyyy
    beirod googleba a hibakódot, egy rakás megoldás van rá
  • bamart
    sziasztok lenne egy kis problémám amikor be akarok jelentkezni ezt írja ki : "A bejelentkezés (a következőre : Windows Live Messenger ) sikertelen,
    mert a szolgáltatás átmenetileg nem érhető el. később próbálja meg újbol.

Hibakód: 8100030d"

és később is megpróbáltam és nem jött be lécci vki segítsen!!!
  • fery02
    Tudom, hogy ezzel a módszerrel lehet, csak én szeretterm volna, hogy egyszerre le lehessen őket menteni, de végülis sejtettem, hogy ez lehetetlen.
  • autoszimulator
    Megosztási mappa? Oda minden fájlt beszórsz, eccercsak átmegy :)
  • McGrady
    helló, 8-as MSNem van, és van hogy egy mappából több fájlt szeretnék küldeni valakinek egyenként. Ugy ehhez elküldöm neki az első fájlt, aztán a másodikat stb...az a gond hogy az msn mindig elfelejti hogy honnan küldött fájlt legutoljára, én meg lusta vagyok folyton kikeresni a mappát...nem tudjátok meg lehet-e valahogy csinálni hogy ne felejtse el? :)
  • akyyy
    nekem bejön
  • spy803
    Lemented az összes smileyt és berakod msnbe. Nem nagy dolog, csak időigényes, főleg, hogy némelyiknek igen pocsék minősége lesz
  • fery02
    Gondolom nincsen arra mód, hogy az MSN-be beillesszem egyszerre az összes sg-s smiley-t. <- leginkább ezt :P
  • Grove4
    Köszi szépen!
  • adios
    #5238 :D

#5237-Nyomd le egyszerre a shift+alt gombokat és megkell javulnia:)
  • bertino
    az, hogy átállítódtak angolra.
  • Grove4
    Sziasztok,az lenne a problémám,hogy az msn-em betűi átálítódtak angolra asszem,de az a lényeg,hogy nem azt írja amit én,mi a gond?
  • Helomas
    Sziasztok! Letöltöttem az msn live plust és szeretnék hozzá The Dark Knight skint letölteni,de egyszerűen nem elérhető a msn plus hivatalos letöltő oldala,lassan már egy napja. :( Ha esetleg tud valaki nekem segiteni valamilyen müködő linkkel ,azt megköszönném.
  • DarkSly
    Nem, 7.5
  • autoszimulator
    Melyiket akarod feltenni? 8.5?
  • bertino
    talán a beállításokban.
  • Myron
    milyen keci?
  • Cat 02 #5231
    VÁááááá, hol kell kikapcsolni h ne csipogjon ez a keci ? :D
  • DarkSly
    Hi!
    Lenne egy problémám az msn telepítésével. Eddig ha újratettem a windowst mindig simán felrakta de most sehogy se akarja. Ha az oldalán levő WLinstallert elindítom, kiírja, hogy "Az alkalmazást nem lehet elindítani, mert a WINHTTP.dll nem található. Az alkalmazás újratelepítése megoldhatja a problémát." Ja, csak hogyan telepítsem újra, amikor még nincs is felrakva:S
    Aztán próbáltam a júniusi Gamest. DVD-ről felrakni, ott el is indítja a kicsomagolást, de aztán kiír egy hibaüzenetet, hogy "A bootstrap.exe hibát észlelt és leállt. A kellemetlenségekért blablabla."
    Szerintetek hogy telepítsem fel az msnt? Nagyon kellene, az ebuddy.com-on meg nem az igazi a duma.

Előre is kösz a segítséget
    Üdv
    B
  • bertino
    :D
  • akyyy
  • Myron
    nem tudtam aludni szal untam magam és megcsináltam
  • Myron
    na az jutott eszembe h ha rövid a neved akkor az első sort be lehetne rakni a név után a maradék 3 meg kifér asszem, na majd holnap, most aluka
  • Myron
    Megcsináltam a scriptet. A gond csak annyi h nem fér ki annyi szöveg a személyes üzibe. Szal tök feleslegesen szarakodtam vele. Megnézhettem volna mielőtt nekikezdek h kifér e egyáltalán... Mind1, legalább gyakoroltam egy kis regex-et.
  • weber
    firefox :)
  • Casillas
    firefox?
  • Myron
    ffx-ed? azmi?