Windows Live Messenger
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
()() (^^)
Viszont nem akarok wint újratelepíteni 😞
Akkor buktam ezt a megosztási mappa dolgot?
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Hiába kattintok az Igen -re nem csinál semmit ( mintha nem is kattintanék) és nem tudok így megosztási mappát csinálni.
Tudna valaki segíteni egyrészt, hogy a súgó mûködjön, másrészt, hogy tudjak megosztási mappát csinálni ?
Az biztos, hogy nem tûzfal miatt nem engedi, mert nincs tûzfal a gépemen 😄
Early lurk, mutaharrass majd swarm push, dropp és guák GG !

friss XP
új directX
tûzfalon kiengedve / tûzfal kikapcsolva
eddig semmi baja nem volt...
8.0.178
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
live 8.1 + plus esetén ha felveszek valakit partnernek, és az még nem "igazolt vissza", de küldök neki ilyen azonnali üzenetet, amit ugye akkor kapsz meg ha bejelentkezel, akkor õ azt megkapja attól függetlenül hogy partnerem-e?
Vivimos por ti, vence por nosotros.
ha lenne vkinek kedve mittom hireket összehozni rá , összedolgozni,majd fórum is lesz, ilyesmi az írjon. csak beindul majd<#duma>#duma><#boxer>#boxer>
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
C:\Documents and Settings\Felhasználóneved\Local Settings\Application Data\Microsoft\Messenger\Email címed\ObjectStore\Custom Emotions
A Custom Emitons mappát kimented, majd bemásolod ha pl újra raktad a gépet ugyanide
tudnátok egy smile átmentõ programot ajánlani
ACER ASPIRE 5742G intel Core i3 370 m ATI HD 5470 3 GB DDR3 RAM 320GB HDD 15,6 HD LED win7 64bit home premium
\"Szerintem mar a kukasok is uj szaknyelvet hasznalnak, ami tele van \"megelozo csapas\", meg hasonlo kifejezesekkel es Improvised Explosive Deviceket keresnek a szemettartokban. LOL\" by NEXUS6
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
hogyan tudnám letiltani az msn-t? tesóm folyamatosan rajta lóg és nem bírok hozzáférni a géphez. esetleg ha valamilyen oknál fogva "elromlana" az msn, és ha ezen az újratelepítés sem segítene, talán használhatnám én is a gépet <#eplus2>#eplus2> ötlet?
\"Szerintem mar a kukasok is uj szaknyelvet hasznalnak, ami tele van \"megelozo csapas\", meg hasonlo kifejezesekkel es Improvised Explosive Deviceket keresnek a szemettartokban. LOL\" by NEXUS6
akkor nem is olyan érdeke.s...
klikkú
What is i'm? What is the charity emoticon about?
illetve mindegiyk ir valamirõl, pl az (xx), vagy (brb), az ún. rejtett szmájlik.
de most veszem észre irja, hova lett a kérdõjeles szmájli
A partnerlista alatti reklámablakot el lehet tüntetni valahogy?
http://joeperry.blog.hu/
Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
Blues, Peace and Jimi Hendrix...
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Chaos Anno Domini
Valaki feltörte az msn jelszavamat,és mindig kirja kis ablakban hogy másik számitogépröl jelentkeztem be,engem meg kidob,gyors jelszováltás kell vagy valami,ááá 😞
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Azt szeretném megkérdezni, hogy miért fagy le a Live webkamerázás alatt, ha linket küldenek msn-en keresztül és azt szeretném megnyitni. De ugyanez van átküldött fájlok ablakból történõ megnyitásakor is. A rendszert most tettem újra, elõtte is ezt csinálta, nem hiszem, hogy kevés lenne neki a gép, hisz 1Gb Ram meg 3200+ Amd processzor van benne.
-muszáj-
▓██▓▒░LaLiKám Csak OkOSAn░▒▓██▓