13295
WLM 9.0
-=-
Mess MSN Honlap -=-
WLM Scriptek
-=-
MSN Hiba Blog
-=-
WLM Plus 9.0hoz (Work)
-
#5301 8.5-ös verzió.
De köszi sikerült, kitöröltem a regeditből is és jó. :) -
#5300 teljes törlés megvolt?
regeditből is?
mi van felrakva csak az MSN?
hanyas verzió? -
#5299 Erre a hibára van valami megoldás? rákattintok az msn ikonjára rövid ideig be is jön az ablak ahol látom az ismerőseim, és kidobja ezt:
Már próbáltam letörölni, újrarakni de semmi. -
#5298 megoldódott.. nemtom hogy xD -
Driftman #5297 aha kösz a CamStudio az müködik felveszi -
#5296 töröld le...vedd fel újra.
-
Myron #5295 HyperSnap nevű progi. nem ingyenes, warezold le.
CamStudio-val videót is tudsz felvenni az egész képernyőről vagy egy általad meghatározott téglalapról. xvid-be is akár csak legyen fenn a codek. ingyenes. -
Myron #5294 sztem ilyen nincs, ez hülyeség -
#5293 Hi! lenne egy problémo:
felvettem vkit, aki vmiért felvett újra engem. (amikor felvettem, rejtve votlam, valszeg azért)
így most egyikőnk se látja online-nak a másikat ....
mi a megoldás? -
faláb #5292 Igen. -
Driftman #5291 lol, tudom de az nem jó mert úgy csak egy képet tudok egszere de sorozatba kéne tehát kel a program amivel egy gyorsbilentyűvel mentem a képeket -
#5290 lol, megnyomod a print screen gombot és oda illeszted be az elkészitett képet ahova akarod (paint, ps...)
sőt, ha a beszélgetésbe illeszted bel, elküldi az ideglenes jpg fájlba. -
Driftman #5289 Sziasztok az a gondom h amikor képernyőmentést akarok csinálni egy beszélgetésről, vagy camozásról az irfanview vagy az atitraytools-al akkor egyszerűen nem fényképezi le az msn ablakát csak ami alatta van :S szal ez mitől lehet és ti tudtok képet menteni így vagy valami beépített védelem van benne? -
#5288 kösz brada ;) -
#5287 Boldogat Tesó!!! -
#5286 mást elköüldt, csak ezt a mediafire-öset nem :| -
#5285 szmájlikra gondolsz? -
faláb #5284 Milyen progival lehet berakni hangulatkeleket könnyen? -
Myron #5283 nekem se küldi el a linkeket, szedd ki előle a http:// -t vagy küldd át txt-ben -
#5282 ha nagyon akarod, átküldöd egy .txt-ben
vagy e-mailben. -
#5281 van olyan addon ami jelzi ha a partnerinformációmra kattintanak? -
#5280 Semmilyen linket, vagy csak pár fajtát?: Mert pl a href.hu-k bannolva vannak az MSN rendszerből, hogy ne lehessen ezáltal vírusokat terjeszteni, lehet ez a a domain is bannolva van, amit küldeni akarsz.. -
#5279 Miért van az, hogyha küldök valakinek egy linket, akkor nem küldi el??
-
btw ezt az oldalt be lehetne tenni a banner alá... -
#5277 http://msnfaq.uw.hu/ -
#5276 Hello!
A régi gépemről az új gépemre átszeretném másolni az összes hangulatjelet. Hogy lehet azt?
Előre is köszi -
weber #5275 Iwiw-en lehet keresni MSN cím alapján -
donatus13 #5274 Hello nem tudjátok van e olyan oldal ahol lehet címet keresni msn re? mert van egy haverom aki meg adta a címét csak lehet egy két betűt elfelejtettem van valami kereső mint pl a skypon? -
#5273 előfordul..
-
#5272 A Firefox nem képes kapcsolatot létesíteni a(z) www.msgpluslive.net helyen lévő kiszolgálóval.
?:O -
#5271 bizony -
Myron #5270 nem de google tudja -
miki13 #5269 nem tudjátok miért írja ki ezt a hibakodot ha be akarok lépni az msn be??
Hiba: 80072745 -
#5268 THX! -
Myron #5267 menj a partner nevére jobb gombbal, aztán partner letiltásának feloldása -
#5266 Nem tudátok,hogy tudom azt megcsinálni,ha letiltottam egy partnert,és újra fel akarom venni,akkor kiírja,hogy letiltotta a partnert,ezért nem beszélhet vele,na ezt akarom eltűntatni,hogy beszélni tudjak vele,ezt hogy kell?(azthiszem töröltem is valami listáról) -
#5265 decembert jósolnak :) -
kalapos #5264 Lehet márt tudni hogy a végleges wlm9 mikort jön ki?Hiszen a béta márt kb 3/4 éve elérhető nem? -
#5263 oké :) -
#5262 nemtörlöm...lássák a FAKE oldalt...és tanuljanak. :)