13295

Mielőtt BÁRMIT kérdeznél, előtte látogass el a WLM FAQ-ra

-

WLM 9.0
-=-

Mess MSN Honlap -=-

WLM Scriptek

-=-

MSN Hiba Blog
-=-
WLM Plus 9.0hoz (Work)

• Holjam33
    Nyomtam egy Ctrl+F-et, és rákerestem a 2009 szóra, amit nem talált, így kérdeztem. Bocs.
  • bertino
    almost threw up.
  • Mirk
    esetleg még valaki tudna erre mondani valamit?
  • akyyy
    26 hozzászólást kellet volan visszaolvasni
  • Holjam33
    Helló,
    valaki próbálta már ezt a Windows Live Messenger 2009 beta-t? Érdemes váltani a 2008-ról?
  • bertino
    ez fail
  • SimaSuna #5335
    hol hallottál ijen hülyeséget? xD
  • Petka
    Változtass jelszót!
  • robinho1
    de a 8.1 az nem a vistára van?
  • robinho1
    8.1 de azt írja mindig a 8.5-set probáltam de nem ment fel!
  • SimaSuna #5331
    1/4 órával ezelőtt már beirtad...
    nemkell 15percenként írogatni, láttuk a dolgot..
    várj a megfelelő emberre...

8.5s MSNt tegyél fel..8.1/8.5s MSNnel lehet már csak fellépni ha jóltom..
  • robinho1
    helo tudnátok segíteni? abba kéne segíteni hogy beakarok lépni msn-re és folyton azt írja megjelent az uj verzio folytatáshoz telepíteni kell de nekem megfelel a verzio ami most van hogy szakíthatom meg ezt a dolgot? Légyszi segítsetek! ha valaki tudja a megoldást írja le!
  • Dili Doki
    esetleg kevésbé destruktív?
  • Dili Doki
    egyéb konstruktív 5let?:)
  • bertino
    format c:
  • robinho1
    helo tudnátok segíteni? abba kéne segíteni hogy beakarok lépni msn-re és folyton azt írja megjelent az uj verzio folytatáshoz telepíteni kell de nekem megfelel a verzio ami most van hogy szakíthatom meg ezt a dolgot? Légyszi segítsetek!
  • Dili Doki
    Sziasztok! Visszaolvastam pár oldalt már de nem láttam témában úgyhogy inkább kérdezgetek, tegnap msnre bejelentkezve haver írt h mindenféle linkeket küldözgetek neki (még jó h be sem vagyok jelentkezve állt.) végignéztem a gépet noddal meg spybottal, de semmit sem találtam, tudtok vmi megoldást h megtaláljam a nyamvadt kis kártevőmet?
  • Myron
    rakd újra wint akkor :D
    vagy csinálsz egy virtuális win-t VirtualPC-ben vagy VMware-ban aztán felrakod az msn-t :D
  • Mirk
    régebben ment, két éven keresztül.
    aztán újra raktam a windows-t és most nem megy abszolút
  • Myron
    próbálj régebbi WLM-et. vagy más kamerát. Vannak Microsoft kamerák, avval csak megy
  • Mirk
    megvolt, és nem jó
  • Myron
    nemtom mi a baja, rakás szar :D
    WLM letöröl, webcam driver letöröl, win újraindít, webcam driver felrak, win újraindít, wlm felrak, win újraindít, és szurkol h jó legyen
  • Mirk
    kifejtenéd?
  • Myron
    microsofttól :D
  • Mirk
    Sziasztok
    Lenne egy problémám
    WLM8.5-m van, és nem tudom használni vele a webkamerámat. Mások webkameráját gond nélkül látom, de a sajátomat ha elindítom, vagy ha más kér fel egyből homokórázik aztán nem válaszol.
    Kamerához driver fel van telepítve. A kamera programjával működik minden, de a messenger lefagy tőle.
    Ez mitől lehet?
  • DJ RX7
    mind1 már megoldódott. restartáltal és bár indult is a messenger.
  • bertino
    naja...
  • SimaSuna #5314
    a BETA-t irhattad volna utánna :)
  • R3TR0
    Nem megy vele a Plus!. Én visszaraktam a régit....
  • R3TR0
    A Messenger Plus! nmtom megy e vele!!!

Csak saját felelősségre rakjátok fel.
  • R3TR0
    Windows Live Messenger 9 (Build 14.0.3921.717)

• Doomista
    vagy házilag csinálsz :D
  • SimaSuna #5309
    mijen kiterjesztésben akarod telepíteni?
    exe v msi?
  • SimaSuna #5308
    ha lenne sem adnék :D

van, de azért fizetni kell:D
  • DJ RX7
    sziasztok!
    fel szeretném telepíteni a messengert (frissen telepített windows-ra sp3) de nem nagyon akarja, ezzel a hibaüzenettel:

eddig soha, de soha nem csinált ilyet. kipróbáltam a banner-ben lévő linkel ott is ezt csinálja csak ott éppen betölti a telepítőt és vége, de nem jelez hibaüzenettel.
  • susibogar
    sziaszto a windowa live messengerhez lenne szükségem egy jo kodtörö programra akinek van legyszi irjatok vagy küldetek [email protected] elöre is köszi
  • Myron
    most jut eszembe még az is lehet hogy egy DLL-ből hívja meg a hanglejátszást, akkor viszont az Interop -ra keress rá
  • Myron
    kapcsolj ki minden scriptet, jelentkezz be újra és ha nem hallod akkor egyenként kapcsold vissza őket, mindig jelentkezz ki és be, és akkor megtudod melyik szól. utána annak a kódjában keresd meg hol van MsgPlus.PlaySound() metódus és azt kommenteld ki. OnEvent_SignupReady() van OnEvent_Initialize(MessengerStart) -ban lesz valszeg, lehet MsgPlus.AddTimer-el van megoldva, akkor az OnEvent_Timer(timerID)-ben lesz, szal egyszerűbb ha Ctrl+F-el rákeresel a PlaySound-ra :)
  • Benny04
    attól függ, milyen zene :D
    lehet, hogy csak bejelentkezik valaki, vagy kiírja, hogy hány új üzeneted van
  • pápuaipuhapó
    Sziasztok!

Olyan problémám van, hogy amikor bejelentkezek az MSN-re, kb 2 másodpercig szól valami zene.
    Ez vírus lehet, vagy valami más?
    Hol lehetne ezt kikapcsolni?