13295

Mielőtt BÁRMIT kérdeznél, előtte látogass el a WLM FAQ-ra

-

WLM 9.0
-=-

Mess MSN Honlap -=-

WLM Scriptek

-=-

MSN Hiba Blog
-=-
WLM Plus 9.0hoz (Work)

• adios
    Hello!
    Az lenne a kérdésem,hogy miért van az h amikor a 8.1-es verziót szeretném 8.5-re frissteni,akkor a Windows Live telepítőben,miután kijelöltem a "messenger" részt,egy kicsit tölt,majd azt írja ki h nem lehet telepíteni.Van mellette egy súgó,ami a tűzfalat,a szükséges hely hiányát írja ki esetleges hibának,viszont ezeken me lehetnek,mert mind a 2-t ellenőriztem.Szóval mi lehet a probléma?Miért nem akar frissíteni?
    Előre is thx!
  • Hayni
    Megosztási mappába megérkeznek a fájlok, de ha megnyitom üresnek mutatja..tevékenység naplóba is írja hogy ott van, de semmi.
    Most raktam újra, semmi változás, 5let ?
    Megosztási mappám kívűl nincs olyan helye ahová menti ?
  • Mirk
    bővebben?
  • autoszimulator
    gép nélkül is elmegy, millió százalék a központi gond :) Váltani meg tudnék, csak épp a szakadozós időben lett a váltás, az itteni szokgáltatót megvette az invitel :S Arra nem emlékszek, hogy előtte is volt-e ez, vagy csak invitel óta... Ezt kinyomozom még, aztán akkor lehet mire alapozni a reklamációt...

Amúgy régóta ADSL-es vagyok itthon, és mondhatom, hogy mióta beindult a 4/8 megabites csodamizéria, azóta használhatatlan az ADSL mint szolgáltatás... Inkább kell 4 megabit, de az megbízhatóan..
  • bertino
    adsl szolgáltatónál dolgozom, szal hosszu lesz azaz idő, amikor ugy fog a magyar ember ADSLre gondolni, hogy ez egy megbízható szolgáltatás.
  • biomage
    azért ne ocsmárold az ADSL, nekem is az van és ebben az évben még nem volt semmilyen gond vele, inkább a kiszolgálot ocsárold,
    autoszimulator: ha enyire szar a neted válts más szolgálora, pl enternetre, én már 3 éve nálluk vagyok, és mégcsak 1x volt problémám, és olyan hogy ip váltás központilag, olyanal az enternetnél nem fogsz találkozni :)
  • biomage
    probáltad azt is hogy kikapcsolod a gépet és nézed a link actot a modemen? hogy néha elmegy e a net? ha elmegy a jel akkor a központban van a probléma
  • bertino
    sajna magyarországon ezaz ADSL :|
  • autoszimulator
    - modemcsere már volt első hibabejelentéskor, nem változott semmi :(
    - belső vezetékek cserélve, szűrő is, házba jövő vezetékre azt mondták nem lehet rossz :(
    - sima msn megy csak, akkor is ezt csinálja, ha semmi használja épp a netet, akkor is :S
    - központban kb leszarnak, hogy nemtudják mi a gond...

Ami a furcsa, hogy mindig 7 után, és régebben állandó időkben, kb fél óránként.. Most van hogy 5 percenként.. Ez a legidegesítőbb, még ha a sávszél ingadozik, oké, de ez, hogy néha mire egy ilyen üzit megírok, elmegy...
  • biomage
    hát ha kialszik a led akkor 4 baj lehet
    1 a modemnek baja van
    2 a vezetékkel van a baj
    3 torrenten vagy valami más fálj cserélövel töltesz le vagy fel és megakasztja a netedet
    4 valami teknikai hiba van a központban, telefonálj a t com segély vonalát és talán tudnak segiteni
  • SimaSuna #5371
    ez tesó kibaxás :D
  • autoszimulator
    nem windows hiba, mivel a modem jel megy el, és kapok új ipt :)látom, hisz pár mp-re kialszik az ADSL lámpa, majd ujra gyorsan villogni kezd, s nemsokára visszatér :)

Bertino: Tudom hogy szar az egész, de azért az idegesítő hogy a szembe szomszédnak sosem szakad meg, nekem meg igen :)
  • akyyy
    tvtunertől
  • Zakoo2
    Sziasztok! Próbáltam telepíteni a viszonylag friss xp-mre a wlm-et, és azt mondja, hogy offline vagyok, és nem tudja telepíteni. Hogy tudom elérni, hogy lássa, hogy online vagyok? Légyszi, segítsetek! Kösz!
  • Mirk
    Ha rámegyek az Eszközökben a Hangok és videó beállításai... menüre, lefagy a program (WL8.5)
    Na és ez mitől van?
  • SAFIII
    Hi!!!!!
    van egy olyan problémám hogy a naplozott beszélgetésekheznem mentettem el a message log fájlt szal igy értelmetlen szoveg z egész ha megnyitom,
    valahoyg ezt helyre lehet hozni??
  • bertino
    ehh... pont nem, de mind1, előttem már leírták.
  • SimaSuna #5364
    enyémbe most nincs :)
    (Win Xp Diablo Sp3)
  • Mirk
    hát pedig van ilyen
    tudod ez egy olyan rendszer hogy minden éjszaka új IP-t oszt ki a szolgáltató. Ez megmagyarázza az éjszaka-i net leállást, de azt nem hogy miért szakad meg napközben is
  • Mirk
    akkor itt mindenki windowsában hiba van...
  • biomage
    pontosan :D vagyis amig csatlakozva van nem váltja az ip cimét, szal a windowsba van a hiba
  • bertino
    ha kilép az internetről és a szerver az ő IPjét kiosztja másnak.... :)

ha nem osztja, akkor marad, ameddig a fentebb írt meg nem történik az egyik lecsatlakozásnál.
  • biomage
    én nem tudok olyan kiszolgálárol ami automatikusanan váltaná az ip cimet :D csak akkor vált ha kilépsz az internetröl, szal ahogy a net szakértö is mondta a gépedben van a probléma, nem nálluk
  • bertino
    nem.
    ez sajna az ADSL.

a technológia halott.
    az IP váltásos szarsággal együtt.
  • autoszimulator
    nekem azt mondták, hogy éjfélkor szakadhat csak meg maximum, ip váltás miatt. namost emiatt alapból annyukat, de az, hogy este 7 után, 10 percenként elmegy a net, az már durva. Erre megkaptam tőlük, hogy az én gépemben a gond. De aztán mondtam hogy érdekes, minden netszakadásnál új IP-t is kapok, akkor lehet nem itt a gond... Azóta kussolnak erősen... Pedig remélem valamit kitalálnak, vagy akkor valami nagyobb lépést kell eszközölni, mert ez igy nagyon idegesítő...
  • Myron
    http://www.google.hu/search?q=msn+script
  • Mirk
    inviteles vagyok
    minden este éjfél körül megszakad
    van hogy naponta többször is
  • biomage
    valami link?
  • SimaSuna #5353
    script van hozzá asszem...
  • biomage
    egy hétel ezelött levettem a topikot a fav listámról és most viszaraktam xD
    van egy kis problémám, bekapcsoltam az msnben azt a lehetöséget, hogy mindenki lása azt amit halgatok a WMPben, a WMPben is bekapcsoltam, szal mindki látja azt amit halgatok, de csak a zene fájlt látják, ha pl videot nézek azt már nem, mit csináljak hogy a videot is lássák?
    talán nem is ide kelett volna irnom na mindegy hátha az msnel van a probléma :)
  • McGrady
    igen, logikusabbnak logikusabb :) dehát windows ^^
    most nem csinálja [lekopogja] remélem így is marad...
  • autoszimulator
    nekem az invitel ezt csinálja hónapok óta, főleg esténként, nem MSN okozza, központilag nyomorult egy banda
  • Myron
    sokkal logikusabbnak néz ki hogy ha a net szakadása miatt lép ki az msn, mintogy az msn miatt szakadjon meg a net. utóbbi kizárt
  • McGrady
    sziasztok! MSN Live 8.1-est használok pár napja, és amikor fut, előfordul (nemritkán) hogy megszakad a netkapcsolat egy pillanatra, ezért kilép, nem küld üzenetet stb...csinálhat ilyen hibát msn, vagy tök független???
  • autoszimulator
    megakar csalni akkor megcsal, msn meg keylogger ide avagy oda

de tetudod, keyloggerekkel csak óvatosan, mert visszanyalhat a fagylalt, ha nem jó forrásból van. logoltassál vele, aztá onnan kiolvasod
  • Alice Sabbat
    Sziasztok... azt szeretném kérdezni hogyha feltelepítem a discovery live-ot azt a norton auto protecting system kitiltja... nemtudto kadni egy tippet hogy hogy lehene megoldani hogy ezt ne tegye .... előre is köszi
  • Lipi1980
    Bízok én csak jobb félni mint megijedni, egyébként köszi a tippet...
  • Doomista
    de azt nem egy jo ötlet leszedni internetröl,mert téged fognak befigyelni vele,és nem te az asszonyt :s
  • SimaSuna #5343
    létezik..keylogger a neve...

de ennyire nem bízol a feleségedben?...az csúnyadolog ám..
  • Lipi1980
    Létezik olyan progi, amelyel a "észrevétlenül" menteni tudom a beszélgetéseket???
    Egyfajta kémprogramra, "asszonyfigyelőre" gondolok :):):):):)