13295
WLM 9.0
-=-
Mess MSN Honlap -=-
WLM Scriptek
-=-
MSN Hiba Blog
-=-
WLM Plus 9.0hoz (Work)
-
#5421 Pedig nekem teljesen jól működik, sikerült minden zavaró elemet eltávolítanom.. Esetleg Mess-Patch? -
#5420 próbáltam ezzel is de nem... :(
azért köszi :) -
#5419 Ezzel a programmal le lehet szedni a reklámot, plusz van még egy raklap hasznos módosítási lehetőség is. -
Myron #5418 nekem 8.1-em van és az MSN Messenger mappában volt (program filesen belül) az a bizonyos file amit szerkeszteni kellett
eltűnt alulról az a bunkó reklámtéglalap
NEM IS TUDOM HOGY TUDTAM EDDIG AVVAL A SZARRAL EGYÜTTÉLNI!!! :D -
#5417 megcsináltam..de ugyanúgy ott marad... :( -
#5416 köszipuszi...
ráállok :) -
#5415 Leírom, hogy kell, aztán valahova majd tedd ki, mert többször nem lesz kedvem szerintem :)
Szóval a témát letöltöd, telepíted. Ezen kívül szükséged van még egy programra, melyekkel programok forráskódjában tudsz picit turkálni, ilyen a Resource Hacker többek között. (letöltés)
Ezt letöltöd, telepíted. MSN-ből kilépsz, majd a programindítás után, kitallózod a
:\Program Files\Windows Live\Messenger\msgsres.dll
fájlt, megnyitod ebbe a programba. Innentől csak óvatosan kéretik turkálni, s nem árt egy biztonsági mentés sem a fájlról!
Mindig az itt leírt kifejezésekre kell rákeresni ebben a programban, a View/Find Text menüpont segítségével. Kiemelve írom, mire kell rákeresni, dőlttel, hogy mit kell kicserélni:
Constrainer layoutpos=top ID=Atom(SSConstrainer) Layout=FillLayout()"top" kicserélése None-ra. Ekkor eltünik a lenti reklámcsík.
Ha a keresőcsík sem kell, akkor pedig
element[ id=atom(idSearchContainer) ], majd itt találsz alatta egy olyat, hogy layoutpos:bottom, azt is ki kell cserélni none-ra.
Ez után nincs más dolgunk, mint a Compile Script-re kattintani, ezzel lefordítva a forráskódot, és egy File/Save.
Sajnos minden témánál meg kell ezt ismételni, mert a témák törzse ebben a dll-ben van, így értelemszerűen egy új téma telepítésekor új dll-t is kapunk :) -
#5414 k betü kimaradt...
szóval NEM kellenek nekem :) -
van rá megoldás?
van 1 csomó jó skin de mind1ikben benne van az a szar reklám..
-
#5412 csórikám túlképzett volt..így neki csak MSN hekk jutott :D -
#5411 kirúgtak a nasa programfejlesztői gárdájából?:D -
Myron #5410 +1 -
#5409 szánalmas vagy.
ha annyira működik, már rég bebizonyítottad volna, hogy ne nézzünk hülyének, ha lenne egy kis eszed.
így méginkább csak annak fogsz látszani. -
timexxx #5408 aha nagyon lassan. ilyen nyomorékokat mint ti nem veszek fel msn-re.. mellesleg a programot én irtam ugyhogy tudom hogy müködik-e vagy sem.
de ti azt hisztek amit akartok. :) na bb -
#5407 "kapsz majd screen shotot rola"....
lassan tölt a PS mi? :A_D:a-sD:A -
Myron #5406 aztán a screenshot mit bizonyít? vegyél fel msn-en, és néha letiltalak, aztán mondd meg irc-en vagy valahol h mikor vagy letiltva és mikor vok offline. -
#5405 moderáld magad!
-
timexxx #5404 fogadjunk hogy nem trójai ??? :))) kapsz majd screen shotot rola ne fosson a picsátok:D
-
#5403 linket :DD -
Myron #5402 grat van valami jó kis trójaid valszeg :D -
#5401 bírom mikor megpróbálják a lehetetlent :)
-
#5400 :))) -
#5399 windowslive.com
hotmail.com
csinálsz accot és használod..
-
#5398 bizonyítsd be! :)
-
timexxx #5397 hali
ezt azért én cáfolnám: NINCS se Program, se Script amivel láthatnád, hogy ki tiltott le, vagy ki van fent rejtve!!!
ugyan is nekem van :))) -
Bastardee #5396 Eltudná mondani valaki, hogy hogy lehet új MSN címet-t csinálni, mert valaki feltörte a régit, és már elfelejtettem, hogy hogy kell csinálni.
Előre is kösz -
#5395 Lenne egy kis gondom... felvett valaki MSN-re. Melóban voltam, és csak 1 percre akartam belépni. Leokéztam, áthelyeztem egy másik felhasználói csoportba, írtam egy másik embernek 1 sort, aztán kiléptem. Mikor legközelebb beléptem, nem találtam az ujonnan felvett partnert. Valahogy nem menthette el vagy nemtom. És már rá sem kérdez hogy elfogadom e a partnert. Lehet ilyenkor valamit tenni?
Előre is köszi. -
#5394 ok köszi -
Myron #5393 max úgy jöhet rá h letiltottad ha megkérdez valaki mást is h fennvagy és és neki fennvagy neki meg nem. amúgy nem tudhatja meg. -
Myron #5392 szerintem csak akkor jön fel az engedélyezi e x partnert h lássa állapotát hogy ha nem volt tiltva. márpedig akkor valahogy azon a gépen nem volt tiltva. de attól ő még nem látja h letiltottad, csak h bejelentkezel. aztán letilthatod :D -
#5391 jah. csak nemtom hogy akkor miért pont most:D
kicsit beszartam ..lehet rájött hogy letiltottam... -
#5390 felvett.
szerintem.
azaz ablak csak akkor jön fel, ha felvesz valaki téged.
tudtommal.
persze lehet nem így van. -
#5389 jah és ugyanarról a címéről vett fel (akkor törölt majd újra felvett??) -
#5388 hi!
ma reggel az A gépemen letiltottam egy partnerem (nem volt elérhető)
átmentem a B géphez kb. 10perc telhetett el. amikor felléptem akkor az a partner akit letiltottam felvett a listájára (tudjátok bejön az az ablak mint amikor felvesz valaki)
okéztam, nem volt tiltva...most átjöttem pár óra mulva a B géphez és itt levan tiltva az a partner...
akkor most mi történt??? ő vett fel megint vagy csak a hülye msn kavar?
(sajna nem vagyunk beszélgetőviszonyban azért kérdezem...lehet rájött h letiltom?) -
Myron #5387 eszközök beállítások üzenetek, ott kapcsold ki, mert lehet h az msn is naplóz -
#5386 Sziasztok!
Valaki meg tudná mondani nekem,hogy amikor felrakom az MessengerLive-ot és a PLUS-t akkor az első alkalomkor kilépéskor megkérdezi,hogy akarom e ,hogy naplózza a beszélgetést. A nemre nyomok és mégis naplóz. Vagy valahol máshol is ki kell még kapcsolni?
Köszi előre is! -
msnfan #5385 Nézd meg a tűzfalad, hogy mit blokkol:) -
#5384 nem, ez attól van, hogy valami nincs jól beállítva az internet explorerben, lehet kapcsolat nélküli üzemmódban van. -
Myron #5383 azon csodálkozok h lehet ilyen sok embernek szar ez a program -
Zakoo2 #5382 Helló!
Nem akar nekem települni a live messenger 8.5, se a 8.0, azt mondja, hogy nem vagyok csatlakozva az internethez. Ez lehet, hogy attól van, hogy sp3-as xp-m van?