13295

Mielőtt BÁRMIT kérdeznél, előtte látogass el a WLM FAQ-ra

-

WLM 9.0
-=-

Mess MSN Honlap -=-

WLM Scriptek

-=-

MSN Hiba Blog
-=-
WLM Plus 9.0hoz (Work)

• totya24
    Pedig nekem teljesen jól működik, sikerült minden zavaró elemet eltávolítanom.. Esetleg Mess-Patch?
  • SimaSuna #5420
    próbáltam ezzel is de nem... :(
    azért köszi :)
  • totya24
    Ezzel a programmal le lehet szedni a reklámot, plusz van még egy raklap hasznos módosítási lehetőség is.
  • Myron
    nekem 8.1-em van és az MSN Messenger mappában volt (program filesen belül) az a bizonyos file amit szerkeszteni kellett
    eltűnt alulról az a bunkó reklámtéglalap

NEM IS TUDOM HOGY TUDTAM EDDIG AVVAL A SZARRAL EGYÜTTÉLNI!!! :D
  • SimaSuna #5417
    megcsináltam..de ugyanúgy ott marad... :(
  • SimaSuna #5416
    köszipuszi...

ráállok :)
  • autoszimulator
    Leírom, hogy kell, aztán valahova majd tedd ki, mert többször nem lesz kedvem szerintem :)

Szóval a témát letöltöd, telepíted. Ezen kívül szükséged van még egy programra, melyekkel programok forráskódjában tudsz picit turkálni, ilyen a Resource Hacker többek között. (letöltés)

Ezt letöltöd, telepíted. MSN-ből kilépsz, majd a programindítás után, kitallózod a
    :\Program Files\Windows Live\Messenger\msgsres.dll
    fájlt, megnyitod ebbe a programba. Innentől csak óvatosan kéretik turkálni, s nem árt egy biztonsági mentés sem a fájlról!
    Mindig az itt leírt kifejezésekre kell rákeresni ebben a programban, a View/Find Text menüpont segítségével. Kiemelve írom, mire kell rákeresni, dőlttel, hogy mit kell kicserélni:
    Constrainer layoutpos=top ID=Atom(SSConstrainer) Layout=FillLayout()"top" kicserélése None-ra. Ekkor eltünik a lenti reklámcsík.

Ha a keresőcsík sem kell, akkor pedig
    element[ id=atom(idSearchContainer) ], majd itt találsz alatta egy olyat, hogy layoutpos:bottom, azt is ki kell cserélni none-ra.
    Ez után nincs más dolgunk, mint a Compile Script-re kattintani, ezzel lefordítva a forráskódot, és egy File/Save.

Sajnos minden témánál meg kell ezt ismételni, mert a témák törzse ebben a dll-ben van, így értelemszerűen egy új téma telepítésekor új dll-t is kapunk :)
  • SimaSuna #5414
    k betü kimaradt...

szóval NEM kellenek nekem :)
  • SimaSuna #5413

van rá megoldás?

van 1 csomó jó skin de mind1ikben benne van az a szar reklám..
  • SimaSuna #5412
    csórikám túlképzett volt..így neki csak MSN hekk jutott :D
  • autoszimulator
    kirúgtak a nasa programfejlesztői gárdájából?:D
  • Myron
    +1
  • bertino
    szánalmas vagy.
    ha annyira működik, már rég bebizonyítottad volna, hogy ne nézzünk hülyének, ha lenne egy kis eszed.

így méginkább csak annak fogsz látszani.
  • timexxx
    aha nagyon lassan. ilyen nyomorékokat mint ti nem veszek fel msn-re.. mellesleg a programot én irtam ugyhogy tudom hogy müködik-e vagy sem.
    de ti azt hisztek amit akartok. :) na bb
  • Gunnersboy
    "kapsz majd screen shotot rola"....

lassan tölt a PS mi? :A_D:a-sD:A
  • Myron
    aztán a screenshot mit bizonyít? vegyél fel msn-en, és néha letiltalak, aztán mondd meg irc-en vagy valahol h mikor vagy letiltva és mikor vok offline.
  • SimaSuna #5405
    moderáld magad!
  • timexxx
    fogadjunk hogy nem trójai ??? :))) kapsz majd screen shotot rola ne fosson a picsátok:D
  • Benny04
    linket :DD
  • Myron
    grat van valami jó kis trójaid valszeg :D
  • SimaSuna #5401
    bírom mikor megpróbálják a lehetetlent :)
  • autoszimulator
    :)))
  • SimaSuna #5399
    windowslive.com
    hotmail.com

csinálsz accot és használod..
  • SimaSuna #5398
    bizonyítsd be! :)
  • timexxx
    hali

ezt azért én cáfolnám: NINCS se Program, se Script amivel láthatnád, hogy ki tiltott le, vagy ki van fent rejtve!!!

ugyan is nekem van :)))
  • Bastardee
    Eltudná mondani valaki, hogy hogy lehet új MSN címet-t csinálni, mert valaki feltörte a régit, és már elfelejtettem, hogy hogy kell csinálni.
    Előre is kösz
  • SzarvasA
    Lenne egy kis gondom... felvett valaki MSN-re. Melóban voltam, és csak 1 percre akartam belépni. Leokéztam, áthelyeztem egy másik felhasználói csoportba, írtam egy másik embernek 1 sort, aztán kiléptem. Mikor legközelebb beléptem, nem találtam az ujonnan felvett partnert. Valahogy nem menthette el vagy nemtom. És már rá sem kérdez hogy elfogadom e a partnert. Lehet ilyenkor valamit tenni?

Előre is köszi.
  • tigeroo
    ok köszi
  • Myron
    max úgy jöhet rá h letiltottad ha megkérdez valaki mást is h fennvagy és és neki fennvagy neki meg nem. amúgy nem tudhatja meg.
  • Myron
    szerintem csak akkor jön fel az engedélyezi e x partnert h lássa állapotát hogy ha nem volt tiltva. márpedig akkor valahogy azon a gépen nem volt tiltva. de attól ő még nem látja h letiltottad, csak h bejelentkezel. aztán letilthatod :D
  • tigeroo
    jah. csak nemtom hogy akkor miért pont most:D

kicsit beszartam ..lehet rájött hogy letiltottam...
  • bertino
    felvett.
    szerintem.

azaz ablak csak akkor jön fel, ha felvesz valaki téged.
    tudtommal.
    persze lehet nem így van.
  • tigeroo
    jah és ugyanarról a címéről vett fel (akkor törölt majd újra felvett??)
  • tigeroo
    hi!

ma reggel az A gépemen letiltottam egy partnerem (nem volt elérhető)
    átmentem a B géphez kb. 10perc telhetett el. amikor felléptem akkor az a partner akit letiltottam felvett a listájára (tudjátok bejön az az ablak mint amikor felvesz valaki)
    okéztam, nem volt tiltva...most átjöttem pár óra mulva a B géphez és itt levan tiltva az a partner...

akkor most mi történt??? ő vett fel megint vagy csak a hülye msn kavar?
    (sajna nem vagyunk beszélgetőviszonyban azért kérdezem...lehet rájött h letiltom?)
  • Myron
    eszközök beállítások üzenetek, ott kapcsold ki, mert lehet h az msn is naplóz
  • JoeFromHun
    Sziasztok!

Valaki meg tudná mondani nekem,hogy amikor felrakom az MessengerLive-ot és a PLUS-t akkor az első alkalomkor kilépéskor megkérdezi,hogy akarom e ,hogy naplózza a beszélgetést. A nemre nyomok és mégis naplóz. Vagy valahol máshol is ki kell még kapcsolni?

Köszi előre is!
  • msnfan
    Nézd meg a tűzfalad, hogy mit blokkol:)
  • autoszimulator
    nem, ez attól van, hogy valami nincs jól beállítva az internet explorerben, lehet kapcsolat nélküli üzemmódban van.
  • Myron
    azon csodálkozok h lehet ilyen sok embernek szar ez a program
  • Zakoo2
    Helló!
    Nem akar nekem települni a live messenger 8.5, se a 8.0, azt mondja, hogy nem vagyok csatlakozva az internethez. Ez lehet, hogy attól van, hogy sp3-as xp-m van?