Windows Live Messenger

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

spidey91
Nem tudja valaki a 9-es WLM-hez miko lesz PLUS!?

Gépem ati X1900 4200

Üdv, mindenkinek...
8.5 MNS-t pakoltam fel a csere gépemre és az istenért sem tudom elõvarázsolni, hogy a partnerlistámban megjelenjenek a partnerek képei, míg a régin (8.1) müxik... okosan kitaláltam, hogy hagyom a fenébe és feldobom oda is a 8.1-et, felrakom szépen és nem... abban sem tudtam elõvarázsolni... lehet régen is magic kellett hozzá, de már nem emlékszem... bárki segítségét megköszönném!
akyyy
lol😄 akkor nem sok értelmem van még

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

autoszimulator
nah nekem is felment de igazából ami ujitás, pl az animált kiskép, ami már gyárilag is van benne, azt csak én látom mozgónak -.-

.: mobilize.hu :.

spidey91
hali én is felraktam a WLM 9-et én a soft-best röl szedtem és simán megy minen... sztem nemsok a változás... várom a plust!

Gépem ati X1900 4200

mrbaba
és amúgy mikor lesz plusz hozzá?

Intel Celeron 1,7Ghz, 768MB Ram, 7600GS 256MB

mrbaba
amit már kolléga az imént megosztott velünk..
9.0

Változások az új verzióban:

* Egyszerre több (maximum 4) helyrõl történõ bejelentkezés

* Partnerfüggõ hangjelzések

* Spam-védelem és jelentés

* Animált képek megjelenítése (animált GIF-ek is felhasználhatók névjegykártya-képként)

* A személyes üzenetben internet-hivatkozás is elhelyezhetõ, melyekre kattintással el is navigálhatunk

* A programkód mélyebb átszervezése - a felületen történõ változások nem befolyásolják a mûködést

* Fejlesztések a bejelentkezés, jelenléti állapot, az üzenetek (szöveg, kép és hang) továbbítása körül

* A Windows Live Contacts Server (wlcomm.exe) a háttérben fut,
így meggyorsítja a bejelentkezést és a kontaktinformációk frissítését.

+ jelenleg NEM kezeli a PLUS-t!!

akyyy
oszt ebbe mi az ujitás? :C

mrbaba
hát nem tudom mi a gáz nálatok..nekem egybõl belépett és megy minden rendben..

akyyy
képet vagy meg se történt

autoszimulator
LOL!!

hogy müködik áruld már el. Feltetted simán loginolsz és megy? o.o nem ir hibát?

mrbaba
naszal a softpediáról szedhetitek..én is onnan szedtem..és azt használom..és mûködik..és nem kamuzok..azt kérdezném mikor lesz hozzá plusz, h a nevek olvashatók legyenek?o.O
köszi
üdv

Hi all
Vmi script vagy messpatch,vagy a patchba nincs olyan hogy 5különbözö hangualtjelnél többet lehesse küldeni????

SimaSuna
így van 😊
autoszimulator
fanka meg wherdee is megmondta, sehogy se jó 😄

Flamer
ezé kell a két mag meg a 2giga ram :| :CCc

http://loal.atw.hu

SimaSuna
minden szar foglalja a gépet bazze...
de ha kiiktatom fél óra mire bejelentkezik...
autoszimulator

pff

SimaSuna
9.0

Változások az új verzióban:

* Egyszerre több (maximum 4) helyrõl történõ bejelentkezés

* Partnerfüggõ hangjelzések

* Spam-védelem és jelentés

* Animált képek megjelenítése (animált GIF-ek is felhasználhatók névjegykártya-képként)

* A személyes üzenetben internet-hivatkozás is elhelyezhetõ, melyekre kattintással el is navigálhatunk

* A programkód mélyebb átszervezése - a felületen történõ változások nem befolyásolják a mûködést

* Fejlesztések a bejelentkezés, jelenléti állapot, az üzenetek (szöveg, kép és hang) továbbítása körül

+ jelenleg NEM kezeli a PLUS-t!!
SimaSuna
nekem edig az volt..csak hát haladni kell a korral...nem élhetünk 2007ben életünk végéig..
autoszimulator
leragadtam nyócpontegynél, lol

SimaSuna
felraktam a nyóc pont ötöt...ûû de fog neki örülni a cshajos..pff...
Jah lemaradt a lényeg, hoyg a 9-esbe ne legyen már mert nem lesz mit tenni, mint kiírtani a Live messengert a géprõl.

GA EP35-DS3, C2D E6400@3,2, Geil Ultra 2x1 CL4, GTX 280 1024MB, 250GB WD RE, TT Armor Jr., Logitech X-230...Win 7

Ha komolyabban béta-teszter valaki szóljon az M$-nek olyan rodnák a Messenger fõablakában a partnerek avatárjainak keretjei 😄 De szépen mondtam jeeh 😄

GA EP35-DS3, C2D E6400@3,2, Geil Ultra 2x1 CL4, GTX 280 1024MB, 250GB WD RE, TT Armor Jr., Logitech X-230...Win 7

autoszimulator
jelentkeztem, végülis nincs mit vesziteni😄

desigo
Engem se enged belépni
SimaSuna
lehet jelentkezni teszternek..

Go to http://connect.microsoft.com
Click "Invitation" in the left nav pane
Filled up the form
Click To Join
autoszimulator
de van akiknek megy, namost azok kamuznak, vagy mi vagyok ritka nagy lámák 😄

SimaSuna
:asdasdasdasdas
banyek..
autoszimulator
nekem más baja van, de nem enged be 😄

namost ezt megszoptuk, SENKISE TÖLTSE LE 😄

SimaSuna
nem lehet azé me csak tesztereknek lehet bejelentkezni?
SimaSuna
engem nem enged bejelentkezni....ez is angolnyelvü..
autoszimulator
itt van amit én szedtem

felment rendesen, angol nyelvû !!!
(sajna nekem nem megy, de felém más gond van, más is kifagy, majd megoldom, de sztem müködõképes)

ui.: Nem tudom az-e, de elképzelhetõ 😊 Én torrent oldalon találtam.

SimaSuna
desigo
jöhet😊
SimaSuna
dobjad vazze 😊
autoszimulator
Megjelent vmi MSN 9 béta, állítólag, most próbálom, ha kell valakinek feldobom a tárhelyemre...

Visszaraktam a 8.5-ös Messengert, nem kell ilyen vacak.

Én nem ovlastam ilyet a 9-es verzió újdonságai közt, legalábbis amikre fény derült valamennyire.
Én azt is szívlelném, ha egy adott személyes üzenetet be lehetne állítani kik lássanak. Úgy tudom jelengleg ez nem megoldható, max auto-üzenet, de az nem egészen az.

Azt mikor oldaja meg az WLM, hogy legalább csoportonként tudjak állapotot megadni? Pl ennek a csoportnak elfoglalt vagyok annak meg nem vagyok a gépnél? Persze felhasználószinten is jó, de boldog lennék, ha legalább csoportoknál lehetne.

Errõl tudtok valamit?
akyyy
hát sztem nem, nekem se tetszik 😞

Flamer
human error.. ennyi az egész.. ha sokat csesztecc vmit nyilván elszaródik..
de x ezer ember használja.. és abbol 100-nál van gáz..

A 8.5-ös Messengerben nem változtatható meg a partnerek képeinek a kerete a fõ ablakban? Tudjátok ami úgy néz ki kb, mintha egy régi TV képernyõ lenne. Eléggé zavar.
Ha nem akkor megy vissza a 8.1 vagy multi-protokollt támogató kliens.

akyyy
csak olyat tudok hogy mikor irsz valakinek üzenetet, az üzeneted elejére mindig betesz egy szmájlit. és ha feldarabolod a képet, meg miegymás, és betöltöd a szkiprtbe, akkor oké. de sok meló lenne a kép feldarabolása

vki nem tud olyan programot amivel képet lehet berakni a név helyére ?😊vagyis ugy képet hogy egy felirat képet értitek nempl
ezt a képet
berakni vagy vmi név variálót nem tud vki??😊vki ötleteke adjon köhi

Figy nem értitek, hoyg én is azt használom és akkor van gondom, a fenébe most írjak példát. Pl. a saját avatar alatti ikonok mellé kirakok még 1-et (tegyük fel a sign out-ot) aztán el akarom tûntetni és hiába volt biztonsági mentésem akkor se tûnt már el. Nekem így rémlik, de egy ideje már mentett állásból töltöm vissza mit kell változtani.

SimaSuna
nálam is baró...
8.1.0.178at használok -.-
Szted....

Flamer
eh. messpatch tök zorall.. nem értme mi a gondod vle.. csakis user error lehet..

Pont a Mess pact miatt nem örülnék, mert le kll szedni egy újabbat és már volt szerencsém hogy akadt össze az MSN-el. Nem csekkoltam be mindent, nálam nem mûködött normálisan a biztonsági mentése aztán rakhattam újból.