Windows Live Messenger
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
1. hol taráolja a live a beállításokat.. értem ezalatt a logzást, meg a beállítások menüpontban beállítható dolgokat..
mer pl rendszerujrahuzásnál nek jenne fojton megcsinálni
2. msn plsu ugyanaz mint lesõ.. hol tárolja.
3. hova kell irni msnnek supportér hanem yön meg az aktiváló e-mail a mailcimre?:o
http://loal.atw.hu
Lehet hogy kihagytam vhol, de átnéztem 2x.
Fákjúal!
töröld le a gépedrõl az MSNt és amit feltettél hozzá..regeditbõl is törölj mindent..úgy próbáld meg
Amikor frissítené magát akkor ez jön elõ 😞
Letöltöttem a friss 8.5-s és telepítés közben is ezt írja ki.
Fákjúal!
Hol lehet az MSNre regelni? Mert én itt hiába próbálkozom, nem kapom meg a megerõsítõ levelet hetek óta!! itt nem megy vmiért (már két mail címmel is próbáltam)!
Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12
Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM
Látom a 9-es beta-ban már lehet gif.-et is betenni képnek, de a 8-ban nem lehet azt megoldani, hogy magától váltogasson bizonyos képeket?
Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM
A 7.5 be volt olyan h partnerek karbantartása (lehetett nézni ki mikor volt utoljára fennt, mikor beszéltem vele utoljára)
Ez a live messengerben nincs ?
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
nemtudom volt e már kérdés ezzl kapcsolatban amit most kérdezni szeretnék... kerestem de igazán nemtudom mire keressek..
szoval az alapértelmezett Smiley-at nemlehet valahogy kitörölni ill lecserélni másra ?
.: mobilize.hu :.
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
!! FORZA MILAN !! -Johnny-
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
azt hogy lehet beállitani,ohgy Firefox-ot kezelje a program,ne ezt a fránya Explorer-t ??!
!! FORZA MILAN !! -Johnny-
8.1es verziót enged már csak bejelentkezni...
lehet azért blokkol..
vagy
rendszeridõt kellene frissíteni...
vagy
ezt: regsvr32 softpub.dll futtatásba
PLS help me!
THX!
Intel Celeron 1,7Ghz, 768MB Ram, 7600GS 256MB
lehet azért blokkol..
vagy
rendszeridõt kellene frissíteni...
vagy
ezt: regsvr32 softpub.dll futtatásba
Szerinted ennyi infóból megmondjuk ám mi a rák a gondod.... Mondjuk nem WLM9-el próbálkoznék, ha nem vagyok jártas a szgépek területén, elég neked a 8.1 is, bõven. Az nem csinál ilyet, ha meg igen, akkor a te gépeddel van a probléma, és akkor bizony innen messzirõl a format C marad. Vagy vidd be egy szervízbe, ott megmondják neked több tízezerért is, hogy format C.
nem tudunk sokat segíteni mert sokmindent nem irtál le. már egy kép is sokat segítene
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Erröl a fórumról ennyit
és ugyanaz
Más?????????
Más gondolat????
Asus P5KC, Core 2 Duo E8400 @ 3 Ghz, Geil Ultra 4*1 GB @ CL4, Inno3D GeForce 8800 GTS 512 MB, WD 500 GB 16 MB Cache SATA2 Pioneer DVR-212D-RW SATA, Enermax EGLT500AWT Liberty, Chieftec SH-01-BBB