13295
WLM 9.0
-=-
Mess MSN Honlap -=-
WLM Scriptek
-=-
MSN Hiba Blog
-=-
WLM Plus 9.0hoz (Work)
-
#5621 Oké, közbe rájöttem magamtól is..:D:D thx azért :P -
#5620 8.5t rakd fel..azzal látnia kell elvileg..
a skin mellé oda van írva h hanyas verzióhoz jó..
-
#5619 Sziasztok. Nekem elvileg a wlm 8.1 van, me a plus és a vistas témám (msn-hez csak!) .plsk kiterjesztésű, de nem látja a plus.. nem tudom megnyitni és telepíteni.
Köszi a segítséget.. Fontos! -
Myron #5618 Large Hadron Collider :D
Ha nem megy az MSN akkor az azért van mert a CERN-ben létrejött egy fekete lyuk és elnyelte az MSN szervereit is :D szept 10-óta mindig ez a hiba feltételezett forrása ha nem megy valami :D -
#5617 mivan? -
#5616 én csesztem el, procicsere miatt biost kellett resetelnem és az óra nem volt beállítva, mostmár jó:) -
#5615 jóóóóóóóóóóóóó -
Myron #5614 lhc -
#5613 ike -
#5612 valakit beenged most az msn? nekem közli hogy a belépés sikertelen :/ -
adsa #5611 megoldottam :) köszi az ötletet a firmware-el -
#5610 persze, hogy vissza lehet...
firmware update csak frissíti a router szoftverét, mindent be tudsz állítani ujra.
a net maga amugy nem szakadozik... ?
nemigen láttam olyat, hogy egy router csak a zemesent ne engedje feljelentkezni, vagy ledobja mindig.
portokat esetleg probáltad forwardolni a géped IPje felé ?
bár nekem mikor volt erre se volt szükség... -
adsa #5609 ha viszont valami gond lesz pl nem megy majd a net visszalehet
állítani? -
#5608 firmware update ? -
adsa #5607 a múltkor írtam h a Live Messenger állandóan kidob. mgkaptam mi a baja: a router. Csak nem tom hogy lehet kijavítani... ha van vkinek routerje és megy vele a messenger plz mondja meg mit csinált, ha csinált egyáltalán vmit -
Dave0092 #5606 köszönöm :) -
#5605 lehet régi az MSN plus... -
dante26 #5604 sziasztok! az lenne a kérdésem hogy amikor feltelepítem a messenger plus-t és utána a gép következő bekapcsolásánál már újra kéne telepíteni mi lehet ennek az oka? és hogyan lehet megcsinálni? -
toretto r34 #5603 Sziasztok nem tudjátok hogy ciril betüket hogyan lehetne beszurni a személyes üzenet megosztása partnereivel részbe. -
#5602 Először is a http://login.live.com weboldalon bejelentkezel az MSN-es accountoddal.
Ezután ha ez megvan, és benn vagy, ezt a címet bemásolod a címsorba, majd megnyitod: http://settings.messenger.live.com/applications/websettings.aspx
(ezt azért kell így, mert ha előtte nem jelentkezel be, vagy bezárod pl közbe az ablakot, akkor nem érzékeli, hogy be vagy jelentkezve, és nem fog odaengedni..)
Nos a bejövő oldalon, ki kell pipálni a kis négyszöget, a " A web bármely felhasználója láthatja jelenléti állapotát, és küldhet Önnek üzenetet. " szöveg előtt.
Fenn rámész a mentésre.
Ezután bal oldalt "HTML kód létrehozása", majd bejön egy oldal, melyen választani tudsz, hogy csak a statust akarod kiírni, vagy a beszélgető ablakot is meg akarod jeleníteni. A beszúrandó kód a lap alján aszerint változik, melyikre van szükséged. Ha utóbbit választod, akkor manuálisan akármilyen nevet utána tudsz írni a HTML kódban... -
Dave0092 #5601 tehát? -
Myron #5600 jól tudod, ez script, Plus! -hoz van -
#5599 ezt asszem velük beszéld meg, ha jóltudom script -
Dave0092 #5598 Hogyan lehet megoldani azt mint itt pl.: www.obinet.hu (nem reklám) hogy jobb oldalon a Munkatársaknál ottvan az a msn-es embeke, ha offline szürke, ha online pedig zöld... ezt hogyan tudnám megoldani magamnál? -
#5597 Hát attól függ, hogy amikor törölt, tiltott is, vagy csak simán letörölt... -
#5596 hali ha valaki letöröl a listájáról (nemcsak letilt)
akkor én offline-nak látom mindig vagy látom amikor fenntvan? -
#5595 biztos..
-
Orionk #5594 Egyik nap én sem tudtam belépni!
Még itt sem: www.meebo.com
Biztosan leállt a messenger központ -
Orionk #5593 jaaa, értem, köszi :D -
Myron #5592 fennvagyok -
#5591 nekem sorba hozza be a hibaüzeneteket, néha beenged néha nem :S -
adsa #5590 az enyém be tud lépni -
#5589 nektek most jó az msn? nekem nem akar belépni.. -
#5588 :DDDd -
adsa #5587 ott fennt ahol írja h Windows Live Messenger Megjelent a WLM 9.0(beta). az alatt -
alatt vannak fekete betük a piros felett..azok linkek...na ott van a WLM 8.5 (HUN) -
Orionk #5585 mit jelent az, hogy banner alatt?
-
#5584 banner alatt WLM 8.5 (HUN) -
Orionk #5583 wlm 8,0 volt fent, de mondom réginek mondta, és firssiteni akarta, de aztán meg nem tudta.
Mindegy nekem, hogy melyiket rakom fel, csak működjön.
Nincs oldal, ahol simán letöltöm, és felrakhatom?
-
#5582 pontosan így.