Windows Live Messenger
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Itt most mire gondolsz??
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
A segitségeteket kérem.
Olyan történik velem vagyis az msn-nel, hogy mikor letöltöm és feltelepitem(bármelyik verziót) a telepités még sikerül utána belépek még ez is sikerül és rá 2 másodpercre kiirja hogy windows Messenger hiba az msn leál mert hibát észlelt és a kellemetlenégért elnézést kérünk és kilép.
Ennyi.
Kérem szépen valaki segitsen.
Várom az észrevételeket
WB - Vision Zero 3 (deviantart.com)
MSN - 8.5 + Backgroung Change Script
Mails - Samurize
Asus P5KC, Core 2 Duo E8400 @ 3 Ghz, Geil Ultra 4*1 GB @ CL4, Inno3D GeForce 8800 GTS 512 MB, WD 500 GB 16 MB Cache SATA2 Pioneer DVR-212D-RW SATA, Enermax EGLT500AWT Liberty, Chieftec SH-01-BBB
karakterkészlet? és ha igen, melyik? 😊
Asus P5KC, Core 2 Duo E8400 @ 3 Ghz, Geil Ultra 4*1 GB @ CL4, Inno3D GeForce 8800 GTS 512 MB, WD 500 GB 16 MB Cache SATA2 Pioneer DVR-212D-RW SATA, Enermax EGLT500AWT Liberty, Chieftec SH-01-BBB
.: mobilize.hu :.
Meg volt nekem a Messenger Discovery Live nevû program.
Uninstaláltam rendesen, ahogy kell, de mégis mindig amikor elindítom a Messengert, ez az ablak jön be:
Mit kéne még csinálni, h ne jöjjön be minden alkalommal ez az ablak??
A választ elõre is köszönöm.
Üdv: Benny04
a reklámot, a keresõt, a baloldali füleket is..
az A-Patchel is megcsináltam..ugyan ezeket..
Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12
ha kiakarod venni a reklámot akkor feltesz egy kérdést hogy ezzel károsítod a májrkfost és hogy elfogadod és akkor nem veszi ki a hirdetést, vagy nem fogadod el és szeggye ki a hirdetést.. olvasd el.
http://loal.atw.hu
Az alkalmazást nem sikerült elindítani. mert párhuzamos konfigurációja helytelen.A problémáról részletesebben az alkalmazás eseménynaplójában olvashat.
Vki segígtsen légyszi!! akányhányszor telepítem újra akármék verziót úgy se mûködik
GA EP35-DS3, C2D E6400@3,2, Geil Ultra 2x1 CL4, GTX 280 1024MB, 250GB WD RE, TT Armor Jr., Logitech X-230...Win 7