13295
WLM 9.0
-=-
Mess MSN Honlap -=-
WLM Scriptek
-=-
MSN Hiba Blog
-=-
WLM Plus 9.0hoz (Work)
-
#5701 nekem hibátlanul megy... -
#5700 ték -
#5699 És akkor még szépen fogalmaztál -
#5698 erdekesek az uj smileyk... -
#5697 már nem kell sokáig várni -.- -
#5696 Az a rossz telepítés miatt van, ahogy neten olvastam, azért, mert a contactokat máshogy kezeli az új wlm, ezért az előzőverzió fájlait teljesen el kell távolítani majd. Szép menet lesz, mert gondolom a véglegest kiadják úgy,hogy a telepítője nem fog maga előtt takarítani, elvégre is microsoftról beszélünk:\ -
#5695 ez deszr :o elsem indul nálam :o error fxxxx vagy mijószr,tom tom google,de akkormá nem szrzok vele inkább,marad a 8.5 :o majd ha stabil kijön.... -
#5694 ebből nem igaz egyik se.
ezeket már a korábbi 9-esek is tudták, sőt a hang cserét elézőek is:OI -
#5693 ez csak beta -.- -
#5692 újítások benne :
Több helyről is be lehet jelentkezni egyszerre, az eseményekhez egyéni hangot lehet rendelni,megváltoztatható a rezgő figyelmeztetés,és az egyéb Msn-es hangok dallama is.
Gif képeket is képes kezelni, ezáltal a mozgó avatarokat is megfelelően jeleníti meg,a képküldés funkció is módosult, illetve az egész Messenger kinézete is megváltozott... -
#5691 nem használok plust... -
#5690 plussal működik? -
#5689 Windows Live Messenger 2009 14.0.5027.908 -
#5688 Akkor sajnos nem tudom. :( -
#5687 Persze!
A kezdetektől bevan kapcsolva mégse írja ki... -
#5686 Nézd meg, hogy az Eszközök/Beépülő moduloknál be van-e kapcsolva a Windows Live Messenger zenei beépülő modul. -
#5685 Sziasztok!
Miért van az hogy már az msn nem írja ki hogy mit hallgatok?
Egy darabig kiírta de mostmár nem...pedig Windows Media Player-t használok! -
SAFIII #5684 csá!
megprobáltam kinyomtatni az msn beszégletéseim,de csak az nyomtatodott ki hogy ki kuldte kinek meg hogy miko az uziket nem nyomtatta ki,mit lehet ezzel kezdeni,tiltást feloldani?? -
#5683 Kösz szépen! -
#5682 mess patch
a-patch
:) -
#5681 Megtudná valaki mondani mi annak a programnak a neve amivel eltávolíthatjuk a felesleges dolgokat a messenger ablakából? -
#5680 8.1 vagy 8.5el tudsz már csak belépni... -
#5679 Ja ha meg leszedem amit akar frissíteni kiírja hogy nincs engedéjezve a frissités és nem csinál semmit! -
#5678 Hello!
Újra telepítettem a gépem és leformáztam a winyómat!
Most az alap MSN-en van fent ami rohadtúl nem tetszik!
Leszedtem a 7.5 felraktam mikro be akarok lépni azt írja hogy újab verzió van és hogy szegyem le! Na nekem ehez rohadtúl nincs kedvem úgyhogy a kérdésem az lenne melyik MSN-t kell leszedni amihez aztán tudok LIVE és PLUS-t is telepítani? -
#5677 ok :D -
#5676 De, már megtaláltam: C
Azért köszi :) -
Myron #5675 nem állítódott el az óra? -
#5674 Áz: D -
#5673 Most nézem, hogy májvipen van msn belépő cucc..
Jelszó lopó-e? :D -
#5672 Helo, van egy kis problémám.Az van, hogy ma vettem egy vÍzhőtést, beszereltem, összeraktam mindent, mennék fel msn re, de nem enged: C
80048820.
Ha nyomom , hogy hibakeresés, akkor aztmondja, hogy "Az IE offline beállÍtásai" és "állomásleÍró file" ezek mellett nincs pipa...-.-"
Mi lehet a baj?
Minden megy, net, skype, csak a buzi msn nem-.-" -
#5671 főablakból: plus! -> beállítások -> szkriptek, aztán ott kiveszed előle a pipát, vagy ha végleg nem kell, ott az eltávolítás gomb is -
miki10 #5670 HEllo!a windows live messengere fel telepitetem egy skripet, és az a baj hogy már nem szeretném használni. Nem tudjátok hogy a szkripet hogy lehetne le törölnivagy leállitani?
a szkripneve:SHWIMMING PSM -
#5669 mintha nem irtam volna le miket csináljon meg...
[URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1134738786&no=5649]#5649[/URL] -
#5668 Hónapokig simán működött minden. Vírust sem kaptam. -
#5667 XP Home 2002, SP3-al. Routerem nincs. Portforward passz. A dátum helyes. -
#5666 routered van?
porforward bevan állítva?
dátum?
mikori az XP?
SP2? -
#5665 Srácok, annyira durva a problémám (#5657), hogy ha csak simán felmegyek a windowslive honlapjára és rákkatintok a messenger ikonra mert le akarom tölteni, akkor is kifagy a modem. Mi a fene lehet ez???
Unistalláltam a messengert, de így még újra se tudom rakni. Olyan mintha allergiás lenne az XP-m a windowslive termékekre(Messenger, www.live.com honlap is) -
Myron #5664 nemtom miből állna megcsinálni h érzékelje h rossz a dátum és megkérdezze h kijavítsa e és máris fel tudna menni... lehet már a 9-ben megoldották -
#5663 ááá nagyon köszi nem volt beállitva a dátum...
mert most baszakodott az alaplapom ...
szal köszi h segitettél... csak az a gáz h majdnem szét vertem a gépet mert e-miatt a szar miatt nem tudtam feljönni msn-re :@ :D:D na mind1 kössz kössz CSÁCSÁ -
#5662 MSN hibakódjai...
google a barátod :)