13295

Mielőtt BÁRMIT kérdeznél, előtte látogass el a WLM FAQ-ra

-

WLM 9.0
-=-

Mess MSN Honlap -=-

WLM Scriptek

-=-

MSN Hiba Blog
-=-
WLM Plus 9.0hoz (Work)

• desigo
    nekem hibátlanul megy...
  • akyyy
    ték
  • autoszimulator
    És akkor még szépen fogalmaztál
  • dogfish
    erdekesek az uj smileyk...
  • SimaSuna #5697
    már nem kell sokáig várni -.-
  • autoszimulator
    Az a rossz telepítés miatt van, ahogy neten olvastam, azért, mert a contactokat máshogy kezeli az új wlm, ezért az előzőverzió fájlait teljesen el kell távolítani majd. Szép menet lesz, mert gondolom a véglegest kiadják úgy,hogy a telepítője nem fog maga előtt takarítani, elvégre is microsoftról beszélünk:\
  • Doomista
    ez deszr :o elsem indul nálam :o error fxxxx vagy mijószr,tom tom google,de akkormá nem szrzok vele inkább,marad a 8.5 :o majd ha stabil kijön....
  • akyyy
    ebből nem igaz egyik se.

ezeket már a korábbi 9-esek is tudták, sőt a hang cserét elézőek is:OI
  • SimaSuna #5693
    ez csak beta -.-
  • desigo
    újítások benne :

Több helyről is be lehet jelentkezni egyszerre, az eseményekhez egyéni hangot lehet rendelni,megváltoztatható a rezgő figyelmeztetés,és az egyéb Msn-es hangok dallama is.
    Gif képeket is képes kezelni, ezáltal a mozgó avatarokat is megfelelően jeleníti meg,a képküldés funkció is módosult, illetve az egész Messenger kinézete is megváltozott...
  • desigo
    nem használok plust...
  • SimaSuna #5690
    plussal működik?
  • desigo
    Windows Live Messenger 2009 14.0.5027.908
  • Tigristank
    Akkor sajnos nem tudom. :(
  • berczely
    Persze!
    A kezdetektől bevan kapcsolva mégse írja ki...
  • Tigristank
    Nézd meg, hogy az Eszközök/Beépülő moduloknál be van-e kapcsolva a Windows Live Messenger zenei beépülő modul.
  • berczely
    Sziasztok!

Miért van az hogy már az msn nem írja ki hogy mit hallgatok?
    Egy darabig kiírta de mostmár nem...pedig Windows Media Player-t használok!
  • SAFIII
    csá!
    megprobáltam kinyomtatni az msn beszégletéseim,de csak az nyomtatodott ki hogy ki kuldte kinek meg hogy miko az uziket nem nyomtatta ki,mit lehet ezzel kezdeni,tiltást feloldani??
  • Randelz
    Kösz szépen!
  • SimaSuna #5682
    mess patch
    a-patch

:)
  • Randelz
    Megtudná valaki mondani mi annak a programnak a neve amivel eltávolíthatjuk a felesleges dolgokat a messenger ablakából?
  • SimaSuna #5680
    8.1 vagy 8.5el tudsz már csak belépni...
  • kabel15
    Ja ha meg leszedem amit akar frissíteni kiírja hogy nincs engedéjezve a frissités és nem csinál semmit!
  • kabel15
    Hello!

Újra telepítettem a gépem és leformáztam a winyómat!
    Most az alap MSN-en van fent ami rohadtúl nem tetszik!
    Leszedtem a 7.5 felraktam mikro be akarok lépni azt írja hogy újab verzió van és hogy szegyem le! Na nekem ehez rohadtúl nincs kedvem úgyhogy a kérdésem az lenne melyik MSN-t kell leszedni amihez aztán tudok LIVE és PLUS-t is telepítani?
  • Benny04
    ok :D
  • solo
    De, már megtaláltam: C
    Azért köszi :)
  • Myron
    nem állítódott el az óra?
  • solo
    Áz: D
  • Benny04
    Most nézem, hogy májvipen van msn belépő cucc..
    Jelszó lopó-e? :D
  • solo
    Helo, van egy kis problémám.Az van, hogy ma vettem egy vÍzhőtést, beszereltem, összeraktam mindent, mennék fel msn re, de nem enged: C
    80048820.
    Ha nyomom , hogy hibakeresés, akkor aztmondja, hogy "Az IE offline beállÍtásai" és "állomásleÍró file" ezek mellett nincs pipa...-.-"
    Mi lehet a baj?

Minden megy, net, skype, csak a buzi msn nem-.-"
  • Casillas
    főablakból: plus! -> beállítások -> szkriptek, aztán ott kiveszed előle a pipát, vagy ha végleg nem kell, ott az eltávolítás gomb is
  • miki10
    HEllo!a windows live messengere fel telepitetem egy skripet, és az a baj hogy már nem szeretném használni. Nem tudjátok hogy a szkripet hogy lehetne le törölnivagy leállitani?

a szkripneve:SHWIMMING PSM
  • Jaffa 2843
    mintha nem irtam volna le miket csináljon meg...
    [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1134738786&no=5649]#5649[/URL]
  • Tenzing
    Hónapokig simán működött minden. Vírust sem kaptam.
  • Tenzing
    XP Home 2002, SP3-al. Routerem nincs. Portforward passz. A dátum helyes.
  • SimaSuna #5666
    routered van?
    porforward bevan állítva?
    dátum?
    mikori az XP?
    SP2?
  • Tenzing
    Srácok, annyira durva a problémám (#5657), hogy ha csak simán felmegyek a windowslive honlapjára és rákkatintok a messenger ikonra mert le akarom tölteni, akkor is kifagy a modem. Mi a fene lehet ez???
    Unistalláltam a messengert, de így még újra se tudom rakni. Olyan mintha allergiás lenne az XP-m a windowslive termékekre(Messenger, www.live.com honlap is)
  • Myron
    nemtom miből állna megcsinálni h érzékelje h rossz a dátum és megkérdezze h kijavítsa e és máris fel tudna menni... lehet már a 9-ben megoldották
  • Insomnia93
    ááá nagyon köszi nem volt beállitva a dátum...
    mert most baszakodott az alaplapom ...
    szal köszi h segitettél... csak az a gáz h majdnem szét vertem a gépet mert e-miatt a szar miatt nem tudtam feljönni msn-re :@ :D:D na mind1 kössz kössz CSÁCSÁ
  • SimaSuna #5662
    MSN hibakódjai...

google a barátod :)