13295
WLM 9.0
-=-
Mess MSN Honlap -=-
WLM Scriptek
-=-
MSN Hiba Blog
-=-
WLM Plus 9.0hoz (Work)
-
ba32107 #5741 És nem is jött le magától egy sem? Én se installáltam semmit, teljesen automata volt. -
ba32107 #5740 Semmilyen microsoftos oldal nem jön be semmilyen böngészőben......:S
Hát ez kurvajó. Amúgy nekem nincs is ilyen frissítés a vezérlőpulti listában. -
Narusco #5739 én nem raktam fel semmit. frissítések ki vannak lőve. egyszerűen szar, majd jó lesz. -
#5738 Oké,ha van vmi szólj már légyszi:D -
#5737 nem tudom,de épp most szedem le. ha lesz eredménye akkor örülni fogok a fejemnek :)
-
#5736 ha felugrasz a microsoft update-re akkor kiirja neked szépen sorban hogy miket tettél fel és mikor -
ba32107 #5735 Honnan tudod, hogy ez az? -
ba32107 #5734 A vezérlőpultban a programok hozzáadásánál ott vannak a windows frissítések is. Én viszont nem tudtam melyik az, mert amelyik dátumozva van, azokból a legutolsó két hetes, a dátum nélküliekből viszont nem merek törölni. -
#5733 itt van a gyanúsított
Microsoft .NET-keretrendszer 2.0 Service Pack 1 (KB110806) (x86) -
#5732 én is arra gyanakodtam... le is szedtem az sp3at.
viszont azután lejött vmi netes dolog. ha a frissités lehet a hiba forrása, akkor arra tippelnék -
#5731 Aha.És h tudom elindítani a letörlést?vagy csak simán töröljem ki a mappát? -
ba32107 #5730 Olvass vissza, néhányunknak ugyanez a gondja. Valószínűleg egy frissítés okozta, mást nem tudunk mint várni. -
#5729 sziasztok!
az lenne a problémám, hogy bejelentkezéskor az állomásleíró fájlt írja ki mint a probléma forrását és többszöri javítás után sem akar elindulni.
egy kicsit más: továbbá nem hozza be a hotmail.com-ot, meebo.com-ot és az msn.com-ot sem.Steam-en pedig nem tudok belépni. Lehet hogy valami nagyobb dolog van a háttérben, mert sok minden szart be 15 perc alatt.
-
#5728 Hibakódra azt irják neten, hogy router + port hiba, de én ezt kétlem, mindenesetre mondom, ha tudod hogy kell beállítani a routered, reseteld.
vagy használd addig a meebo-t -
Narusco #5727 igen, T -
#5726 Ha T területen vagy, akkor még várjál picit sztem, de egy router resetet megpróbálhatsz, de azt csak akkor ajánlanám, ha utána újra be tudod állítani a kapcsolódási adatokat... -
Narusco #5725 hmm...
az elöbb netem sem volt, mostmár van.
ha rányomok hogy "csatlakozás" és úgy próbálom az msn-t akkor megy, ha nem és csak alapbol be vannak dugva a kábelek a routerből akkor nem megy. hibakód: 80072745
valami a portoknál van elkúrva. eléggé parasztos megfogalmazás volt, de nem tudjátok mit kéne csinálnom? -
ba32107 #5724 Ilyen mappákban szokott tárolódni a frissítés uninstalljához szükséges cucc. Viszont nekem ilyen nincs. -
#5723 T-onlinenál dolgozol?:P -
#5722 Viszont lenne egy másik dolog.Nem ide tartozik,de talán megoldhatja a problémát.Miután feltettem ezt a frissítést egy $WIN_NT$.~BT nevű mappa került a C meghajtómra,ahol a windows is van.És ez tuti nem volt ott.Lehet h véletlenül idekerült egy másik helyről,ám fogalmam sincs h honnan.Nem tudja valaki h ez a mappa hova való?:D -
#5721 Az nem rossz...Addig akkor se flashgetet használni,se msn-ezni,se skypeozni nem tudok...mit mondjak kurva jó.Ha újrateszem a windowst az megoldhatja? -
#5720 aki enternetes és az egész külföldi elérés nem megy neki, az ne csodálkozzon, sajna hiba van a külföldi vonalunkkal.
persze lehet emellett egyáltalán nem megy a zemesen és a többi cucc :D -
ba32107 #5719 Szerintem sokat nem tudunk csinálni, majd jön egy újabb frissítés és az megoldja. (remélem) -
#5718 Háhá nekem is ugyanez van!!!Win frissítés után baszódott el vmi.Sőt a skype, és a flashget is elromlott.Aztán vmi 13-as sorszámot nem talál a DLL-ben.Ha próbálok letölteni egy másik msn verziót,akkor pedig letiltja a letöltést vmi Security zone policy.Mi lehet a baj? -
ba32107 #5717 Akkor kérnék egy kis segítséget:
Nem megy az msnem. 80072efd hibát dob ki állandóan. Proxy nincs beállítva, tűzfal biztosan nem okozza a problémát, mert amikor kikapcsoltam, akkor is ez van. A böngészőben semmilyen msn-es oldal nem hajlandó bejönni. Minden más működik, internet is van.
Az msn hibaelhárítója az állomásleíró fájllal és a portokkal kapcsolatban talált hibát, de a javítás semmit sem ér. Viszont úgy láttam, pont mielőtt elcsesződött, egy windows frissítés töltődött le éppen, szerintem az cseszte el, ugyanis másnál úgy tűnik működik a szolgáltatás. Próbáltam leszedni a legutolsó frissítést, de nem tudom, melyik az (a legutolsó dátumozott két hetes kb).
Mire nem gondoltam még? -
#5716 igen -
ba32107 #5715 Nektek most jó az msn?
Még a webmessenger honlapját sem érem el -
#5714 nalam megyeget -
Narusco #5713 nektek sem megy éppen? -
#5712 most direkt felraktam a virtuális rendszert,ami full tiszta volt,semmi maradt msn nemvolt rajta,felraktam ez a beta msn-t,és hoppá,itt is error code fffxxx vagy mi,szal pasz mi a gond,de hogy nem nálam az biztos. -
#5711 hali mindenkinek.
tud rá vki megoldást arra, hogy ha kilépek az msnből, és utána újra el akarom indítani, akkor mért nem megy?! kiírja h nincs ilyen, elkezdi keresni, de nem találja meg. megnéztem program files-ba is, és ott sincs.
viszont ha újraindítom a gépet, akkor meg voila, újra van msn?!
ezt mégis hogyan!?
vki találkozott már ilyennel?!
megoldás?! :s
gugliba próbálkoztam, de ott egyelőre még nem találtam rá.. :( -
#5710 van olyan script, ami váltogatja másodpercenként(?) tán, hogy tétlen legyen meg elérhető, hogy villogjon az ikonja. sztem idiótaság, én letörlöm az ilyeneket:D -
#5709 már megvan! -
#5708 msn plus..többfiókos bejelentkezés----ezt hogy tudom elérni,már fennt van a plus! -
#5707 jah tudom de ilyen hamar lépked ki-be tétlenből elérhetőbe?
minimum 1 perc tétlenség kell hogy bekapcsoljon én ugy tudom -
#5706 be van kapcsolva az az opció h ha elmegy géptől / teljes képernyős alkalmazás megy akkor legyen tétlen :) -
most a plus! partnerinformáció bugos vagy vmi idler scriptet használ? -
#5704 hát én ezt nem vágom
nah majd virtuális gépemre felrakom,ott régen minden ment :) -
#5703 én is ugyanígy csináltam mégis kiírta a szemétje :D Aztán vissza a régi...
(itt jegyezném meg hogy szűz windowsra sem ment fel) -
#5702 ööö ismerem ezt a hibát,ezért is ugy tettem fel,hogy elötte REVO UNINSTALLER programmal szedtem le.ez mindent fájlt eltüntett,registrry fájlokat,meg mindent ! igy is kiirta :))