13295

Mielőtt BÁRMIT kérdeznél, előtte látogass el a WLM FAQ-ra

-

WLM 9.0
-=-

Mess MSN Honlap -=-

WLM Scriptek

-=-

MSN Hiba Blog
-=-
WLM Plus 9.0hoz (Work)

• ba32107
    És nem is jött le magától egy sem? Én se installáltam semmit, teljesen automata volt.
  • ba32107
    Semmilyen microsoftos oldal nem jön be semmilyen böngészőben......:S
    Hát ez kurvajó. Amúgy nekem nincs is ilyen frissítés a vezérlőpulti listában.
  • Narusco
    én nem raktam fel semmit. frissítések ki vannak lőve. egyszerűen szar, majd jó lesz.
  • adios
    Oké,ha van vmi szólj már légyszi:D
  • motyodlee
    nem tudom,de épp most szedem le. ha lesz eredménye akkor örülni fogok a fejemnek :)
  • motyodlee
    ha felugrasz a microsoft update-re akkor kiirja neked szépen sorban hogy miket tettél fel és mikor
  • ba32107
    Honnan tudod, hogy ez az?
  • ba32107
    A vezérlőpultban a programok hozzáadásánál ott vannak a windows frissítések is. Én viszont nem tudtam melyik az, mert amelyik dátumozva van, azokból a legutolsó két hetes, a dátum nélküliekből viszont nem merek törölni.
  • motyodlee
    itt van a gyanúsított

Microsoft .NET-keretrendszer 2.0 Service Pack 1 (KB110806) (x86)
  • motyodlee
    én is arra gyanakodtam... le is szedtem az sp3at.
    viszont azután lejött vmi netes dolog. ha a frissités lehet a hiba forrása, akkor arra tippelnék
  • adios
    Aha.És h tudom elindítani a letörlést?vagy csak simán töröljem ki a mappát?
  • ba32107
    Olvass vissza, néhányunknak ugyanez a gondja. Valószínűleg egy frissítés okozta, mást nem tudunk mint várni.
  • motyodlee
    sziasztok!
    az lenne a problémám, hogy bejelentkezéskor az állomásleíró fájlt írja ki mint a probléma forrását és többszöri javítás után sem akar elindulni.

egy kicsit más: továbbá nem hozza be a hotmail.com-ot, meebo.com-ot és az msn.com-ot sem.Steam-en pedig nem tudok belépni. Lehet hogy valami nagyobb dolog van a háttérben, mert sok minden szart be 15 perc alatt.
  • autoszimulator
    Hibakódra azt irják neten, hogy router + port hiba, de én ezt kétlem, mindenesetre mondom, ha tudod hogy kell beállítani a routered, reseteld.
    vagy használd addig a meebo-t
  • Narusco
    igen, T
  • autoszimulator
    Ha T területen vagy, akkor még várjál picit sztem, de egy router resetet megpróbálhatsz, de azt csak akkor ajánlanám, ha utána újra be tudod állítani a kapcsolódási adatokat...
  • Narusco
    hmm...

az elöbb netem sem volt, mostmár van.
    ha rányomok hogy "csatlakozás" és úgy próbálom az msn-t akkor megy, ha nem és csak alapbol be vannak dugva a kábelek a routerből akkor nem megy. hibakód: 80072745
    valami a portoknál van elkúrva. eléggé parasztos megfogalmazás volt, de nem tudjátok mit kéne csinálnom?
  • ba32107
    Ilyen mappákban szokott tárolódni a frissítés uninstalljához szükséges cucc. Viszont nekem ilyen nincs.
  • autoszimulator
    T-onlinenál dolgozol?:P
  • adios
    Viszont lenne egy másik dolog.Nem ide tartozik,de talán megoldhatja a problémát.Miután feltettem ezt a frissítést egy $WIN_NT$.~BT nevű mappa került a C meghajtómra,ahol a windows is van.És ez tuti nem volt ott.Lehet h véletlenül idekerült egy másik helyről,ám fogalmam sincs h honnan.Nem tudja valaki h ez a mappa hova való?:D
  • adios
    Az nem rossz...Addig akkor se flashgetet használni,se msn-ezni,se skypeozni nem tudok...mit mondjak kurva jó.Ha újrateszem a windowst az megoldhatja?
  • bertino
    aki enternetes és az egész külföldi elérés nem megy neki, az ne csodálkozzon, sajna hiba van a külföldi vonalunkkal.

persze lehet emellett egyáltalán nem megy a zemesen és a többi cucc :D
  • ba32107
    Szerintem sokat nem tudunk csinálni, majd jön egy újabb frissítés és az megoldja. (remélem)
  • adios
    Háhá nekem is ugyanez van!!!Win frissítés után baszódott el vmi.Sőt a skype, és a flashget is elromlott.Aztán vmi 13-as sorszámot nem talál a DLL-ben.Ha próbálok letölteni egy másik msn verziót,akkor pedig letiltja a letöltést vmi Security zone policy.Mi lehet a baj?
  • ba32107
    Akkor kérnék egy kis segítséget:
    Nem megy az msnem. 80072efd hibát dob ki állandóan. Proxy nincs beállítva, tűzfal biztosan nem okozza a problémát, mert amikor kikapcsoltam, akkor is ez van. A böngészőben semmilyen msn-es oldal nem hajlandó bejönni. Minden más működik, internet is van.

Az msn hibaelhárítója az állomásleíró fájllal és a portokkal kapcsolatban talált hibát, de a javítás semmit sem ér. Viszont úgy láttam, pont mielőtt elcsesződött, egy windows frissítés töltődött le éppen, szerintem az cseszte el, ugyanis másnál úgy tűnik működik a szolgáltatás. Próbáltam leszedni a legutolsó frissítést, de nem tudom, melyik az (a legutolsó dátumozott két hetes kb).

Mire nem gondoltam még?
  • Benny04
    igen
  • ba32107
    Nektek most jó az msn?
    Még a webmessenger honlapját sem érem el
  • dogfish
    nalam megyeget
  • Narusco
    nektek sem megy éppen?
  • Doomista
    most direkt felraktam a virtuális rendszert,ami full tiszta volt,semmi maradt msn nemvolt rajta,felraktam ez a beta msn-t,és hoppá,itt is error code fffxxx vagy mi,szal pasz mi a gond,de hogy nem nálam az biztos.
  • pinyo18
    hali mindenkinek.

tud rá vki megoldást arra, hogy ha kilépek az msnből, és utána újra el akarom indítani, akkor mért nem megy?! kiírja h nincs ilyen, elkezdi keresni, de nem találja meg. megnéztem program files-ba is, és ott sincs.
    viszont ha újraindítom a gépet, akkor meg voila, újra van msn?!
    ezt mégis hogyan!?
    vki találkozott már ilyennel?!
    megoldás?! :s

gugliba próbálkoztam, de ott egyelőre még nem találtam rá.. :(
  • akyyy
    van olyan script, ami váltogatja másodpercenként(?) tán, hogy tétlen legyen meg elérhető, hogy villogjon az ikonja. sztem idiótaság, én letörlöm az ilyeneket:D
  • Grove4
    már megvan!
  • Grove4
    msn plus..többfiókos bejelentkezés----ezt hogy tudom elérni,már fennt van a plus!
  • tigeroo
    jah tudom de ilyen hamar lépked ki-be tétlenből elérhetőbe?
    minimum 1 perc tétlenség kell hogy bekapcsoljon én ugy tudom
  • SimaSuna #5706
    be van kapcsolva az az opció h ha elmegy géptől / teljes képernyős alkalmazás megy akkor legyen tétlen :)
  • tigeroo

most a plus! partnerinformáció bugos vagy vmi idler scriptet használ?
  • Doomista
    hát én ezt nem vágom
    nah majd virtuális gépemre felrakom,ott régen minden ment :)
  • autoszimulator
    én is ugyanígy csináltam mégis kiírta a szemétje :D Aztán vissza a régi...
    (itt jegyezném meg hogy szűz windowsra sem ment fel)
  • Doomista
    ööö ismerem ezt a hibát,ezért is ugy tettem fel,hogy elötte REVO UNINSTALLER programmal szedtem le.ez mindent fájlt eltüntett,registrry fájlokat,meg mindent ! igy is kiirta :))