13295

Mielőtt BÁRMIT kérdeznél, előtte látogass el a WLM FAQ-ra

-

WLM 9.0
-=-

Mess MSN Honlap -=-

WLM Scriptek

-=-

MSN Hiba Blog
-=-
WLM Plus 9.0hoz (Work)

• andersh
    nektek sem küldi el a felkérést az új partnereknek?
  • Hecker007
    Köszi, ez hibátlanul működik! =)
  • Viktor9202
    Helló. Ilyen problémával dob ki állandóan az msn hibaüzenettel.....

Probléma-aláírás:
    Problémaesemény neve: BEX
    Alkalmazásnév: msnmsgr.exe
    Alkalmazásverzió: 14.0.8117.416
    Alkalmazás időbélyegzője: 4bc935af
    Hiba – modul neve: StackHash_0a9e
    Hiba – modul verziója: 0.0.0.0
    Hiba – modul időbélyegzője: 00000000
    Kivétel – eltolás: 0dbf3b50
    Kivételkód: c0000005
    Kivételadatok: 00000008
    Operációs rendszer verziója: 6.1.7601.2.1.0.256.1
    Területibeállítás-azonosító: 1038
    További információk 1: 0a9e
    További információk 2: 0a9e372d3b4ad19135b953a78882e789
    További információk 3: 0a9e
    További információk 4: 0a9e372d3b4ad19135b953a78882e789
  • JoeFromHun
    Itt Megtalálod!
    vki tudja h mekkora az msn fejléceknek a mérete?
    (idegesit h nemtudom eltalálni h jó legyen mert vmelyiket szét húzza vmelyiket meg összenyomja)
  • spy803
    Engem is érdekelne
  • Hecker007
    Üdv, honnan lehet letölteni működő 9-es msnt, a 2011-es nagyon nem jön be és ezért kéne :S
  • kr1szmester
    11es msn-em van, és az miért lehet, hogy a nevek a régi címemen rendesen jelennek meg, az új címemen meg amit az adott ismerős megadott a regisztáláskor?
    eléggé zavar. valaki segítsen pls :/
  • Frobi
    Hali nekem olyan problémám van hogy engem hallanak de én nem hallok semmit de közbe a hangfal nekem jó.
    Mit állítsak még be hogy én is halljam amit mondanak nekem.
    Előre is köszönöm a válaszotokat
  • computerguru
    Köszi,de már megoldottam!
  • Stefling
    Köszi! :)
  • xpp
    Tessék :)
    Windows Live MSN 2011 Messenger letöltése, magyar nyelven
  • xpp
    Már van hozzá részleges magyarosítás!

Windows Live MSN Messenger 2011 Plus 5 magyar fordítás!
  • computerguru
    Sikerült megoldanom máshonnan,ahol kilehetett választani,hogy milyen nyelven telepitse.
  • computerguru
    Sajnos nem nyert,azt irja ki,mikor rákattintani akarok,hogy telepitse,hogy nem Win 32 alkalmazás.De azért köszi,ha van esetleg más tipped,akkor szivesen veszem,nem kell nekem a 2010-es,elég a 2009-es is,csak magyar legyen!
  • Stefling
    Innen töltsd le, ez fix, hogy magyar. Hacsak nem angol a területi beállításod. :D
  • computerguru
    Sziasztok! Miért van az,hogy hiába telepitem fel a WLM 2009,vagy 2010-et, a szoftverbázisról,vagy a Chip.hu-ról,oda van irva,hogy magyar nyelvű,mikor feltelepitem,akkor angol az egész,tele van vele a hócipőm,ez a kész átverés? Tudtommal nem lehet beállitani magyarra,vagy igen?
  • janihunk
    Köszönöm.
  • donhellner #12557
    Béta verziós magyar nyelvű fájl már van (bemásolós) de sok még benne az angol szöveg:
    http://www.msghelp.net/showthread.php?tid=96877&pid=1010232#pid1010232
  • [HUN]FaTaL
    Nincs.
  • janihunk
    Sziasztok van már magyar Plusz a 2011 es MSN-hez?
  • Police88
    Aki windows liveos e-mai-t használ (v hotmail v miazistenez) annak nem szokott a firefox hibaüzeneteket írni? Amikor bejelentkezik ott is "Messenger a weben" címen? pedig senki sem kérte erre...
  • KaBuTo666
    ez a trillian
  • andersh
    :DDDD
  • davidka003
    Konkrétan a barátnőm és kicsit le is csesztem érte telefonon, hogy milyen bunkó módon lelépett MSN-ről, közben meg kiderült, hogy az MSN volt szar. :D
  • Grove4
    Tárgytalan, probléma megoldva, a dátummal volt a bibi! -.-'
  • Grove4
    Mi a fasz van az msnemmel? Hibakód: 80048820
    Ez is egyre többször szarakodik már :S:@
  • andersh
    lol, tuti csajról van szó, különben nem vetődne fel benned h nem bug
  • allock #12547
    tipikus msn hiba, volt már rá példa sokszor aztán személyes üzibe lehetett csak üzengetni xd
  • akyyy
    nálunk koliba nem jó most az msn. epic failé
  • Wreck86
    Sziasztok!
    Laptompomra feltettem a windows live messengert. A beállításaimat,hangulatjeleimet a másik gépről hogy tudom átvinni? Milyen file-okat kell keresnem?
    köszi
  • davidka003
    Ma egy érdekes hiba volt az MSN-ben.
    Beszélgettem, annyi volt, hogy köszöntem, ő is köszönt.
    Írtam pár sort erre ő már nem írt semmit és 10 perc múlva meg csak azt láttam, hogy kijelentkezett.
    Azt hittem, hogy besértődött valamin és szó nélkül lelépett de felhívtam és azt mondta, hogy ő is kérdezett egy csomót de furcsállta, hogy nem válaszoltam rá. Mondta, hogy elköszönt és kijelentkezett.

Na most ti erre mit mondotok? Tényleg létezhet, hogy ő is írt egy csomót és én is és nem kaptuk meg egymás üzeneteit? Végül is én hiszek neki de ha tényleg így beszopatott az MSN akkor az nagy szopás és bármikor újra előjöhet.
  • KaBuTo666
    ami még kimaradt:

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    a kúrva életbe bele!
  • KaBuTo666
    úgy látszik az én msn-nek is lőttek...runtime error, végignyaltam a lehetőségeket de sehogy sem volt képes megjavulni, azt hiszem kipróbálom ezt a digsbyt.
  • CB SNIPER #12541
    sziasztok egy olyanban szeretném a segitségeteket kérni vagyis inkább hogy kinek milyen ötlete van arra ha passport-os cimem van és nem enged uj jelszót létrehozni mivel"ez egy korlátozott fiok" semmi féle modon nemlehet ezt kikerülni esetleg valamilyen "kiskapuval" vagy akárhogy? :d
    elöre is kössz!
  • [HUN]FaTaL
    Nem lehet nicket beírni, de plusban be lehet állítani, hogy mindenkinek a nickjét mutassa. Ha mindenki így állítja akkor a régi nickek tarthatók. Illetve nem tudom mit művel most a plus a /nick parancsra, mert nem látszik mit állít. Amúgy meg liveon beállítod hogy mindenki csak keresztnevet láthat, beírod keresztnévnek a nicked, vezetéknévnek egy kötőjelet azt kész, nekem is így van.
  • zeli
    Nem nagyon olvasom a topikot, szal lehet, hogy vótmá:
    Használ valaki 2009-es WLM-et ? Nekem néha elég fura dolgokat művel. Pl Van egy MSN címem, amire bárki felvesz, nem jelenik meg, hogy felvett. Egy másik címmel próbáltma ezt, felvettem azt a címet, és letiltott kb 6 embert randomra. Ez lehet, hogy amiatt van, hogy régi az MSN-em ?
    Az újban még mindig nem lehet nicket beírni ?
  • scs17
    Nos, nekem is volt ilyen problémám. Ha használsz valamilyen registry cleanert, akkor az okozta. Nekem rendszervisszaállítás oldotta meg a problémát. Keress egy olyan időpontot, amikor még jó volt, és állítsd vissza arra!
  • lecsolecsi07
    sziasztok fiuk-lányok,legyetek szivesek segiteni nekem!
    az msn-em elinditásánál kijön 1 ablak és ezt irja ki:this application has requested the runtime to terminate it in an unusual way.Please contact the applications support team for more information. leforditva:Ez az alkalmazás kérte a futásidejű felmondhatja azt a szokatlan way.Please forduljon az alkalmazásokat támogató csoport további információkért.
    MI A MEGOLDÁS???HELP ME!!!
  • KaBuTo666
    Na most nagyot néztem, hogy hogy nem vettem észre eddig azt a hsz-t.

Ezért kapsz tőlem 1 monopoly dollárt.