Windows Live Messenger

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[HUN]FaTaL
Nincs plus az új WLMhez.

http://goo.gl/gd6Zi5

nem tudom mi történt, de 1 napja próbáltam felrakni egy plust a 11esehez, és nem sikerült. ma azon kapom magam hogy nem kapják meg amit írok és én se amit írnak. számtalanszor újratelepítettem kirölöltem a fõkönyvtárból mindent ami a plushoz kapcsolódik(minden fájlt konkrétan ami maradt) de NEM jó. valaki megoldást tud? megõrülök lassan.
nem tudom milyen ember lehet az akit nem zavar ha sír egy vagy több 13 éves kislány...
rage
Persze, mehet.
Mûveletek - hanghívás

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

SZiasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy msn-en is lehet egymással mikrofonon beszélni?Ha igen, akkor hogyan?köszi szépen.
[HUN]FaTaL
Nem õt zavarja, nem érzed az iróniát a hozzászólásában?

Firerock
engem nem zavar
az zavar hogy a 13 éves kislányok sírnak hogy nem lehet szines nevük,ezért olyan szar ez az új wlm...

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Smicy2
úgy is a saját neveddel szerepelhetsz...
max annyi hogy színes. nem tudom, hogy ez Téged miért zavar

Charade GTti

[HUN]FaTaL
Nem, ezt az értelmes ember leszarja.

[HUN]FaTaL
Bár ehhez képest win2k-n a mai napig be lehet lépni a 7.5-tel.

[HUN]FaTaL
Jöjjön, ha lesz plus váltok az újra.

Firerock
hogy nem lehet színes a név és csak a saját neveden szerepelhetsz?szánalom...

már nem azért de ez minden normális, jóízlésû embert zavar
Firerock
egyetlen hiba van,hogy a 13 éves kislányok nem tudják beszínezni a nevüket trendire....

SimaSuna
mert az msn nem menõ már..
tele buggal, tele reklámmal és nem mûködõ dolgokkal..
Mi az a hatalmas hiba a 2011 es MSN ben hogy senki nem akarja föltenni?

Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64

emesene
pidgin
amsn
miranda
mercury (több száz megát fogyaszt)
digsby

most így kapásból csak ennyi, van több progi is amit használhatsz wlm helyett és beszélhetsz az msn-es ismerõsökkel.
Evin
Lehet, hogy a pénz is közrejátszik, de emellett arról is szól, hogy ezzel is elõsegítsék az elavult XP kiszorítását.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

Errõl beszélek én is.Sose telepitenék win7-et.fõleg nem a wlm miatt 😄 az egy picit vicces lenne.mivel százszor jobb chat programok vannak.az msn-en mindig is szinvonalon aluli volt,és az is marad!!nekem csak 1-2 ember miatt kellett volna,de azon kivül én sosem használom.már csak azért sem mert állandóan fertõzni akar!szóval egy kaki.ha nem enged be,nem fogok a kardomba dõlni,ki..lhatják 😄
Csak halkan megjegyzem hogy de igen, minden a pénzrõl szól csak! 😄
most még nem, de majd lehet h eljön az idõ
biomage
van 1 jó hírem 😄
nem az új msn telepíti fel 😄

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

[HUN]FaTaL
Hülye vagy, még most is mûködik a 7.5-s MSN win2k alatt, meg van egy rakás alternatív kliens. Amúgy nekem még a 2009 van és mégse ugat hogy frissítsek szóval nem kéne hülyeséget szajkózni mert mûködik. XP-n is, win7en is (itt éppen win7 x64).

De egy 7-8 éves gépre nem fog az ember Win7-et rakni mert az kevés hozzá.
És új gépet se fog venni százezrekért h menjen a szaros WLM 2011 ami ráadásul egy fostartály.
davidka003
link

Én innen töltöttem le a 2009-es MSN-t és soha meg sem kérdezi, hogy frissítsen-e. Nincs vele semmi gond Win7-en.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

Háli
Bocsesz, de miért akar nekem ez a rakat***r állandóan szervízpakkot telepíteni a vistámra?

Positive Mental Attitude

Evin
Azért megy a wlm csak az új rendszereken, hogy kivonják az õsrégi XP-t, ami már nem igazán biztonságos.
Nem teljesen pénzrõl szól minden. Egyébként egy Win7 kb annyiba kerül, mint egy XP, szóval most xp-t venni nincs értelme.

Ezen felül nem egy ingyenes wlm pótlék van a neten!

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

nem én gondolom...
Te vagy naiv ha azt gondolod meg fogják venni a win7-et 😄D
eléggé naív vagy.
azért csináják ezt h mindenki megvegye az új win7-et mert csak azon megy az új wlm amit kötelezõ frissíteni.
szóval nem fognak itt "rájönni" semmire se.

van más progi is amivel tudsz msn-ezni, használd akkor azt.
Mellesleg több helyen irták hogy ha xp-d van,akkor nuju többet msn-en,mivel az újabb verzió,amit telepiteni akar,nem fut xp-n.nem hinném h több ezren csak azért újra raknák az op rendszert mert valaki kitalálta ezt a hülyeséget.hamarosan rájönnek erre is a wlm-nél!
miért gondolod h mindent csak hack-elve,meg mittudomén hogy lehet elintézni?ez sok mindent elárul rólad.ha nem lesz olyan hozzászoló,aki másképp csinálja,mondjuk legálisan!akkor ennyi.amúgy is szinvonalon aluli a wlm!
hát akkor viszont nem fogsz elõre jutni.
de mit veszthetsz?
így se mûködik és ha belepiszkálsz és nem sikerül, akkor se fog, de lehet h sikerül és akkor meg jó lesz.
bertino
en radhagyom, hogy rajojj a dologra.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Hát az csak a végsõ megoldás lenne...amúgy Win7.
De nem hiszem, h ez lenne az egyetlen módja...akkor már rendszer-visszaállítással visszaállítom a rendszert akkorra, amikor még nem töröltem...de ezt sem szívesen tenném...
Biztos van valami módja, h töröljem véglegesen, olyasmit olvastam, h a registry-ben kell ügyeskedni, de nem tudom pontosan mit is kéne törölni...esetleg valaki tud segíteni, vagy valami más megoldás?
op rendszer delete.amúgy meg nemtudom milyen op rendszered van,de xp-n alapból van msn,szóval..
Helló!
Nemrég írtam egy problémát(#12313), amiben a lényeg most az, h töröltem az összes(általam ismert: rejtett fileok, registry) helyrõl a 2011-es MSN-t, és most vissza akartam rakni, de azt írta, h mér fenn van ez a verzió...tehát nem tudtam telepíteni. És ugye most nem is tudom használni mert a mûködéséhez szükséges fileokat már eltöröltem...
Tehát a kérdésem az(ami valószínûleg az elõzõ problémámra is megoldás lenne), h hogyan tudom úgy törölni az MSN-t, h nyoma se maradjon, és ne tudjon a telepítõ rájönni, h már volt/van egy MSN-a gépemen...
Elõre is köszönöm a segítséget!
ûûáh---....
Stig95
Hmm... ez szívás ugrott egy pár órám. Na mindegy megpróbálkozok vele. Kössz a gyors választ!

Ki mondta, hogy f??det rám?!

bertino
januar vegere van becelozva a plus.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

[HUN]FaTaL
Elsõkörben tegyél SP3at és szedd le az újabb 2009es WLM-et mert abból is többféle van.

Stig95
Sziasztok. Egy kis segítséget szeretnék kérni. Máma megadta magát az op rendszer és újraraktam. (Win XP SP2) Felakartam telepíteni a 2009-es msn-t de nem tudtam, nem engedte mert a verzió régi. Letöltöttem a 2011-est. Eddig ez szép és jó de a 2011-es msn meg nem megy XP-n. Tehát most se jobbra se balra. Erre tud valaki megoldást?

Ki mondta, hogy f??det rám?!

Hát ez nekem kinai,azt se értem mit irkáltok itt.másrészrõl viszont nem fogok belepiszkálni semmilyen fájlba,már csak azért sem mert nem értek hozzá.Ha nem volt elég érthetõ,akkor engem az érdekelne hogy hack,meg mittudomén mik nélkül hogyan oldható meg.a gyengébbek kedvéért
Resource Hackerrel valamiért sikerült másodjára.
Úgyhogy megoldva 😊

Szevasztok

8.5.1302.1018 nem lép be, minden áron újat akar letölteni/telepíteni.

#12340-ben lévõ 8.5 25.0-ás exével hibát ír, meg sem tudom nyitni a messengert.

Mi a teendõ? Tudnátok segíteni?

biomage
esetleg a szemüvegedet vedd fel, ott van alattad a megoldás

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

Ha valaki tud valamit errõl a " nem tudok bejelentkezni" dologról,pliz segitsen.elég sok embernek hasonló a problémája.
Szia.Megosztanád velem/velünk hogyan?Én el se kezdtem a telepitést,mert egyrészt magától ne gondolja hogy letölt bármit is a gépemre,másrészrõl pedig mindenhol azt olvasom hogy hibákat ir ki,és azután se lehet belépni.Szóval léci segits.köszi
Lyukasbogrács
#12333: 19.6.1907, írta is, hogy mûködik. a lényeg, hogy nagyobb (vagy egyenlõ) legyen, tehát átírhatod 50.0-ra is, akkor egy jó ideig biztos nem kell.
#12340 feltöltöttem ha valakinek kéne a 25.0 verzióra átírt 8.5.

JoeFromHun
8.5-höz most mi a pontos verziószám ami flottul mûködik?

Alplap:GA-890 GPA UD3H Rev2.1 - CPU:PhenomIIX2 555BE 3.2GHz - Táp:Corsair VX-450 450W- RAM:16GB Kingstone DDR3 QKIT 1600MHz- Ház:Chieftec Bravo - OS:W7(x64)/Ubi12.04LTS- HDD:3x WDBlack 2TB