13295
WLM 9.0
-=-
Mess MSN Honlap -=-
WLM Scriptek
-=-
MSN Hiba Blog
-=-
WLM Plus 9.0hoz (Work)
-
andersh #12615 ebuddy-val megy? -
#12614 Sziasztok! Nem tudok bejelentkezni az msn-re mert ezt írja ki:
A bejelentkezés sikertelen, mert a szolgáltatás átmenetileg nem elérhető. Később próbálja meg újból! Hibakód: 800488fe
Tegnap még semmi baja nem volt, ma már nem működik. 8.5-ös msn-em van és át van írva a verziószám is mert ugye csak úgy működött! Letöröltem teljesen, újratelepítettem de semmi változás...
Valaki tudna segíteni? -
donhellner #12613 Total Commanderrel nézted? -
#12612 és ha így sincs ott? -
#12611 Vista / Windows 7:
c:\Users\felhasználónév\AppData\Local\Microsoft\Messenger
win2k / Win XP:
C:\Documents and Settings\felhasználónév\Local Settings\Application Data\Microsoft\Messenger
Ha nem látszanak a mappák akkor kapcsold be a rejtett fájlok és mappák megjelenítését. -
#12610 hali az msn hova menti a smileykat?
utánanéztem itt a topikban, de nekem nicns olyan elérési út amit a régi hozzászólásokban olvastam (application datás) -
donhellner #12609 Már van magyar verzió, csak azért nincsen benne még az Plus 5 verzióban mert még nincsen teljesen kész.
De innen lelehet tölteni:
Letöltés: http://www.fileserve.com/file/7MdvP9D
Ezt a magyar nyelvű fájt bekell másolni a program Languages mappájába, a program pedig kikell választani, hogy magyar nyelven működjön. -
#12608 Hali
Most ebből az uj Plus 5böl nem is lesz hivatalos magyar verzio? -
#12607 Na, úgy javult meg a dolog, ahogy jött - magától...
Így nehéz rájönni, hogy mi lehetett, de lényeg, hogy most jó. -
andersh #12606 igen
na de jóéjt, bad sectorokat kell most vadásznom -
KaBuTo666 #12605 és persze fehér almát, nem kukacost. -
andersh #12604 és almát kell ennie minden nap
de csak egy harapásnyit ehet belőle -
KaBuTo666 #12603 és persze az apple cégnél kell dolgoznia. -
andersh #12602 meg egy ipad 2 meg egy ipod nano
és iphoneból a 4-es természetesen
meg egy macbook pro is kell -
KaBuTo666 #12601 jó de mellé akkor már egy iphonet is. -
andersh #12600 vegyen mac-et -
KaBuTo666 #12599 inkább adja el az egészet és vegyen egy teljesen új gépet -
andersh #12598 inkább vegyen új gépet -
#12597 rakd újra a gépedet -
#12596 Sajnos mobilnetem nincsen.
Viszont az itthoni másik gépen nem dobál ki
(Ugyanarra a routerre kötve)
Így akkor ezen a gépen kellene keresni a hibát, de nem igazán értem hogy merre, mivel ahogy írtam, nincs semmi, ami változott volna.
Most nézem, hogy ha a Live weboldalára felmegyek közvetlen egy böngészőben, ott is szétbont.
Érdekes.... -
andersh #12595 próbáld ki mobilnettel a gépeden -
#12594 Sajnos továbbra is kidobál 5-10-20 percenként.
Amit kipróbáltam : Az account mindegy, létrehoztam egy újat, kidob azzal is. Tűzfal nincsen csak a WIN7 sajátja, eddig is be volt kapcsolva, nem okozott ilyen problémákat. A messenger filejait nem tiltja.
Próbáltam újratenni a Messengert, nem segített, aztán kipróbáltam másik klienssel (Trillian) kapcsolódva a live accounthoz, kidob az is ugyanúgy.
Olyan, mintha maga a szolgáltatás akadozna nálam.
Egyik napról a másikra jött a probléma, nem változtattam a rendszeren és a beállításokon semmit.
Valakinek volna ötlete, hogy mi lehet a gond ? -
andersh #12593 nálam se -
donhellner #12592 Nálam nem. -
#12591 Szombat óta 20-30 percenként kidob a Live Messenger.
Nem telepítettem semmit már jó ideje. Vajon mi okozhatja a problémát ?
Másnál is előfordul hasonló ? -
donhellner #12590 Nekem is ugyanez van fent az az Win7 32bit, WLM2009 és a legújabb plus és jól működik.Ráadásul nekem fent volt az új messenger de miután nagyon nem tetszett visszaraktam a régit.Szóval nem hiszem, hogy az lenne a probléma, hogy a régi msn-t használod. -
miniRockStaR #12589 hello,
a segítségeteket szeretném kérni, sajnos az msnem nem működik, elérhetőnek mutat a partnereimnek, és én is látom őket, ha bejelentkeznek vagy bármit csinálnak, de amint üzenetet írok, vagy ők írnak nekem visszadobja az üzenetet az msn, hogy nem sikerült kézbesíteni az üzenetet..
mi lehet a megoldás? újraraktam már, lehet hogy a windows7el van a baj, és hogy régebbi az msn?
Windows 7 32bit
Windows Live Messenger Wave 3 (14.0.8117.0416)
Live Messenger Plus!
köszi a segítséget, a 2011-esre nem szívesen frissítenék, nem nagyon jött be :/ -
#12588 felvettem egy új szmájlit a ':)' helyére ami mosolyogva gurul jobbra-balra
hogylehet letörölni??? -
donhellner #12587 60%-os magyar msnplust fordítás:
http://www.msghelp.net/showthread.php?tid=96877&page=1
-
donhellner #12586 Azt írták a fórumon, hogy a mai nap folyamán kikerül egy újabb magyar verzió, amiben még több magyar fordítás lesz. Gondolom ez is bemásolós lesz. -
#12585 Új Plus 5.01 .. Magyar nyelv továbbra sem -
andersh #12584 tegnap töröltem jópár felesleges embert msn-ről.
ma ez fogadott:
-
#12583 Nem, mivel XPre nincs is más. -
donhellner #12582 Nekem windows 7nél nem kötelezett rá, hogy frissítsek 2011re, Vistanál fontos frissítésnek jelenítette meg az update-t de ellehet rejteni a frissítést.Tehát a válasz, nem :) -
#12581 nekem a lentebb belinkeltnél azt se hozta fel hogy van frissítés hozzá :D
XP-n és Win7-en is azt használom :) -
#12580 Ha felrakom a WLM 2009et akkor a Windows kötelez arra hogy updateljem 2011re? -
donhellner #12579 az :))) -
#12578 Hi
Nekem mostanában azt csinálja a WLM 2011 h mikor bekapcsolom a gépet és bejön a windows 7 beloggol akkor bejön a WLM és kivan pipálva h auto jelentkezzen be baszik rá
Mi a rákért nm automata? -
andersh #12577 hát ez kurvafos! -
donhellner #12576 Nálam sem mindig küldi el a felkérést mástnak, így az a biztos ha mindketten felvesszük egymást.