13295
WLM 9.0
-=-
Mess MSN Honlap -=-
WLM Scriptek
-=-
MSN Hiba Blog
-=-
WLM Plus 9.0hoz (Work)
-
#12535 #12477 -
KaBuTo666 #12534 nem hiszem el nem hiszem el nem hiszem el -
#12533 Már vagy 2 hete van. -
KaBuTo666 #12532 jeeeeeee van rendes naplózás. -
KaBuTo666 #12531 amúgy van má új plus és még az oldaljuk is faszábban néz ki. -
Remek hasonlat... Jó hogy nem az autód színéhez hasonlítod a szaros név színét. -
andersh #12529 még hogy nem tudod mire jó.
had mondjak egy hasonlatot.
ha nem vagy rocker vagy goth, akkor biztos nem örülnél ha csak fekete ruhákban járkálhatnál
na hát kb erre jó -
#12528 Arra jó, hogy bassza az ember agyát ha linux alól van alternatív klienssel. Szerencsére amsn szkript kitakarítja ezeket. Egyébként fogalmam sincs mire jó ez. -
#12527 Régen sem volt és megvoltunk ... már aki régebb óta használ MSN-t... De nem is értettem soha ,hogy minek is kell színezni a neveket? Egyszer valaki megsúghatná mi benne a poén. Mert még eddig nem jöttem rá! -
#12526 Helló. Nekem olyan problémám van, hogy le szeretném kódolni a naplózott beszélgetéseket, de nem engedni, mert olyat ír ki, hogy ezt a kulcsot nem lehet generálni ezen a számítógépen... Mit tegyek? -
#12525 Ez az msn egyre szarabb elég sokszor megörül és nem tudnak nekem semmit küldeni! -
#12524 Srácok olyan problémám lenne, h nem a windows mail jön be ha rákattintok a borítékra az msn-nél hanem webes felületen akar windows live mail-re beléptetni. De miért?! Még tegnap teljesen jól működött.
És alapértelmezett levelező program a windows mail. -
#12523 Hopsz, itt a kép rendesen:
hibaüzenet -
#12522 Hali!
Az msn elindításakor a következő hibaüzenetet kapom:
Uploaded with ImageShack.us
Mit lehet tenni?
A választ előre is köszi -
donhellner #12521 Osztom a véleményed...! -
viral #12520 Udv!
Arra van valami megoldas hogy ugye a 2011-bol kikerult a partnerek tiltasa,es felvaltotta a rejtve kapcsolodom ezen szemely szamara vagyvalami ilyen neve van a funkcionak.eddig nem is lenne gond tokeletesen megfelel ez is ,viszont ha mondjuk az otthoni gepen amin 2011 van beallitom ezeket hogy kik elol legyek tiltva ,es mondjuk belepek mashol ,meloban vagy havernal ,vagy mobilrol ,vagy mas kliensrol amsn,miranda vagy akar wlm 2009 ,akkor ezt a beallitast nem veszi figyelembe ,mindenki szamara elerheto vagyok ,es egyenkent tilthatom le oket.Most ez ilyen szar ?miert nem lehetett ugy megoldani hogy tarolja a szerveruk azt hogy ha valaki elott a 2011-ben rejtve vagyok es wlm 2009-be mashol belepek akkor az tiltott maradjon ez igy nagyon fos.mondok onkret peldat amivel nem hiszem hogy egyedul lennek a bolygon:pld itthon belovom hogy valaki ne lassa a kapcsolodasi allapotomat mert megyek meloba ,ahol nem akarom hogy mindenki baszogasson msn-en.Meloban be jelentkezek egy regebbi wlm-be es szopas mert fullra mindenki lat.Ekkora szar vagy erre nem gondoltak vagy tenyleg csak nekem vannak ilyen extra igenyeim ?megjegyzem ez teljesen jol mukodik wlm 2009 eseten barhol barmilyen kliensen leptem be ezek a letiltasok megmaradtak.sry a hosszu hozzaszolasert. -
KaBuTo666 #12519 le sem szarom. :D -
#12518 sohaj -
#12517 Még XP sem volt :D -
#12516 2001 óta használok msnt -
KaBuTo666 #12515 Előbb használtam msn-t mint te :) -
#12514 Aha persze, főleg, hogy plus még sehol nem volt, amikor az msn már népszerű volt. Szerintem előbb használtam MSN-t, mint te :) -
janihunk #12513 2010es msn is etcsinálja. -
KaBuTo666 #12512 Meg a naplózás. -
janihunk #12511 Ha meg megpróbálom beírni az e-mailom meg a jelszavam akkor meg ezt: 800488eb -
janihunk #12510 Sziasztok ezt a hibakódot kaptam a 2011 es MSN től: 81000395 ahogy látom ez bétánál fordul elő de nekem a telje van. Az előbb már uninstaláltam is de semmi. Valami megoldás? -
#12507 Ki a faszt érdekelnek ezek? Hálistennek, hogy nincsenek retkes színes nevek. -
#12506 Ha erre vártatok kár volt, ugyanis ez nem fog változni xD én ennek pl örülök, mert herótom van az agyonszínezett nevekkel, átláthatatlan és néha kiolvashatatlan volt. -
#12505 sracok angol nyelvu messengert raktam fel mit rakjak fel h magyar legyen? -
donhellner #12504 Bár ez hülye kérdés volt tőlem ha az új messengert használod :)
Plusnál a plus/preferences&options/logs/chat logging opciónál tudod beállítani
-
donhellner #12503 Melyik plus-t használod? Az új angol nyelvűt vagy a régi magyart? -
#12502 Hello!
És az uj Plus!ba hol tom beállitani?
Hol kell? -
donhellner #12501 Eszközök/beállítások/előzmények , de az új plusban is betudod állítani külön. -
#12500 Hello!
Az lenne a kérdésem hogy hol van a WLM 2011-ben a naplozotott beszélgetés funkcio?
Szóval hol tom beállitani és hova menti el a beszélgetéseket?
Vagy az uj Plus!-ba van benne vhol? -
#12499 Sziasztok!
Most költöztem így új a netem, régen is és most is UPC-van, ruter osztja ketté a netet...
Nem tudok belépni itthonról az msn-re. Már letöröltem teljesen, mivel mindig az a hibaüzenetet kaptam hogy jelenleg nem elérhető az msn, látogassak később vissza.
Eddig nem is tudta felrakni, újabb hibaüzenet: Nincs internet kapcsoltat és ennek hiányába nem lehet telepíteni az msn-t...
Ma sikerül telepítenem, viszont megint a hibaüzi hogy látogassak később vissza...
Szerintem valami az internet beállításoknál lett elállítva.
Itt nem kéne valaminek szerepelnie?
-
atesz02 #12498 Nem, a cím, és jelszó, minden maradt ugyanúgy. Egyszerűen csak mindenki nem elérhető. Nem tom miért. -
andersh #12497 megváltoztattad az msn-es email címedet -
atesz02 #12496 Hali! Miért van az, hogy ha belépek a Messengerbe, az összes ismerődöm állapota "nem elérhető"? Pedig utánajártam, megkérdeztem, és legalább 20-an biztosan elérhetőek. A legújabb verziót használom. Ötletek? -
#12495 Nekem a régi verzió csinálta ezt, ma frissítettem és ez most jó. -
Rotyoka #12494 Az utolsó Win7 update óta, mi az istenért fagy be a 2011 es msn ilyen 40-60mp-re?
Feladat kezelő szerint fut rendesen, de befagy. Egeret ráhúzom az eltűnik stb, majd gondol egyet és megjavul magától