13295
WLM 9.0
-=-
Mess MSN Honlap -=-
WLM Scriptek
-=-
MSN Hiba Blog
-=-
WLM Plus 9.0hoz (Work)
-
#5901 ha ugyanolyan lesz, akkor miért is nincs értelme várni rá ?
hisz ugyse hoz változást, nem erre céloztál ?
ja... vagy mégis.
nekem tökéletesen működik a mostani is (koppkoppkopp), egyszerűen kíváncsi vagyok milyen lesz, ennyi. -
#5900 9-es verzsönt akarok =( jöjjön már :c nem tudok januárig várni :c
-
#5899 de senki nem mondta, hogy jobb lesz. De egy tény van, hogy ami most van 8.5ös verziószámon, az egy fos... Miért ne reménykedhetne az ember, hogy a következő jobb lesz? :D persze sejti mindenki, hogy nem... -
#5898 minek nektek annyira a 9-es?
tényleg azt hiszitek, hogy az majd megváltás lesz, és folyamatosan működni fog hibaüzenetek nélkül, stb? tesznek rá valami másik dizájnt, aztán kényszerítik az embert hogy azt használja a 8-as helyett, és ugyanígy meglesznek a problémák azzal is, mint most -
#5897 de figyeld meg hogy ennek köszönhetően teljesen bug és hibakódmentes lesz!
[nem] -
#5896 hát na..eddig december volt -.- -
#5895 mondhatnám hogy az : KURVAJÓ -
#5894 pff... fail. -
#5893 A WLM 9.0 végleges verziójának megjelenési ideje 2009.február
MSN / WLM Szótár
-
#5892 jöhetne már a 9es. -
#5891 7.5-t felejtsd el..8.1 v 8.5 v 9.0 -
weber #5890 nagy a baj:(( 7.5 ös msn nem jelentkezik be azt irja ki frissitsem. ok frissitem feltelepiti a windows live messengert ami bejelentkezé után automatikusan hibát ir és ezért leáll:(((
ötletek?mi lehet a baj? -
#5889 nick névbe sehogy -.- -
#5888 "a nick névbe"
... -
#5887 :DDDD
igaz. -
#5886 beirod a kódját -
#5885 Hello,
Ez az afrikában éheznek duma nagyon ismerős..
de mindemelett lenne gey kérdésem is:
a nick névbe sehogy sem lehet bevarázsolni egyéni smilet / képet ? Mármint pl valahol találsz egy éppen tetsző smilet, ami nincs az alap smilek között... akkor azt hogy teszed be ? -
weber #5884 Egy segítőkész emberke.... -
Narusco #5883 gondolj arra bazz hogy afrikában éheznek neked meg ilyen smile problémáid vannak... -
#5882 messenger live 8.5 oszt kísz firísz -
Caterpillar #5881 Sziasztok! Live messenger 2009 a bűnös a probléma pedig az hogy ha más küld custom smilet azt látom de én pl nem tudok csak a karaktereket küldi el... Van erre valami megoldás? -
#5880 Sztem nem is műxik az a hack, de mint mondtam, nem kell :D:D csak jó lett volna :D -
#5879 erre esetleg valaki? engem is érdekelne :)
persze nem ilyen féloldalas dögök, csak mondjuk a default szmájlik kétszerese -
Myron #5878 Egyszer valaki már leírta és én lementettem, ittvanhát:
Leírom, hogy kell, aztán valahova majd tedd ki, mert többször nem lesz kedvem szerintem :)
Szóval a témát letöltöd, telepíted. Ezen kívül szükséged van még egy programra, melyekkel programok forráskódjában tudsz picit turkálni, ilyen a Resource Hacker többek között. (letöltés)
Ezt letöltöd, telepíted. MSN-ből kilépsz, majd a programindítás után, kitallózod a
:\Program Files\Windows Live\Messenger\msgsres.dll
fájlt, megnyitod ebbe a programba. Innentől csak óvatosan kéretik turkálni, s nem árt egy biztonsági mentés sem a fájlról!
Mindig az itt leírt kifejezésekre kell rákeresni ebben a programban, a View/Find Text menüpont segítségével. Kiemelve írom, mire kell rákeresni, dőlttel, hogy mit kell kicserélni:
Constrainer layoutpos=top ID=Atom(SSConstrainer) Layout=FillLayout()"top" kicserélése None-ra. Ekkor eltünik a lenti reklámcsík.
Ha a keresőcsík sem kell, akkor pedig
element[ id=atom(idSearchContainer) ], majd itt találsz alatta egy olyat, hogy layoutpos:bottom, azt is ki kell cserélni none-ra.
Ez után nincs más dolgunk, mint a Compile Script-re kattintani, ezzel lefordítva a forráskódot, és egy File/Save.
Sajnos minden témánál meg kell ezt ismételni, mert a témák törzse ebben a dll-ben van, így értelemszerűen egy új téma telepítésekor új dll-t is kapunk :) -
#5877 hibakód? -
blackbull #5876 Hello!
Az lenne a gondom hogy akár melyik msn verziót teszem fel azt írj,hogy frissíteni kéne.De ha frissítem akkor pedig azt,hogy a Messenger hibát észlelt és nem tudott bejelentkezni..a hiba meglétét jelezni tudom a Windowsnak.Lécci segítsetek mert már nagyon idegesítő...Nah köszi..hello -
#5875 ettől függetlenül még a webcam divernek nézz utána, hisz másnál nem fagy le az MSN, akkor lehet nem vele a gond, neeeeeeeeeeeeeeem? -
mac100 #5874 Megpróbáltam 2009 esre de az kiirja hogy error code 8000fff és nem hagy bejelentkezni -
#5873 frissítsd az msned -
mac100 #5872 Please segítsetek :( -
#5871 szerintem a mess patch jobb :D -
#5870 a-patch
mess patch
2 közül vmelyiket válaszd :) -
weber #5869 Hello!
Lehet, hogy régebben volt már róla szó, de nem találtam rá a keresésben.
Az lenne a gondom, hogy beszeretnék rakni egy smileyt msn-be, és összekicsinyíti. Hogy lehet megoldani, h normális mérete legyen? -
#5868 sohaj... -
Balázs 17 #5867 hi
az a kérdésem lenne hogy az msn főablakból ezeket a hirdetéseket(nem lapfülek) el lehet e vhogy távolítani? -
#5866 haigen :D -
#5865 hanem? :D -
#5864 ez a beszéd,máris jobb! nem ? -
#5863 bár igazából kicsit utánanéztem, és azt kell mondjam, van még remény ezzel a izével,hátha talán a életben egyszer sikerül javitani vele msn-t -
#5862 ugyan már,ne ezt mond,hanem hogy "van még remény ezzel a izével,hátha talán a életben egyszer sikerül javitani vele msn-t··