Windows Live Messenger
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
utánna meg start..futtatás..regedit... keresés... MSN kulcsokat törlöd..
A messengert hogyan tudom végleg eltávolítani a géprõl elég fontos lenne mert holnap le kell adnom a céges gépeme.
http://goo.gl/gd6Zi5
\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
a Rejtve szó szted mit jelent?..
mások számára nem észrevehetõ..láthatatlan...
Van olyan progi ami mutatja hogy kivan fent rejtve?Ha van akkor mi a neve?Esetleg link valakinek?
8.5 -és nem megy a bejelentkezés az alul közölt hibakód van 1folytában 😞(
!! FORZA MILAN !! -Johnny-
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Volna egy olyan gondom, hogy telepítettem a WLM-et és nem enged bejelentkezni amíg valami frissítést nem telepítek. Viszont ahhoz, hogy a messenger frissítését telepíteni tudjam, követel egy windows frissítést, amit viszont nem tudok elérni, mert mindig hibás oldal jelenik meg. Próbáltam azt is, hogy uninst WLM, inst 7.5 és a reakció ugyanaz, tehát szintén a frissítést követeli a bejelentkezéshez....
Ha tud vki vmi megoldást, légyszi jelezze
(visszaolvastam ezt az oldalt és hasonló problémára nem láttam utalást. ha mégis megírta már valaki, akkor bocs és légyszi írjátok meg, hogy hol találom azt a bejegyzést)
Elõre is köszi
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
törlöd a startmenü / asztal ikonát..
ha okos akkor Ebuddy...vagy alternatív messenger progit használhat...
Egy olyan kérdéssel fordulok hozzátok, hogy létezik-e olyan valamilyen beállítás msn-en belül, vagy program ami nem engedi meg a kéretlen felhasználóknak, hogy bejelenkezzenek a windows live messenger-be a gépen?
Tehát megakadájozható-e egy pl. [email protected] nevû egyén (csak példa), hogy bejelentkezzen az én gépemre feltelepített msn-re softverikusan?
Üdv.
régebben én is néztem h a hugom kivel MSNezik..azt szóltam az éppen aktuális srácnak h vegyen vissza magából..aztán hugom rájött erre..volt is balhé renndesen..3 alkalommal jácottam el..mind3x rosszul éreztem magam miatta...azóta csak keylogger van..és csak néha lesek bele h Õ mit ír..de mostanság nem érdekel csak a helyet foglalja (2mb)..õ élete azt csinál amit akar..
.: mobilize.hu :.