13295

Mielőtt BÁRMIT kérdeznél, előtte látogass el a WLM FAQ-ra

-

WLM 9.0
-=-

Mess MSN Honlap -=-

WLM Scriptek

-=-

MSN Hiba Blog
-=-
WLM Plus 9.0hoz (Work)

• bertino
    ha ugyanolyan lesz, akkor miért is nincs értelme várni rá ?
    hisz ugyse hoz változást, nem erre céloztál ?
    ja... vagy mégis.
    nekem tökéletesen működik a mostani is (koppkoppkopp), egyszerűen kíváncsi vagyok milyen lesz, ennyi.
  • Doomista
    9-es verzsönt akarok =( jöjjön már :c nem tudok januárig várni :c
  • autoszimulator
    de senki nem mondta, hogy jobb lesz. De egy tény van, hogy ami most van 8.5ös verziószámon, az egy fos... Miért ne reménykedhetne az ember, hogy a következő jobb lesz? :D persze sejti mindenki, hogy nem...
  • Casillas
    minek nektek annyira a 9-es?
    tényleg azt hiszitek, hogy az majd megváltás lesz, és folyamatosan működni fog hibaüzenetek nélkül, stb? tesznek rá valami másik dizájnt, aztán kényszerítik az embert hogy azt használja a 8-as helyett, és ugyanígy meglesznek a problémák azzal is, mint most
  • autoszimulator
    de figyeld meg hogy ennek köszönhetően teljesen bug és hibakódmentes lesz!

[nem]
  • SimaSuna #5896
    hát na..eddig december volt -.-
  • autoszimulator
    mondhatnám hogy az : KURVAJÓ
  • bertino
    pff... fail.
  • SimaSuna #5893
    A WLM 9.0 végleges verziójának megjelenési ideje 2009.február

MSN / WLM Szótár
  • bertino
    jöhetne már a 9es.
  • SimaSuna #5891
    7.5-t felejtsd el..8.1 v 8.5 v 9.0
  • weber
    nagy a baj:(( 7.5 ös msn nem jelentkezik be azt irja ki frissitsem. ok frissitem feltelepiti a windows live messengert ami bejelentkezé után automatikusan hibát ir és ezért leáll:(((
    ötletek?mi lehet a baj?
  • SimaSuna #5889
    nick névbe sehogy -.-
  • Casillas
    "a nick névbe"

...
  • bertino
    :DDDD

igaz.
  • akyyy
    beirod a kódját
  • Anico
    Hello,

Ez az afrikában éheznek duma nagyon ismerős..
    de mindemelett lenne gey kérdésem is:
    a nick névbe sehogy sem lehet bevarázsolni egyéni smilet / képet ? Mármint pl valahol találsz egy éppen tetsző smilet, ami nincs az alap smilek között... akkor azt hogy teszed be ?
  • weber
    Egy segítőkész emberke....
  • Narusco
    gondolj arra bazz hogy afrikában éheznek neked meg ilyen smile problémáid vannak...
  • Jaffa 2843
    messenger live 8.5 oszt kísz firísz
  • Caterpillar
    Sziasztok! Live messenger 2009 a bűnös a probléma pedig az hogy ha más küld custom smilet azt látom de én pl nem tudok csak a karaktereket küldi el... Van erre valami megoldás?
  • dragon11
    Sztem nem is műxik az a hack, de mint mondtam, nem kell :D:D csak jó lett volna :D
  • Casillas
    erre esetleg valaki? engem is érdekelne :)
    persze nem ilyen féloldalas dögök, csak mondjuk a default szmájlik kétszerese
  • Myron
    Egyszer valaki már leírta és én lementettem, ittvanhát:

Leírom, hogy kell, aztán valahova majd tedd ki, mert többször nem lesz kedvem szerintem :)

Szóval a témát letöltöd, telepíted. Ezen kívül szükséged van még egy programra, melyekkel programok forráskódjában tudsz picit turkálni, ilyen a Resource Hacker többek között. (letöltés)

Ezt letöltöd, telepíted. MSN-ből kilépsz, majd a programindítás után, kitallózod a
    :\Program Files\Windows Live\Messenger\msgsres.dll
    fájlt, megnyitod ebbe a programba. Innentől csak óvatosan kéretik turkálni, s nem árt egy biztonsági mentés sem a fájlról!
    Mindig az itt leírt kifejezésekre kell rákeresni ebben a programban, a View/Find Text menüpont segítségével. Kiemelve írom, mire kell rákeresni, dőlttel, hogy mit kell kicserélni:
    Constrainer layoutpos=top ID=Atom(SSConstrainer) Layout=FillLayout()"top" kicserélése None-ra. Ekkor eltünik a lenti reklámcsík.

Ha a keresőcsík sem kell, akkor pedig
    element[ id=atom(idSearchContainer) ], majd itt találsz alatta egy olyat, hogy layoutpos:bottom, azt is ki kell cserélni none-ra.
    Ez után nincs más dolgunk, mint a Compile Script-re kattintani, ezzel lefordítva a forráskódot, és egy File/Save.

Sajnos minden témánál meg kell ezt ismételni, mert a témák törzse ebben a dll-ben van, így értelemszerűen egy új téma telepítésekor új dll-t is kapunk :)
  • SimaSuna #5877
    hibakód?
  • blackbull
    Hello!
    Az lenne a gondom hogy akár melyik msn verziót teszem fel azt írj,hogy frissíteni kéne.De ha frissítem akkor pedig azt,hogy a Messenger hibát észlelt és nem tudott bejelentkezni..a hiba meglétét jelezni tudom a Windowsnak.Lécci segítsetek mert már nagyon idegesítő...Nah köszi..hello
  • autoszimulator
    ettől függetlenül még a webcam divernek nézz utána, hisz másnál nem fagy le az MSN, akkor lehet nem vele a gond, neeeeeeeeeeeeeeem?
  • mac100
    Megpróbáltam 2009 esre de az kiirja hogy error code 8000fff és nem hagy bejelentkezni
  • SimaSuna #5873
    frissítsd az msned
  • mac100
    Please segítsetek :(
  • Doomista
    szerintem a mess patch jobb :D
  • SimaSuna #5870
    a-patch
    mess patch

2 közül vmelyiket válaszd :)
  • weber
    Hello!

Lehet, hogy régebben volt már róla szó, de nem találtam rá a keresésben.

Az lenne a gondom, hogy beszeretnék rakni egy smileyt msn-be, és összekicsinyíti. Hogy lehet megoldani, h normális mérete legyen?
  • bertino
    sohaj...
  • Balázs 17
    hi
    az a kérdésem lenne hogy az msn főablakból ezeket a hirdetéseket(nem lapfülek) el lehet e vhogy távolítani?
  • Doomista
    haigen :D
  • SimaSuna #5865
    hanem? :D
  • Doomista
    ez a beszéd,máris jobb! nem ?
  • autoszimulator
    bár igazából kicsit utánanéztem, és azt kell mondjam, van még remény ezzel a izével,hátha talán a életben egyszer sikerül javitani vele msn-t
  • Doomista
    ugyan már,ne ezt mond,hanem hogy "van még remény ezzel a izével,hátha talán a életben egyszer sikerül javitani vele msn-t··