13295

Mielőtt BÁRMIT kérdeznél, előtte látogass el a WLM FAQ-ra

-

WLM 9.0
-=-

Mess MSN Honlap -=-

WLM Scriptek

-=-

MSN Hiba Blog
-=-
WLM Plus 9.0hoz (Work)

• GYUFo
    XP Professional SP2.

Lehet SP3 kell neki? Holnap felrakom. Rinyált érte alapból, de amit felajánlott progit hogy tegyek fel és akkor jó lesz, fel is tettem. Most megpróbálok egy korábbi verzióval fellépeni (8.0), meg más klienssel.
  • adsa
    mien operációs rendszered van?
  • GYUFo
    Valaki tud megoldást a problémára, kérem segítsen. Köszönöm.
  • GYUFo
    Sziatszok!

A problémám a követkető: laptopomhoz T-Mobile mobilinternetet vásároltam, működik kifogástalanul, gyors, folyamatos a kapcsolat. Azonban valami oknál fogva az MSN Live nem szereti. Amint fellépek rögtön le is dob. Nem tudok bejelentkezve maradni, holott a netkapcsolat folyamatos.
  • tigeroo
    hm van egy kis bajom.

épp játszottam egy játékkal. és msn discovery-m van ami hogyha küld valaki linket előbb bejön 1 ablak hogy engedélyezem-e a linkek küldését.

namost valaki rejtettben megnyitotta a beszélgetési ablakomat (ezt kiirta a játékban) és küldött linket. bejött az a discovery ablak hogy a link-védelem bevan kapcsolva. de mire alt-taboztam eltűnt ez az ablak, de a linket nem kaptam meg amit küldtem. most akkor mit tehetek?
    szeretném tudni hogy ki küldte és mi volt a link
  • [HUN]FaTaL
    A MusicNowPlaying script az működik a (!WAT)-ra ugyanúgy mutatja mi szól winampban, de nekem a személyes üzi helyére lévő plugin kéne :)
  • adios
    oké köszi szépen:D
  • SimaSuna #6015
    background changer script :)
  • Kicsikiraly
    már régóta szeretem costumizálni a dolgokat, eljutottam msnhez is :D lekaptam már tök jó skint, csináltam hátteret is magamnak, de kezd zavarni viszont, hogy a szép sötét skinem mellé is a fő ablakban (ahol a partnereket látom felsorolva) fehér háttér van. hogy tudok oda is hátteret berakni? script, beállítások, akármi segítségével?
  • autoszimulator
    nem találtam még, iTunes-t kerestem, de a Now playing nem nagyon akar ott menni :S
  • [HUN]FaTaL
    Van már a 9 betahoz winamp plugin? Hogy ne csak a szaros WMPben hallgatott zenét mutassa?:D
  • Myron
    felrakod 8.1-et és a mappájából kimásolod azt a wav-ot, visszarakot 8.5-öt és a beállításokban kitallózod a hangot.
    mondjuk nekem sosem volt 8.5-öm :D türütü :D azt meg mindig kikapcsoltam :D
  • Minstrel
    rányomtam egy a-patch-et és azután nem ilyen vista-s kinézete van a főablaknak, pedig csak reklámot távolítottam el. vissza lehet valamelyik opcióval állítani,hogy olyan legyen?
  • bertino
    tudtommal nincs.
  • xxdani
    helló. van mód arra hogy az alapméretezett hangulatjeleket kitöröljem? vagy legalább 1-2őt
  • adios
    Hali!
    feltettem a 8.5-ös verziót és ilyen hülye hangja van amikor ír vki.Hol lehet visszaállítani a hagyományos "türütü" hangot?:D
    előre is ThX!
  • Minstrel
    most ami fent http://www.msgpluslive.net-en béta9-hez az vírus?
  • Szkíta71
    Üdv mindenkinek!
    Kellene egy kis segítség!

Amikor el akarom indítani a live-ot, nem jelenik meg semmi, sem az ablak sem a tálcán nem látható semmi, de a taskmanager-ben a folyamatoknál az msnmgr.exe fut...
    Amikor ki akarom kapcsolni a gépet a következő ablak ugrik be:
    program befejezése-cticketmanagerwnd ablak van!

Ötlet valakinek, mi lehet a gond??
    Köszi előre is!
  • akyyy
    Nem tudja valaki, hogy a space oldalon beállíthaó a blogba, ha egy rss frissül, automatán az is frissüljön, majd msnbe ott legyen a csillagbigyó a nevem előtt?:D
  • SimaSuna #6003
  • solo
    Már megvolt, de igy se akarta az igazságot..Már mikor épp állÍtottam volna le a gépet a reinstallhoz , eszembejutott, hátha az everest megtalálja:) És Így is lett: D
  • Doomista
    azért nem tékeltem én be hogy a tied legyen.nincs mit.
    ;)
  • SimaSuna #6000
    én TÉK! :)
  • SimaSuna #5999
    Ne TÉKelj :)
  • Doomista
    minnyárt ték lesz...
    az nálam nem oldotta meg ^^
    am messengert én revo uninstallerel szedtem le,az registriböl is törli.
  • SimaSuna #5997
    regeditben törölsz minden Messenger-rel kapcsolatos cuccot :)
  • solo
    Bakker, felraktam a wlm9.0-t denem müxik, aztmondja, hogy nem mxik a szerver..
    És felszeretném rakni a 8.5 öt, de az meg aztmondja, hogy már felvan rakva, pedÍg manuálisan mindent töröltem.
    Hogy a fenébe tudom visszarakni a 8.5 öt?: D
  • Giancarlo
    sebaj, azert koszonom a faradozast :)
  • akyyy
    akkor nemtudom, nálam működött így, bár totál más laptop:(
  • Doomista
    :D
  • Giancarlo
    Akyyy: legujabb driver van fent, messenger is es a plus is a latest, szoval minden.
    amugy meg egy brand new dell vostro a860
  • autoszimulator
    msgpluslive.net-es mirrorról vírus? szép is lenne :P
  • Doomista
    nem.ez virus ! figyelem ! ez a betahoz valo plus program VIRUS !
  • bertino
  • Jaffa 2843
    müködik is?
    az uj 9es bétával?
  • Doomista
    nem elvileg,ez bétához a plus !
  • akyyy
    akkor tedd fel legujabb drivert hozzá. milyen laptop?
  • Giancarlo
    letiltott eszkozok megjelenitesere nem hoz ki semmit, szoval nincs letiltott eszkoz. nomindegy, fos a hangkari a laptopban akkor :)
  • akyyy
    vezérlőpult, hang.
    felvétel fül
    jobb klikk és letiltott eszköz megjelenitése, arra kell állitani az alapérelmezetett

meg msnbe kell beállitani hogy ez legyen a "mikrofon"
  • autoszimulator
    próbálj keresni a hangkártyádhoz való driver/szodtver párost, azokban általában van ilyen keverő progi (pl soundmax, vagy sound blasterekhez is van már vistára is). Ha OS szinten akarod, akkor várjunk meg valakit, akinek még fenn van a vista, és tud mondani bővebbet :)