13295
WLM 9.0
-=-
Mess MSN Honlap -=-
WLM Scriptek
-=-
MSN Hiba Blog
-=-
WLM Plus 9.0hoz (Work)
-
#6062 istenke tartsa meg szokásod :) köszi! -
#6061 Isten éltessea házigazdát!
-
asde3 #6060 Eddig jó volt, ujra raktam megin hozzá a plus-t, s megin hibát észlel és leállt. Nem működik együtt a plus az msn-el... -
asde3 #6059 Jó. xD -
#6058 lécci 15 percenként jelentsed, hogy épp jó-e akkor. -
asde3 #6057 Hm,eddig jo -
asde3 #6056 Letöröltem a pluszt, várok így is megáll e... -
asde3 #6055 Hi. Nem ment az msn-enem. Ujra raktam a windowst, most ugyanugy, elindul és pár perc mulva leáll hibajelentéssel, mit tegyek ? -
#6054 használjatok videóhívást -
#6053 helotok
az mitöl lehet hogy ha egyik partneremet megszeretném nézni webkamon keresztül akkor nem látom? tölt aztán csak fehér képernyö van ott. de ha meg videohivást csinálunk akkor meg látom. erre mi a megoldás? -
#6052 feltettem a Discovery Live messengert...és ha vkivel beszéltem és bezárom az ablakot akkor az a tálcán marad, és nemtudom sehogysem bezárni, próbáltam a DL-be beállítani de nem sikerült..5let vkinek? -
#6051 jaja, pedig azt kikapcsolni általában senkise szokta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
#6050 plusba is meg maga a messenger is el tudja naplózni, és a messengerét sokszor el szokták felejteni!!!!!!!!!!!!!!!! -
dongo21 #6049 Sziasztok,lenne egy olyan kérdésem hogy van MSN-hez olyan program ami a háttérbe fut,minden inditásnál elindul,szóval észrevehetetlen és elmenti a beszélgetéseket???Mert ami msn-be van ott ki lehet venni a pipát vagy olyan alakalmazás ami ezt kiiktatja és ha bepipálod az ugy is marad és nem lehet megváltoztatni??????????? -
#6048 A 9beta gond nélkül települ, a 8.5höz én letöltött MSI fájlt használtam, hogy ne kelljen minden reinstallnál újra letölteni az egészet. Ha gondolod este átküldhetem az MSI-t, az minden gond nélkül települ. -
#6047 Miért nem enged belépni az msn? -
#6046 fail :| -
#6045 engem igen :P -
Newfronter #6044 engem sem enged belépni... -
#6043 de ledobott-.- -
#6042 rejtve! -
#6041 most léptél be :) -
#6040 oks én se :D -
#6039 nám tok belépni:( -
#6038 Hmmm....Mitől van, hogy 64 bites vistán nemakaródzik telepÍtődni a wlm 8.5?
letölti, de nemtelepÍti-.-" -
#6037 Tegyél ki avatarnak egy tányér paprikás krumplit, attól magyaros lesz:D
Magyarítás nincsen. -
EasyLife #6036 nem tudjátok wlm 9.14.0.5027.908 -hoz nincs valami magyarosítás? -
#6035 namost, milyen routernak van drivere, szerinted?
Max firmware, azt meg szerintem kár erőltetni egy routernél, a probléma forrása tuti nem ez. -
#6034 ez még így háromezernyolcszázadjára sem vicces amúgy, csak jelzem. -
#6033 router driver lol? olyan nem létezik :D -
#6032 tükörtegk :C -
adsa #6031 a másik lehetőség a router driver felrakása ha van routered... -
#6030 msn verziód, kép neve, formátuma segítene is TÁN -
Myron #6029 format c: -
#6028 hm -
SomebodyEra #6027 Sziasztok!
Olyan problémám volna, hogy nem enged a Live Messenger megjelenítendő képet kirakni. Alapból üresen hagyja, de ha kiválasztok akármilyen képfájlt, azt írja ki, hogy Nem megfelelő képfájl. Már próbáltam újra telepíteni is, de nem javult meg.
Ez mitől lehet?
Köszönöm előre is -
#6026 na talán megoldottam a problémát, csak lassan helyezett át olyan sok partnert, de megvannak -
#6025 hali!
pls gyors segítség kéne
elinditottam a windows ésutána egyböl a total commander, és ott törölni akartam, de akkor hirtelen elöbukkant az msn hogy bejelentkezett és onnan töröltem ki az elsö és legfontosabb csoportot...(köszönjük emesen)
hogyan lehetne visszahozni az egész csoportot mindenféle veszteség nélkül? -
#6024 Régebbi MSN és más klien is ugyanúgy reagál. mi lehet? -
weber #6023 Sziasztok!
Olyan problémám van, hogy ha megakarom nyitni a webkamot msn közben, vagy csak megprobálnám be állitani, azonnal kiirja h a msn leáll.. és vége...:S
erre valakinek valami ötlete?
köszönöm előre!