Windows Live Messenger
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
Ui.: NINCS
VIL-ASUS 8800GTS HDTV 320 MB PCI-E | AS-ASUS P5W DH Deluxe S775 | RAM: 4 GB(KINGMAX) | CPUI - Intel CORE 2 DUO E66 BOX S775 | Logitech G15 keyboard | Logitech G5 mouse | MAXIMUM GAME
Tudtok olyan progit ami mutatja ha valaki rejtve kapcsolodik?
vagy olyat ami mutatja ha valaki letiltott...
Ahova ti mentek én már onnan rég vissza fele jövök....
Valaki segítsen nekem... Hogy lehet a messengerben beállítani, hogy a partnerlistában ne a zöld figura legyen, hanem a tagok fényképe? Elõre is köszönöm!
köszi szépen a választ! 😄
azóta is ugy vannak egybe <#idiota>#idiota>
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Megéri ha letöltöm a WLM 9.0-át , mert egyszer kipróbáltam telepítésnél megakadt.
Nálatok megy ?
khm...khm...
Mért van az hogy valaki felvett egyszer és letörölt aztán felvett megint de nálam nincs fent msn-en?Én is letörölte, letöröltük egymást újra felvettük de sehol semmi!Nem jelzi hogy felvettük volna egymást!
Legalize!
8.5-bõl azt a rohadt reklámot alulról valahogy kilehet szedni?
sry ha máer le van irva de lusta vagyok visszaolvasni 😄
()() (^^)
Alplap:GA-890 GPA UD3H Rev2.1 - CPU:PhenomIIX2 555BE 3.2GHz - Táp:Corsair VX-450 450W- RAM:16GB Kingstone DDR3 QKIT 1600MHz- Ház:Chieftec Bravo - OS:W7(x64)/Ubi12.04LTS- HDD:3x WDBlack 2TB
Köszi elõre is!
Üdv:Joe!
Alplap:GA-890 GPA UD3H Rev2.1 - CPU:PhenomIIX2 555BE 3.2GHz - Táp:Corsair VX-450 450W- RAM:16GB Kingstone DDR3 QKIT 1600MHz- Ház:Chieftec Bravo - OS:W7(x64)/Ubi12.04LTS- HDD:3x WDBlack 2TB
FTPre vagy emailben küldi..
(fogja a gépet ha 1mpkéntre van a logolás beállítva)
Olyan kérdésem lenne,hogy egyik ismerõsöm msn csevegéseit szeretnél valahogy megtudni!Tudom a jelszavát,valahogy meg lehet csinálni,hogy elküldje a csevegéseit?:S
Nem egy gépen msnezünk!
nem tudok hangklippet küldeni :|
pedig megy a mikrofon,ki is írja,hang is van rajta,de mikor elakarom küldeni kiírja "A hangklip nem lett elküldve, mert a felvétel nem tartalmazott hangot." LO.oL
a miki nincs letiltva hangerõszabályozóban
help plz 😄
#hhwnd
Legalize!
Legalize!
tûzfalon átengedve?
startmenü..futtatásba írd be:
regsvr32 softpub.dll
OK
és talán így!
Nekem meg az a poblémám van, hogy nem tudok bejelentkezni az MSN-be hibakód: 80048820
Az írja, hogy: Pillanatnyilag nem kapcsolódik a következõhöz: NET Messenger Service! na ilyenkor mit lehet csinálni?
Legalize!