13295

Mielőtt BÁRMIT kérdeznél, előtte látogass el a WLM FAQ-ra

-

WLM 9.0
-=-

Mess MSN Honlap -=-

WLM Scriptek

-=-

MSN Hiba Blog
-=-
WLM Plus 9.0hoz (Work)

• Giancarlo
    hali, a kerdesem a kovetkezo lenne:

ugye XP alatt siman be lehet allitani a keveronel, hogy ne a mikrofonbol vegye fel a program a hangot az F2 lenyomasara, hanem a kimenetet lehessen elkuldeni. (ez ugye akkor volt jo, ha pl valakinek meg akarta az ember mutatni, hogy mit is hallgat)
    namarmost rohadjakmeg, de csak nem tudok rajonni, hogy vista alatt hogy kell ezt beallitani. otlet valaki?
    elore is thx
  • autoszimulator
    mit tud neked elbaszni a szolgáltató koki
  • dragon11
    Nekem a szolgáltató baszott el valamit, mostmár jó :D:D
  • SimaSuna #5978
    megoldottam

messenger discovery :D
  • [HUN]FaTaL
    Csak nálad, nálam egész nap semmi probléma nem volt.
  • solo
  • SimaSuna #5975
    mostanság téleg ijen szar az MSN?...

szolgáltatás nem érhető el..
  • kakaoskalacs
    akkor siess
  • dragon11
    Nem enged be az msn.. állomásleíró fájl meg kulcsfontosságú portokra basz.. áá^^ most rakhatom újra?
  • Czdano
    Megoldottam ugytűnik, sry -.-'
  • Czdano
    Hello. Egy olyan problémám van hogy nem szeretném hogy az MSN elinduljon a gép bekapcsolása után (gyorsabb indulás érdekében -> szargép)..windows futtatásba próbáltam már kikapcsolni ezt a funkciót de mindig magától visszarakta. Köszi előre is
  • Doomista
    most csinálom
  • Myron
    format c:
  • kakaoskalacs
    msn 9.0 betahoz van már Plus? Üdv
  • SimaSuna #5967
    hát nemtudom, remélem kiadják..és NAGYON remélem a sok b..i reklámot is kilehet majd venni..nagyon idegesítenek
  • Doomista
    hol lehet beszolni nekik ? nagyon de nagyon szivesen beszolnénk nekik valahogy,akár telefon,akár email :D de telefon jobb lenne.
  • autoszimulator
    szülinapomra, DEJÓ

de sztem amugy jövő ilyenkor sem lesz
  • SimaSuna #5964
    mikroszoft -.-
  • Doomista
    januárrol volt szó ! -.-
  • SimaSuna #5962
    WLM 9.0

A végleges verzió megjelenését február 10-re ígérik.
  • akyyy
    tegyél fel alternativát, mirandát
  • weber
    Sziasztok!
    Lenne egy nagy problémám, és egyszerűen nem tudom megoldani. Remélem tudtok nekem segíteni. Már régóta van msn-em, jól is működött, aztán véletlenül letöröltem, pontosabban kidobtam a kukába, de visszaállítottam. Azóta nem műkódik minden funkciója, ha lehet annak nevezni, hogy eltűnt a partnerlistám. Egyszerűen üres, és nem tudom szerkeszteni, törölni, felvenni a partnereimet. Ők látnak engem és ha belépnek hozzám ,akkor tudok velük beszélni, de én nem tudok beszélgetést kezdeményezni. Elég kínos, és kellemetlen, hogy nem tudom elérni a barátaimat. Ez már lehet, hogy másjellegű probléma, de letörölni sem tudom a programot a gépemről, és hiába töltöm le újra, nem lehet újrarakni.Egyszerűen nem tudom mit csináljak, lehet hogy vírus okozza?Viszont vírusírtóm is van, és nem jelez.. Kérlek segítsetek!
  • akyyy
    nehéz leirni.

szólj szomszédnak, vagy valami rokonnak aki megcsinálja:D
  • niiil
    már easycleaner-rel is próbálkoztam az se használt semmit
  • bertino
    hosszu.
  • niiil
    mi az a format c?-.- demostmár tényleg kurvára idegesít, 9.0 -t nem birom felrakni elkezdi telepíteni kiírja finish, és akkor live mail meg mesenger mellett, ikonok mellett x van h nem rakta fel őket? ez már mi? Meg vezérlőpult > programok telepítése&törlése, és nincs ott Windows Live Messenger, közben, program files -be ott van Windows live, benne exe fájl, meg csomó fájl, (persze fele írás védett amit nem lehet kitörölni) ha exe-re kattozok akkor meg előhoz vmi telepítőt, ami szintén szart se használ?!
  • matyi0323
    format c: :):)
  • SimaSuna #5954
    ezt akartam most írni :)
  • Myron
    jé még senki nem írta be h format c: :D
  • autoszimulator
    először ja, aztá töröld a prgival teljesen, majd a 8.5
  • niiil
    betat rakjam fel?
  • autoszimulator
    az sok embernél nem müködik. tedd fel,majd ezzel a progival ircsad le, aztá mehet a 8.5. nekem ez a menet müködött, azóta is élek, mint marci a hevesen
  • niiil
    ha 9.0 ba akarok bejelentkezni, ezt írja: Signing in to Windows Live Messenger Beta, failed because the service is temporarily unavailable. Please try again later. Error code: 8000ffff
  • niiil
    Leszedtem, de nincs benne a windows live messenger
  • autoszimulator
    Revo uninstallerrel próbáld meg, az a legátfogóbb.
  • norbi56
    thx
  • niiil
    a winchester-ről hogy tudnám teljesen letörölni az msnt? tehát semmi kapcsolatos dolog ne legyen fent
  • SimaSuna #5944
    nincs :D
  • xxdani
    helló. van külön vírusírtó az msn által terjesztett vírusokra? pl ha ilyeneket küldözgetnek hogy www.MSNCÍM.amazingareaz.com vagy hasolnó?
    Valamint van helyesírás javító?:) köszi
  • niiil
    Keresésbe már rákerestem Windows live messengerbe, és amit kiadott mindent kitöröltem, + lomtárba benne volt WML 9.0 beta de nem lehet kitörölni ha megnyitom lomtárat ott meg üres.