13295
WLM 9.0
-=-
Mess MSN Honlap -=-
WLM Scriptek
-=-
MSN Hiba Blog
-=-
WLM Plus 9.0hoz (Work)
-
Giancarlo #5981 hali, a kerdesem a kovetkezo lenne:
ugye XP alatt siman be lehet allitani a keveronel, hogy ne a mikrofonbol vegye fel a program a hangot az F2 lenyomasara, hanem a kimenetet lehessen elkuldeni. (ez ugye akkor volt jo, ha pl valakinek meg akarta az ember mutatni, hogy mit is hallgat)
namarmost rohadjakmeg, de csak nem tudok rajonni, hogy vista alatt hogy kell ezt beallitani. otlet valaki?
elore is thx -
#5980 mit tud neked elbaszni a szolgáltató koki -
#5979 Nekem a szolgáltató baszott el valamit, mostmár jó :D:D -
#5978 megoldottam
messenger discovery :D -
#5977 Csak nálad, nálam egész nap semmi probléma nem volt. -
#5976 -
#5975 mostanság téleg ijen szar az MSN?...
szolgáltatás nem érhető el..
-
#5974 akkor siess -
#5973 Nem enged be az msn.. állomásleíró fájl meg kulcsfontosságú portokra basz.. áá^^ most rakhatom újra? -
#5972 Megoldottam ugytűnik, sry -.-' -
#5971 Hello. Egy olyan problémám van hogy nem szeretném hogy az MSN elinduljon a gép bekapcsolása után (gyorsabb indulás érdekében -> szargép)..windows futtatásba próbáltam már kikapcsolni ezt a funkciót de mindig magától visszarakta. Köszi előre is -
#5970 most csinálom -
Myron #5969 format c: -
#5968 msn 9.0 betahoz van már Plus? Üdv -
#5967 hát nemtudom, remélem kiadják..és NAGYON remélem a sok b..i reklámot is kilehet majd venni..nagyon idegesítenek -
#5966 hol lehet beszolni nekik ? nagyon de nagyon szivesen beszolnénk nekik valahogy,akár telefon,akár email :D de telefon jobb lenne. -
#5965 szülinapomra, DEJÓ
de sztem amugy jövő ilyenkor sem lesz -
#5964 mikroszoft -.- -
#5963 januárrol volt szó ! -.- -
#5962 WLM 9.0
A végleges verzió megjelenését február 10-re ígérik. -
#5961 tegyél fel alternativát, mirandát -
weber #5960 Sziasztok!
Lenne egy nagy problémám, és egyszerűen nem tudom megoldani. Remélem tudtok nekem segíteni. Már régóta van msn-em, jól is működött, aztán véletlenül letöröltem, pontosabban kidobtam a kukába, de visszaállítottam. Azóta nem műkódik minden funkciója, ha lehet annak nevezni, hogy eltűnt a partnerlistám. Egyszerűen üres, és nem tudom szerkeszteni, törölni, felvenni a partnereimet. Ők látnak engem és ha belépnek hozzám ,akkor tudok velük beszélni, de én nem tudok beszélgetést kezdeményezni. Elég kínos, és kellemetlen, hogy nem tudom elérni a barátaimat. Ez már lehet, hogy másjellegű probléma, de letörölni sem tudom a programot a gépemről, és hiába töltöm le újra, nem lehet újrarakni.Egyszerűen nem tudom mit csináljak, lehet hogy vírus okozza?Viszont vírusírtóm is van, és nem jelez.. Kérlek segítsetek! -
#5959 nehéz leirni.
szólj szomszédnak, vagy valami rokonnak aki megcsinálja:D -
niiil #5958 már easycleaner-rel is próbálkoztam az se használt semmit -
#5957 hosszu. -
niiil #5956 mi az a format c?-.- demostmár tényleg kurvára idegesít, 9.0 -t nem birom felrakni elkezdi telepíteni kiírja finish, és akkor live mail meg mesenger mellett, ikonok mellett x van h nem rakta fel őket? ez már mi? Meg vezérlőpult > programok telepítése&törlése, és nincs ott Windows Live Messenger, közben, program files -be ott van Windows live, benne exe fájl, meg csomó fájl, (persze fele írás védett amit nem lehet kitörölni) ha exe-re kattozok akkor meg előhoz vmi telepítőt, ami szintén szart se használ?! -
#5955 format c: :):) -
#5954 ezt akartam most írni :) -
Myron #5953 jé még senki nem írta be h format c: :D -
#5952 először ja, aztá töröld a prgival teljesen, majd a 8.5 -
niiil #5951 betat rakjam fel? -
#5950 az sok embernél nem müködik. tedd fel,majd ezzel a progival ircsad le, aztá mehet a 8.5. nekem ez a menet müködött, azóta is élek, mint marci a hevesen -
niiil #5949 ha 9.0 ba akarok bejelentkezni, ezt írja: Signing in to Windows Live Messenger Beta, failed because the service is temporarily unavailable. Please try again later. Error code: 8000ffff -
niiil #5948 Leszedtem, de nincs benne a windows live messenger -
#5947 Revo uninstallerrel próbáld meg, az a legátfogóbb. -
#5946 thx -
niiil #5945 a winchester-ről hogy tudnám teljesen letörölni az msnt? tehát semmi kapcsolatos dolog ne legyen fent -
#5944 nincs :D -
#5943 helló. van külön vírusírtó az msn által terjesztett vírusokra? pl ha ilyeneket küldözgetnek hogy www.MSNCÍM.amazingareaz.com vagy hasolnó?
Valamint van helyesírás javító?:) köszi -
niiil #5942 Keresésbe már rákerestem Windows live messengerbe, és amit kiadott mindent kitöröltem, + lomtárba benne volt WML 9.0 beta de nem lehet kitörölni ha megnyitom lomtárat ott meg üres.